Parkpool Hamburg Airport (VOPI)

Hamburg Airport
full star
9,6 133 beoordelingen

Bij Parkpool Hamburg Airport begint uw vakantie op de parkeerplaats. Parkeer uw auto veilig op de bewaakte parkeerplaats en laat de shuttle u rechtstreeks naar de terminals van Hamburg Airport brengen.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Bij Parkpool Hamburg Airport heeft u de mogelijkheid om uw voertuig te parkeren op de beveiligde parkeerplaats in de directe omgeving van de luchthaven. De parkeeraanbieder brengt u op tijd naar Hamburg Airport en brengt u na uw verblijf weer terug naar uw voertuig.

  Shuttleparking
  Op de dag van aankomst rijdt u naar het terrein van de parkeeraanbieder. U parkeert uw voertuig op een van de parkeerplaatsen op het omheinde en videobewaakte terrein en de shuttlebus brengt u vervolgens naar uw terminal. Het is ook mogelijk om tijdens uw verblijf extra services bij te boeken (bijvoorbeeld olie verversen, auto wassen of elektrisch opladen). Neem op uw terugreis opnieuw contact op met Parkpool Hamburg Airport zodat de chauffeur u terug naar uw voertuig kan brengen.

 • veiligheid

  chevron

  Bij Parkpool Hamburg Airport staat uw voertuig veilig geparkeerd op een deels verharde parkeerplaats. Het terrein is bovendien beveiligd met een hekwerk en wordt bewaakt met videocamera's. Uiteraard heeft de parkeeraanbieder een aansprakelijkheidsverzekering. Parkeer uw voertuig echter op eigen risico. Er wordt geen schadecontrole uitgevoerd. Als de parkeeraanbieder constateert dat een derde partij schade toebrengt aan uw voertuig, maken zij hiervan een aantekening. Uw autosleutels worden tijdens uw afwezigheid veilig opgeborgen in een kluis.

 • faciliteiten

  chevron

  U wordt met een witte shuttlebus naar uw gewenste vertrekterminal gereden. Houd er rekening mee dat de pendelbus maximaal 4 personen gratis vervoert. Bij overschrijding van het aantal wordt eenmalig per persoon een toeslag in rekening gebracht.

  Op het terrein van de parkeeraanbieder is een wachtruimte en toiletten aanwezig.

  Tijdens uw afwezigheid is het mogelijk om uw voertuig elektronisch op te laden. U kunt deze optie toevoegen aan uw reservering.

  Parkpool Hamburg Airport beschikt daarnaast over een beperkt aantal grote parkeerplaatsen die tevens toegankelijk zijn voor mindervaliden en u de mogelijkheid bieden om veilig van boord te gaan. Als u uw voertuig daar wilt parkeren, kunt u voor uw eigen gemak deze extra optie (XXL-parkeerplaats) bijboeken.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Shuttleparking

  Reis heen
  Op de dag van aankomst rijdt u naar de luchthaven Parkpool Hamburg in Norderstedt. Daar meldt u zich bij de receptie, toont uw reserveringsbevestiging en parkeert uw voertuig in de check-in zone. Een medewerker neemt het voertuig over en parkeert het voor u op de parkeerplaats. Ga dan naar het entreegebied, waar een shuttlebus op je staat te wachten. Het personeel van Parkpool Hamburg Airport helpt u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Na het laden brengt een medewerker u naar Terminal 1 op de bovenverdieping. Houd er rekening mee dat de pendelbus gratis plaats biedt aan maximaal 4 personen. Voor elke extra persoon wordt een toeslag in rekening gebracht.

  Terugreis

  Bij terugkomst neemt u twee keer contact op met de chauffeur: direct na de landing en nogmaals nadat u uw bagage heeft ontvangen. Het telefoonnummer vindt u hierboven. Dit geeft de parkeeraanbieder voldoende tijd om u op te halen bij Terminal 1 op het vertrekniveau en u naar uw voertuig te brengen. Eenmaal op het parkterrein gaat u naar uw voertuig en vervolgt u uw reis.

  Bij vragen over het wijzigen van uw reservering in het weekend of 24 uur voor vertrek raden wij u aan contact op te nemen met de parkaanbieder.

  Belangrijke aanvullende informatie

  Voertuigen met een breedte van meer dan 2,20 meter kunnen niet geparkeerd worden op Parkpool Hamburg Airport. Neem vooraf contact op met de parkeeraanbieder als u met een groter voertuig arriveert.

 • Locatie

  chevron

Over Parkpool Hamburg Airport (VOPI)

  Beoordelingen en recensies
  Torsten Neumann
  full star
  10
  Geparkeerd van 19-09-2023 tot 28-09-2023
  Es hat alles super geklappt.sehr weiter zu em ...Lees meer
  Shuttle buiten
  30 september 2023
  Axel Klein
  full star
  10
  Geparkeerd van 20-09-2023 tot 24-09-2023
  Absolut zuverlässig, immer erreichbar, freund ...Lees meer
  Shuttle buiten
  25 september 2023
  Anonym
  full star
  10
  Geparkeerd van 10-09-2023 tot 19-09-2023
  Alles super gelaufen, nettes Personal, kur ...Lees meer
  Shuttle buiten
  21 september 2023
  Beschikbaarheid Parkpool Hamburg Airport (VOPI)
  9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

  Parkpool Hamburg Airport (VOPI) beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

  • Beveiliging

   • Camera's
   • Omheind
   • Verzekerde parkeeraanbieder
  • Service

   • elektr. oplaadpunt
   • toiletten
   • Waiting room
   • Hulp bij bagage
  • Locatie

   • Geen max. instaphoogte
   • Geasfalteerd
   • Toegankelijk
  • Toegankelijkheid

   • <5min van Autobahn
   • location signposted