8,8/10 31.949 beoordelingen

Parkeren Schiphol

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
29
info message
Best beoordeeld
Airport Indoor Parking
info checkmark
Goedkoopste
Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection)
info compass
Dichtstbij de luchthaven
ValetSchiphol

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland (zie ook Wikipedia), met jaarlijks meer dan 60 miljoen passagiers. In Europa staat Schiphol Airport op de 2e plek qua passagiersaantallen. Schiphol Airport heeft dus een goede internationale positie. Schiphol is de vliegticket thuisbasis van bekende namen als TUI, Transavia en Brussels Airlines. Maar ook grote internationale bedrijven als American Airlines en Emirates vliegen vanaf luchthaven Schiphol. Met meer dan 60 miljoen passagiers zijn er natuurlijk ook enorm veel (goedkope) parkeerplaatsen nodig. Zo heeft Schiphol zelf een aantal officiële parkings, waaronder P3 Schiphol, vroeger beter bekend als Schiphol Smart Parking, P6 Valet Parking en P1 Holiday Parking. Je vindt deze betrouwbare aanbieders dichtbij Schiphol Airport.
U gaat het liefst met uw eigen auto naar luchthaven Schiphol. Zo kunt u zelf uw rit plannen en snel weer naar huis rijden als u geland bent. Vergelijk daarom onze betrouwbare parkeeraanbieders voor het parkeren bij Schiphol en reserveer direct uw geschikte parkeerplek op een parkeerterrein in de buurt. Op Parkos.nl vindt u actuele prijzen voor kort parekeren of lang parkeren bij Schiphol. Zo bent u verzekerd van de laagste prijs en weet u zeker dat er een parkeerplaats voor uw auto gereserveerd wordt.


Vergelijk de beste aanbieders


Omdat vliegen steeds goedkoper wordt, is het natuurlijk logisch dat het parkeren Schiphol goedkoper wordt. Hier is een aantal ondernemers in de buurt van Schiphol airport slim op ingesprongen, door alternatieve parkings aan te bieden ten opzicte van de officiële parkeerplaats. Door toegenomen concurrentie kunnen de prijzen voor kort parkeren en lang parkeren Schiphol laag blijven.


Deze bedrijven staan los van Schiphol, maar bieden uitstekende parkeerdiensten aan. Vaak voor een fractie van het geld, waardoor het parkeren Schiphol Airport direct betaalbaarder wordt. Deze aanbieders worden ook wel alternatieve parkeeraanbieders genoemd. Bij ons kunt u parkeerplaatsen vergelijken en kunt u direct online uw parkeerplaats reserveren.plattegrond parkeren SchipholGoedkoop parkeren bij Schiphol

U gaat op vakantie naar het buitenland en wilt graag bij Schiphol parkeren? Reserveer online gemakkelijk een parkeerplaats bij Schiphol. Niemand wil te veel betalen voor een parkeerplaats bij de luchthaven. Daarom biedt Parkos alternatieve opties aan voor een parkeerplaats bij de luchthaven, die zich richten op goedkoop lang parkeren bij Schiphol. Deze bedrijven hebben geen grote managementlagen, dure kantoren of onnodige luxe. Zo kunt u uw auto goedkoop een aantal dagen parkeren bij een parkeerterrein van onze parkeeraanbieders zoals 24/7 Parkeren Service Schiphol of A4 Parking Schiphol. Zo geniet u altijd van lagere prijzen dan Schiphol smart parking.

“navigation”

De Schphol aanbieders zitten niet op Schiphol zelf, maar liggen vlak bij Schiphol Airport. Voor de zuidelijk route richting Schiphol, is Total Care Parking uit Roelofarendsveen een goede optie voor u. Parkeeraanbieders zitten wel altijd op korte afstand tot Schiphol zodat u geen onnodige kilometers hoeft te maken, maar wel met het voordeel van goedkopere huur van de terreinen. Het is niet gratis parkeren maar bij Parkos kunt u altijd goedkoop parkeren op Schiphol. Wij geven u de garantie dat u goedkoper parkeert dan bij www.schiphol.nl (Schiphol P3) en Schiphol valet parking zelf.

“checklist”

Voor veel mensen staat goedkoop gelijk aan slechte kwaliteit. Dit is een fabel die voor onze parkeeraanbieders niet op gaat. Omdat deze parkeeraanbieders niet kunnen leunen op een bekende naam of een continue toestroom van auto's zijn zij gedwongen om de kwaliteit hoog te houden. Daarom bieden de parkeeraanbieders van Parkos ook vaak handige extra opties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij sommige aanbieders zelfs uw auto laten wassen terwijl u op reis bent. De parkeeraanbieders weten dat, als klanten niet tevreden zijn, zij niet terug komen. En dat een korte termijn strategie niet werkt. Dus verwacht naast lage prijzen ook uitstekende service! De parkeeraanbieders zijn 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

“reviews”

Dit is niet iets wat wij verzinnen, maar onze klanten zeggen dit ook. Op het moment dat u een parkeerplaats bij Schiphol via ons gereserveerd heeft, kunt u geheel vrijblijvend een review achter laten. Onze parkeeraanbieders worden gemiddeld met een 8,8 beoordeeld.

Tarieven parkeren Schiphol Airport

Parking
parkeertarieven schiphol
Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Q-Park Park+Fly Hoofddorp € 42,50 14 min Binnen Free Bus Connection
Q-Park Park+Fly Amstelveen € 47,50 14 min Binnen Free Bus Connection
A4 Parking Schiphol € 53,00 12 min Buiten Shuttle
Key Parking € 59,00 14 min Buiten Shuttle
24/7 Parkeren Service Schiphol € 64,95 7 min Buiten Shuttle
Eazzypark Rijnlanderweg € 65,00 8 min Buiten Shuttle
Drive Up Services € 66,00 11 min Buiten Shuttle
Eazzypark € 68,00 5 min Buiten Shuttle
ParkingPoint € 69,99 - Buiten Valet
Centraal Parkeren € 70,00 - Buiten Valet
Comfort Parking € 70,00 5 min Buiten Shuttle
The Valet Guys € 70,00 - Buiten Valet
Flight Parking € 72,00 8 min Buiten Shuttle
Park 'n Fly - Middenweg € 75,00 - Buiten Valet
ValetSchiphol € 87,99 - Buiten Valet
Airport Indoor Parking € 104,00 11 min Binnen Shuttle
Business Valet - Zakelijk parkeren € 105,00 - Buiten Valet
The Star Parking € 105,00 - Buiten Valet
iParking Schiphol € 109,50 - Buiten Valet

*Parkeertarieven Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode, de gegevens werden berekend voor 01.05.-08.05.2022 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeerpartner.

Parkeren Schiphol Luchthaven Aanbieder pakketten - parkeertarieven

Foto: Airport Indoor Parking - Aankomsthal

Shuttle parkeren Schiphol

Bij shuttle parkeren Schiphol rij je rechtstreeks naar de parkeeraanbieder. Je hoeft zich dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven; dit betekent dat je om de drukte heen rijdt. Vanaf de parkeerplaats wordt je met een gratis comfortabele shuttlebus naar de juiste vertrekhal van de luchthaven gebracht. Lees meer over shuttle parkeren bij Schiphol.


De volgende shuttle service parkeerplaatsen vind je op Parkos.

De luxe parkeergarage van Airport Indoor Parking is altijd open en beschikt over een videostraat. Zo ben je altijd zeker dat je de auto in dezelfde staat terug krijgt. Maak gebruik van de faciliteiten zoals Starbucks koffie terwijl je op de gratis shuttlebus wacht.

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat een mooie en ruime parkeerplaats aanbiedt direct naast de snelweg A4. Je kunt jouw auto parkeren op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en je kunt jouw sleutels meenemen als je op reis gaat. Een pendelbus vanaf de A4 Parking Schiphol brengt je in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van het bedrijf helpt je graag met jouw bagage.

Bij Comfort Parking weet je zeker dat jouw voertuig veilig geparkeerd staat. Door hun jarenlange ervaring weet het team van Comfort Parking dat ze een betrouwbare shuttle service en valet parking service moeten zijn waarbij klantenservice en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het personeel helpt je graag bij het in- en uitladen van jouw bagage en je kunt jouw sleutels altijd meenemen bij de shuttle-service. Naast parkeren zijn er nog andere diensten zoals een autowasservice en een oplaadservice voor jouw voertuig.

Perfect Parking biedt een handige parkeerservice voor reizigers die Schiphol Airport bezoeken. Je kunt gratis gebruik maken van de aangeboden shuttle service. Je kunt een autowasbeurt aanvragen, zodat je met een aparte, schone auto naar huis kunt.

Bij Key Parking kunt je jouw auto zeker en vast veilig en betaalbaar parkeren in de buurt van Schiphol International Airport. Met de shuttleservice van Key Parking word je veilig naar jouw bestemming gebracht. Bij Key Parking kun je nog een aantal extra opties selecteren. Zo kunt je jouw auto laten wassen terwijl je op reis bent. Je kunt jouw auto ook laten opladen, zodat deze altijd klaar staat om terug te keren naar waar je begon.

Eazzypark heeft veel ervaring met het parkeren van auto's en een zeer hoge klantwaardering. Je kunt tijdens jouw verblijf zelf jouw auto parkeren op een van hun ruime parkeerplaatsen. De locatie van de parkeerfaciliteit ligt op een steenworp afstand van het vliegveld. Jouw voertuig staat veilig geparkeerd op het terrein dat goed beveiligd en omheind is. De parkeerplaats is altijd open en een shuttlebus brengt je in slechts vijf minuten naar de luchthaven.

Makkelijk, betaalbaar en betrouwbaar is het motto van ParkingPoint, een snel parkeerbedrijf dat bekend staat om zijn valet- en shuttlediensten. ParkingPoint zorgt met hun diensten voor de veiligheid van jouw voertuig en jouw reis. Bekwame en ervaren chauffeurs kunnen je helpen met jouw koffers.

Als je ervoor kiest om Eazzypark Off-Site, wordt jouw auto vanaf de hoofdlocatie naar Eazzypark Uithoorn gereden. Zo krijg je dezelfde full-service, snelle en plezierige service van Eazzypark, maar dan voor een lagere prijs!

Rijspark is een van de twee locaties van Eazzypark bij Schiphol. De locatie van Rijspark is 10 minuten vliegen vanaf de luchthaven. Jouw auto staat geparkeerd op de goed beveiligde en omheinde parkeerplaats. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend en is met een shuttlebus wordt je gratis naar Schiphol Airport gebracht.

Het jonge en vriendelijke personeel van Flight Parking biedt kwaliteit, stiptheid en persoonlijke service. Flight Parking biedt 24 uur per dag Airport Shuttle. De parkeerplaats is verhard en goed verlicht. Als je gebruik maakt van de Shuttleservice, kun je gebruik maken van de begane grond van jouw hotel. Er is WiFi internet en er zijn toiletten aanwezig.

Bij ShuttleparkerenSchiphol parkeert je jouw auto op korte afstand van Schiphol. Het shuttlepark biedt dag- en nachtdiensten en met de auto ben je binnen 8 minuten op Schiphol. Je kunt jouw eigen sleutels meenemen en er zijn kinderzitjes beschikbaar.

24/7 Parkeerservice Schiphol is een van de grootste vergunning houdende parkeerbedrijven in de buurt van Schiphol. Je kunt parkeren tegen een redelijke prijs. 24/7 Parkeren ServiceSchiphol heeft een shuttleservice die je in slechts 12 minuten naar Schiphol brengt. Deze parkeerplaatsen zijn in het hoogseizoen 24 uur per dag geopend.

Shuttle Service Schiphol biedt een eersteklas valet- en shuttleservice voor Schiphol Airport. Jouw auto staat tijdens jouw reis op het parkeerterrein van Shuttle Service Schiphol Je hebt de vrijheid om comfortabel te reizen en erop te vertrouwen dat jouw auto goed wordt verzorgd.

Met meer dan 10 jaar ervaring is GreenParking een goede keuze. De parkeerplaats is 24/7 open, de touringcar rijd iedere 30 minuten gratis naar Schiphol.

Park 'n Fly is Schiphols langst bestaande off-site parkeerorganisatie en heeft jarenlange expertise. Het bedrijf biedt valet en shuttle diensten aan. Bij deze parkeerservice kunt je jouw sleutels houden. Er zullen altijd medewerkers aanwezig zijn om je te helpen en jouw auto staat veilig op een verharde parking.

Bij Drive Up Services staat je auto veilig geparkeerd op het omheinde parkeerterrein. Je dient jouw autosleutels in te leveren zodat de parking optimaal gebruik kan maken van deze parkeerplaats. Wil je jouw autosleutels meenemen op reis? Het is mogelijk om dit tegen betaling te doen. De parkeerplaats is 24/7 geopend en de shuttlebus brengt je binnen enkele minuten naar de luchthaven.

Valet parkeren Schiphol

Met Valet Parking Schiphol rij zelf naar de Schiphol vertrekhal waar een parkeermedewerker klaarstaat om je auto voor je te parkeren. Geen gedoe, loop direct door naar de incheckbalie. Op de terugweg kun je je auto bij de vertrekhal weer ophalen. Lees meer over valet parking bij Schiphol.


De volgende Valet Parkings vind je op Parkos.

IParking Schiphol heeft sinds 2011 bijzondere expertise in het aanbieden van valet parkingdiensten op Schiphol. Het bedrijf heeft parkeerplaatsen op ongeveer 8 kilometer van de vertrekhal. Het geasfalteerde terrein van iParking Airport Schiphol is 24/7 verlicht en toegankelijk. Deze eigenschappen maken iParking tot een betrouwbare parkeeraanbieder rondom Schiphol.

Handig, 24 uur per dag parkeren direct bij Schiphol Airport? Selecteer Valet Parking bij The Star Parking. De Star Parking is 24/7 beschikbaar en het personeel staat altijd voor je klaar. De parkeergarage ligt op slechts 8 minuten van Schiphol en is verhard.

Het jonge, behulpzame team van Flight Parking staat garant voor kwaliteit, stiptheid en één-op-één service. De parkeerplaats is 24 uur per dag beschikbaar. Bij Flight Parking heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een Valet en Shuttle service. De parkeerplaats is maximaal beveiligd en wordt onderhouden.

Bij Key Parking blijft je auto goed beschermd in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport terwijl jouw voertuig geparkeerd staat. Met de valet service van Key Parking wordt je auto keurig opgehaald bij Schiphol. Bovendien zijn er diverse optionele extra services bij Key Parking. Zo kun je bijvoorbeeld jouw auto laten wassen. Je kunt ook een elektrisch voertuig laten opladen, zodat je op de terugreis een volle batterij hebt.

Perfect Parking biedt een voordelige parkeermogelijkheid voor Schiphol. Je kunt gebruik maken van de shuttle of de valet service. Tijdens jouw verblijf staat jouw auto beschut op een veilige locatie en kun je hem volledig laten wassen tegen een kleine vergoeding zodat je in een schone auto naar huis kunt rijden.

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van het familiebedrijf The Valet Guys, weet je dat je met een gerust hart kunt reizen. Het bedrijf staat garant voor de veiligheid en de geweldige service die ze aan al hun klanten bieden. Bij The Valet Guys is de klant altijd koning. Het personeel kan je helpen bij het afhandelen van jouw bagage en jouw auto wordt op een veilige locatie geparkeerd.

Fast Shuttle Parking biedt een handige en toegankelijke valet parking en shuttle service voor Amsterdam Airport Schiphol. Wat jouw wensen ook zijn, jouw auto staat veilig geparkeerd in de parkeergarage Fast Shuttle Parking. Daarom kun je erop vertrouwen tijdens jouw reis en weten dat het personeel ervoor zorgt.

De service van ParkingPoint is handig, betaalbaar en betrouwbaar. Door jarenlange ervaring als betrouwbaar parkeerbedrijf voor valet- en shuttlediensten, garandeert ParkingPoint dat jouw voertuig veilig geparkeerd wordt zodat je comfortabel kunt reizen. De bekwame chauffeurs staan klaar om je te helpen bij het in- en uitladen van jouw bagage en om ervoor te zorgen dat jouw auto bij terugkomst op de luchthaven voor je klaar staat.

Met ParknFly reis jezorgeloos. Dit is het langst bestaande parkeerbedrijf van Schiphol en heeft jarenlange ervaring. Dit bedrijf biedt kwaliteitsdiensten en is afgestemd op de behoeften van hun klanten. Het personeel zal je altijd helpen en jouw auto wordt beschermd tegen modder door de verharde parkeerplaats.

Central Parking zorgt ervoor dat jouw auto veilig geparkeerd staat. Dankzij hun uitgebreide ervaring bieden ze eersteklas parkeerdiensten, waarbij jouw comfort en veiligheid een topprioriteit zijn. Het personeel helpt je met jouw bagage. Je kunt ook gebruik maken van andere diensten zoals een autowasservice, elektrisch opladen van jouw auto en een tankservice.

Bij aankomst op de luchthaven wordt jouw auto opgehaald en bij ValetSchiphol geparkeerd. Zodra je terugkeert, zorgt ValetSchiphol ervoor dat jouw auto weer voor je klaar staat en helpt het valet-personeel je verder.

Bij Comfort Parking weet je zeker dat jouw auto veilig geparkeerd staat. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze een betrouwbare valet- en shuttlepartner zijn waar kwaliteit van dienstverlening en gemoedsrust hoog in het vaandel staan. Het personeel helpt je graag met jouw bagage en je kunt jouw sleutels meenemen op de parkeerplaats. Naast parkeren kun je ook gebruik maken van andere diensten zoals autowassen en autoladen.

Business Valet is gespecialiseerd in Valetparkeren voor zakelijke reizigers op Schiphol. Valet Parking is een gemakkelijke manier om jow auto een veilige parkeerplaats te geven. Je rijdt naar de vertrekhallen van Schiphol waar jouw voertuig wordt opgehaald door een van onze chauffeurs en geparkeerd wordt op een van onze beveiligde parkeerplaatsen.

Parkeren + OV Schiphol

Naast Valet en shuttle parkeren bieden we de optie tot parkeren en openbaar vervoer. Wanneer je bij de volgende parkeerbedrijven boekt ontvangt je een gratis OV kaartje naar Schiphol.


De volgende parkeren + OV opties vind je op Parkos.

De Q-Park Park+Fly Hoofddorp parkeergarage Spaarne is 24 uur per dag open en is via kentekenherkenning makkelijk te betreden. Maak gebruik van de gratis bus connectie (halte 100m lopen) om naar Schiphol te reizen.

Q-Park Park+Fly locatie Amstelveen parkeergarage is 24/7 open. Rij gemakkelijk naar binnen met nummerbordherkenning en neem de gratis openbaar vervoer connectie naar Schiphol Airport. (halte 500m lopen)

Parkeren + Taxi Schiphol

Wanneer je bij de volgende parkeerbedrijven boekt wordt je met een taxi naar Schiphol gebracht.


De volgende parkeren + taxi opties vind je op Parkos.

Mercure Hotel biedt parkeerplaatsen aan voor reizigers van Schiphol. De parkeerplaats is 24/7 open en toegankelijk via een telefoonnummer op de reserveringsbevestiging. Je kan gratis gebruik maken van de busdienst (halte 5 minuten lopen).

De Beechavenue parkeergarage maakt gebruik van gratis taxi’s tot 3 personen. Bel de taxi 30 minuten voor aankomst en wordt direct na parkeren naar Schiphol gebracht. Ook de Beechavenue parkeergarage is 24 uur per dag open.

Bij het Moxy hotel parkeer je voordelig en dichtbij Schiphol Airport. Moxy hotel werkt in samenwerking met een taxibedrijf die je naar het vliegveld brengt en weer ophaalt. In de taxi kunnen gratis 3 mensen meerijden, meer tegen betaling.

Lang Parkeren Schiphol vergelijken

Met Parkos is lang parkeren op Schiphol een fluitje van een cent. Of u nou twee dagen of een langere tijd op reis gaat, via ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking van parkeeraanbieders vindt u altijd de scherpste prijzen voor langer parkeren Schiphol. Ook hebben we alle aanbieders voor u persoonlijk geïnspecteerd, zo weet u zeker dat u bij een aanbieder staat die betrouwbaar en veilig is en kunt uw uw auto zorgeloos achterlaten.

Om u goed op weg te helpen willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren Schiphol:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende Schiphol aanbieders: Vergelijken bespaart. En dat blijkt wel uit onze prijzen. Gaat u lang parkeren Schiphol dan kan het voorkomen dat u tot wel €32,50 per dag betaalt. Gaat u dus voor een langere tijd op vakantie dan kunnen de kosten voor het parkeren nogal oplopen. Bij Parkos krijgt u altijd de laagste prijs garantie.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren bij de luchthaven: Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar de luchthaven gereden? Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren.


Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u gratis per shuttle bus naar de luchthaven wordt gereden. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer voor u klaar, en deze rijdt u terug naar de externe parking. Shuttle parking is vaak de beste optie voor goedkoop parkeren op Schiphol. De aanbieders bij Parkos zijn vrijwel altijd goedkoper dan Schiphol smart parking P3..


Kiest u voor valet parking Schiphol, dan kunt u zelf naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur voor u klaar die uw auto voor u parkeert. Zo kunt u direct naar de incheckbalie. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar bij de luchthaven. Zo kunt u direct na landing uw reis voortzetten. Wanneer u kiest voor heeft u de keuze tussen shuttle en valet parking, daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren en parkeren in de buitenlucht.


U kunt ook kiezen voor Park sleep Fly Schiphol. Dit arrangement is hotelovernachting en shuttle service bij een hotel in de omgeving van Schiphol. Met dit arrangement kunt u gratis parkeren gedurende uw reis. Slapen op Schiphol is ideaal als u een vroege vlucht heeft.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert persoonlijk alle locaties van de parkeeraanbieders en controleert hierbij de veiligheid van de parking en de faciliteiten. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. En gaat u met een gerust hart op reis. Al de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag: uw auto staat veilig geparkeerd.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren op Schiphol, raden wij u aan om uw reis goed te plannen zodat u op tijd aanwezig bent voor het inchecken. Ondanks dat u zich niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te begeven, kan het natuurlijk voorkomen dat er files of omleidingen zijn. Gaat u dus parkeren Schiphol, houd dan goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routeplanner pagina.

Hoe lang van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Schiphol aanwezig zijn?

Het is belangrijk om ruim op tijd op Schiphol aanwezig te zijn voordat als je gaat vliegen: je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je jouw vlucht mist naar je vakantiebestemming. Het exacte tijd…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren, als parkeren Schiphol optie, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe, in tegenstelling tot valet parking Schiphol. Al onze parkeeraa…

Hoe werkt valet parking Schiphol?

Valet parking Schiphol is een makkelijke vorm van parkeren. U rijdt zelf met uw eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal, dit in tegenstelling tot shuttle parkeren bij Schiphol. Ongeveer een half uu…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd