9,3/10 18.284 beoordelingen

Parkeren Schiphol

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
28
info message
Best beoordeeld
Airport Indoor Parking
info checkmark
Goedkoopste
Q-Park Park+Fly Amstelveen (No Shuttle - Free Bus Connection)
info compass
Dichtstbij de luchthaven
ValetSchiphol

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle Parking
  3. Valet Parking
  4. Parkeren + OV
  5. Parkeren + Taxi
  6. Lang Parkeren
  7. Vergelijk Parkings

Parkeren bij Schiphol

Luchthaven Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland met meer dan 60 miljoen passagiers per jaar. Wist je dat Schiphol zelfs op de tweede plaats staat in Europa in termen van passagiersaantallen? Het is de vliegticket thuisbasis van bekende luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia, TUI en Brussels Airlines. Maar ook grote internationale vliegmaatschappijen zoals American Airlines en Air France vliegen dagelijks vanaf luchthaven Schiphol. Met jaarlijks ruim 60 miljoen passagiers is er natuurlijk behoefte aan grote aantallen betaalbare parkeerplaatsen. Daarom biedt Schiphol luchthaven zelf verschillende officiële parkeerplaatsen aan, zodat je altijd kunt parkeren bij Schiphol. Denk bijvoorbeeld aan P3 Schiphol (vroeger bekend als Schiphol Smart Parking), P6 Valet Parking en P1 Schiphol, vroeger bekend als P1 Holiday Parking. Deze officiële parkings bevinden zich in de buurt van Schiphol luchthaven. Maar er zijn nog veel meer opties! En met Parkos.nl kun je de mogelijkheden snel en gemakkelijk vergelijken.


Reis je graag met je eigen auto naar luchthaven Schiphol? Het voordeel hiervan is dat je zelf je eigen rit kunt plannen en direct naar huis kunt rijden als je geland bent. Op Parkos.nl kun je de huidige prijzen vinden voor langdurige of korte parkeertijden voor parkeerplaatsen bij Schiphol. Je kunt eenvoudig en snel onze betrouwbare aanbieders van parkeren Schiphol vergelijken. Bovendien kun je via Parkos direct een geschikte parkeerplaats reserveren op een parkeerterrein in de buurt van Schiphol. Zo krijg je niet alleen de laagste prijs, maar ben je verzekerd van een parkeerplaats voor je auto.


Vergelijk de beste aanbieders


Het is logisch dat passagiers de kosten van parkeren bij Schiphol laag willen houden. Want deze komen toch bovenop de kosten van vliegen. Enkele bedrijven in de buurt van Schiphol Airport hebben daar slim op ingespeeld. Ze bieden alternatieve parkeerplaatsen in plaats van de officiële parkeerplaats mogelijkheden die Schiphol zelf biedt. Zo wordt op Schiphol parkeren aantrekkelijker, want door de concurrentie blijven de prijzen voor lang- en kort parkeren laag.


Deze parkeerbedrijven liggen wat verder weg van Schiphol, maar bieden uitstekende parkeerdiensten. Het parkeren is goedkoper dan op Schiphol Airport en het is prettig dat je er een parkeerplaats kunt reserveren. Kijk dus vooral eens naar alternatieve parkeerbedrijven van alternatieve parkeeraanbieders. Bij Parkos kun je rustig de parkeerplaatsen vergelijken en je parkeerplaats direct online reserveren.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

plattegrond parkeren bij Schiphol

Ga je op vakantie naar het buitenland en wil je je auto parkeren bij Schiphol? Dan wil je eenvoudig online een parkeerplaats bij Schiphol reserveren. Die parkeerplaats is bij voorkeur goedkoop, want niemand wil een dure parkeerplaats bij de luchthaven. Tijd is ook belangrijk: je wilt snel parkeren op Schiphol. Om aan deze wensen tegemoet te komen biedt Parkos alternatieve parkeeropties in de buurt van de luchthaven. De focus ligt op goedkoop lang parkeren bij Schiphol. De bedrijven die door Parkos zijn geselecteerd hebben geen duur management of chique kantoren. Ze houden hun prijzen scherp. Hierdoor kun je je auto voor een paar dagen tegen een lage prijs parkeren bij deze verschillende parkeerbedrijven. Zo profiteer je altijd van lagere prijzen van overdekt parkeren. Dus reserveer direct bij Parkos voor zorgeloos reizen. Lees tips over goedkoop parkeren Schiphol in onze blog.

De aanbieders van Parkos liggen niet op Schiphol zelf, maar bevinden zich wel dicht bij de luchthaven. Zo is A4 Parking Schiphol in Roelofarendsveen een goede keuze als je naar het zuiden rijdt richting Schiphol. Je wilt onnodige kilometers voorkomen. Daarom zijn de geselecteerde parkeerbedrijven allemaal dicht bij Schiphol. Maar ze hebben wel het voordeel van een lagere terreinhuur. Gratis parkeren bieden de parkeeraanbieders van Parkos niet, maar je kunt gegarandeerd veilig en betaalbaar parkeren in de buurt van vliegveld Schiphol. Parkos garandeert dat parkeren bij Schiphol goedkoper kan dan op Schiphol parking zelf.

Parkeeraanbieders kunnen zich onderscheiden door continue kwaliteit te handhaven bij een voortdurende toestroom van auto's. De concurrentie is groot en daarom bieden Parkos parkeeraanbieders praktische alternatieven en interessante extraatjes. Bijvoorbeeld, sommige aanbieders bieden de mogelijkheid om je auto te laten wassen terwijl je op reis bent. Onze parkeerbedrijven weten dat klanten terugkomen bij goede service. Dus je kunt niet alleen lage prijzen verwachten, maar ook uitstekende service. De parkeerbedrijven zijn 7 dagen per week open en 24 uur per dag beschikbaar.

Je hoeft ons niet te geloven; luister maar naar onze tevreden klanten. Ze zijn het erover eens dat Parkos goede parkeermogelijkheden biedt. Kijk eens naar de reviews. Onze parkeeraanbieders krijgen een gemiddelde beoordeling van 8,8.


Wat kan ik doen bij eventuele schade? Bij aankomst na een vliegreis krijg je je autosleutels terug. En dan wil je natuurlijk direct naar huis rijden met je auto. Als er dan schade wordt vastgesteld, is dit een enorme domper. Mocht dit gebeuren, vraag dan altijd om een bevestiging van de parkeeraanbieder dat je de schade direct hebt gemeld. Wanneer je dit niet doet, kan niet meer worden aangetoond dat het op het parkeerterrein is gebeurd. En het kan gebeuren dat de schade niet wordt vergoed wanneer je de oorzaak van de schade niet kunt aantonen. Het is goed om ook contact op te nemen met je verzekeraar om advies te krijgen over de schade.


Parkos heeft zelf geen beheer over parkeerterreinen. Daarom dien je rechtstreeks contact te leggen met de parkeeraanbieder. Maar we helpen je wel graag bij het vertalen en overbrengen van je klacht naar de beheerder van de parking.

Tarieven en actuele prijzen voor parkeren Schiphol

Airport Indoor Parking - parkeertarieven Foto: Airport Indoor Parking
Parkeerplaats Prijs per week Afstand Type Service
Q-Park Park+Fly Hoofddorp € 50,00 17 min Binnen Gratis busverbinding
Q-Park Park+Fly Amstelveen € 55,00 14 min Binnen Gratis busverbinding
Airport Indoor Parking € 65,00 11 min Binnen Shuttle
Vakantie Parking € 66,00 8 min Buiten Shuttle
Comfort Parking € 67,00 5 min Buiten Shuttle
A4 Parking Schiphol € 77,00 12 min Buiten Shuttle
ParkingPoint € 78,00 7 min Buiten Shuttle
The Valet Company € 79,95 - Buiten Valet
Perfect Parking € 80,00 - Buiten Valet
Fast Shuttle Parking € 70,00 - Buiten Valet
Eazzypark Off-Site € 80,00 5 min Buiten Shuttle
Eazzypark € 80,00 5 min Buiten Shuttle
Go Parking € 80,00 - Buiten Valet
ValetSchiphol € 85,00 - Buiten Valet
Drive Up Services € 85,00 11 min Buiten Shuttle
Park 'n Fly - Kruisweg € 89,00 - Buiten Valet
Holiday Parking Schiphol € 89,50 - Buiten Valet
The Valet Guys € 90,95 - Buiten Valet
Centraal Parkeren € 92,50 - Buiten Valet
Eazzypark Rijnlanderweg € 99,00 8 min Buiten Shuttle
Flight Parking € 108,00 - Buiten Valet
iParking Schiphol € 109,50 - Buiten Valet
Key Parking € 115,00 - Binnen Valet
Business Valet - Zakenreis Parkeren € 139,00 - Buiten Valet

*De Parkeertarieven op Schiphol kunnen natuurlijk variëren, afhankelijk van de periode. Bovenstaande gegevens zijn berekend voor de periode van 1 september tot en met 8 september 2023 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeerpartner. Lees meer over kosten parkeren Schiphol.

Shuttle parkeren bij Schiphol

Op Schiphol kun je met shuttle parkeren rechtstreeks naar het parkeerbedrijf rijden. Dit biedt als voordeel dat je niet de drukte van Schiphol hoeft in te gaan met je auto. Je parkeert verder weg van de drukte en gaat vervolgens met een shuttle bus naar Schiphol. Je wordt met de gratis en comfortabele shuttlebus vanaf het parkeerterrein naar de juiste vertrekhal van de luchthaven gebracht. Bij aankomst brengt de bus je opnieuw naar je auto. Lees meer over shuttle parkeren bij Schiphol.


De volgende parkeerplaatsen met shuttle bus naar de vertrekhal vind je op Parkos:

Deze luxe parkeergarage heeft camera beveiliging en is 24/7 open. Dit geeft een veilig gevoel; je kunt er altijd zeker van zijn dat de auto in dezelfde staat wordt teruggebracht. Terwijl je wacht op de gratis shuttle bus kun je gebruik maken van diverse voorzieningen zoals koffie van Starbucks.

Direct gelegen naast de snelweg A4 biedt A4 Parking Schiphol een ruim parkeerterrein. Voordat je op reis gaat, kun je je auto parkeren op een van de keurige parkeerplaatsen met duidelijke nummers. Je kunt er ook kort parkeren. En desgewenst kun je je sleutels meenemen. De bus brengt je vanaf de A4 Parking Schiphol binnen elf minuten naar de vertrekhal. Het personeel van het bedrijf zal je graag helpen met je bagage bij vertrekhal. En de chauffeur parkeert voor je bij de juiste uitgang.

Comfort Parking zorgt ervoor dat je auto op een veilige plaats geparkeerd staat. Het team weet dankzij hun jarenlange ervaring hoe ze een betrouwbare shuttle- en valet service kunnen bieden. Kwaliteit en klantenservice staan dan ook hoog in het vaandel. Je kunt altijd je autosleutels meenemen naar de shuttle service. Het personeel zal je helpen bij het in- en uitladen van je bagage. Naast parkeren kun je ook andere diensten gebruiken zoals een wasservice voor je auto en een oplaadservice voor je voertuig.

Wil je Schiphol Airport bezoeken, dan kun je hier gemakkelijk parkeren. Bij Perfect Parking kun je goedkoop parkeren en vanzelfsprekend is de shuttledienst beschikbaar die je naar het vertrek rijdt. Je kunt bovendien je auto laten wassen. Zo kun je naar huis rijden met een schone auto die bij terugkomst op je staat te wachten.

Je auto wordt voor een lage prijs bij Key Parking veilig geparkeerd in de buurt van Schiphol International Airport. Bovendien bieden ze een shuttle service, waarmee je comfortabel naar je de luchthaven kan. Je hebt diverse extra opties bij Key parking. Zo kun je de auto terwijl je op reis gaat, laten wassen. Je kunt ook je elektrische auto opladen, zodat deze altijd klaar staat om weg te rijden bij aankomst.

Het bekende Eazzypark biedt uitgebreide parkeermogelijkheden en veel extra's, wat een hoge klantwaardering oplevert. Tijdens je reis kun je je auto achterlaten op een van de vele parkeerplaatsen voor lang parkeren. Heb je haast? Geen probleem want ze garanderen snel parkeren. En het vliegveld is niet ver van het parkeerterrein. Bovendien staat je auto geparkeerd op een goed beveiligde en omheinde parkeerplaats. De parkeerplaats is dag en nacht toegankelijk en er is een shuttlebus die je in vijf minuten naar de luchthaven brengt.

Het bedrijf ParkingPoint staat voor gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar. Een snel parkeerbedrijf met valet- en shuttlediensten. Met hun diensten zorgt ParkingPoint voor snel parkeren. En de veiligheid van je auto is gegarandeerd. De ervaren chauffeurs van de bus kunnen je helpen met je bagage bij de vertrekhal. Kies je voor valet, dan parkeert de chauffeur je auto voor je. Het is mogelijk om lang te parkeren op dit parkeerterrein.

Kies je ervoor om je auto bij Eazzypoint Off-Site te parkeren, dan wordt je auto vanaf de centrale locatie naar Eazzypark Uithoorn gereden. Op die manier krijg je dezelfde uitstekende service als bij Eazzypark. Maar natuurlijk wel tegen een lagere prijs!

Een van de twee parkeerplaatsen van Eazzypark bij Schiphol is Rijspark. Deze ligt tien minuten rijden vanaf de luchthaven. Je auto staat bij Rijspark op een parkeerterrein dat goed beveiligd en afgesloten is. Deze parkeergarage is dag en nacht open en biedt een gratis shuttle bus naar Schiphol Airport.

Deze parkeeraanbieder biedt persoonlijke service en kwaliteit. Ook Flight Parking biedt 24/7 toegankelijke parkeerplaatsen en heeft een stipte shuttle service naar de luchthaven. De parkeerplaats is goed verlicht, wat zorgt voor een veilig gevoel. En er zijn toiletten en gratis Wifi.

Kies je voor Shuttle parkeren Schiphol, dan kun je je auto op korte afstand van Schiphol Airport parkeren. Ook parkeren voor een korte tijd is hier mogelijk. Het ShuttleparkerenSchiphol is dag en nacht geopend. En het ligt op maar 8 minuten vanaf Schiphol luchthaven. Als extra service kun je er kinderzitjes huren. Je kunt je eigen sleutels meenemen.

Een van de grotere vergunninghouders in de buurt van luchthaven Schiphol is 24/7 Parkeerservice Schiphol. Hier parkeer je voor een betaalbare prijs. En de shuttleservice van Schiphol brengt je binnen 12 minuten naar de gewenste ingang bij vertrekhal Schiphol. Tijdens het hoogseizoen zijn deze parkeerplaatsen 24 uur per dag toegankelijk.

Shuttle Service Schiphol biedt een eersteklas valet- en shuttleservice voor Schiphol Airport. Jouw auto staat tijdens jouw reis op het parkeerterrein van Shuttle Service Schiphol Je hebt de vrijheid om comfortabel te reizen en erop te vertrouwen dat jouw auto goed wordt verzorgd.

Ook GreenParking staat bekend als een betrouwbare aanbieder met ruim tien jaar ervaring. Deze parkeerplaats is dagelijks 24 uur geopend. En de comfortabele touringcar brengt je gratis iedere 30 minuten naar Schiphol.

Het bekende Park 'n Fly heeft jarenlange ervaring en is Schiphol's langst bestaande off-site parkeerbedrijf. Deze aanbieder verzorgt zowel betrouwbare valet- als shuttlediensten. Je kunt met een gerust hart je sleutels bij deze parkeerservice achterlaten. Ook je auto wordt veilig geparkeerd op het verharde parkeerterrein. Verder zijn er altijd medewerkers aanwezig om je te helpen.

Door Drive Up Services wordt je auto geparkeerd op een omheinde parkeerplaats. Om de parkeerplaats optimaal te kunnen vullen, moet je je autosleutels inleveren. Wil je je autosleutels op reis meenemen? Dat is mogelijk tegen een kleine bijbetaling. Ook deze parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en de shuttlebus brengt je snel naar de luchthaven.

Valet parkeren Schiphol Airport

Met Valet Parking Schiphol rijd je zelf naar de vertrekhal van Schiphol, waar een parkeermedewerker voor je klaarstaat. Je kunt je auto parkeren voor de deur en direct doorlopen naar de incheckbalie. Bij de aankomsthal kun je je auto weer ophalen als je terugkomt. Lees meer over valet parking op Schiphol.


De volgende Valet Parking Schiphol vind je bij Parkos:

Sinds 2011 biedt iParking Schiphol gespecialiseerde service voor valet parking op Schiphol. Op zo'n acht kilometer van de vertrekhal bevinden zich de veilige parkeerplaatsen van het bedrijf. iParking is 24/7 beschikbaar en het terrein is goed verlicht. Voor een betrouwbare parkeerprovider in de buurt van Schiphol zit je bij iParking goed.

Gebruikersvriendelijk parkeren in de buurt van Schiphol Airport, 24 uur per dag? Selecteer dan deze valet parking aanbieder. Het personeel van The Star Parking staat 24 uur per dag voor je klaar, zodat je zeker bent van quick parking. Lang parkeren is bij dit bedrijf veilig en betaalbaar. De parkeergarage ligt op een kleine 8 minuten van luchthaven Schiphol.

Deze parkeerprovider belooft kwaliteit, stiptheid, officiële parkings en persoonlijke service. De parkeerplaats is 24/7 toegankelijk voor het valet parkeren. Bovendien kun je van shuttle diensten gebruik maken. Deze parkeerplaats is goed beveiligd en ziet er keurig uit doordat deze goed onderhouden wordt.

Je auto staat veilig geparkeerd bij Key Parking in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport. Je kunt zorgeloos aan je reis beginnen want je auto wordt keurig opgehaald bij Schiphol door de valet service. De valet parkeert vervolgens je auto voor je. Bovendien zijn er veel aanvullende services die je ter beschikking staan. Je kunt je auto bijvoorbeeld laten wassen. Verder bieden ze de mogelijkheid om een elektrisch voertuig op te laden. Zo ben je verzekerd van een volle batterij voor de terugreis.

Bij deze aanbieder kun je voordelig parkeren op Schiphol en gebruik maken van valet service. Naast de valet service kun je ook shuttleservice naar Schiphol kiezen. De aanbieder garandeert dat je auto op een veilige plaats staat. Lang parkeren bij Schiphol is op die manier een betrouwbare en betaalbare keuze. Bovendien kun je de auto tegen een kleine vergoeding laten wassen, zodat je na je reis in een schone auto naar huis kunt rijden.

The Valet Guys zijn een familiebedrijf met hart voor de zaak, waardoor jij met een gerust hart kunt reizen. Er is altijd een chauffeur beschikbaar voor valet parkeren. Het bedrijf biedt veiligheid en uitstekende service voor elke klant. De klant is koning bij The Valet Guys. Je auto wordt op een veilige plaats geparkeerd en het personeel helpt je graag bij het afhandelen van je bagage.

Fast Shuttle Parking biedt valet parking en shuttlediensten naar Amsterdam Airport Schiphol. Je auto staat veilig in de parkeergarage, of je nu kort of lang parkeren Schiphol kiest. Dus jij kunt zonder zorgen op reis, terwijl het personeel ervoor zorgt dat het je auto goed gaat.

ParkingPoint biedt een gebruikersvriendelijke en betaalbare service. ParkingPoint is een betrouwbaar parkeerbedrijf met vele jaren ervaring. Ze zorgen ervoor dat je auto veilig wordt geparkeerd en dat je comfortabel aan je vliegreis kunt beginnen. De chauffeurs staan klaar om je te helpen bij hoe je je auto parkeert en bij het in- en uitladen van je bagage. En ze zorgen ervoor dat je auto voor je klaar staat wanneer je terugkomt op de luchthaven.

Met Park 'n Fly reis je zorgeloos. Dit parkeerbedrijf heeft jarenlange ervaring op Schiphol. De diensten van dit bedrijf zijn van hoge kwaliteit en worden afgestemd op de behoeften van de klant. Lang parkeren is geen probleem. Door de verharde parkeerplaats wordt je auto beschermd tegen modder en het personeel biedt deskundige hulp.

Je parkeert je auto veilig op de luchthaven bij Central Parking. Met hun uitgebreide ervaring bieden ze kwalitatief hoogwaardige parkeerdiensten. Daarbij staan de veiligheid en het comfort van de klant voorop. Bij vertrek krijg je hulp met je bagage van het personeel bij de vertrekhal. Bovendien kun je ook gebruik maken van extra diensten zoals: een tankservice, autowasservice en elektrisch opladen van je auto.

Je auto wordt opgehaald en geparkeerd bij Valet Schiphol nadat je op de luchthaven bent aangekomen. Valet Schiphol zorgt er vervolgens voor dat je auto weer voor je klaar staat, nadat je bent geland. Bovendien helpt het valet personeel je met je bagage bij de vertrekhal.

Ook deze Comfort Parking biedt een veilige parkeerplaats voor je auto. Ze staan bekend als een betrouwbare leverancier met een hoog gehalte aan service. En dat is goed voor jouw gemoedsrust. Nadat je hebt geparkeerd, kun je je sleutels meenemen en het personeel helpt je graag met je bagage. Naast parkeren kun je hier ook andere diensten gebruiken, zoals autowassen en electrisch opladen.

Business Valet is gespecialiseerd in service aan zakelijke reizigers die Valet parking op Schiphol wensen. Een eenvoudige manier om je auto een veilige parkeerplaats te geven, is door Valet Parking te gebruiken. Je rijdt zelf naar de vertrekhal van Schiphol, waar je auto wordt opgehaald en op een van onze beveiligde parkeerplaatsen wordt geparkeerd.

Parkeren + OV Schiphol

In plaats van Valet en Shuttle parking kun je ook kiezen voor openbaar vervoer en parkeren. Je krijgt een gratis OV-kaartje naar Schiphol als je bij de volgende parkeerplaatsen boekt.


De volgende parkeren + OV-opties vind je op Parkos:

De parkeergarage Q-Park Park+Fly Hoofddorp Spaarne is 24/7 automatisch toegankelijk via kentekenherkenning. Om naar Schiphol te reizen, gebruik je het gratis openbaar vervoer via de busverbinding. De halte ligt op 100 meter loopafstand.

Ook de parkeergarage van Q-Park Park+Fly in Amstelveen is 24 uur per dag geopend. Gebruik de gemakkelijke nummerbordherkenning om snel binnen te komen. Je kunt gebruik maken van de gratis openbaar vervoerverbinding naar Schiphol Airport. De halte is 500 meter lopen.

Parkeren + Taxi Schiphol

Bij het boeken van de volgende parkeerbedrijven, wordt je met een taxi naar Schiphol gebracht.


De volgende parkeren + taxi opties vind je op Parkos:

Gasten van het Mercure Hotel Schiphol kunnen parkeren bij het hotel. De parkeerplaats is op elk moment 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer op je reserveringsbevestiging. Je kunt een taxi nemen naar Schiphol of gratis gebruik maken van de busdienst, die alleen maar 5 minuten lopen verwijderd is.

De Beechavenue parkeergarage biedt gratis taxi's voor maximaal drie personen. Als je de taxi uiterlijk 30 minuten voor aankomst belt, word je na het parkeren direct naar Schiphol gebracht. Vanzelfsprekend is de Beechavenue parkeergarage 24 uur per dag geopend.

Voordelige quick parking vind je bij het Moxy Hotel dat dichtbij Schiphol Airport ligt. Het Moxy hotel werkt samen met een taxidienst die je naar het vliegveld brengt en weer ophaalt. Hier kun je met drie personen in een taxi reizen tot aan de vertrekhal, zonder extra kosten te maken.

Lang Parkeren Schiphol vergelijken

Parkeren Schiphol

Om je op weg te helpen, willen we je de volgende aanbevelingen geven over het parkeren op Schiphol:

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders op Schiphol: Vergelijking helpt en bespaart. Dat zie je gelijk aan onze prijzen. Ga je lang parkeren op Schiphol airport? Dan kost parkeren dat tot wel € 32,50 per dag. De kosten voor parkeren kunnen dus oplopen als je voor een langere tijd op vakantie bent. Parkos garandeert altijd de laagste prijs, door handig in te spelen op de toegenomen concurrentie.

Kies je manier van parkeren bij de luchthaven: Wil je dat een chauffeur je auto ophaalt? Of zou je liever helemaal naar de luchthaven reizen? Afhankelijk van je voorkeur, zijn er verschillende soorten parkeren te kiezen. Wanneer je kiest voor parkeren op Schiphol, kun je kiezen tussen valet- of shuttleservice. Je kunt ook kiezen tussen overdekt of buiten parkeren. Als laatste is er nog de optie om te kiezen voor Park Sleep Fly, waarbij je kunt overnachten nabij Schiphol. We leggen je de verschillende opties hieronder uit.


Kiest je voor shuttle parkeren?Dan rijd je met je eigen auto naar het parkeerterrein van je keuze. Vervolgens word je naar de luchthaven gebracht met een gratis shuttlebus. Na afloop van je vliegreis word je weer teruggebracht naar de externe parkeerplaats door de shuttlebus. Shuttle parkeren is de goedkoopste manier om op Schiphol te parkeren. De aanbieders van Parkos zijn altijd goedkoper dan de officiële parkeerplaatsen (P1, P3, P6) die Schiphol airport zelf aanbiedt.


Wanneer je kiest voor valet parking, dan rijd je zelf naar luchthaven Schiphol. Daar wacht een chauffeur op je om je auto te parkeren. Zo kun je onmiddellijk naar de incheckbalie gaan. Na terugkomst staat je auto weer klaar voor je bij de aankomsthal. Op die manier kun je je reis naar huis direct na landing beginnen.


Een andere optie is Park Sleep Fly Schiphol. Park Sleep Fly Schiphol omvat een verblijf in een hotel in de buurt van Schiphol in combinatie met een shuttle- of taxiservice. Met zo'n arrangement kun je je auto gedurende je reis gratis bij het hotel parkeren. Als je een vroege vlucht hebt, is het ideaal om op Schiphol te slapen.

Veiligheid: Parkos heeft de diverse aanbieders onderzocht. Zo weet jij dat je auto veilig staat geparkeerd. Parkos gaat namelijk persoonlijk naar elke parkeeraanbieder, om de veiligheid van de locatie en de kwaliteit van de voorzieningen te controleren. Dus om zeker te weten dat je auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat, kun je het beste Parkos raadplegen. Want zo kun je gerust op reis gaan. Al de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag: je auto staat veilig geparkeerd.

Plan uw reis: Voordat je lang parkeren op Schiphol kiest, adviseren we je je reis goed te plannen en tijdig te vertrekken van huis. Op die manier kun je op tijd inchecken. Bij kort parkeren gaat het makkelijker. Maar houdt ook hierbij rekening met vertraging. Hoewel je niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te rijden, kunnen er altijd files of omleidingen zijn. Houd dus de verkeersinformatie goed in de gaten als je op Schiphol parkeert. Of maak gebruik van onze handige routeplanner pagina op onze website om je reis te plannen.

Ben je opzoek naar meer informatie over parkeren in de buurt van Schiphol? Bekijk dan eens de onderstaande pagina's:


Hoe lang van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Schiphol aanwezig zijn?

Het is belangrijk om ruim op tijd op Schiphol aanwezig te zijn voordat als je gaat vliegen: je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je jouw vlucht mist naar je vakantiebestemming. Het exacte tijd…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol?

Wanneer je kiest voor shuttle parkeren, als optie voor parkeren bij Schiphol, dan rijd je zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe, in tegenstelling tot valet parking Schiphol. Al onze…

Hoe werkt valet parking Schiphol?

  Valet parking bij Schiphol is superhandig! Jij rijdt met je eigen auto direct naar de vertrekhal, in tegenstelling tot shuttle parkeren. Ongeveer een half uur voordat je gepland aankomt, bel je h…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd