user
Toggle Navigation
8,8/10 31.698 beoordelingen

Parkeren Schiphol

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
tooltip
tooltip
Beste deals
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
Parkeeraanbieders
26
Best beoordeeld
Airport Indoor Parking
Goedkoopste
Vakantie Parking
Dichtstbij de luchthaven
ValetSchiphol

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland (zie ook Wikipedia), met jaarlijks meer dan 60 miljoen passagiers. In Europa staat Schiphol Airport op de 2e plek qua passagiersaantallen. Schiphol Airport heeft dus een goede internationale positie. Schiphol is de vliegticket thuisbasis van bekende namen als TUI, Transavia en Brussels Airlines. Maar ook grote internationale bedrijven als American Airlines en Emirates vliegen vanaf luchthaven Schiphol. Met meer dan 60 miljoen passagiers zijn er natuurlijk ook enorm veel (goedkope) parkeerplaatsen nodig. Zo heeft Schiphol zelf een aantal officiële parkings, waaronder P3 Schiphol, vroeger beter bekend als Schiphol Smart Parking, P6 Valet Parking en P1 Holiday Parking. Je vindt deze betrouwbare aanbieders dichtbij Schiphol Airport.
U gaat het liefst met uw eigen auto naar luchthaven Schiphol. Zo kunt u zelf uw rit plannen en snel weer naar huis rijden als u geland bent. Vergelijk daarom onze betrouwbare parkeeraanbieders voor het parkeren bij Schiphol en reserveer direct uw geschikte parkeerplek op een parkeerterrein in de buurt. Op Parkos.nl vindt u actuele prijzen voor kort parekeren of lang parkeren bij Schiphol. Zo bent u verzekerd van de laagste prijs en weet u zeker dat er een parkeerplaats voor uw auto gereserveerd wordt.


Vergelijk de beste aanbieders


Omdat vliegen steeds goedkoper wordt, is het natuurlijk logisch dat het parkeren Schiphol goedkoper wordt. Hier is een aantal ondernemers in de buurt van Schiphol airport slim op ingesprongen, door alternatieve parkings aan te bieden ten opzicte van de officiële parkeerplaats. Door toegenomen concurrentie kunnen de prijzen voor kort parkeren en lang parkeren Schiphol laag blijven.


Deze bedrijven staan los van Schiphol, maar bieden uitstekende parkeerdiensten aan. Vaak voor een fractie van het geld, waardoor het parkeren Schiphol Airport direct betaalbaarder wordt. Deze aanbieders worden ook wel alternatieve parkeeraanbieders genoemd. Bij ons kunt u parkeerplaatsen vergelijken en kunt u direct online uw parkeerplaats reserveren.plattegrond parkeren SchipholGoedkoop parkeren bij Schiphol

U gaat op vakantie naar het buitenland en wilt graag bij Schiphol parkeren? Reserveer online gemakkelijk een parkeerplaats bij Schiphol. Niemand wil te veel betalen voor een parkeerplaats bij de luchthaven. Daarom biedt Parkos alternatieve opties aan voor een parkeerplaats bij de luchthaven, die zich richten op goedkoop lang parkeren bij Schiphol. Deze bedrijven hebben geen grote managementlagen, dure kantoren of onnodige luxe. Zo kunt u uw auto goedkoop een aantal dagen parkeren bij een parkeerterrein van onze parkeeraanbieders zoals 24/7 Parkeren Service Schiphol of A4 Parking Schiphol. Zo geniet u altijd van lagere prijzen dan Schiphol smart parking.

“navigation”

De Schphol aanbieders zitten niet op Schiphol zelf, maar liggen vlak bij Schiphol Airport. Voor de zuidelijk route richting Schiphol, is Total Care Parking uit Roelofarendsveen een goede optie voor u. Parkeeraanbieders zitten wel altijd op korte afstand tot Schiphol zodat u geen onnodige kilometers hoeft te maken, maar wel met het voordeel van goedkopere huur van de terreinen. Het is niet gratis parkeren maar bij Parkos kunt u altijd goedkoop parkeren op Schiphol. Wij geven u de garantie dat u goedkoper parkeert dan bij www.schiphol.nl (Schiphol P3) en Schiphol valet parking zelf.

“checklist”

Voor veel mensen staat goedkoop gelijk aan slechte kwaliteit. Dit is een fabel die voor onze parkeeraanbieders niet op gaat. Omdat deze parkeeraanbieders niet kunnen leunen op een bekende naam of een continue toestroom van auto's zijn zij gedwongen om de kwaliteit hoog te houden. Daarom bieden de parkeeraanbieders van Parkos ook vaak handige extra opties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij sommige aanbieders zelfs uw auto laten wassen terwijl u op reis bent. De parkeeraanbieders weten dat, als klanten niet tevreden zijn, zij niet terug komen. En dat een korte termijn strategie niet werkt. Dus verwacht naast lage prijzen ook uitstekende service! De parkeeraanbieders zijn 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

“reviews”

Dit is niet iets wat wij verzinnen, maar onze klanten zeggen dit ook. Op het moment dat u een parkeerplaats bij Schiphol via ons gereserveerd heeft, kunt u geheel vrijblijvend een review achter laten. Onze parkeeraanbieders worden gemiddeld met een 8,8 beoordeeld.

Tarieven parkeren Schiphol Airport


*Parkeertarieven Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode, de gegevens werden berekend voor 01.05.-08.05.2022 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeerpartner.

Parkeren Schiphol Luchthaven Aanbieder pakketten - parkeertarieven

Foto: Airport Indoor Parking - Aankomsthal

Parking
parkeertarieven schiphol
Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Q-Park Park+Fly Hoofddorp € 42,50 14 min Binnen Free Bus Connection
Q-Park Park+Fly Amstelveen € 47,50 14 min Binnen Free Bus Connection
A4 Parking Schiphol € 53,00 12 min Buiten Shuttle
Key Parking € 59,00 14 min Buiten Shuttle
24/7 Parkeren Service Schiphol € 64,95 7 min Buiten Shuttle
Eazzypark Rijnlanderweg € 65,00 8 min Buiten Shuttle
Drive Up Services € 66,00 11 min Buiten Shuttle
Eazzypark € 68,00 5 min Buiten Shuttle
ParkingPoint € 69,99 - Buiten Valet
Centraal Parkeren € 70,00 - Buiten Valet
Comfort Parking € 70,00 5 min Buiten Shuttle
The Valet Guys € 70,00 - Buiten Valet
Flight Parking € 72,00 8 min Buiten Shuttle
Park 'n Fly - Middenweg € 75,00 - Buiten Valet
ValetSchiphol € 87,99 - Buiten Valet
Airport Indoor Parking € 104,00 11 min Binnen Shuttle
Business Valet - Zakelijk parkeren € 105,00 - Buiten Valet
The Star Parking € 105,00 - Buiten Valet
iParking Schiphol € 109,50 - Buiten Valet

Shuttle- en valet parkeren bij Schiphol

Er zijn een aantal termen die u vaak terug ziet op onze website; shuttle parkeren en valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren Schiphol

Kies uw manier van parkeren

Wilt u bij Schiphol parkeren, dan kunt u kiezen uit twee parkeervormen: shuttle parkeren en valet parkeren. Bij shuttle parkeren Schiphol rijdt u rechtstreeks naar de parkeeraanbieder, bijvoorbeeld in Roelofarendsveen. U hoeft zich dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven; dit betekent dat u om de drukte heen rijdt. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een comfortabele shuttlebus naar de juiste vertrekhal van de luchthaven gebracht. Omdat u gereserveerd heeft, weet de parkeeraanbieder dat u komt en zal er een shuttle bus voor u klaar staan. Natuurlijk is de shuttle bus gratis inbegrepen bij uw reservering. De prijs die we tonen op onze website is de prijs die u betaalt, geen euro meer. Dit garanderen wij u. En bij terugkomst van uw reis wordt u weer bij Schiphol opgehaald en naar uw auto op het parkeerterrein gebracht. Heel gemakkelijk. U kunt van te voren kiezen voor overdekt parkeren of buiten parkeren op Schiphol. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor sleutels afgeven of niet. Onze parkeeraanbieders rondom Schiphol worden gemiddeld met een 8,8 beoordeeld, een uitstekende service dus! Heeft u nog vragen over shuttle parking of parkeren Schiphol? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Valet parking Schiphol

valet parkeren

Valet parking Schiphol geeft u zo mogelijk nóg meer comfort. geeft u zo mogelijk nóg meer comfort. U kunt van te voren kiezen of u overdekt wilt parkeren of buiten wilt parkeren . U rijdt zelf met uw auto naar Schiphol en bent dus direct bij de juiste vertrekhal van Schiphol. Meestal moet u tussen vertrekhal twee en drie uw auto afgeven aan de chauffeur van het parkeerterrein. De plek waar u de auto afgeeft, staat altijd duidelijk vermeld in de parkeerinstructies in uw bevestigingsmail. Vervolgens staat een parkeermedewerker klaar om uw auto voor u op de parkeerplek te zetten. Als u gereserveerd heeft, krijgt u van ons een bevestiging. Hierin staat ook het telefoonnummer van de chauffeur. U hoeft dus zelf niet naar het externe parkeerterrein te rijden of het openbaar vervoer te gebruiken. Ook hoeft u dus niet in een shuttle bus. Op de dag van uw terugkomst wordt uw auto naar Schiphol gebracht zodat u direct weer kunt instappen en uw weg naar huis kunt vervolgen. Kortom, een handige manier van parkeren bij Schiphol. Bij Parkos kunt u gegarandeerd valet parkeren tegen lagere prijzen dan bij Schiphol holiday valet parking. Heeft u nog vragen over shuttle of valet parking? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Lang Parkeren Schiphol vergelijken

Met Parkos is lang parkeren op Schiphol een fluitje van een cent. Of u nou twee dagen of een langere tijd op reis gaat, via ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking van parkeeraanbieders vindt u altijd de scherpste prijzen voor langer parkeren Schiphol. Ook hebben we alle aanbieders voor u persoonlijk geïnspecteerd, zo weet u zeker dat u bij een aanbieder staat die betrouwbaar en veilig is en kunt uw uw auto zorgeloos achterlaten.

Om u goed op weg te helpen willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren Schiphol:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende Schiphol aanbieders: Vergelijken bespaart. En dat blijkt wel uit onze prijzen. Gaat u lang parkeren Schiphol dan kan het voorkomen dat u tot wel €32,50 per dag betaalt. Gaat u dus voor een langere tijd op vakantie dan kunnen de kosten voor het parkeren nogal oplopen. Bij Parkos krijgt u altijd de laagste prijs garantie.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren bij de luchthaven: Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar de luchthaven gereden? Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren.


Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u gratis per shuttle bus naar de luchthaven wordt gereden. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer voor u klaar, en deze rijdt u terug naar de externe parking. Shuttle parking is vaak de beste optie voor goedkoop parkeren op Schiphol. De aanbieders bij Parkos zijn vrijwel altijd goedkoper dan Schiphol smart parking P3..


Kiest u voor valet parking Schiphol, dan kunt u zelf naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur voor u klaar die uw auto voor u parkeert. Zo kunt u direct naar de incheckbalie. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar bij de luchthaven. Zo kunt u direct na landing uw reis voortzetten. Wanneer u kiest voor heeft u de keuze tussen shuttle en valet parking, daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren en parkeren in de buitenlucht.


U kunt ook kiezen voor Park sleep Fly Schiphol. Dit arrangement is hotelovernachting en shuttle service bij een hotel in de omgeving van Schiphol. Met dit arrangement kunt u gratis parkeren gedurende uw reis. Slapen op Schiphol is ideaal als u een vroege vlucht heeft.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert persoonlijk alle locaties van de parkeeraanbieders en controleert hierbij de veiligheid van de parking en de faciliteiten. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. En gaat u met een gerust hart op reis. Al de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag: uw auto staat veilig geparkeerd.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren op Schiphol, raden wij u aan om uw reis goed te plannen zodat u op tijd aanwezig bent voor het inchecken. Ondanks dat u zich niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te begeven, kan het natuurlijk voorkomen dat er files of omleidingen zijn. Gaat u dus

parkeren Schiphol, houd dan goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routeplanner pagina.

Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Schiphol aanwezig zijn?

Voor het parkeren bij Schiphol raden wij u aan om minimaal 3 uur van te voren aanwezig te zijn op het parkeerterrein of bij de vertrekhal. Dit is omdat Schiphol Airport adviseert om 2 uur van te voren…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren, als parkeren Schiphol optie, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe, in tegenstelling tot valet parking Schiphol. Al onze parkeeraa…

Hoe werkt valet parking Schiphol?

Valet parking Schiphol is een makkelijke vorm van parkeren. U rijdt zelf met uw eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal, dit in tegenstelling tot shuttle parkeren bij Schiphol. Ongeveer een half uu…
De voordelen van Parkos
Alle parkeerplaatsen persoonlijk geïnspecteerd
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
Gratis wijzigen en annulering tot 24 uur voor aankomst
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd