A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,6
Op basis van 1530 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 14 november 2022.


Tot volle tevredenheid geparkeerd zij het dat de parkeerplaats niet zo ruim was bij Parkos. We werden steeds goed op de hoogte gehouden van de status van de reservering. Ophalen ging heel gemakkelijk door een zeer vriendelijke chauffeur.

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 13 november 2022.


De kentekenlezer deed het gelijk goed op het begin. Daarna was het even een poosje zoeken naar een parkeerplaats. maar deze was vrij snel gevonden wel het laatste plekje daarna konden we vrijwel direct instappen in het busje en gingen wij met een gerust gevoel op vakantie. Goed contact in het busje vonden wij zelf een gerust gevoel geven.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 13 november 2022.


Fijne overzichtelijke parkeerplaats. Chauffeurs nog echt klantvreindelijk en Stondon beide keren al klaar. Rit ging ook heel snel. Echt een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 12 november 2022.


Erg goed geregeld !!

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 12 november 2022.


Vriendelijk personeel
Je wordt op tijd opgehaald en er is voldoende parkeerplaats

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 11 november 2022.


Perfect geregeld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


De eerste keer mijn auto bij A4 Parking Schiphol gezet. Hele goede communicatie, makkelijk te reserveren. Bij aankomst super vriendelijke medewerker we kwamen midden in de nacht aan! In 10 minuten waren we met de shuttleservice op Schiphol, uitstappen voor de deur.

Terug: belletje als je je bagage hebt en dan staat de shuttleservice heel snel weer klaar, voor de deur! Echt een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Op tijd
Vriendelijk
Behulpzaam

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Zoals andere keren prima verlopen

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Niets op aan te merken

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 07 november 2022.


Goede service.
Vriendelijke chauffeur.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 05 november 2022.


Goed bedrijf, vriendelijke chauffeurs

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen