A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,6
Op basis van 134 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Betrouwbaar, net en vriendelijk personeel. Snelle service! Auto zelf parkeren, keuze uit mooie plekken. Autosleutels moet je meenemen. Aanrader.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Zeer goed bevallen, wij zullen er volgend jaar zeker weer gebruik van maken.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Top. Netjes geregeld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Prima service, veel pendelbusjes. Goede informatie

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Vanaf het moment van aanmelden op de website, het invullen van de aanvraag, tot het parkeren en de informatie verstrekking op Schiphol gewoon goed een duidelijk geïnformeerd en opgezet. Dus top! dank je wel voor de goede zorgen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 20 augustus 2019.


Erg goed bereikbaar vanuit Zeeland. Vriendelijk en efficient personeel. Fijn en onbezorgd begin en einde van vakantie

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Excellente service, onmiddellijk van het luchthavengebouw naar de parking !

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Top geregeld.
Keurig op tijd met de bus naar Schiphol en bij terugkomst was de bus er ook zeer snel. De chauffeurs waren zeer aardig en behulpzaam. De auto stond goed geparkeerd. Een volgende keer zeker weer.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Perfect geregeld top

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Prima, betaalbaar en makkelijk. Aardige mensen en snel ter plekke met de shuttle.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Bij aankomst stond er een busje klaar en konden we gelijk instappen. Bij terugkomst duurde het allemaal veel langer. Nadat we de bagage hadden afgehaald direct gebeld en werd ons verteld dat er na 15 minuten een busje zou komen. Na een half uur wachten nogmaals gebeld en het busje zou zo komen. Na enkele minuten wachten kwam er inderdaad een busje. Er stonden echter meer dan 8 personen te wachten. Dat zou dus betekenen dat we nog langer moesten wachten, omdat er 8 personen in een busje kunnen en wij als laatste waren gekomen. Toen voor de derde keer gebeld en gevraagd wanneer het volgende busje zou komen. Er werd mij toen verteld dat wij met dit busje mee moesten. Busje zat echter al vol. Daarop heeft men met de chauffeur gebeld en wij stonden inderdaad op de lijst om met dit busje mee te gaan. Sommige mensen kregen te horen dat ze met het volgende busje mee moesten en moesten dus uitstappen. Die waren dus niet heel erg blij.... Vervolgens zonder problemen naar de auto gebracht en naar huis gereden. Het was overigens op zaterdagmiddag in het hoogseizoen, dus ontzettend druk. Ben wel tevreden en zou het een volgende keer weer doen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Prima geregeld, vriendelijke chauffeurs.
Enige minpunt was de wachttijd bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2019.


Mijn eerste ervaring en ik vind het zeer goed

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bij boeken.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help