A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,6
Op basis van 544 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 31 maart 2020.


Perfect bevallen, alles is goed geregeld!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Werkt prima. Aangekomen en geen 5 Minuten later stond er het busje richting luchthaven. Afstand 10 Minuten.
Graag weer bij de volgende vlucht van Amsterdam

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 27 maart 2020.


Zeer goed.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Goede bereikbaarheid en goede parkeerplaats. Snelle service en vriendelijke chauffeur zowel heen als terug. Makkelijk met nummerbord herkenning.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Services was SUPER!!!!!!!!!!!! mooi op tijd.
Kan niets meer van zeggen.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Prima geregeld en keurig op tijd na oproep geland te zijn

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Zeer tevreden...goede snelle service....en kom terug.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Ondanks de hectiek van het coronavirus en het terugkeren, van velen, eerder dan gepland was de afhandeling prima geregeld. Medewerker bleef vriendelijk en hield ook in de gaten wie er al eerder stond. Iets langere wachttijd door omstandigheden.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Echt heel goed geregeld! Mooie grote parkeerplaats met voldoende plek per auto en de transfer was er binnen no time. Bij koud weer kan je binnen in een verwarmd huisje wachten tot de taxibus er is. Voor je het weet ben je bij de gate, gewoon goed!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 24 maart 2020.


Wat een geweldige service! Busje was er binnen 10 min! door corona was onze vlucht geannuleerd en kwamen 1 dag later aan. Dit konden wij zonder kosten verlengen. echt GEWELDIG!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Goed aangegeven parkeerplek, afgesloten mogelijkheid om binnen te wachten op shuttlebus toiletvoorziening aanwezig goede en kundige, vriendelijke chauffeurs! Top!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Alles perfect geregeld. Vriendelijke chauffeurs en stip op tijd.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Alles perfect,klantgericht mooi veilig terrein

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Netjes opgehaald van de parkeerplaats en even zo netjes afgezet op Schiphol. Terugweg geland op Rotterdam door Covid-19 dus vanaf daar maar meteen een taxi genomen naar Roelofarendsveen. Volgende keer weer Het laatste gedeelte uiteraard niet.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Super goed alles geregeld

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bij boeken.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help