A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,5
Op basis van 406 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Uitstekende service voor een interessante prijs. Binnen 10 minuten waren we op Schiphol en op de terugweg waren ze binnen 10 minuten daar om ons op te halen. Aardig personeel

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Helemaal super, ik werd snel naar schiphol gebracht en ook meteen na telefoontje opgehaald. Mooie parkeerplaats met toilet.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Super erg goed geregeld zou niet beter kunnen en ik ga deze service zeker weer gebruiken . Fantastische service.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Goede parkeerplaatsen, goed bereikbaarheid, snel vervoer naar en van Schiphol,vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 14 januari 2020.


Alles klopte zoals beschreven.
Aardige chauffeur.
Shuttle was er snel, op de heen en terug weg.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 14 januari 2020.


Zeer gunstige prijs voor 9 dagen parkeren.
Alles was duidelijk aangegeven. Bij aankomst konden we wachten in een schone verwarmde ruimte wat zeer prettig was omdat we een baby mee hadden. Hulp bij het in- en uitladen van de koffers.
Bij terugkomst stond de bus al te wachten. We komen zeker weer bij jullie onze auto's parkeren. Vriendelijk personeel, top.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Inrijden ging dmv kenteken herkenning, zonder problemen. Hoefden slechts een minuut of 3 te wachten op het busje dat ons naar Schiphol bracht, vriendelijke chauffeur. Netjes afgezet voor de vertrekhal. Toen we terugkwamen de chauffeur gebeld en hoefden wederom niet te wachten. Weer een vriendelijke chauffeur. Absolute aanrader en volgende keer maken we zeker weer gebruik van A4 parking.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Heel vriendelijk en professioneel.
Zeker een aanbeveling voor iedereen.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Perfecte service, binnen minuten na bellen was de shuttle bij schiphol. Goedkoop en snel!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Super

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Geweldige service. Professioneel personeel, vriendelijk en kundig! Busje was er precies op de afgesproken tijd. Ook het ophalen ging super! Auto stond veilig en voldoende grote parkeerplekken.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Super snel

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Prima service!
Zeer hulpvaardig na een vlucht waarbij m'n vrouw onwel werd en we met véél aandacht geholpen werden door de chauffeur!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 27 december 2019.


Zeer tevreden
Niet lang wachten en de wachtruimte was heerlijk verwarmd in deze tijd van het jaar.
Vriendelijke medewerkers en duidelijk genummerde parkeer plaatsen.
Geen tips of verbeterpunten niks veranderen dus.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 27 december 2019.


Vooraf waren we wat huiverig, gezien de berichten over Schiphol-parkeerservices in zijn algemeenheid. Op basis van andere reviews, voor deze partij gekozen. En dat is goed bevallen. Geen opmerkingen, perfecte service, ook het telefoontje dat ik vooraf nog even met ze had. Genoeg plek, heen prima verwarmde wachtruimte met wc's. Heen en terug ca. 15 mins op de shuttle gewacht. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar, zeker als je uit 'zuid' NL komt.

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bij boeken.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help