A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,6
Op basis van 622 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2021. Beoordeling geschreven op 16 maart 2021.


Alles was perfect geregeld

10

Heeft geparkeerd in februari 2021. Beoordeling geschreven op 09 maart 2021.


Op zich is het heel goed gegaan.
Misschien een tip voor jullie om ook voor versnapering en drankjes te zorgen tegen een kleine vergoeding.Dit kun je in pakketten aanbieden. Soms heb je niets in de auto of je hebt geen eten voor onderweg. Dan is het goed, dat er hier ook aan gedacht wordt. Het is maar een idee.
Ook een belangrijk punt: De auto helemaal wassen. Dat zou ook fijn zijn.

10

Heeft geparkeerd in februari 2021. Beoordeling geschreven op 28 februari 2021.


Goed geregelde service, shuttle stond direct klaar bij vertrek naar Schiphol, maar ook op terugweg. Het is niet ver van Schiphol, dus zeker waard om hier te parkeren. Top prijs kwaliteit ook

10

Heeft geparkeerd in februari 2021. Beoordeling geschreven op 26 februari 2021.


Geweldig!

10

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 29 januari 2021.


Parkeren direct langs de Rijksweg. Keurig personeel en nette bus. Strak tarief. Zo blijven wij nog lang klant.

10

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 27 januari 2021.


Goed

10

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 24 januari 2021.


Everything went smoothly. When I arrived the parking lot, the gate opened with the automatic plate reading system and the shuttle bus was waiting for me. It takes 10-12 mins to Schiphol. On the return, I called the driver but unfortunately he was taking another customer to the parking lot so I had to wait for 30mins for the shuttle to pick me up. Overall it was a satisfying experience, I recommend A4 Parking.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 02 januari 2021.


Super service!! Dit word mijn standaard parking.

8

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 01 januari 2021.


Eerste keer dat ik A4 Parking gebruikt heb, maar zeker niet de laatste keer. Alles ging makkelijk en simpel, van reserveren tot auto weer ophalen. Goede service voor een goede prijs. Zeker een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 28 december 2020.


Prima, zoals je hoopt dat het gaat

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 28 december 2020.


Will use this again 100%

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 24 december 2020.


Uitstekende service.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 24 december 2020.


Perfecte service!

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 23 december 2020.


Wij zijn zeer tevreden! Goed en snel te bereiken telefonisch en ook snel ter plaatse.

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 22 december 2020.


Parking is goed en personeel is goed. Gewoon rustig en vriendelijk.

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bij boeken.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help