A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,6
Op basis van 556 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 07 juli 2020.


Goede service. Busje staat gelijk klaar als je op de parkeerplaats aankomt. Toen mijn zus niet lekker was gelijk een kop thee aangeboden gekregen. Gaan binnenkort al voor de derde keer bij hun parkeren.

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 17 juni 2020.


10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 april 2020.


Alles in orde

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 april 2020.


Nou ik ben nog steeds niet terug ivm grenzen gesloten in Ghana. Maar de regeling die ik met Parkos kon treffen is een eerlijk en goede regeling. Er word absoluut geen misbruik van de situatie gemaakt. Dat maak Parkos top

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 april 2020.


Super tevreden, bij vertrek goed ontvangen en shuttlebus stond klaar. Op de terugweg een telefoontje en een kwartier later reed de shuttlebus voor. Prijs-kwaliteit top.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 09 april 2020.


Prima verzorging stip op, op zeker dat wij de volgende x weer me7 A4 Schiphol Parking in zee gaan zee gaan

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 07 april 2020.


Goedenavond Parkos team

Helaas kan onze vakantie niet doorgaan. Daarom hebben we ook de parkeer reservering moeten annuleren. We zouden onze auto na de goede ervaringen van het afgelopen jaar opnieuw bij jullie parkeren. En wat doet Parkos??
Zonder enig gezeur direct regelen. Fantastisch. Wat een service. Het gaat weliswaar om een klein bedrag, maar alleen al het snelle verwerken, terug storten en niet moeilijk doen geeft ons al een fijn gevoel. Volgend jaar willen we de reis die nu geannuleerd moest worden alsnog maken en dan komen we terug.

Nogmaals hartelijk dank .

Groeten Cor

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 06 april 2020.


Was echt super geregeld zowel bij vertrek als terugkomst. Ondanks het feit dat we vanwege de Corona crisis eerder terug kwamen werd alles perfect geregeld. Geen enkel negatief punt en heel begrijpelijk dat we door de Corona zelf onze koffers achterin de bus moesten zetten.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 05 april 2020.


Makkelijk vindbaar, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. En zowel heen als terug heel snel van en naar het vliegveld. Inmiddels hebben we al verschillende parkeer mogelijkheden gehad in de loop der jaren maar Parkos steekt er met kop en schouders boven uit. Top service!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 03 april 2020.


Zeer goede faciliteiten voorbeeldig afhandeling en contact kan geen verbeter punten bedenken alles perfekt geregeld en ten slotte niet duur.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 02 april 2020.


Vriendelijke service, reed er in eerste instantie voorbij ondanks de vlaggen.
Goedkoop een goede plaatsen, goede instructie voor het ophalen bij terugkomst

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 02 april 2020.


Eerste keer bij A4 Parking Schiphol. Goede ruime parkeerplaatsen. Heel tevreden, bespreek zeker volgende keer weer hier.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 31 maart 2020.


Perfect bevallen, alles is goed geregeld!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Werkt prima. Aangekomen en geen 5 Minuten later stond er het busje richting luchthaven. Afstand 10 Minuten.
Graag weer bij de volgende vlucht van Amsterdam

2

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 27 maart 2020.


Dit zou de eerste keer zijn dat ik hier zou gaan parkeren. Maar door de uitbraak van COVID 19 pandemie werd mijn reis geannuleerd omdat het vlieg verkeer gestaakt werd. Omdat het 23 uur voor mijn reservering was, kreeg ik de mededeling dat ik niet meer kon annuleren. Dat ik het geld maar moest verhalen op mijn reisverzekering die dit natuurlijk niet ging uitkeren. Dus ja negatieve ervaring-

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bij boeken.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help