A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol is een bedrijf dat beschikt over een mooi en groot parkeerterrein direct naast de snelweg A4. U parkeert zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplaatsen en u kunt uw sleutels meenemen op reis. Een shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de vertrekhal. Het personeel van A4 Parking Schiphol helpt u graag met uw bagage.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen A4 Parking Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,5
Op basis van 13 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 19 juni 2019.


Shuttle was op tijd. binnen een kwartier ben je gearriveerd. betaalbaar parkeren.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Prma servce met de pendelbus en goed parkeerterrein !!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Vanuit Den Haag perfect om in Roelofarendsveen te parkeren,! De shuttlebus is snel ter plaatse en in 11 minuten ben je op Schiphol!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Top

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Vlotte service, ruime verharde parkeerplekken. Nette toiletten op terrein.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Fantastisch!! Niet hoeven wachten, bij heen en terugreis stond de shuttlebus al klaar.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Prijs qualiteit verhouding is goed.
Afstand tot vliegveld is te doen.
Shuttelbus werkt prima.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Prima dienstverlening. Op Schiphol konden we gelijk instappen in het busje. Vriendelijke medewerkers. A4 Parking ligt dicht bij de snelweg. Alleen wel wat file gevoelig op het stuk naar Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Wij hebben een goede ervaring opgedaan via Parkos. We werden vanaf de parkeerplaats snel opgehaald om naar Schiphol te worden gebracht en terug was er ook snel door de shuttle vanaf Schiphol opgehaald en naar de parkeerplaats te worden. De chauffeur was aardig tegenover iedereen en reed ons veiig naar de parkeerplaats.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Een hele goede service. Hele aardige mensen en netjes op tijd.
We kwamen aan bij het parkeerterrein en er kwam gelijk een busje aan om ons op te pikken vanwege de kentekenregistratie op het moment dat je de slagboomdoor rijdt. Dan krijgen hun meteen een bericht dat er iemand het terrein op rijdt. Top! Zou het iedereen aan raden.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Alles goed gelukt, ook met wegbrengen en weer ophalen. eerste keer hier geparkeerd, maar zeker niet de laatste keer.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


Perfecte locatie snelle weg en ophaal

Over A4 Parking Schiphol

A4 Parking Schiphol beschikt over een ruim opgezet parkeerterrein met ruime genummerde parkeerplekken. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week zelf uw auto parkeren. De parkeerplaats kent geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 11 minuten vanaf het parkeerterrein naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag met uw bagage. U kunt zelf uw auto parkeren en uw sleutels houden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. De shuttle is gratis tot maximaal 4 personen. Voor ieder extra persoon wordt € 5,- in rekening gebracht. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bij boeken.

Het verharde parkeerterrein van A4 Parking Schiphol is volledig omheind en voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Een slagboom, die werkt op kentekenherkenning geeft u toegang tot het parkeerterrein. De parkeervakken zijn ruim opgezet en genummerd.

A4 Parking Schiphol is gevestigd vlak naast de snelweg A4 en zeer makkelijk te bereiken. Het ruim opgezette parkeerterrein heeft ruime parkeervakken.

Een shuttle bus brengt u snel in ca. 11 minuten naar de luchthaven. In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
A4 Parking Schiphol zit aan de Veenderveld 57 te Roelofarendsveen. Het parkeerterrein is zeer makkelijk te bereiken via afslag 5 van de A4. A4 Parking Schiphol ligt met name erg gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland.

Wanneer u aankomt bij A4 Parking Schiphol treft u bij de ingang een bagage drop-off aan. De camera bij de slagboom werkt op kentekenherkenning en opent zich voor u. Vervolgens rijdt u zelf het terrein op en parkeert u zelf uw auto op een van de ruime genummerde parkeerplekken.

Een shuttlebus staat op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in slechts ca. 11 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met A4 Parking Schiphol wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij A4 Parking Schiphol. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan A4 parking Schiphol, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 57, 2371 TT, Roelofarendsveen

Help