Flight Parking

Flight Parking bestaat uit een jong en behulpzaam team dat garant staat voor kwaliteit, stiptheid en persoonlijke service. 24/7 is de Parking te bereiken en alle parkeerlocaties zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Flight Parking gaat u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Plesmanlaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flight Parking

Flight Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Flight Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 152 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Uitstekende ervaring wederom. Afspraken v.w.b. afgeven en ophalen op afgesproken plek worden nageleefd. Vlugge afhandeling.
Bij terugkomst was auto vreselijk smerig buitenkant o.a. heel veel vogelpoep. Toch vreemd als je "binnen"reserveert en daar dan ook extra voor betaald.
Parkeerwacht zou makkelijker herkenbaar kunnen zijn. Denk daarbij aan kleding.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Super

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 27 juni 2019.


Prima eerste contact, bij aankomst en bij terugkomst liep ook alles gesmeerd. Persoonlijke benadering.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 03 juni 2019.


Eerste keer dat we gebruik maakten van valetparking ipv parkeren en met een shuttlebusje naar het vliegveld. Het is ons super goed bevallen! Lekker makkelijk, goede prijs. De heenweg moesten we wel eventjes wachten, maar was ook erg druk bij de afgesproken plek. Op de terugweg stond de auto al klaar, ideaal! Personeel was heel vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 02 juni 2019.


Zeer punctueel en goed bereikbaar. Vriendelijke staf

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 01 juni 2019.


Vriendelijke service. Op de dag van de nationale ov staking geland. Geen probleem met ophalen.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 27 mei 2019.


Goede service en erg vriendelijke mensen. Geen problemen gehad

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 24 mei 2019.


Prima geregeld. Medewerker stipt op tijd op Schiphol om de auto aan te nemen. Ook bij terugkomst op Schiphol weer prima op tijd op de afgesproken plek, zodat we diep in de nacht weer snel naar huis konden. Hartelijk dank voor de goede service.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 22 mei 2019.


Goed en snel

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Aanrader

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 06 april 2019.


Gewoon goed

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 21 februari 2019.


De opvang was prima. De contactpersoon stond al op de afgesproken plek en terug stond de auto klaar op een plek, die in overleg met ons werd bepaald. De twee medewerkers van Flight Parking waren bijzonder klantvriendelijk.
Ga zo door. De prijs voor 10 dagen €59,-- is zeer aantrekkelijk.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 18 februari 2019.


Dit keer moesten we wel iets langer wachten voordat de auto opgehaald werd. Maar verder liep alles precies zo als afgesproken.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 18 februari 2019.


Top Service. Communicatie en Auto na terugkomst netjes schoon!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Mooi op tijd zowel bij ophalen als bij afgeven.. was de tweede keer voor mij, volgend jaar weer! Gelijk bij de gate... niet duur

Over Flight Parking

Flight Parking bestaat uit een jong en behulpzaam team dat garant staat voor kwaliteit. De parking is 24/7 bereikbaar en beschikt over meerdere parkeerterreinen binnen een straal van 12 kilometer van Schiphol Airport. Deze parkeerterreinen zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport, de medewerker van Flight Parking zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Samen met de medewerker controleert u uw auto, vervolgens kunt u rustig naar de vertrekhal wandelen en inchecken. De medewerker van Flight Parking zorgt ervoor dat uw auto veilig wordt geparkeerd op één van de parkeerterreinen. Bij terugkomst neemt u na het landen contact op met de parking, zodat de medewerker uw auto voor u naar het vliegveld brengt.

De parkeerterreinen van Flight Parking zijn grotendeels verhard. Er wordt maximaal 22 kilometer met uw auto gereden, deze kilometers zijn exclusief eventuele extra opties zoals wassen. De parkeerterreinen van Flight Parking zijn voorzien van camerabeveiliging en zijn niet toegankelijk voor onbevoegden. Al het beeldmateriaal wordt opgenomen en kan worden teruggekeken.

Bij gebruik van de valet service van Flight Parking heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerker van Flight Parking helpt u graag met uw bagage. Naast een goede service ter plaatse biedt Flight Parking diverse aanvullende diensten. Tegen een extra vergoeding kunt u uw auto laten reinigen, zo heeft u bij terugkomst een schone auto. Deze optie kunt u bijboeken op het reserveringsformulier.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met Flight Parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. Een medewerker van Flight Parking zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker is te herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van Flight Parking. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u graag met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na de landing contact op met Flight Parking op het bovenstaande telefoonnummer. Een medewerker van Flight Parking brengt uw auto naar het vliegveld en zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Adres

Plesmanlaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp

Help