Flight Parking

Flight Parking bestaat uit een jong en behulpzaam team dat garant staat voor kwaliteit, stiptheid en persoonlijke service. De Parking is 24/7 te bereiken. Bij Flight Parking kunt u gebruik maken van een Shuttle service of gebruik maken van de Valet service. De parkeerplaat is beveiligd en verhard en goed verlicht. Als u gebruik maakt van de Shuttle service dan kunt u gebruik maken van de wachtruimte in de lobby van het hotel waar u wordt opgehaald. Er is daar WIFI en er zijn Toiletten. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Flight Parking gaat u met een gerust gevoel op reis.

Meer informatie

Adres

Plesmanlaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flight Parking

Flight Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Flight Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 192 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 04 november 2022.


Tevreden

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 02 november 2022.


Everything went perfect. I'm very happy with their service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 01 november 2022.


Positieve ervaring een volgende keer boek ik weer.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2022.


Géén ervaring met het parkeerterrein want we zijn er niet geweest.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Prima service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 11 september 2022.


Alweer de zesde keer via parkos , en is super bedrijf.
Zeer vriendelijk personeel en top service

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2022.


Prima goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 09 juli 2022.


Alles positief, vriendelijke service, ook midden in de nacht

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 03 juni 2022.


Goed

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 30 mei 2022.


Of het parkeerterrein aan de verwachting voldoet weet ik niet, auto werd opgehaald en teruggebracht. Betaald voor overdekt parkeren en ben ervan uit gegaan dat dit ook zo is gebeurd.
Auto oppikken duurde langer dan verwacht ± 10 minuten maar het was erg druk op Schiphol. Verder allemaal netjes geregeld.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Snel geregeld goede service !

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Ideaal, alleen was de persoon die onze auto terug bracht erg onvriendelijk. Zou het wel weer doen.

Over Flight Parking

Flight Parking bestaat uit een jong en behulpzaam team dat garant staat voor kwaliteit. De parking is 24/7 bereikbaar en beschikt over meerdere parkeerterreinen binnen een straal van 12 kilometer van Schiphol Airport. Deze parkeerterreinen zijn beveiligd door middel van camerabeveiliging. Er is geen maximale lengte, breedte of hoogte voor voertuigen.

Shuttle Service
Als u gebruik wilt maken van de shuttle service van Flight parking, rijdt u rechtstreeks naar de Parking aan de Meidoornweg 2 in Badhoevedorp. Dit is bij een Hotel. Neem ongeveer 30 minuten van te voren contact op met Flight parking om uw aankomst te bevestigen. Bij het Hotel aangekomen zal de shuttle klaar staan om u snel naar de luchthaven te brengen. Indien u toch even moet wachten, kan dit in de lobby van het hotel. U kunt daar gebruikmaken van de WIFI en het toilet. Bij terugkomst zal de shuttle u weer op staan te wachten bij vertrekhal 2.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij Schiphol Airport, de medewerker van Flight Parking zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Samen met de medewerker controleert u uw auto, vervolgens kunt u rustig naar de vertrekhal wandelen en inchecken. De medewerker van Flight Parking zorgt ervoor dat uw auto veilig wordt geparkeerd op één van de parkeerterreinen. Bij terugkomst neemt u na het landen contact op met de parking, zodat de medewerker uw auto voor u naar het vliegveld brengt.

De parkeerterreinen van Flight Parking zijn grotendeels verhard. Er wordt maximaal 22 kilometer met uw auto gereden, deze kilometers zijn exclusief eventuele extra opties zoals wassen. De parkeerterreinen van Flight Parking zijn voorzien van camerabeveiliging en zijn niet toegankelijk voor onbevoegden. Al het beeldmateriaal wordt opgenomen en kan worden teruggekeken.

Als u gebruikt maakt van de shuttle kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Het hotel beschikt over een ruime lobby, waar u nog even een kopje koffie kunt drinken, naar het toilet kunt gaan en gebruik kunt maken van de WIFI. Bij gebruik van de valet service van Flight Parking heeft u direct toegang tot de faciliteiten van Schiphol Airport. U stapt uit tussen vertrekhal 2 en 3 en kunt rechtstreeks naar de incheckbalie lopen. De medewerker van Flight Parking helpt u graag met uw bagage. Naast een goede service ter plaatse biedt Flight Parking diverse aanvullende diensten. Tegen een extra vergoeding kunt u uw auto laten reinigen en elektrisch opladen. Voor Tesla's is dat maar 5 euro. Deze optie kunt u bijboeken op het reserveringsformulier.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar de parking. Bel ca. 30 minuten voor aankomst met de parking om uw aankomst te bevestigen. Bij de parking aangekomen staat de shuttlebus voor u klaar en brengt u in 10 minuten naar de vertrekhal. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Terugkomst
Als u terug komt van uw reis neem dan ca. 30 minuten van te voren contact op met de parking. Dit kunt u doen als u bij de bagageband staat. De shuttlebus zal in de tussentijd naar de luchthaven rijden om u weer op te halen.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek neemt u 30 minuten voor aankomst bij Schiphol Airport contact op met Flight Parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. Een medewerker van Flight Parking zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. De medewerker is te herkennen aan de bedrijfskleding voorzien van het logo van Flight Parking. Aan de hand van uw reserveringsformulier wordt de kilometerstand en eventuele schade aan uw auto genoteerd. De medewerker helpt u graag met uw bagage en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op reis kunt gaan.

Vertrek

Bij terugkomst neemt u direct na de landing contact op met Flight Parking op het bovenstaande telefoonnummer. Een medewerker van Flight Parking brengt uw auto naar het vliegveld en zal op u wachten in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Adres

Plesmanlaan 2, 1171 EN, Badhoevedorp