Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek! Kiest u voor de Valet service, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal. Een medewerker van Drive-up zal, na een korte voortuiginspectie, uw auto voor u parkeren om het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 1233 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 21 januari 2020.


Prima, was makkelijk te vinden midden in de nacht met GoogleMaps. Binnen 3 tellen zaten in we in het busje en 10 min later op Schiphol. Ophalen ging ook vrij snel, busje stond er al, en we hebben 10 min gewacht op anderen. Auto stond klaar bij aankomst.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 20 januari 2020.


Alles is prima

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 19 januari 2020.


Alles tiptop geregeld!

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 19 januari 2020.


Prima service

Aardige mensen vriendelijk.

Ze doen wat ze doen moeten.

Goedkoop en bespaard tijd en geld.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Prima service, geen problemen ondervonden.
Alles was keurig en op tijd verzorgd.
Contact met medewerkers was prima.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 18 januari 2020.


Super

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Goed bedrijf, redelijk dichterbij Schiphol dan andere bedrijven waar ik gebruik van heb gemaakt, en daardoor zijn ze er ook veel sneller. Contact met de medewerkers tijdens ophalen en brengen was ook prima.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 17 januari 2020.


Prima service en goede prijs!

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Goed, ging snel, vond alleen bij terugkeer de mannen achter de balie niet echt vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Wegbrengen en ophalen verliep vlekkeloos.

Bij terugkomst moest de auto zelf worden gezocht. Dit in tegenstelling tot voorgaande keren.
Tijdens bet rijden viel mij op dat diverse instellingen, zoals stoel en spiegels, waren veranderd.

Het contact verliep vlot.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Prima, bij aankomst sleutel afgegeven en direct richting het vliegveld gebracht. Ook weer netjes opgehaald. Daarnaast erg vriendelijk. Wij komen zeker terug

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 16 januari 2020.


Zeer goed leuk personeel

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Uitstekende service maar wel een paar steekjes laten vallen bij terugkomst, naar verkeerde exit gate gestuurd terwijl deze dicht was, veiligheidsgordel ontbrak op een plaats, geen babyzitje aanwezig en prive auto veel te strak op andere auto geparkeerd om in te stappen en weg te rijden, meerdere malen steken met kans op krassen/ deuken: Op heenweg liep alles perfect en kon niet beter.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Hele fijne en betrouwbare service

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 15 januari 2020.


Goed bereikbaar en snelle afhandeling.

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help