Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek! Kiest u voor de Valet service, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal. Een medewerker van Drive-up zal, na een korte voortuiginspectie, uw auto voor u parkeren om het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Binnen parkeren
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 982 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Goede service. Leuke chauffeurs, erg vriendelijk. En... een herkenbaar busje "met t zonnetje"

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Auto stond netjes klaar. Alles op tijd gegaan en een vriendelijke bedoening.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Twee keer gebruikt tot nu, uitstekende ervaringen.
Eenvoudig, duidelijke afspraak, aardige mensen.
Geen vertragingen.

--snel service bij zowel wegbrengen als halen.
--punctueel

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Prima services, vriendelijke medewerker, echter onze auto rook ruikt nu nog steeds sterk naar sigarettenrook. Dat is een absoluut minpunt

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Een goed ervaring en de volgende keer regel ik het weer zo.
Heel makkelijk om de bagage uit de laden en de auto te laten wegbrengen.
De service was prima en de contacten verliepen goed.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Parkeerplaats is goed te vinden, werden direct geholpen en naar het vliegveld gebracht. Terug even een belletje dat we geland waren en bij de afgesproken ophaalplek stond alweer een chauffeur te wachten. Uitstekende ervaring en gaan dit bedrijf vaker boeken! Erg blij mee!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Alles verliep zo als afgesproken.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Goed bereikbaar en goede service! Goed en correct contact met de medewerker.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Alkes ging vlotjes,goed gereregeld en een goed prijs

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 08 juli 2019.


Even zoeken vanaf de snelweg, daarna prima ontvangst. Vlotte rit naar Schiphol. Op de terugweg gebeld en ca 10 minuten gewacht. Zoals afgesproken.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Prima. Wegbrengen en ophalen was uitstekend. Goed geholpen, aardige mensen.

De enige opmerking betreft het vinden van de locatie. Een goed kaartje met aandachtspunten is aan te bevelen. De routeplanner in de auto gaf bij mij niet de juiste plaats.
Uitleg vanaf de A4 en uitleg vanaf de A9 ringvaart is nodig.

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Prima service tegen een redelijke prijs, in Dusseldorf helemaal top, 1 minuut van de vertrekhal.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Goede service altijd op tijd vriendelijke mensen

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


Goede servive, erg vriendelijk man. Veel belangstelling!

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen.

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering, of ter plaatse voldoen.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help