Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 4 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek!

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Binnen parkeren
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 613 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2018.


Prima service, erg aardige en behulpzame mensen, goede prijs. Persoonlijk contact met de chauffeur van het busje erg prettig! Vlg keer weer graag met Drive Up :-
Eén tip: zet op de een of andere manier het bevestigingsnr erbij als jullie om review vragen want die moest ik nu zoeken in mijn vele mails. Het is dat ik erg tevreden was dat ik dat nr heb teruggezocht. Anders hadden jullie deze enthousiaste review gemist.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Prima service, beleefd en net personeel. Bij aankomst stond de shuttlebus al klaar. Na een rit van 10 minuten perfect voor de vertrekhal afgexet. Op de terugweg evenzo, even bellen en de shuttle was met 10 minuten bij de luchthaven. De ene chauffeur rijdt net iets rustiger dan de ander maar allemaal met het oog op veiligheid.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Prima ervaring, zowel bij weggaan als bij de thuiskomst.Was bij het weggaan helaas één busje beschikbaar daar een medewerker niet was komen opdagen. We waren toch ruim op tijd op schiphol. De medewerker die over was liep voor twee.
Op de terugweg snel geholpen, we konden snel weer naar huis.
We zijn zeer tevreden over deze service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2018.


Goed geregeld, gunstige prijzen, vriendelijk personeel, dichtbij luchthaven.
Als je vooraf even belt zorgen ze dat ze voorbereid zijn.

4

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


De terugweg was een fijne ervaring: wachttijd van een paar minuten, soepele communicatie, auto was voorgereden. De heenweg was onprettig: er was maar 1 persoon die mensen moet inschrijven en ophalen/wegbrengen waardoor de wachttijd opliep tot 45 minuten. Er werd door de medewerker gecommuniceerd 'ik ben over 10 minuutjes terug voor de volgende rit', wat in werkelijkheid langer was. Bij de derde rit naar Schiphol konden we uiteindelijk mee. De communicatie was onduidelijk en onprettig op de heenweg.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste C.H. Borren, bedankt voor het achterlaten van een review. We stellen uw mening erg op prijs. Het kan voorkomen dat er van wegens omstandigheden te weinig medewerkers beschikbaar zijn op een drukke dag, in dit geval dus ook bij Drive Up Services. Uiteraard horen klanten hier geen last van te hebben en moet de planning in orde zijn. We zullen uw ervaring delen met Drive Up Services, zodat zij het personeel efficiënter kunnen inplannen. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
2

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


Onbevoegde kunnen op onafgesloten terrein, waar niemand aanwezig is als de chaufeur zijn gasten haald

3x moeten bellen voordat we gehaald werden

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor het achterlaten van een review. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Wij gaan uw klacht doorgeven aan Drive Up Services, zodat hun service verbetert kan worden. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2018.


Snelle service en vriendelijke gasten

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2018.


De Shuttlebus was binnen 5 minuten vanaf Schiphol bij de parkeerplaats. Auto heeft geen schade gehad en heeft 9 dagen prima vertoeft op de parkeerplaats. Aardige en snelle medewerkers, kortom: een aanrader voor degene die snel wilt schipperen tussen Schiphol en een Drive Up service en zeker wilt zijn van een veilige parkeerplek.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2018.


Alles prima voor elkaar. Ligging erg dicht bij Schiphol en de auto was goed afgeschermd.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2018.


Super geregeld . Ging sneller als parkeren op P3 van Schiphol én een stuk goedkoper.

2

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2018.


ZEER SLECHT - OPLICHTERS!!
Wij hadden op 22 september 2018 een parkeerplaats geboekt bij DRIVE UP SERVICES. Bij aankomst vroeg in de morgen was er niemand aanwezig. Na even te hebben gewacht hebben wij gebeld en het bleek dat meneer alleen moest werken en alles moest regelen mensen ophalen, wegbrengen, foto's maken van de auto's, administratie verwerken etc.. Nadat meneer eindelijk op de locatie was waren er zoveel mensen aanwezig die ook een plek hadden gereserveerd + vervoer naar het vliegveld, dat het nog een half uur zou duren voordat we met de shuttle naar het vliegveld zouden worden gebracht, omdat eerst alle auto's administratief verwerkt moesten worden. Nadat wij al enige tijd hadden gewacht en de shuttlebus ook niet iedereen kon vervoeren + geen kinderzitje had! hebben wij besloten in overleg met de meneer van Drive up services dat wij zelf naar het vliegveld zouden rijden en daar onze auto zouden parkeren. Wij hebben dit ook direct op de mail gezet voor de manager, want die was niet aanwezig. Helaas geen reactie op gekregen. Na meerdere malen bellen kregen wij eindelijk de zeer ONVRIENDELIJKE MANAGER aan de telefoon die vond dat het maar ons probleem was en wilde ons geld niet teruggeven! Drive up services voldeed niet aan de afspraak en wij hebben uit NOODZAAK zelf elders moeten parkeren en hoge kosten moeten maken. NOOIT MEER DRIVE UP SERVICES!!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Daisy Bakker, bedankt voor het achterlaten van een review. Uw mening is erg belangrijk en helpt ons om de service van de parkeeraanbieders te verbeteren. Natuurlijk is het vervelend dat u de service die u verwachtte, niet heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst namens Parkos weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2018.


Parkos voldeed volkomen aan onze verwachting, prima locatie vlak bij het vliegveld, snelle service zowel op heen- als terugreis. Vriendelijk personeel.
Complimenten!

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2018.


Prima, leuk contact, lekker dicht bij dus vlug bij de luchthaven.
verbeterpunt: iets meer verlichting op het terrein.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2018.


Wij hebben goede ervaringen.. Lekker dichtbij Schiphol Netjes op tijd gehaald en gebracht en niks geen problemen met de auto. Toen we 's nachts terugkwamen stond er wel een forse groep mensen die nog naar Schiphol moesten en er was maar 1 medewerker die en moest inschrijven, en moest wegbrengen en de terugkomers weer van hun sleutel moest voorzien. Een beetje te weinig personeel dus … Hopelijk was dat maar 1-malig ….

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 september 2018.


Erg goede service, werd direct naar het vliegveld gebracht na het parkeren van de auto. Vriendelijke mensen, het filiaal zelf was makkelijk te vinden. Bij terugkomst direct opgehaald, en naar de auto gebracht. Volgende keer dat ik vlieg ga ik weer hier parkeren, mocht ik weer met m'n eigen auto gaan.

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 4 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden.

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken en de afhaallocatie te bespreken.

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help