Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. U dient uw autosleutels in te leveren zodat de parking optimaal gebruik kan maken van het parkeerterrein. Wilt u toch liver uw autosleutels meenemen op reis? Boek deze service dan bij als u bij deze parking een reservering maakt. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek! Kiest u voor de Valet service, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal. Een medewerker van Drive-up zal, na een korte voertuiginspectie, uw auto voor u parkeren om het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.


Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 83A, 1432 CH, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 1874 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 18 januari 2022.


TOP, alles goed geregeld. Duidelijk, vriendelijk. Volgens mij perfect.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 17 januari 2022.


Prima service, helaas terugvlucht zonder in check bagage duurde wat lang

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Vriendelijke mensen, mooi op tijd en goed bereikbaar.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Ideale manier om gemakkelijk van en naar het vliegveld te komen en goed betaalbaar. Uitstekende en attente service.

8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Goed en snel

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Keurig geregeld , Parkos komt afspraken na en heeft een billijke prijs voor een week parkeerkosten. Personeel is vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Was top geregeld.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 16 januari 2022.


Heel tevreden, alles op tijd en netjes afgehandeld.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 15 januari 2022.


Alles op tijd en flexibel met aanpassingen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Goed en flexibel bij uitlevering. Tijden aangepast zonder probleem

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Prima communicatie, soepel en netjes

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Zeer correct met de gestelde tijd afspraken

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Prima service. brengen/halen prima geregeld en korte wachttijd

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 12 januari 2022.


Goed geregeld. niet duur in vergelijking met de andere partijen. het ziet er niet echt super schoon uit, maar is wel prima. het busje waarmee de passagiers heen en weer worden vervoerd is niet echt schoon, maar voor 20 minuten is wel te doen.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 12 januari 2022.


Uitstekende en betrouwbare service.
Veilige parkeergelegenheid

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter.

Shuttle parkeren
Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Let op: wanneer u eerder van uw reis terug komt, dient u dit 24 uur van te voren telefonisch door te geven aan Drive Up Services. Als u dit niet 24 van te voren aangeeft, rekent Drive Up Services een toeslag van 50 euro.

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Let op: als u een groter voertuig wil parkeren (bijvoorbeeld busjes zoals Mercedes Vito, Citroen Spacetourer, Renault Trafic, etc.) dan rekent Drive Up Services 25 euro extra. Dit kan als extra product bij geboekt worden of op locatie betaald worden. Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering.

Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 83A, 1432 CH, Aalsmeer