Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek! Kiest u voor de Valet service, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal. Een medewerker van Drive-up zal, na een korte voortuiginspectie, uw auto voor u parkeren om het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 1115 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Goed bereikbaar per telefoon, netjes te woord gestaan, betrouwbare chauffeur.
Bij het ophalen duurde het iets langer vanwege de drukte, maar de chauffeur heeft ons per telefoon goed op de hoogte gehouden.
Klein minpuntje: de voorstoelen waren erg versteld.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk, dichtbij Schiphol. Dik voor mekaar!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Super service en vriendelijke mensen...kan iedereen aanraden om daar te parkeren...

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Prima parkeerdeal, vakkundig, prettig in omgang
snelle en professionele oplossing
goeie prijs/kwaliteit

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Prima service, voor een betaalbare prijs!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Top service en zeer correct

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Alles netjes volgens afspraak! Vriendelijk personeel en binnen 5 minuten de auto afgeleverd en opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Super goede service, goed bereikbaar en netjes op tijd.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Fantastisch. Vriendelijk behulpzaam en zeer professioneel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


De ideale manier om met eigen auto van- en naar Schiphol te rijden zonder parkeergedoe. En dat tegen een concurrerende prijs. Het bedrijf werkt servicegericht, de chauffeur was dat ook.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2019.


Bij aankomst even details in het kantoortje gecontroleerd en was er moment voor een koffie en of plaspauze! Met het busje herkenbaar aan een zo'n binnen 15min op Schiphol! Na terugkomst Schiphol gebeld voor ophalen en konden snel weer terug naar de auto. Volgende x weer!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2019.


Zeer goede ervaring. Kwamen zelfs terug rijden toen ik een tas had laten liggen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Snelle en goed service vriendelijk personeel Zeker een aanrader

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2019.


Altijd hier geparkeerd, nette service klantvriedelijk en goeie prijs voor parkeer periode. Wachttijd breng en haal zeer goed. Bereikbaarheid goed

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


Goed

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help