Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. U dient uw autosleutels in te leveren zodat de parking optimaal gebruik kan maken van het parkeerterrein. Wilt u toch liver uw autosleutels meenemen op reis? Boek deze service dan bij als u bij deze parking een reservering maakt. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek! Kiest u voor de Valet service, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal. Een medewerker van Drive-up zal, na een korte voertuiginspectie, uw auto voor u parkeren om het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 83A, 1432 CH, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 2165 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 26 mei 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 26 mei 2022.


Goede servies

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 25 mei 2022.


Great service, absolutely no waiting time. Was taken directly to the airport and the communication with the office went very well. Very friendly staff, will definitely use again!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 25 mei 2022.


Prima

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Duidelijke afspraken. Opgewekte chauffeur, ondanks het nachtelijk uur. Wij zaten achterin in het busje. Chauffeur moet zich bewust zijn vande afscheiding dempt het geluid enigszins bij het geven van de instructies. .
Zichtbaarheid bord. Voor de rest chapeau

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Nadat we de sleutel ingeleverd hadden vertrokken we bijna direct met het busje naar Schiphol en toen we weer terug kwamen stond het busje, na een telefoontje al op ons te wachten, alles ging vlot en correct en we werden keurig te woord gestaan

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Wij zijn op zich tevreden over de geboden service: de ontvangst was vriendelijk en het afleveren van de auto ging vlot en gemakkelijk. Ook aan de telefoon werden we vriendelijk te woord gestaan. We moesten nog wel even wachten op andere reizigers zodat we samen naar Schiphol gebracht konden worden. Het was alleen wel duidelijk dat de chauffeur die ons 's nachts ophaalde van Schiphol wel heel graag naar huis wilde. Er werd zeer snel gereden en daar waar we op de heenweg uitermate vriendelijk geholpen werden door de chauffeur die toen dienst had met het inladen van de bagage liep deze chauffeur na aankomst op het terrein na het openen van de passagiersdeur van het busje direct met zijn spullen het kantoor in en moesten we zelf maar uitdokteren hoe de twee achterdeuren van de laadruimte open gingen en om onze bagage er zelf uit te halen. Dat had echt wat klantvriendelijker gekund. Daarnaast een opmerking over het terrein waar de auto uiteindelijk geparkeerd heeft gestaan: dat is blijkbaar een terrein waar veel bomen staan. Wij hadden de auto net drie dagen voor de vakantie helemaal in de was laten zetten maar daar was toen we na terugkomst de auto de volgende ochtend bij daglicht zagen nog maar weinig van te zien. De auto zat onder de plakkerige harsdruppels van de bomen en ook de vogels hadden hun best gedaan: toch wel behoorlijk veel vogelpoep op het dak en de zijkant van de auto, wat zoals bekend niet echt fijn is voor de lak. Daar hadden we niet op gerekend: dat een bezoek aan de wasstraat binnen zo'n korte termijn na onze vakantie weer nodig was. Uiteraard hebben medewerkers geen invloed op het gedrag van de vogels maar de auto niet direct onder bomen plaatsen zou misschien een verbeterpunt kunnen zijn?

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Top en snel geregeld. Niet hoeven te wachten. Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Gewoon zoals het hoort.
Auto parkeren , snel naar Schiphol.
Bij terugkomst bellen en busje stond er al klaar toen wij buiten kwamen

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Zeer lieve mensen.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Was perfect geregeld allemaal!

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Goed service en vriendelijke chauffeur …

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 23 mei 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 22 mei 2022.


Vriendelijke medewerkers
Goede informatie
Verbeterpunt: aanduidingsbord aan de weg verlichten want is bij aankomst in het donker niet goed te zien

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 22 mei 2022.


My experience with this parking was nice! The women how bring us to the airoport was very friendly!

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter.

Let op: Drive Up Services maakt gebruik van een extra terrein waar uw auto geparkeerd wordt voor langer verblijf. Uw auto wordt naar dit terrein gereden. Er wordt maximaal 10 kilometer met uw auto gereden.

Shuttle parkeren
Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Let op: als u een groter voertuig wil parkeren (bijvoorbeeld busjes zoals Mercedes Vito, Citroen Spacetourer, Renault Trafic, etc.) dan rekent Drive Up Services 25 euro extra. Dit kan als extra product bij geboekt worden of op locatie betaald worden.

Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 83A, 1432 CH, Aalsmeer