Drive Up Services

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Drive Up Services. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek! Kiest u voor de Valet service, dan rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal. Een medewerker van Drive-up zal, na een korte voortuiginspectie, uw auto voor u parkeren om het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op de luchthaven staat uw auto weer voor u klaar op de luchthaven.

Elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Drive Up Services

Drive Up Services beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Binnen parkeren
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Drive Up Services

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 1070 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 19 september 2019.


Voor de tweede keer. Wéér geweldig. Om 02:45 gearriveerd. meteen naar vliegveld gebracht. Ook ophalen. Om 11.10 geland. Taxi stond klaar,zoals ook onze auto. Binnen half uur na landing op erg naar huis. Goedkoop bovendien. Vriendelijke mensen. Top

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Zeer prettige ervaring gehad, zowel op de heen- als op de terugreis. Aardige jongens en de service verliep perfect. Voor mij was dit de eerste keer bij dit bedrijf, maar vanaf nu ben redelijk regelmatige reiziger mijn to go to service!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Goed!!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


No problems. Friendly staff and prompt transfer.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Ging allemaal weer helemaal goed. Snel weggebracht en ook weer snel opgehaald. Auto stond ook weer klaar om mee te nemen. Aardige mensen. Nu 2x gebruik van gemaakt en blijf dit in de toekomst zeker doen.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 14 september 2019.


Vriendelijk ontvangen.
Wat wel opviel bij terugkomst dat er 10 km met de auto is gereden. Geen idee waarheen. Wij namen aan dat de auto op de parkeerplaats bleef.
Verder geen opmerkingen

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 14 september 2019.


Prima.goed op tijd.vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 13 september 2019.


Echt een top service! Wij kwamen midden in de nacht aan en konden direct doorrijden. Aardige heren die ons naar Schiphol brachten en ook weer ophaalde! Voor ons zeker volgende keer weer!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Snelle correcte service,

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Vorig jaar voor het eerst met Drive Up Services kennis gemaakt, wat een top bedrijf is dit.
Perfecte service en hier hoef je echt niet bang te zijn dat er gekke dingen met je auto gebeuren.
Goed geregeld met vervoer er heen en terug

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 10 september 2019.


Uitstekend. Bijzonder stipt. Chauffeur stond klaar toen ik aankwam en bracht de auto binnen 2 minuten nadat ik naar buiten was komen lopen bij terugkomst.

Auto opgeladen conform afspraak, al is blikbaar de parkeerlocatie op enige afstand.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Goed service, en snel brengen en ophalen bij vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 07 september 2019.


Goed geregeld !

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Alles was prima geregeld.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Erg goed en zeer klantvriendelijk!

Over Drive Up Services

Het buitenterrein van Drive Up Services is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij Drive Up Services kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij Drive Up Services maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van Drive-up. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van Drive-up rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met Drive-up zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van Drive-up spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen.

Het terrein van Drive Up Services is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij Drive Up Services.

Drive Up Services heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering, of ter plaatse voldoen.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat bij de Drive Up Service Garage aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met Drive Up Services om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met Drive-up. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met Drive-up. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen

Adres

Aalsmeerderweg 622, 1437 EJ, Rozenburg

Help