Hoe werkt valet parkeren bij Düsseldorf Airport?

Valet parkeren is de meest makkelijke vorm van parkeren Düsseldorf Airport. U rijdt in uw eigen auto naar de vertrekhal van het vliegveld. Wanneer u aan komt bij het vliegveld staat er een chauffeur voor u klaar. Deze chauffeur controleert eerst uw auto op eventuele schade. Als alles in orde is, wordt uw auto geparkeerd op het parkeerterrein. Het enige wat u hoeft te doen is uw bagage pakken en naar de incheckbalie lopen. Zo makkelijk is het. De bij ons aangesloten parkeeraanbieders werken uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs, u kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat.

Bij terugkomst staat uw auto voor u klaar op de afgesproken plek, vaak is dit voor de aankomsthal. Indien dit een andere plaats wordt staat dit altijd aangegeven op de website.

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Valet parkeren mag dan wel heel handig zijn, u moet nog wel zelf naar de vertrekhal rijden. Hoe komt u op de gemakkelijkste manier bij deze aankomsthal?

Wanneer u heeft gekozen voor valet parkeren bij Düsseldorf Airport kunt u het beste de borden “Ankunft/Arrivals’’ volgen. Het adres waar u naartoe moet rijden staat tevens in de bevestigingsmail. U kunt voor de terminal stoppen, waar een chauffeur voor u klaarstaat om uw auto te parkeren.

Bij terugkomst

Het enige wat u bij terugkomst hoeft te doen, is het bellen van uw parkeeraanbieder wanneer u uw bagage opgehaald hebt na de landing. Daarna loopt u naar vertrekhal B of C. Hier wacht een chauffeur u op u met uw auto. Zo kunt u meteen uw reis voortzetten.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

Uw chauffeur kunt u vinden op de afgesproken plaats, deze staat altijd aangegeven in uw bevestigingsmail. Daarnaast is deze meestal te herkennen aan de bedrijfskleding. Kunt u de medewerker toch niet vinden? Belt u dan het telefoonnummer van uw parkeeraanbieder.

cc Flickr

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.

Help