Hoe werkt valet parkeren?

Valet parkeren is de meest gemakkelijke manier van parkeren Düsseldorf Airport. Jij rijdt in je eigen auto naar de vertrekhal van het vliegveld. Wanneer je aankomt bij het vliegveld, staat er een chauffeur voor je klaar. Deze chauffeur controleert eerst jouw auto op eventuele schade. Als alles in orde is, wordt jouw auto geparkeerd op het parkeerterrein. Het enige wat je hoeft te doen, is je bagage pakken en naar de incheckbalie lopen. Zo makkelijk is het. De bij ons aangesloten parkeeraanbieders werken uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs, dus je kunt ervan uitgaan dat jouw auto veilig geparkeerd staat.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Bij terugkomst staat jouw auto voor je klaar op de afgesproken plek, vaak is dit voor de aankomsthal. Indien dit een andere plaats wordt, staat dit altijd aangegeven op de webpagina van de parking of in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt. Parkeren zonder valet service op Düsseldorf Airport? Neem dan een kijkje bij de parkeermogelijkheden met shuttle service.

 

Voor- en nadelen valet parking op Düsseldorf Airport

Voordelen 

  • Maximaal comfort: dankzij Airport Valet parking hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats en het dragen van een koffer. Jij rijdt rechtstreeks naar de terminal waar een medewerker van het parkeerterrein jouw auto voor je parkeert. Parkeren zonder stress en dus een stressvrije start van jouw vakantie.
  • Tijdsbesparing: je overhandigt jouw auto direct voor de ingang van Düsseldorf Airport. Bij terugkomst haal je jouw auto op dezelfde plaats weer op. Zo bespaar je de transfer tijd naar de luchthaven en hoef je niet te zoeken naar parkeerplaatsen op de luchthaven.

 

Nadelen

  • Verhoogde prijs: In de meeste gevallen worden voor een valet service hogere kosten in rekening gebracht door parkeeraanbieders. Valet parkeren is een extra luxe en dus duurder dan bijvoorbeeld shuttle parkeren.
  • Transparantie: natuurlijk kun je op onze website altijd foto's van de parkeerplaats van de aanbieder bekijken. Maar omdat je jouw auto niet zelf parkeert, vindt er geen extra controle door jouzelf plaats. Bij Parkos nemen we de veiligheid van jouw voertuig echter zeer serieus. We controleren de parkeerplaatsen bij Dusseldorf airport voordat we deze op onze website aanbieden. Daarnaast laten we regelmatig mystery guests parkeren. Deze klanten hebben een GPS tracker in de auto geplaatst waarmee wij kunnen controleren of er correct met het voertuig wordt omgegaan.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.