Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express is een groot parkeerbedrijf vlakbij Düsseldorf Airport. Hier hebt u de mogelijkheid om overdekt of buiten te parkeren met hun shuttle of valet service. Airport Parkservice Express parkeert uw auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanaf de parking bent u binnen 3 minuten op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice Express

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1165 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Prima service, vlakbij vliegveld. Ophaalservice stond binnen enkele minuten bij vertrekhal om ons weer op te halen. Auto stond klaar. Binnen 15 min waren we op weg naar huis.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Hele fijne service! Konden de auto voor de deur parkeren, binnen werden we meteen geholpen en daarna werden we met een busje naar het vliegveld gebracht zoals afgesproken. Ook de chauffeur was erg behulpzaam bijvoorbeeld met de koffers aanpakken. Op de terugweg konden we bellen en werden we meteen opgehaald, het was alleen even zoeken waar we moesten staan. Zeker aan te raden!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Altijd prima service!!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Erg goede service en snelle afhandeling

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 02 januari 2019.


Perfect geregeld - heel relaxed terugkomen zo!

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Prima, auto stond klaar bij terugkeer. Jammer dat er geen toilet was maar verder alles oke

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 december 2018.


Snelle en nette service.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 december 2018.


Goeie service niet lang hoeven te wachten en gezeik

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 29 december 2018.


Eerste keer hier gebruik van gemaakt en maakte me wat zorgen of alles goed zou gaan. Maar wat een genot en super geregeld. De volgende keer maken we weer gebruik van deze service.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 29 december 2018.


Makkelijk bereikbaar. snelle service. dichtbij vliegveld. hoefde maar 3 minuten op shuttle service te wachten.
personeel ietwat afstandelijk maar wel vriendelijk en behulpzaam.
je ziet alleen niet waar je auto geparkeerd wordt en doir wie. geen check op evt schade aankomst en terugkeer

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Zeer goede service.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Alles verliep vlekkeloos, zowel heen- als terugreis. We hoefden maar even op shuttle busje te wachten. Ook heel dichtbij airport en stuk goedkoper dan o
Parkeren op vliegveld zelf. Ze reden de soto ook heel voorzichtig naar buiten! Netjes hoor...

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Prima alles goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Simpel ... effectief ..... geen praatjes

Over Airport Parkservice Express

Met 1200 parkeerplekken kunt u uw auto altijd kwijt bij Airport Parkservice Express. Zij beheren meerdere parkeerterreinen en een parkeergarage. De auto's worden vanaf de Kieshecker Weg over verschillende terreinen verdeeld. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. De shuttlebus en valetchauffeur staan 24/7 voor u klaar.

Shuttle parkeren
U levert de auto in op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express, vanaf waar de shuttlebus u naar Düsseldorf Airport brengt. De autosleutels geeft u af, omdat de auto voor u geparkeerd wordt op één van de parkeerterreinen. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op.

Valet parkeren
Met valet parkeren draagt u de auto af op Düsseldorf Airport zelf. Hier wacht een chauffeur van Airport Parkservice Express om de auto voor u te parkeren. Na de reis wordt de auto weer naar de luchthaven gebracht.

De parkeerterreinen zijn allemaal voorzien van goede verlichting. Er is dag en nacht personeel op de terreinen aanwezig om over de auto’s te waken. De parkeergarage wordt beveiligd door camera’s, bewaking en een alarmsysteem. Zo staat uw auto altijd veilig.

Uw autosleutels worden in een kluis opgeborgen. De auto is tijdens de parkeerduur verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Airport Parkservice Express.

Op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express kunt u binnen bij de receptie wachten. Hier zijn ook drank- en snackautomaten te vinden. De parkeerterreinen zijn allemaal verhard. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- of uitladen van de bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Airport Parkservice Express is te vinden op de Kieshecker Weg 120, in Düsseldorf. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de A44 afslag 31 Flughaven-Düsseldorf. Met de routeplanner van Parkos vindt u dit gemakkelijk. Het ligt maar 1,5 kilometer van Düsseldorf Airport.

Bij aankomst parkeert u de auto voor het kantoor om in te checken. Nadat u het parkeerbewijs ontvangen heeft, staat de shuttlebus buiten voor het kantoor voor u klaar. De witte of grijze bus heeft het logo van Airport Parkservice Express in combinatie met “Parkenflughafendus.de” op de zijkant. De rit naar de luchthaven duurt ongeveer drie minuten.

Vertrek
Op de terugreis verloopt de procedure als volgt. Nadat u geland bent en de bagage opgehaald heeft, neemt u contact op met de service-hotline van Airport Parkservice Express. Daarna loopt u naar het vertrekniveau B10 waar de witte shuttlebus u ophaalt.

Wanneer u de reis onverwachts wilt verkorten of verlengen met één of meer dagen, kunt u dit aan Airport Parkservice Express doorgeven. In het geval dat u later terugkomt, kunt u bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse contant afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Als u voor Valet Parkeren gekozen heeft, rijdt u naar de vertrekhal van Düsseldorf Airport. U kunt uw route hiernaartoe met onze routeplanner uitstippelen. Bel 30 minuten voor aankomst naar de parkeeraanbieder. Een chauffeur zal dan voor u klaarstaan bij de vertrekhal om uw auto over te nemen.

De chauffeur zal uw auto herkennen aan het kenteken en model. Deze gegevens geeft u tijdens het reserveren door. De overdracht van uw auto duurt maximaal vijf minuten. Om de auto te parkeren zal er niet meer dan vijf kilometer in uw auto gereden worden.

Vertrek
Bij terugkomst op Düsseldorf Airport neemt u weer contact op met Airport Parkservice Express bij de bagageband. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven. De auto zal weer bij de vertrekhal op u staan te wachten.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht één of meer dagen later of eerder terugvliegt. In dat geval kunt u contact opnemen met Airport Parkservice Express. Indien er extra parkeerkosten ontstaan, kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf

Help