Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express is een groot parkeerbedrijf vlakbij Düsseldorf Airport. Hier hebt u de mogelijkheid om overdekt of buiten te parkeren met hun shuttle of valet service. Airport Parkservice Express parkeert uw auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanaf de parking bent u binnen 3 minuten op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice Express

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1187 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 21 maart 2019.


Vlot en goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Snel, goedkoop en professioneel. Valet parkeren is ideaal!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Alles perfect geregeld!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Super, geregeld. We stonden met een paar minuten op het vliegveld. kan niet beter.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Redelijk goede ervaring.

Het zou wel fijn zijn als het ophalen zou gebeuren met een bus van Airport Parkservice express.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Alleen kan ik met mijn neerlandse gsm telefoon jullie niet berijken op se vluchthaven. Moet eerst naar binnen om met een vaste telefoon jullie te bellen. met het gevolg dat je ook nog parkeergeld moet betalen.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 09 februari 2019.


Shuttle: vlot weggebracht en opgehaald. -

6

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 04 februari 2019.


Bij het vertrek op Dusseldorf was de medewerker zeer kortaf en nors over de aankomsttijd. Door verkeer vlakbij luchthaven duurde het langer dan afgesproken.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 03 februari 2019.


Super geregeld

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Perfect, duidelijke service

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Wij zijn in het algemeen tevreden over Parkos. De auto wordt netjes geparkeerd en bij terugkomst staat de auto weer vooraan bij het kantoor. Wij zijn snel weggebracht naar het vliegveld en ook vlot weer opgehaald. Alleen is er 3 kilometer in onze auto gereden, daarvan zie ik het nut niet van in!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 29 januari 2019.


Prima, goede service. Na ons telefoontje waren ze binnen 5 minuten op de afgesproken plek op de luchthaven. Goede prijs / kwaliteit.

6

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 28 januari 2019.


Alles is goed gegaan alleen bij terugkomst was het onduidelijk om deur 10 te vinden.....
En het was wat wazig welk shuttle busje we moesten hebben

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 28 januari 2019.


Prima communicatie, en vrijwel geen wachttijd voor de shuttlebus.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 26 januari 2019.


Super service

Over Airport Parkservice Express

Met 1200 parkeerplekken kunt u uw auto altijd kwijt bij Airport Parkservice Express. Zij beheren meerdere parkeerterreinen en een parkeergarage. De auto's worden vanaf de Kieshecker Weg over verschillende terreinen verdeeld. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. De shuttlebus en valetchauffeur staan 24/7 voor u klaar.

Shuttle parkeren
U levert de auto in op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express, vanaf waar de shuttlebus u naar Düsseldorf Airport brengt. De autosleutels geeft u af, omdat de auto voor u geparkeerd wordt op één van de parkeerterreinen. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op.

Valet parkeren
Met valet parkeren draagt u de auto af op Düsseldorf Airport zelf. Hier wacht een chauffeur van Airport Parkservice Express om de auto voor u te parkeren. Na de reis wordt de auto weer naar de luchthaven gebracht.

De parkeerterreinen zijn allemaal voorzien van goede verlichting. Er is dag en nacht personeel op de terreinen aanwezig om over de auto’s te waken. De parkeergarage wordt beveiligd door camera’s, bewaking en een alarmsysteem. Zo staat uw auto altijd veilig.

Uw autosleutels worden in een kluis opgeborgen. De auto is tijdens de parkeerduur verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Airport Parkservice Express.

Op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express kunt u binnen bij de receptie wachten. Hier zijn ook drank- en snackautomaten te vinden. De parkeerterreinen zijn allemaal verhard. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- of uitladen van de bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Airport Parkservice Express is te vinden op de Kieshecker Weg 120, in Düsseldorf. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de A44 afslag 31 Flughaven-Düsseldorf. Met de routeplanner van Parkos vindt u dit gemakkelijk. Het ligt maar 1,5 kilometer van Düsseldorf Airport.

Bij aankomst parkeert u de auto voor het kantoor om in te checken. Nadat u het parkeerbewijs ontvangen heeft, staat de shuttlebus buiten voor het kantoor voor u klaar. De witte of grijze bus heeft het logo van Airport Parkservice Express in combinatie met “Parkenflughafendus.de” op de zijkant. De rit naar de luchthaven duurt ongeveer drie minuten.

Vertrek
Op de terugreis verloopt de procedure als volgt. Nadat u geland bent en de bagage opgehaald heeft, neemt u contact op met de service-hotline van Airport Parkservice Express. Daarna loopt u naar het vertrekniveau B10 waar de witte shuttlebus u ophaalt.

Wanneer u de reis onverwachts wilt verkorten of verlengen met één of meer dagen, kunt u dit aan Airport Parkservice Express doorgeven. In het geval dat u later terugkomt, kunt u bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse contant afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Als u voor Valet Parkeren gekozen heeft, rijdt u naar de vertrekhal van Düsseldorf Airport. U kunt uw route hiernaartoe met onze routeplanner uitstippelen. Bel 30 minuten voor aankomst naar de parkeeraanbieder. Een chauffeur zal dan voor u klaarstaan bij de vertrekhal om uw auto over te nemen.

De chauffeur zal uw auto herkennen aan het kenteken en model. Deze gegevens geeft u tijdens het reserveren door. De overdracht van uw auto duurt maximaal vijf minuten. Om de auto te parkeren zal er niet meer dan vijf kilometer in uw auto gereden worden.

Vertrek
Bij terugkomst op Düsseldorf Airport neemt u weer contact op met Airport Parkservice Express bij de bagageband. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven. De auto zal weer bij de vertrekhal op u staan te wachten.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht één of meer dagen later of eerder terugvliegt. In dat geval kunt u contact opnemen met Airport Parkservice Express. Indien er extra parkeerkosten ontstaan, kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf

Help