Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express is een groot parkeerbedrijf vlakbij Düsseldorf Airport. Hier hebt u de mogelijkheid om overdekt of buiten te parkeren met hun shuttle of valet service. Airport Parkservice Express parkeert uw auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanaf de parking bent u binnen 3 minuten op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice Express

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1906 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op 27 december 2022.


Gemakkelijk te vinden. Vriendelijke medewerkers. alles super geregeld.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 23 november 2022.


Top service!

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 23 november 2022.


Perfect geregeld.

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 13 november 2022.


Snelle en prima service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 12 november 2022.


Vriendelijk personeel en alles is goed geregeld bij aankomst en terugkomst.
Telefoon in de shuttlebus vergeten, vervolgens heen gebeld shuttlebus was weg en nog geen 5 min later was de telefoon gebracht door 1 van de personeelsleden.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 10 november 2022.


Alles verliep zoals in de reservering omschreven. Geen problemen. I

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 09 november 2022.


Wij waren erg tevreden. Het halen en brengen naar het vliegveld verliep soepel en snel.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Vlotte afhandeling.
Vriendelijke chauffeurs

Ter verbetering zou beter gezegd kunnen waar de uitgang is waar je opgehaald wordt. Bv. 1e verdieping deur 10

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 06 november 2022.


Perfect service. They speak English in the office, in case your German is not too good. Pick up was done quickly and the car was ready parked in front of the office. Car was in same condition as left with only a couple of additional km's. Will definitely use their service again when flying from Dusseldorf Airport again.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 02 november 2022.


Parkeerterrein is makkelijk te vinden. Aanmelden bij de balie, spullen uit de auto halen en daarna sleutel afgeven bij diezelfde balie. Vergeet niet om eerst rondom foto's te maken van je auto i.v.m. op te lopen schade. Het bedrijf maakt ook foto's van de staat van je auto. Daarna stapje in het busje en met 5 minuten sta je voor de vertrekhal.

Na terugkeer op AP Düsseldorf verzamel je je bagage en daarna bel je het centrale nummer o.v.v. van je parkeernummer en met een 10-15 minuten sta je weer bij je auto. Die staat voor het kantoor gereed om weg te rijden. Even een rondje om de auto lopen om te bekijken of er evt. schade is ontstaan, bij de balie je sleutel ophalen en je kunt gaan.

Al met al een prima alternatief en ik zou het zeker weer doen bij een vertrek van AP Düsseldorf.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 02 november 2022.


Echt fantastisch!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 02 november 2022.


Iets vriendelijker personeel dat beter Engels praat.
Sterk punt: de mailtjes die ik ontving waren in het NEderlands

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 01 november 2022.


Duidelijk, ze doen wat ze zeggen. Toen we terug waren heb ik ze gebeld en ze waren er binnen een paar minuten.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2022.


Super service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2022.


Fijne parkeerservice dichtbij de airport. Goedkoop je auto kwijt en met de shuttle heen en weer. Medewerkers spreken niet geweldig Engels maar uiteindelijk was alles prima geregeld.

Over Airport Parkservice Express

Met 1200 parkeerplekken kunt u uw auto altijd kwijt bij Airport Parkservice Express. Zij beheren meerdere parkeerterreinen en een parkeergarage. De auto's worden vanaf de Kieshecker Weg over verschillende terreinen verdeeld. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. De shuttlebus en valetchauffeur staan 24/7 voor u klaar.

Shuttle parkeren
U levert de auto in op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express, vanaf waar de shuttlebus u naar Düsseldorf Airport brengt. De autosleutels geeft u af, omdat de auto voor u geparkeerd wordt op één van de parkeerterreinen. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op.

Valet parkeren
Met valet parkeren draagt u de auto af op Düsseldorf Airport zelf. Hier wacht een chauffeur van Airport Parkservice Express om de auto voor u te parkeren. Na de reis wordt de auto weer naar de luchthaven gebracht.

De parkeerterreinen zijn allemaal voorzien van goede verlichting. Er is dag en nacht personeel op de terreinen aanwezig om over de auto’s te waken. De parkeergarage wordt beveiligd door camera’s, bewaking en een alarmsysteem. Zo staat uw auto altijd veilig.

Uw autosleutels worden in een kluis opgeborgen. De auto is tijdens de parkeerduur verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Airport Parkservice Express.

Op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express kunt u binnen bij de receptie wachten. Hier zijn ook drank- en snackautomaten te vinden. De parkeerterreinen zijn allemaal verhard. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- of uitladen van de bagage. De parkeer aanbieder heeft op het terrein een pinautomaat staan waar u gebruik van kan maken.

U kunt ook uw auto laten reinigen bij Airport Parkservice Express.

Shuttle parkeren

Aankomst
Airport Parkservice Express is te vinden op de Kieshecker Weg 120, in Düsseldorf. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de A44 afslag 31 Flughaven-Düsseldorf. Met de routeplanner van Parkos vindt u dit gemakkelijk. Het ligt maar 1,5 kilometer van Düsseldorf Airport.

Bij aankomst parkeert u de auto voor het kantoor om in te checken. Uw sleutel laat uw bij Airport Parkservice Express, deze wordt tijdens uw reis veilig voor u in een kluis bewaard. Nadat u het parkeerbewijs ontvangen heeft, staat de shuttlebus buiten voor het kantoor voor u klaar. De witte of grijze bus heeft het logo van Airport Parkservice Express in combinatie met “Parkenflughafendus.de” op de zijkant. De rit naar de luchthaven duurt ongeveer drie minuten.

Vertrek
Op de terugreis verloopt de procedure als volgt. Nadat u geland bent en de bagage opgehaald heeft, neemt u contact op met de service-hotline van Airport Parkservice Express. Daarna loopt u naar het vertrekniveau B10 waar de witte shuttlebus u ophaalt.

Wanneer u de reis onverwachts wilt verkorten of verlengen met één of meer dagen, kunt u dit aan Airport Parkservice Express doorgeven. In het geval dat u later terugkomt, kunt u bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse contant afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Als u voor Valet Parkeren gekozen heeft, rijdt u naar de vertrekhal van Düsseldorf Airport. U kunt uw route hiernaartoe met onze routeplanner uitstippelen. Bel 30 minuten voor aankomst naar de parkeeraanbieder. Een chauffeur zal dan voor u klaarstaan bij de vertrekhal om uw auto over te nemen.

De chauffeur zal uw auto herkennen aan het kenteken en model. Deze gegevens geeft u tijdens het reserveren door. De overdracht van uw auto duurt maximaal vijf minuten. Om de auto te parkeren zal er niet meer dan vijf kilometer in uw auto gereden worden.

Vertrek
Bij terugkomst op Düsseldorf Airport neemt u weer contact op met Airport Parkservice Express bij de bagageband. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven. De auto zal weer bij de vertrekhal op u staan te wachten.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht één of meer dagen later of eerder terugvliegt. In dat geval kunt u contact opnemen met Airport Parkservice Express. Indien er extra parkeerkosten ontstaan, kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf