Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express is een groot parkeerbedrijf vlakbij Düsseldorf Airport. Hier hebt u de mogelijkheid om overdekt of buiten te parkeren met hun shuttle of valet service. Airport Parkservice Express parkeert uw auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanaf de parking bent u binnen 3 minuten op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice Express

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1836 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Lang in de wacht gestaan toen ik 30 minuten voordat ik aan zou komen op de luchthaven.
Moest nog een keer bellen 10 minuten voordat ik aan zou komen. Gezegd dat ik dat niet zou doen. Niet prettig om dat weer te bellen zo vlak voor aankomst. Daarna alles perfect en snel hen geen 5 minuten hoeven te wachten niet met afleveren als ophalen. Top.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Prima geregeld

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Bedrijf doet wat ie beloofd.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Alles ging mooi vlot, binnen no time waren we op het vliegveld. Alleen de ligging van het parkeerterrein vind ik wat ongelukkig. Precies op de hoek van een kruispunt, waar eens ook nog stoplichten staan.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Prima ervaring met deze maatschappij. Vlak bij het vliegveld, bij vertrek reedt de shuttlebus na 10min weg, bij terugkomst iets meer dan een kwartier moeten wachten. Enige nadeel bij terugkomst moest ik een nummer bellen, maar de medewerker sprak alleen Duits. Ik kan me nog enigszins redden in Duits, maar anderen wellicht niet. Ook reed de bestuurder vrij snel en agressief wat ik persoonlijk geen probleem vind, maar anderen wellicht wel.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 30 september 2022.


Onderweg naar het vliegveld Parkos geregeld. Dit verliep super gemakkelijk. Aangekomen met het loket waren we binnen no time klaar en onderweg naar het vliegveld. Ook de afhaal was heel vlot. Super geregeld.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Ideaal! Je krijgt duidelijke instructies. Je zet de auto voor hun deur neer. Geeft de sleutel. Je wordt vrijwel direct naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst even bellen en je wordt opgehaald. Wederom duidelijke instructies. En bij aankomst op de parking staat de auto klaar. Je krijgt direct de sleutel. Instappen en rijden maar! Een volgende keer kies ik zeker weer voor deze parking. Zeer tevreden!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Alles was prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


Alles liep perfect

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 27 september 2022.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Behulpzame en vriendelijke staf, ook toen er een probleem bleek te zijn, wat snel werd opgelost.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Alles tot in de puntjes geregeld.Zeer snelle en goede service.
Voor herhaling vatbaar. Auto stond al netjes gereed voor vertrek naar huis.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 25 september 2022.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 23 september 2022.


Prima geregeld allemaal en duidelijke instructies.

Over Airport Parkservice Express

Met 1200 parkeerplekken kunt u uw auto altijd kwijt bij Airport Parkservice Express. Zij beheren meerdere parkeerterreinen en een parkeergarage. De auto's worden vanaf de Kieshecker Weg over verschillende terreinen verdeeld. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. De shuttlebus en valetchauffeur staan 24/7 voor u klaar.

Shuttle parkeren
U levert de auto in op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express, vanaf waar de shuttlebus u naar Düsseldorf Airport brengt. De autosleutels geeft u af, omdat de auto voor u geparkeerd wordt op één van de parkeerterreinen. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op.

Valet parkeren
Met valet parkeren draagt u de auto af op Düsseldorf Airport zelf. Hier wacht een chauffeur van Airport Parkservice Express om de auto voor u te parkeren. Na de reis wordt de auto weer naar de luchthaven gebracht.

De parkeerterreinen zijn allemaal voorzien van goede verlichting. Er is dag en nacht personeel op de terreinen aanwezig om over de auto’s te waken. De parkeergarage wordt beveiligd door camera’s, bewaking en een alarmsysteem. Zo staat uw auto altijd veilig.

Uw autosleutels worden in een kluis opgeborgen. De auto is tijdens de parkeerduur verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Airport Parkservice Express.

Op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express kunt u binnen bij de receptie wachten. Hier zijn ook drank- en snackautomaten te vinden. De parkeerterreinen zijn allemaal verhard. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- of uitladen van de bagage. De parkeer aanbieder heeft op het terrein een pinautomaat staan waar u gebruik van kan maken.

U kunt ook uw auto laten reinigen bij Airport Parkservice Express.

Shuttle parkeren

Aankomst
Airport Parkservice Express is te vinden op de Kieshecker Weg 120, in Düsseldorf. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de A44 afslag 31 Flughaven-Düsseldorf. Met de routeplanner van Parkos vindt u dit gemakkelijk. Het ligt maar 1,5 kilometer van Düsseldorf Airport.

Bij aankomst parkeert u de auto voor het kantoor om in te checken. Uw sleutel laat uw bij Airport Parkservice Express, deze wordt tijdens uw reis veilig voor u in een kluis bewaard. Nadat u het parkeerbewijs ontvangen heeft, staat de shuttlebus buiten voor het kantoor voor u klaar. De witte of grijze bus heeft het logo van Airport Parkservice Express in combinatie met “Parkenflughafendus.de” op de zijkant. De rit naar de luchthaven duurt ongeveer drie minuten.

Vertrek
Op de terugreis verloopt de procedure als volgt. Nadat u geland bent en de bagage opgehaald heeft, neemt u contact op met de service-hotline van Airport Parkservice Express. Daarna loopt u naar het vertrekniveau B10 waar de witte shuttlebus u ophaalt.

Wanneer u de reis onverwachts wilt verkorten of verlengen met één of meer dagen, kunt u dit aan Airport Parkservice Express doorgeven. In het geval dat u later terugkomt, kunt u bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse contant afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Als u voor Valet Parkeren gekozen heeft, rijdt u naar de vertrekhal van Düsseldorf Airport. U kunt uw route hiernaartoe met onze routeplanner uitstippelen. Bel 30 minuten voor aankomst naar de parkeeraanbieder. Een chauffeur zal dan voor u klaarstaan bij de vertrekhal om uw auto over te nemen.

De chauffeur zal uw auto herkennen aan het kenteken en model. Deze gegevens geeft u tijdens het reserveren door. De overdracht van uw auto duurt maximaal vijf minuten. Om de auto te parkeren zal er niet meer dan vijf kilometer in uw auto gereden worden.

Vertrek
Bij terugkomst op Düsseldorf Airport neemt u weer contact op met Airport Parkservice Express bij de bagageband. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven. De auto zal weer bij de vertrekhal op u staan te wachten.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht één of meer dagen later of eerder terugvliegt. In dat geval kunt u contact opnemen met Airport Parkservice Express. Indien er extra parkeerkosten ontstaan, kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf