Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express is een groot parkeerbedrijf vlakbij Düsseldorf Airport. Hier hebt u de mogelijkheid om overdekt of buiten te parkeren met hun shuttle of valet service. Airport Parkservice Express parkeert uw auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanaf de parking bent u binnen 3 minuten op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice Express

Airport Parkservice Express beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice Express

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1124 beoordelingen
6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2018.


De service is goed.
De wachttijden zijn kort.
Minpunt is ik had graag geweten waarom er 9 km met mijn auto gereden was.
Tijdens de duur van de stalling.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. We vinden uw mening erg belangrijk. Wat vervelend om te horen dat u negatief werd verrast door de kilometerstand op de terugweg. Airport Parkservice Express beschikt over meerdere terreinen en om deze terreinen zo goed mogelijk in te richten kan er worden gereden met uw auto. Dergelijke vragen adviseren wij altijd gelijk na constatering ter plekke bij de parking aan te geven, zodat de parking dit gelijk kan verklaren aan u. We hebben uw review met de parking gedeeld. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2018.


Prima service, volgende keer weer

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2018.


Zeer goed! Het was erg prettig om bij aankomst op het vliegveld simpelweg voor de deur de koffers uit de auto te halen, de autosleutels aan de medewerker te overhandigen en je verder geen zorgen te hoeven maken over het vinden van een parkeerplek. Na terugkomst was het even een belletje en de medewerker kwam al na een paar minuten aangereden en hoefde je verder alleen maar weer even de koffers in te laden en kon je alweer vertrekken! Wat ons betreft is deze manier van parkeren ideaal en zullen we de volgende keer zeer zeker weer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2018.


XXXXX

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 29 september 2018.


Zeer goed

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 27 september 2018.


It was perfect.
I came back after I left my car for put my stuff to my car. Even there are some difficulties they helped me and find a way to solve my issue.
They are friendly and helpful.
Thank you again.
It was my first time to park my car however, I will definitely continue to park my car at PARKOS

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 19 september 2018.


Wir haben unser Auto zum ersten Mal bei Airport Parkservice Express parkiert.
Auch frühmorgens mit freundlichen Mitarbeitern. Sehr guter Service und das Bringen und Abholen beim Terminal ging sehr schnell. Gerne wieder !

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 19 september 2018.


Fijne aan rijroute en makkelijk te vinden , vriendelijke mensen en goede service zowel heen als terug.na bellen op het vliegveld binnen 5 min. stond er al vervoer klaar , zeker de volgende keer weer de auto daar neer zetten .

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 17 september 2018.


Zakelijk, correct en to-the-point!
Nette, correcte personen.
Sterk in afspraak=afspraak. En financieel concurrerend.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 september 2018.


Quick and easy service, really handy system with the parking-ID cards. Was about a 5 min drive to and from the airport.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 10 september 2018.


Tevreden over de service!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 10 september 2018.


Wij zijn vanaf Dusseldorp gevlogen , Goede service en correct een aanrader ,

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 10 september 2018.


Perfecte service kan niet anders zeggen. Je word netjes gebracht naar het vliegveld en bij terugkomt bel je netjes op en komen ze je binnen 5 min halen. Mijn auto stond al klaar

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Zeer goed correct

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Perfect hulp

Over Airport Parkservice Express

Met 1200 parkeerplekken kunt u uw auto altijd kwijt bij Airport Parkservice Express. Zij beheren meerdere parkeerterreinen en een parkeergarage. De auto's worden vanaf de Kieshecker Weg over verschillende terreinen verdeeld. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. De shuttlebus en valetchauffeur staan 24/7 voor u klaar.

Shuttle parkeren
U levert de auto in op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express, vanaf waar de shuttlebus u naar Düsseldorf Airport brengt. De autosleutels geeft u af, omdat de auto voor u geparkeerd wordt op één van de parkeerterreinen. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op.

Valet parkeren
Met valet parkeren draagt u de auto af op Düsseldorf Airport zelf. Hier wacht een chauffeur van Airport Parkservice Express om de auto voor u te parkeren. Na de reis wordt de auto weer naar de luchthaven gebracht.

De parkeerterreinen zijn allemaal voorzien van goede verlichting. Er is dag en nacht personeel op de terreinen aanwezig om over de auto’s te waken. De parkeergarage wordt beveiligd door camera’s, bewaking en een alarmsysteem. Zo staat uw auto altijd veilig.

Uw autosleutels worden in een kluis opgeborgen. De auto is tijdens de parkeerduur verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Airport Parkservice Express.

Op de hoofdlocatie van Airport Parkservice Express kunt u binnen bij de receptie wachten. Hier zijn ook drank- en snackautomaten te vinden. De parkeerterreinen zijn allemaal verhard. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- of uitladen van de bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Airport Parkservice Express is te vinden op de Kieshecker Weg 120, in Düsseldorf. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de A44 afslag 31 Flughaven-Düsseldorf. Met de routeplanner van Parkos vindt u dit gemakkelijk. Het ligt maar 1,5 kilometer van Düsseldorf Airport.

Bij aankomst parkeert u de auto voor het kantoor om in te checken. Nadat u het parkeerbewijs ontvangen heeft, staat de shuttlebus buiten voor het kantoor voor u klaar. De witte of grijze bus heeft het logo van Airport Parkservice Express in combinatie met “Parkenflughafendus.de” op de zijkant. De rit naar de luchthaven duurt ongeveer drie minuten.

Vertrek
Op de terugreis verloopt de procedure als volgt. Nadat u geland bent en de bagage opgehaald heeft, neemt u contact op met de service-hotline van Airport Parkservice Express. Daarna loopt u naar het vertrekniveau B10 waar de witte shuttlebus u ophaalt.

Wanneer u de reis onverwachts wilt verkorten of verlengen met één of meer dagen, kunt u dit aan Airport Parkservice Express doorgeven. In het geval dat u later terugkomt, kunt u bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse contant afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Als u voor Valet Parkeren gekozen heeft, rijdt u naar de vertrekhal van Düsseldorf Airport. U kunt uw route hiernaartoe met onze routeplanner uitstippelen. Bel 30 minuten voor aankomst naar de parkeeraanbieder. Een chauffeur zal dan voor u klaarstaan bij de vertrekhal om uw auto over te nemen.

De chauffeur zal uw auto herkennen aan het kenteken en model. Deze gegevens geeft u tijdens het reserveren door. De overdracht van uw auto duurt maximaal vijf minuten. Om de auto te parkeren zal er niet meer dan vijf kilometer in uw auto gereden worden.

Vertrek
Bij terugkomst op Düsseldorf Airport neemt u weer contact op met Airport Parkservice Express bij de bagageband. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven. De auto zal weer bij de vertrekhal op u staan te wachten.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis onverwacht één of meer dagen later of eerder terugvliegt. In dat geval kunt u contact opnemen met Airport Parkservice Express. Indien er extra parkeerkosten ontstaan, kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf

Help