Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 375 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 21 september 2019.


Controle van het voertuig bij zowel inname als teruggave werd niet gedaan.
Als het donker is kun je je voertuig niet controleren omdat de verlichting minimaal is.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 17 september 2019.


Super

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Very good

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 september 2019.


Was mijn telefoon in de auto vergeten, ze hebben mijn telefoon na gebracht, gewoon geweldig.
Na telefoontje dat we buiten stonden, 10 min wachten en we werden opgehaalt.
Wij zijn zeer tevreden met de service van airport parkservice en zouden de volgende keer zeer zeker weer onze auto daar plaatsen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 11 september 2019.


Alles is daar goed geregeld

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Super goed geregeld alles als afgesproken gelopen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Duidelijk waar te melden bij aankomst . Direct naar de airport gebracht. Kwamen ons bij terugkomst heel snel ophalen. Prima service. Kwartiertje van de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 05 september 2019.


Alles was gewoon top geen opmerkingen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 04 september 2019.


Goede service alleen het nummer van de reservering wordt wel vaak gevraagd voor de rest super

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Een snelle en nette service.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Fantastisch gedaan, goede prijs, goede service, vriendelijke lieden

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Prima service! Alles was van tevoren duidelijk, de shuttle bus kwam mooi op tijd en bracht ons naar het vliegveld. Verder waren de instructies voor de terugreis ook duidelijk en naar behoren uitgevoerd! Wij zijn dus zeer tevreden.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Makkelijk te vinden, snelle service naar het vliegveld. Vriendelijke personeel, alleen slecht engels sprekend. Het nummer is slecht te bereiken, alleen er rijdt iedere vijf minuten wel een busje van het bedrijf.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Goede service, weggebracht en opgehaald zoals elk jaar!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 02 september 2019.


Prima service, alles liep helemaal top. Toen we aankwamen binnen 2 min kwam de bus ons ophalen. Goede service, complimenten.

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen.

Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijke schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat.

Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2 kilometer van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid.

In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help