Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 468 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Zeer tevreden

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Goede ervaring, we kwamen aan en werden gelijk geholpen. Ook werden we snel opgehaald toen we terug kwamen. Enige verbeterpunt zijn de chauffeurs. Ze waren wel vriendelijk, maar ze reden vrij aggressief.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Makkelijk te vinden. Overzichtelijke parkeerplaats. Medewerkers vriendelijk alleen spraken ze onderling niet in het Duits. Goed verzorgde bus. Chauffeur reed goed en veilig. Er werd wel gebeld tijdens het rijden niet handsfree.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Goede service tegen goede prijs.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke man. Op de site stond dat de shuttle 15 min duurde maar t was korter! Terugweg even moeten moeten wachten op t vliegveld maar zeker acceptabel

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Ze zijn goedkoop en met een prima service. Het wegbrengen en ophalen ging vlot je moet wel even goed kijken dat je wordt opgehaald bij de 'departures', want dat is makkelijker rijden.
Vriendelijke mensen, staan je geduldig te woord.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goede service en binnen 20 min op het vliegveld

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goede, eerlijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Goed bereikbaar, betaalbaar en goede service.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Mooie oplossing om goedkoop te parkeren in de buurt van het vliegveld. Alles prima geregeld.
Tip: bij aankomst eerst naar de eerste verdieping en daar vind je uitgang 10 en 11. Staat beneden niet aangegeven.
Echt eerst je koffers ophalen en dan pas bellen, anders krijg je een chagrijnige medewerker aan de lijn.
Enige minpunt vond ik de zeer onvriendelijke man op het parkeerterrein. De chauffeurs daarintegen waren heel vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Goede en snelle service. Wij zijn erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Prima service, weinig wachttijd.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Short waiting time. Good service and staff. Clean parking space.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 01 maart 2020.


Goeie service maar bij aankomt deed het nummer het niet, maar uiteindelijk goed gekomen

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 28 februari 2020.


Snel, in reageren en in communiceren over waar en wanneer we opgepikt werden. Vriendelijk

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen.

Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijke schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat.

Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2 kilometer van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid.

In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help