Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 224 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


De parking was gemakkelijk te vinden. We werden vriendelijk geholpen en binnen 5 minuten rijden we in de shuttle-bus naar het vliegveld. Nadat we instructies kregen voor onze terugkomst kon onze vliegreis beginnen.
Bij terugkomst was de shuttle-bus binnen 5 minuten op het vliegveld. Ook nu weer vriendelijk geholpen.
Zonder aarzelen kunnen we zeggen dat Parkos een erg goede opties is voor het parkeren van de auto bij het vliegveld Dusseldorf.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Prijstechnisch prima, afstand naar Vlieveld wel een puntje

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Super goed geregeld alle informatie staat in de mail

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Alles volgens plan verlopen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Erg fijne service.
Busje naar vliegveld stond klaar. Ongeveer 15 minuutjes rijden naar Düsseldorf airport.
Ook bij ophalen stond het busje te wachten ondanks onze vertraging.
Aardige en behulpzame chauffeurs!
Aanrader.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Zeer tevreden

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Snel en makkelijk te boeken. Goedkoop. Goede parkeerplaats en heel snelle service

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Goed. Alleen onvriendelijk personeel.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Prima ervaring maar De terugweg werd er wel erg hard gereden

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 juli 2019.


Goede locatie, prima parkeerruimte. Medewerkers spreken niet altijd Engels maar communicatie lukt voldoende. Enige verbeter punt is om de medewerkers aan te geven dat ze moeten douchen... Chauffeur op de terugweg stonk nogal

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Bij aankomst was alles vlot geregeld, netjes afgezet binnen 20 min bij de vertrekhal. Bij terugkomst moesten we iets langer wachten, maar dit kwam vanwege de drukte op de weg.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Top service

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Super service

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 30 juni 2019.


Super geregeld allemaal. Auto afgegeven en we werden gelijk naar het vliegveld gebracht met de shuttlebus.
Bij terugkomst gebeld en binnen 5 minuten werden we opgehaald. De auto stond klaar. Dit gaan we zeker vaker doen.

Snelle en vriendelijke service.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 29 juni 2019.


Was prima service en hebben dit als goed ervaren.

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen.

Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijke schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat.

Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2 kilometer van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid.

In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help