Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 162 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2018.


Prima georganiseerd!!

6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Wel goed. Wel vreemd dat je de sleutel moet afgeven.
En nu zag de medewerker waarbij we de sleutel moesten inleveren er niet zo representatief uit.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste F.A.A Sluijkerbuijk, bedankt voor het delen van een review. Bij het maken van een reservering, heeft u de keuze tussen aanbieders bij wie u de sleutel moet afgeven en bij wie u ze mag meenemen. Bij Airport Parkservice dient u de sleutels altijd af te geven, omdat zij werken met meerdere terreinen. Bij drukte kan het voorkomen dat uw auto dan verplaatst moet worden naar het andere terrein. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Het is allemaal heel netjes geregeld , van het aanmelden via internet tot aan de auto stallen en dat ze je naar het vliegveld brengen.
en het ophalen gaat ook heel voorspoedig allemaal.
de service is prima,netjes.
Contact was ook prima, voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2018.


Zeer professioneel en erg vriendelijk!
Uitmuntende service.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2018.


Beveel het iedereen aan goede service

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2018.


AP ligt iets verder van het vliegveld, maar de voortreffelijje service en de lage prijs vergoedt dat ruimschoots

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 22 september 2018.


Goed contact, transfer perfect op tijd, auto stond klaar bij terugkomst.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Uw auto staat wat verder van het vliegveld, maar daardoor is de prijs wel wat lager. Verder prima service.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Perfect!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Top service niks op aan te merken

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 13 september 2018.


Netjes ontvangen, auto neergezet, afgerekend, sleutels afgegeven en vervolgens met de shuttle naar het vliegveld. Mooi op tijd.
Nadat we de koffers bij de terugreis van de band hadden gehaald, gebeld met de mensen van Airport Parkservice. De shuttle kwam al aanrijden toen wij de hal van het vliegveld uitkwamen. Weer aangekomen op de parkeerplaats waar onze autostond, stond deze al klaar. Wij konden de sleutel ophalen en de reis naar huis vervolgen. Kortom. Netjes geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 10 september 2018.


We kwamen rond 04.30u aan bij Parkos en er werd meegeholpen om onze koffers uit onze te halen. We betaalden en ontvingen n kaartje waarop reserveringsnr stond en er werd uitgelegd waar we naar toe moesten lopen aps we geland waren. Na amper 2 min kwam de shuttle bus al en die bracht ons naar de luchthaven.
Bij terugkomst v onze vakantie op de luchthaven smiddags belden we op en helaas was er net al n shuttlebus vertrokken dus we moesten nog even wachten. Dit duurde helaas wel n half uur voordat de volgende kwam. Maar goed, weer netjes opgehaald en naar Parkos gebracht waar onze auto weer klaar stond. Behalve n grote vogelstront op onze auto was onze auto onbeschadigd. Onze vakantie was weer voorbij en we zullen in de toekomst zeker weer bij Parkos komen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 10 september 2018.


Met gemak online te reserveren. Hele goede service en vriendelijk personeel. Ook een hele mooie prijs.
Bij terugkomst moesten wij wel lang wachten, maar dat kwam omdat de bus die al klaarstond al vol was en wij op een andere bus moesten wachten.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Alles prima geregelt, geen klachten. Maar vooral niet duur.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Goede service
Vriendelijke mensen en supersnel opgehaald vanaf het vliegveld bij terug komst.

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen. Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijke schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat. Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2 kilometer van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid. In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help