Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 472 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 18 juni 2020.


2

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 30 april 2020.


Mijn advies is om je auto hier niet te parkeren!! Wij hebben een slechte ervaring met deze parkeerplek. We hebben onze auto daar geparkeerd toen we op vakantie gingen naar Ibiza. We werden netjes naar het vliegveld gebracht en opgehaald zonder dat we lang moesten wachten. Nadat we onze auto weer opgehaald hadden zijn we op de terugweg naar huis even gestopt, toen bleek dat het hendeltje van de auto niet meer werkt en de bestuurderskant van de auto helemaal vol stond met krassen van voor tot achter die er van te voren nog niet op zaten. We hebben contact opgenomen met de parkeerplaats maar er werd niet op gereageerd, uiteindelijk na maanden heeft parkos contact met ze kunnen krijgen. Ze zeggen dat ze het niet gedaan hebben maar op de fotos die de parkeerplaats zelf heeft gemaakt is duidelijk te zien dat er van te voren geen schade was. Heel jammer dat dit op deze manier gedaan word en dat er niet samen naar een oplossing gekeken wordt. Dus parkeer je auto hier niet!!!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 05 april 2020.


Afspraak is afspraak.
Vriendelijk.
Snel.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 30 maart 2020.


Geweldige service, hele vriendelijke mensen!
Goede prijs voor 3 weken!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Zeer tevreden

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Goede ervaring, we kwamen aan en werden gelijk geholpen. Ook werden we snel opgehaald toen we terug kwamen. Enige verbeterpunt zijn de chauffeurs. Ze waren wel vriendelijk, maar ze reden vrij aggressief.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


De auto parkeren en het vervoer van en naar het vliegveld ging gesmeerd maar vriendelijk was men niet. Toen we aankwamen werd er naar ons gesnauwd dat we op moesten schieten met de koffers uit de auto halen en betalen er zaten in een busje idd al mensen en die moesten op ons wachten. Toen we belden om opgehaald te worden, was men erg kortaf aan de telefoon. Een dame had twee keer gebeld omdat zij een half uur stond te wachten om opgehaald te worden. De chauffeur snauwde haar bij aankomst toe dat hij in de file had gestaan en daarom later is. Hij heeft nu door haar twee keer bellen, gedoe met zijn chef. Dat lijkt mij allemaal niet haar probleem. Als hij later is, zou dat aan de wachtende klant gemeld moeten kunnen worden.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Makkelijk te vinden. Overzichtelijke parkeerplaats. Medewerkers vriendelijk alleen spraken ze onderling niet in het Duits. Goed verzorgde bus. Chauffeur reed goed en veilig. Er werd wel gebeld tijdens het rijden niet handsfree.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Goede service tegen goede prijs.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Bij het ophalen duidelijk 3 maal aangegeven dat we met 4 personen waren en 4 koffers plus 2 surftassen. Dit was geen probleem benadrukte de man aan de telefoon, totdat de bus er was. De chauffeur drong erop aan dat dit meer geld ging kosten en bleef dit herhalen. We moesten vervolgens zelf alle bagage inladen plus die van nog 4 andere passagiers voordat we konden vertrekken. De chauffeur stond met zijn handen over elkaar toe te kijken. Alles paste en weigerden extra te betalen , maar dit voelde nou niet bepaald als een warm welkom.
We moesten van tevoren ook onze autosleutel afgeven en deze bleek verzet. Maar dat laatste had ik persoonlijk itt andere mensen minder moeite mee.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Helaas was onze ervaring zeer slecht.
Voor aankomst gebeld naar het nummer, meneer wist geen Nederlands begrijpelijk, maar wel jammer voor iemand net over de grens op een vliegveld maar bovenal ook geen Engels. Gelukkig kunnen wij Turks en konden wij zo communiceren. Uiteindelijk bleek meneer van niets af te weten, gaf aan dat we niet hoefden te bellen en konden doorrijden naar locatie. Daar zou men ons verder helpen.

Eenmaal daar aangekomen wist men ook van niets af en vroegen ze om betalingsbewijzen. Helaas had ik die niet, omdat de boeking was gedaan door mijn zoon, via zijn bankrekening. Parkos was ook niet meer bereikbaar, want de klantenservice sloot om 17:00 uur. Handig als je op een later tijdstip problemen hebt...

Na lang geneuzel is het uiteindelijk gelukt. Helaas was de wachttijd ook best lang, omdat de communicatie stroef verliep. Na het lezen van hetgeen op internet stond hadden wij andere verwachtingen.

De rest verliep gelukkig hierna wel goed, dus vandaar een 2-ster. Anders bleef het bij 1-ster hangen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke man. Op de site stond dat de shuttle 15 min duurde maar t was korter! Terugweg even moeten moeten wachten op t vliegveld maar zeker acceptabel

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Ze zijn goedkoop en met een prima service. Het wegbrengen en ophalen ging vlot je moet wel even goed kijken dat je wordt opgehaald bij de 'departures', want dat is makkelijker rijden.
Vriendelijke mensen, staan je geduldig te woord.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goede service en binnen 20 min op het vliegveld

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Goede, eerlijke mensen.

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen.

Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijke schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat.

Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2 kilometer van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid.

In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help