Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 432 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 14 januari 2020.


Snel en vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Het was goed geregeld

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Prima,alleen geen overdekt wachten op de parkeerplaats.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Overall a very good experience

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


I am very satisfied with the service
maybe the workers knew more English, but we were able to reach an agreement
and I will recommend them to others.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Vriendelijk personeel

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Service was goed. Toch spijtig dat men een soort witte verf gebruikt om een nummer op de wagen te zetten. Mijn wagen was juist naar de car wash geweest en ik krijg het er niet gemakkelijk af, zonder grondig te wassen. Waarom geen geplastificeerde kaart ofzo onder de ruitenwisser?

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Ze stonden klaar om ons weg te brengen, en ze stonden ook weer klaar toen we aankwamen dus dat gaat soepel. Klein beetje onhandig dan het parkeerterrein slecht verlicht is waardoor je je auto moet zoeken als je terug komt in de avond. Ze verplaatsen je auto namelijk naar een andere plek. Tip is dat ze aangeven waar je auto staat bij terugkomst -

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Netjes en snel

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 01 januari 2020.


Top service, vlot en vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 27 december 2019.


Alles goed verlopen

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 24 december 2019.


Airport Parkservice is heel makkelijk te bereiken. Wel met navigatie. Toen wij aankwamen zijn wij direct naar de luchthaven gebracht met een shuttle. Duurde ongeveer 15 minuten. Na 15 dagen kwamen wij terug van vakantie en hebben wij naar Airport Parkservice gebeld. Binnen 10 minuten waren ze ons komen ophalen. Terug reis naar de parkeerplek duurde ongeveer 25 minuten omdat het heel druk was op de weg. De service was perfect. Dus een 9.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 december 2019.


Alles goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 10 december 2019.


Fijne parkeerservice! Bij aankomst werden wij direct in een privé shuttle naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst moesten we even wachten, mogelijk had dit ook te maken met de vertraging van onze vlucht waardoor wij op een ander tijdstip werden opgehaald dan van tevoren was afgesproken dit hadden we wel telefonisch afgestemd. Bij aankomst op de parkeerplaats konden we direct vertrekken, de administratie was vooraf geregeld.
Het enige nadeel was dat de medewerkers enkel Duits spreken. Voor ons niet-Duits sprekenden erg lastig, Engels ging met horten en stoten.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 08 december 2019.


De heenreis verliep perfect, alleen was het wat moeilijk om de parking te vinden.

De terugreis was iets minder, bij aankomst direct zoals afgesproken gebeld naar het nummer en aangegeven dat ik bij de departures 10-11 stond.
Meneer zei dat die er aan kwam? Wij zagen hem wegrijden voor onze ogen. Nogmaals gebeld en hij zei dat die eraan kwam. Niet dus! We konden met een collega van hem meerijden, die bracht ons naar een kantoortje in Dusseldorf waar wij een half uur op de chauffeur hebben gewacht. Hij had de verkeerde personen meegenomen dus moesten we wachten. Uiteindelijk toch bij onze auto gekomen die al aanstond om te ontdooien en warm te worden

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen.

Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijke schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat.

Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2 kilometer van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid.

In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help