Airport Parkservice

Airport Parkservice biedt een verhard buiten terrein waar uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw reis. Met jarenlange ervaring biedt Airport Parkservice 24/7 een shuttledienst aan. Het parkeerterrein ligt op 13 km van het vliegveld en u wordt in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf gebracht. Meer informatie

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parkservice

Airport Parkservice beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Parkservice

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 409 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 18 november 2019.


Alles oke

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 17 november 2019.


Zeer tevreden over het beleid.
De taxi stond meteen klaar en bij terugkomst van onze vakantie stond de auto al klaar met draaiende motor en de verwarming al lekker aan.
Top!!

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


De sleutel van de shuttlebus was niet aanwezig waardoor we moesten wachten in een koude bus.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Ik ben zeer tevreden met de service.....

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Ik ben heel tevreden over de diensten van Parkos.
De medewerkers waren heel correct en behulpzaam.
Vooral de prijs-kwaliteit verhouding vind ik heel goed: 7 dagen voor 24 euro
Ik kan vanuit mijn ervaring geen verbeterpunten aangeven.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Vriendelijk geholpen.
Bij het brengen van de auto werden foto's gemaakt van de auto.
Hoefden niet lang te wachten voordat we naar het vliegveld gebracht werden.

Bij aankomst op het vliegveld na vakantie gebeld toen we de koffers hadden& toen we op de afgesproken plek stonden was het nog geen 5 minuten wachten en hij was er al.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Op zich prima.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Prima service, bij aankomst werden we vlot weggebracht en bij aankomst waren ze er na circa 25 minuten. Er van uitgaande dat reistijd circa 20 minuten is. Je moet even geduld hebben maar prijs/kwaliteit is prima op orde.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2019.


Goed geen klachten, is wat lang wachten, maar ja ze kunnen niet vliegen, personeel vriendelijk en behulpzaam

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


We kwamen aan , zeer vriendelijk benaderd . Auto geparkeerd papieren ingevuld en naar het vliegveld gebracht door een rustige chauffeur .
Na de vakantie gebeld en 10 min later was het busje , alles ingeladen en terug naar de parkeerplaats daar de sleutel in ontvangst genomen en de auto stond mooi klaar voor vertrek top gegaan

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2019.


Goede service en snel bij de luchthaven,bij terugkomst even bellen en ze komen gelijk.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Super in orde. Je komt aan en je kunt vrijwel direct in de shuttle stappen. De sleutel afgeven vond ik eerst niet fijn, maar ze hadden mijn auto keurig voorgeparkeerd bij de uitgang zodat ik gemakkelijk weg kon rijden. Ik heb het als erg prettig ervaren. Ik zou het mensen zeker aanraden.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2019.


Lijkt allemaal beetje cheap charly als je aankomt.
Unit als kantoor op een groot terrein.
De baas in de unit heeft een hele papier warboel om zich heen.
Maar het vervoer naar de
Luchthaven enn weer terug was goed geregeld! Met een eigen busje dus geen grote shuttlebus
Auto stond netjes vooraan toen we weer terug kwamen.
En de prijs is erg gunstig

Geen wc aanwezig

Over Airport Parkservice

Airport Parkservice is een ervaren parkeeraanbieder die 24/7 beschikbaar is. De shuttledienst brengt u in 15 minuten naar het vliegveld van Düsseldorf. Voor een groter voertuig is een toeslag vereist die u ter plekke dient te betalen.

Shuttle parkeren Wanneer u kiest voor shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Airport Parkservice. Bij aankomst dient u zich te melden bij het kantoor en laat u uw reserveringsbevestiging zien. Uw auto wordt vervolgens gecontroleerd en geparkeerd door een medewerker van Airport Parkservice. U dient uw sleutels af te geven en deze zullen tijdens uw reis bewaard worden in een kluis. De shuttlebus brengt u naar terminal B C, deur nummer 10/11, hier wordt u ook weer opgehaald als u terugkomt.

Er zijn 24/7 medewerkers aanwezig op het terrein van Airport Parkservice. Het verharde terrein van de parkeeraanbieder is omheind en wordt beveiligd met camera's. Bij aankomst worden er foto's van uw auto gemaakt, zodat mogelijke schade vooraf bekend is. U dient uw autosleutels af te geven, deze worden veilig bewaard in een kluis. U kunt er zeker van zijn dat uw auto het terrein niet verlaat tenzij u een extra service zoals een wasbeurt heeft gereserveerd.

Airport Parkservice biedt diverse extra services die u kunt bijboeken tijdens het maken van uw reservering. Bij Airport Parkservice kunt u uw auto laten wassen. U dient er rekening mee te houden dat als u kiest voor deze service uw auto het parkeerterrein verlaat, de wasstraat bevindt zich in een zijstraat nabij het parkeerterrein. Tegen een meerprijs kunt u uw auto laten tanken door de medewerkers van Airport Parkservice, ook hierbij geldt dat uw auto het parkeerterrein verlaat.

Het parkeerterrein biedt de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden bij het laadstation, u kunt uw kabels meenemen en uw auto wordt gratis opgeladen. De parkeeraanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers waar u gebruik van kunt maken in de shuttlebus. De medewerkers van Airport Parkservice helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Het parkeerterrein van Airport Parkservice ligt hemelsbreed ongeveer 2 kilometer van de afrit van de snelweg. U kunt het terrein herkennen aan het logo en de drie poorten bij de ingang. Het vliegveld van Düsseldorf bevindt zich op 13 km van het parkeerterrein en de shuttledienst is 24/7 beschikbaar.

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar het parkeerterrein van Airport Parkservice toe, u hoeft vooraf geen telefonisch contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Bij aankomst kunt u uw auto parkeren bij de ingang, hier kunt u zich aanmelden. U dient uw reserveringsbevestiging te laten zien en u ontvangt vervolgens een Park-ID met een parkeernummer. Vervolgens wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades en daarna wordt uw auto geparkeerd. Uw sleutels dient u af te geven en worden veilig in een kluis bewaard tijdens uw afwezigheid.

In een wachtruimte kunt u wachten op de shuttlebus die u in 15 minuten naar het vliegveld brengt. De shuttlebus vertrekt iedere 12 minuten vanaf het parkeerterrein en zet u af bij terminal B C, ingang 10/11. De shuttlebus van Airport Parkservice kunt u herkennen aan het logo van de parkeeraanbieder en is geschikt voor 8 personen.

Terugkomst
Zodra u bent geland neemt u telefonisch contact op met Airport Parkservice, het telefoonnummer krijgt u in de bevestigingsmail. De shuttlebus zal voor u klaar staan bij terminal B C, ingang 10/11. Een medewerker van Airport Parkservice brengt u vervolgens terug naar het parkeerterrein en vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Leuschstraße 4, 41460, Neuss

Help