Parken 53 GmbH biedt u een parkeerplaat aan op een bewaakt terrein met verlichting, zonder dat u de sleutels hoeft af te geven. Tevens is de reistijd naar de luchthaven zeer kort waardoor u binnen 5 minuten met het pendelbusje naar de luchthaven wordt gebracht.

Meer informatie

Adres

Kieshecker Weg 116, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parken 53 GmbH

Parken 53 GmbH beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Parken 53 GmbH

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,9
Op basis van 90 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2022.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2022.


Zeer vriendelijk ontvangen. Dichtbij het vliegveld. Goede locatie. Alles super geregeld. Zelfs auto stoeltjes zijn beschikbaar in haar busje. Binnen tien minuten had zo ons weer opgehaald. We boeken de volgende keer weer bij haar.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Prima verzorgd

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Goeie service.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2022.


Veel vriendelijke en snelle service.
Wij komen hier zeker weten terug

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2022.


Ging perfect

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2022.


Prima service,zeer vriendelijke mensen alles verliep perfect. Aanrader top!!!!

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 31 juli 2022.


Vriendelijke service met geen wachttijden.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 24 juli 2022.


Goede parkeerplaats, slagboom, camera toezicht en super dichtbij de AirPort. Van te voren had Marion al uitgezocht bij welke ingang we moesten zijn en bracht ons er naartoe. Op de terugweg hadden wij 4 uur vertraging, dat was geen probleem en ze kwam ons weer netjes ophalen op de afgesproken plek. Communicatie via Whatsapp en telefoon en ze spreken goed Engels. De volgende keer boek ik weer een parkeerplaats hier!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 14 juli 2022.


Outstanding service, secure parking area, really close to the airport and the pickup from the airport was very fast. Highly recommended!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 12 juli 2022.


Parkeerterrein is netjes en verhard. Medewerkers zijn vriendelijk en brachten ons direct naar het vliegveld. Vliegveld ligt op 5 minuten rijden van het parkeerterrein.
Bij terugkomst waren medewerkers van Parijs binnnen 5 minuten ter plekke en brachten ons naar de auto.
Netjes en goed geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 06 juli 2022.


Goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 03 juli 2022.


Eigenaresse appte of we 15 minuten voor we aan zouden komen wilde bellen. Bij aankomst stond ze al op ons te wachten. Een zeer vriendelijke vrouw. Koffers overgepakt rn binnen 15 minuten stonden we op het vliegveld. Bij terugkomst haar gebelt zoals afgesproken en binnen 10 minuten stonden we naast onze auto. Alles heel netjes en zeer vriendelijk. Zou zo weer daar boeken.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 01 juli 2022.


Perfecte online informatie en een bijzonder vriendelijke eigenaresse die alles zelf regelt en je naar het vliegveld brengt. Bij terugkomst was ze binnen vijf minuten weer bij de terminal.

Over Parken 53 GmbH

Wanneer u kiest voor Parken 53 GmbH, kiest u voor een veilige parkeeraanbieder die zeer dicht bij de luchthaven van Düsseldorf ligt! De gratis pendeldienst brengt u in een mum van tijd van en naar de luchthaven. Tijdens uw afwezigheid wordt uw voertuig veilig geparkeerd op een verharde en bewaakte parkeerplaats.

.

Shuttle Parkeren
Op de dag dat uw reis eindelijk begint, rijdt u direct naar de parkeerplaats van de aanbieder. Daar parkeert u uw voertuig en laadt u uw bagage in pendelbusje. Vervolgens wordt u in slechts enkele minuten rechtstreeks naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. Bij terugkomst van uw reis hoeft u alleen maar naar het trefpunt te gaan, kort te bellen met Parken 53 GmbH en de gratis pendeldienst staat weer voor u klaar om u veilig naar uw voertuig terug te brengen.

Veiligheid is de hoogste prioriteit bij Parken 53 GmbH. Je parkeert met hen in een afgesloten en verlichte parkeergarage. Naast de videocamera's wordt het parkeerterrein regelmatig gecontroleerd door de aanwezige personeelsleden.

.

Parken 53 GmbH beschikt over een goed uitgeruste parkeerplaats. Het terrein is volledig verhard en er is zelfs een wachtkamer met WC en Wifi op het terrein waar u drankjes en chocoladerepen kunt kopen. Daarnaast zijn de parkeerplaats en de wachtkamer onbelemmerd en is er de mogelijkheid om op een invalidenparkeerplaats te parkeren. Voor de pendel busrit kunt u eventueel een stoelverhogingen aanvragen, zodat de kleine gasten ook veilig kunnen reizen.

Let op de maximale hoogte is 2,5m ,de maximale breedte 1,95m en de maximale lengte 5m.

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u met uw eigen auto naar de parkeerplaats van Parken 53 GmbH. Het exacte adres wordt u in de reserveringsbevestiging vermeld. Daar aangekomen parkeert u uw auto en laadt u uw bagage in de gratis shuttle service. De transfer naar de luchthaven vindt onmiddellijk plaats en duurt slechts 5 minuten. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Düsseldorf hoeft u alleen nog maar uw bagage uit te laden en dan kan uw reis beginnen.

Terugkomst
Nadat u weer geland bent op de luchthaven van Düsseldorf, haalt u eerst uw bagage op. Vervolgens gaat u naar de vertrekhal bij deur 10. Eenmaal daar, belt u Parken 53 GmbH en laat u hen weten dat u bent aangekomen. U ontvangt het telefoonnummer in de reserveringsbevestiging. De shuttlebus is binnen enkele minuten bij u en brengt u terug naar uw auto.

Adres

Kieshecker Weg 116, 40468, Düsseldorf