PARKinDUS is een parkeergelegenheid op 7 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. De valet-service is 7 dagen per week voor u beschikbaar. Uw voertuig staat geparkeerd op een camerabeveiligd terrein. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Berliner Straße 111, 40880, Ratingen
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKinDUS

Beoordelingen PARKinDUS

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,7
Op basis van 176 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 31 december 2022.


Prima voorzieningen, goede ontvangst. Echter bij aankomst op Düsseldorf na melden van aankomst erg onvriendelijk te woord gestaan. Verder geen klachten.

10

Heeft geparkeerd in december 2022. Beoordeling geschreven op 21 december 2022.


Om te beginnen, er is met mijn auto gereden naar Mac Donalds kan dit zien met een volg app en er is hard gereden met de auto wat ik kan zien door de actieradius met glad weer. Geland in Dusseldorf bel ik hun op word er geschreeuwd tegen mij dat me koffer iets langer duurt.

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 06 december 2022.


Ik vind het een goede regeling...ideaal

8

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 05 december 2022.


Vriendelijke persoon

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 25 november 2022.


Positief

10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 16 november 2022.


Prima,

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 22 september 2022.


Juiste en snelle service

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Mijn eerste keer dat ik hier gebruik van maakte. Ik moet eerlijk zeggen het verloop ging heel super. Voor de volgende keer maak ik hier zeker weer gebruik van.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 15 september 2022.


Top service, vloeiend en snel

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 08 september 2022.


Goed service

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 06 september 2022.


Prima.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 25 juli 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 23 juli 2022.


Alles was heel goed geregeld.. Prima

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 15 juli 2022.


Prima parkeerplaats, echter redelijk onduidelijk aangegeven.

Over PARKinDUS

PARKinDUS biedt u veilig en goedkoop parkeren aan. Het gebied is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week personeel aanwezig.

Valet-Service

De betrouwbare valet-service zorgt ervoor dat u uw vakantie kunt beginnen zonder dat u een parkeerplaats hoeft te zoeken. U rijdt direct naar het vliegveld terminal A, voltooit de voertuig check en vervolgens kunt u direct inchecken. Daar wordt uw voertuig na uw reis ook weer heengebracht. U kunt er zeker van zijn dat uw PARKinDUS-sleutel veilig wordt opgeborgen in een kluis.

.

Met PARKinDUS kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeeraanbieder een parkeerschaden aansprakelijkheidsverzekering. Om er zeker van te zijn dat er geen schade aan uw voertuig wordt veroorzaakt, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt overhandigd.

De buitenruimte van PARKinDUS is verhard. Er is ook internet beschikbaar en een wachtkamer met een waterdispenser en snacks tegen een vergoeding.

PARKinDUS heeft ook wasstraten binnen en buiten. Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Grote bestelwagens en campers kunnen tegen een meerprijs ook geparkeerd worden in PARKinDUS.

Bij deze parkeeraanbieder zijn maximaal 2 personen voor de pendeldienst inbegrepen. Voor elke extra persoon rekent de parkeeraanbieder 5 euro extra per persoon.

Shuttle Service

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar het parkeerterrein van ParkinDUS, Berliner Straße 111. U hoeft geen aankomsttijd door te geven. Bij aankomst wordt uw auto gecontroleerd op eventueel bestaande schade en worden er foto's gemaakt van uw auto waar u bij bent. Vervolgens parkeert u uw auto.

Vanaf het parkeerterrein brengt ParkinDUS u naar de terminal. De rit met de shuttlebus zal ongeveer 20 minuten duren. U kunt een kinderzitje extra bijboeken in uw reservering. Indien u een minivan of een camper heeft. wordt hier een extra prijs van 50% over gerekend, welke u contant ter plekke kunt betalen.

Terugkomst
Neem op uw terugreis contact op met de parkeeraanbieder zodra u geland bent. Een medewerker zal vervolgens voor u klaar staan bij vertrekhal B/C en wordt u teruggebracht naar het parkeerterrein, waarna u uw reis naar huis kunt vervolgen.

Voor vragen over het wijzigen van uw reservering tijdens de reis, in het weekend of binnen 24 uur voor aanvang van uw reis, adviseren wij u om contact op te nemen met de parking.

Bij deze parkeeraanbieder zijn maximaal 2 personen voor de pendeldienst inbegrepen. Voor elke extra persoon rekent de parkeeraanbieder 5 euro extra per persoon.

Valet-service

Valet-Parkeren

Heenreis
Neem een dag voor vertrek contact op met PARKinDUS om uw reservering nogmaals te bevestigen. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar het vliegveld van Düsseldorf. Neem alstublieft 30 minuten voor aankomst contact op met PARKinDUS om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer staat hierboven. De chauffeur zal op u wachten bij Terminal A, waar hij/zij u zal herkennen aan uw kenteken en uw auto model. Samen voeren jullie kort een inspectie van de auto door, waarbij ook foto's gemaakt worden, om later misverstanden te voorkomen. Na de inspectie en het overgeven van de sleutel, ontvangt u een persoonlijk parkeer ticket met een ID. De chauffeur parkeert uw auto op de parkeerplaats, en uw sleutel zal veilig in een kluis bewaard worden. Terwijl de chauffeur uw auto naar de parkeerplaats rijdt, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht.

Terugreis
Neemt u alstublieft meteen na het landen contact op met PARKinDUS. In het geval dat uw vlucht vertraagd is, informeert u dan ook PARKinDUS. De chauffeur brengt uw gedesinfecteerde auto weer naar Terminal A, waarna u uw reis kan voortzetten.

In het geval dat u een paar dagen later of eerder terug komt van uw reis, informeert u dan ook alstublieft PARKinDUS. Zo niet, dan zouden er extra kosten gerekend kunnen worden waarvan u niet op de hoogte bent omdat de parkeer aanbieder op deze manier niet optimaal kan plannen.

Adres

Berliner Straße 111, 40880, Ratingen