PARKinDUS is een parkeergelegenheid op 7 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. De pendeldienst rijdt 7 dagen per week voor u individueel. Uw voertuig staat geparkeerd op een camerabeveiligd terrein. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKinDUS

Beoordelingen PARKinDUS

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,7
Op basis van 133 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Prima locatie dicht bij het vliegveld.
Op de heen en terugweg geen wachttijden.
Goed bereikbaar en snelle service.
Ik parkeer de volgende keer weer hier, prima plek voor een lage prijs.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 29 december 2019.


Goede service, top!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 december 2019.


It was all good. Thanx

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 06 december 2019.


Het was prima op tijd gebracht en opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 30 november 2019.


Very good person, fast with his answers and quick with take us to airport and back to the car. Next time we will use parkindus again.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Parkeerplaats was goed te vinden. Het contact met de medewerkers was prima.
Prijstechnisch was dit een koopje.
Vlotte service.
Verbeterpunt: het parkeerterrein was wel heel erg nat en 'plasserig'.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Very easy to communicate. Reserved and payed one day before my flight and everything was okay! Definitely would recommend this place.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Prima parkeren, wel wat donker terrein . snelle service.
aardig personeel.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Muv een erg moddderige parkeerplaats als het heeft geregend, geen op of aan merkingen….

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Hij is perfect op tijd goed dienst

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Niet heel goed aangegeven. Donker. Vriendelijke mensen. Bij nat weer veel modder in de kuilen op het parkeerterrein. Donker.
Breng en haalservice was prima en vlot.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Alles verliep goed. Check in op tijd, ophalen verliep ook snel.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste mevrouw van Alstede, bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat u tevreden bent over de service bij PARKinDUS! Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Goed geregeld alleen bij ophalen vliegveld niet helemaal duidelijk welk busje we moesten hebben waren er zoveel en beetje chaotisch. Verder top geregeld

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Het is netjes behandeld. Prima organisatie. Top service!!!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2019.


Mij ervaring is prima, Het ziet er wat onbetrouwbaar uit bij aankomst maar dat is absoluut niet zo. Erg vriendelijke mensen en chauffeurs. ik geef 4 sterren omdat het een wat ruw terrein en regen wat drassig word.

Over PARKinDUS

PARKinDUS biedt u veilig en goedkoop parkeren aan. Het gebied is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week personeel aanwezig.

Shuttle-Service

De betrouwbare pendeldienst zorgt ervoor dat u uw vakantie kunt beginnen zonder dat u een parkeerplaats hoeft te zoeken. U rijdt naar het terrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, voltooit de check-in en vervolgens brengt een medewerker u individueel naar de luchthaven van Düsseldorf. Daar wordt u na uw reis weer opgehaald en teruggebracht naar uw voertuig. U kunt er zeker van zijn dat uw PARKinDUS-sleutel veilig wordt opgeborgen in een kluis. In de periode van 01.11. tot 15.03. heeft u ook de mogelijkheid om uw sleutel mee te nemen op uw reis.

.

Met PARKinDUS kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeeraanbieder een bedrijfs- en aansprakelijkheidsverzekering. Om er zeker van te zijn dat er geen schade aan uw voertuig wordt veroorzaakt, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt overhandigd.

De buitenruimte van PARKinDUS is verhard. Er is ook internet beschikbaar en een wachtkamer met een waterdispenser en snacks tegen een vergoeding.

Voor transfer per shuttle auto kunt u kinderzitjes aanvragen. PARKinDUS heeft ook wasstraten binnen en buiten. Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Grote bestelwagens en campers kunnen tegen een meerprijs ook geparkeerd worden in PARKinDUS.

Shuttle-Service

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkgebied van PARKinDUS. Nadat u uw voertuig veilig geparkeerd heeft en een schadecontrole is uitgevoerd, ontvangt u een Park ID-kaart met een afgedrukt ID-nummer. Uw bagage wordt dan in de pendelbus geladen en u wordt binnen 7 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. U wordt direct bij terminal B/C voor deur nummer 11 uitgeleend. Deze pendeldienst brengt u 24 uur per dag individueel, zodat u op tijd en ontspannen op de luchthaven aankomt. Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis tijdens uw afwezigheid.

Terugreis

Als u terug bent geland in Düsseldorf, bel dan de PARKinDUS-hotline op +49 (0) 211-16399671 en u wordt weer opgehaald op de plaats waar u bent afgezet, Terminal B/C Door 11. De pendeldienst brengt u dan gemakkelijk terug naar uw voertuig en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf

Help