PARKinDUS is een parkeergelegenheid op 7 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. De pendeldienst rijdt 7 dagen per week voor u individueel. Uw voertuig staat geparkeerd op een camerabeveiligd terrein. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKinDUS

Beoordelingen PARKinDUS

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,7
Op basis van 54 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Netjes verlopen, snelle rit naar en van het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Goed geregeld

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Goed bereikbaar en snel bij het vliegveld. Km stand gelijk bij terugkomst.
Minpunt: Bij terugkomst op het vliegveld, ruim 1 uur moeten wachten!

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 03 juli 2019.


Prima ervaring, makkelijk vindbaar. Ook konden we onze auto laten wassen van binnen en buiten voor 30 euro en dat was erg netjes gedaan.

Omdat we met twee auto's waren was er wat verwarring over de namen ed. maar is allemaal goed gekomen.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 02 juli 2019.


Goed geregeld vriendelijk mensen, dichtbij vliegveld je wordt gelijk gebracht en opgehald

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Goede service en snelle transfers.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Mijn ervaring met PARKinDUS is prima, Snelle shuttle zowel heen als retour vanaf het vliegvel Düsseldorf. Auto stond al klaar bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 16 juni 2019.


Prima voor het geld. Hij staat niet overdekt en de grond is zand.... Stenen. Dus hij kan wat viezer zijn door weer en wind... Dichtbij vliegveld. Perfect geregeld. Zeker terug.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


We didn't have to wait long till the shuttle takes us from the parking to the airport and vice versa. On the way back there was no space in the first shuttle, so they sent a second one in 10-15 mins. Wait for the shuttle at door 10 of the departures.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juni 2019.


Prima prijs kwaliteit

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


Duidelijke bewegwijzering.
Bij terugkomst aangeven dat we op hoogte van aankomsthal moeten wachten.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 11 juni 2019.


De traceerbaarheid kan verbeterd worden, aangeven dat zowel links als rechts de weg doorloopt, wij zaten nl. rechts en zochten in aller ijl, terwijl de navigatie wel aangaf dat we op de juiste weg zaten.
Bij terugkomst aangeven dat het transferbusje op de hoogte van de vertrekhal stond i.p.v. de aankomsthal.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Op een reis waar alles mis ging, ging het parkeren en ophalen tenminste goed!
Shuttle was razendsnel. We hadden 4 uur vertraging op de terugweg maar we reden binnen no time weg met onze eigen auto.
De plaats maakt in eerste instantie een wat sjofele indruk een braakliggend stuk grond met een keet om je aan te melden. Maar de administratie en service zijn efficiënt en vriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Uitstekende service, niet ver van de luchthaven DUS, vriendelijke medewerkers.
Snel na aankomst gebracht en zeer snel na aankomst midden in de nacht opgehaald chauffeur stond zelfs al te wachten!.
Enige minpunt is dat men alleen contact kan afrekenen houd hier dus rekening mee bij aankomst en het betreft een onverhard terrein dus bij slecht weer kan je in de modder staan....

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 09 juni 2019.


Heel erg goed verlopen. Alles ging vlot en hoefden niet lang te wachten om naar vliegveld gebracht te worden.
Ook bij terugkomst direct opgehaald en weer terug naar auto gebracht . Top !

Over PARKinDUS

PARKinDUS biedt u veilig en goedkoop parkeren aan. Het gebied is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week personeel aanwezig.

Shuttle-Service

De betrouwbare pendeldienst zorgt ervoor dat u uw vakantie kunt beginnen zonder dat u een parkeerplaats hoeft te zoeken. U rijdt naar het terrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, voltooit de check-in en vervolgens brengt een medewerker u individueel naar de luchthaven van Düsseldorf. Daar wordt u na uw reis weer opgehaald en teruggebracht naar uw voertuig. U kunt er zeker van zijn dat uw PARKinDUS-sleutel veilig wordt opgeborgen in een kluis. In de periode van 01.11. tot 15.03. heeft u ook de mogelijkheid om uw sleutel mee te nemen op uw reis.

.

Met PARKinDUS kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeeraanbieder een bedrijfs- en aansprakelijkheidsverzekering. Om er zeker van te zijn dat er geen schade aan uw voertuig wordt veroorzaakt, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt overhandigd.

De buitenruimte van PARKinDUS is verhard. Er is ook internet beschikbaar en een wachtkamer met een waterdispenser en snacks tegen een vergoeding.

Voor transfer per shuttle auto kunt u kinderzitjes aanvragen. PARKinDUS heeft ook wasstraten binnen en buiten. Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Grote bestelwagens en campers kunnen tegen een meerprijs ook geparkeerd worden in PARKinDUS.

Shuttle-Service

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkgebied van PARKinDUS. Nadat u uw voertuig veilig geparkeerd heeft en een schadecontrole is uitgevoerd, ontvangt u een Park ID-kaart met een afgedrukt ID-nummer. Uw bagage wordt dan in de pendelbus geladen en u wordt binnen 7 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. U wordt direct bij terminal B/C voor deur nummer 11 uitgeleend. Deze pendeldienst brengt u 24 uur per dag individueel, zodat u op tijd en ontspannen op de luchthaven aankomt. Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis tijdens uw afwezigheid.

Terugreis

Als u terug bent geland in Düsseldorf, bel dan de PARKinDUS-hotline op +49 (0) 211-16399671 en u wordt weer opgehaald op de plaats waar u bent afgezet, Terminal B/C Door 11. De pendeldienst brengt u dan gemakkelijk terug naar uw voertuig en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf

Help