PARKinDUS is een parkeergelegenheid op 7 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. De valet-service is 7 dagen per week voor u beschikbaar. Uw voertuig staat geparkeerd op een camerabeveiligd terrein. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Berliner Straße 111, 40880, Ratingen
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKinDUS

Over PARKinDUS

PARKinDUS biedt u veilig en goedkoop parkeren aan. Het gebied is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week personeel aanwezig.

Valet-Service

De betrouwbare valet-service zorgt ervoor dat u uw vakantie kunt beginnen zonder dat u een parkeerplaats hoeft te zoeken. U rijdt direct naar het vliegveld terminal A, voltooit de voertuig check en vervolgens kunt u direct inchecken. Daar wordt uw voertuig na uw reis ook weer heengebracht. U kunt er zeker van zijn dat uw PARKinDUS-sleutel veilig wordt opgeborgen in een kluis.

.

Met PARKinDUS kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeeraanbieder een parkeerschaden aansprakelijkheidsverzekering. Om er zeker van te zijn dat er geen schade aan uw voertuig wordt veroorzaakt, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt overhandigd.

De buitenruimte van PARKinDUS is verhard. Er is ook internet beschikbaar en een wachtkamer met een waterdispenser en snacks tegen een vergoeding.

PARKinDUS heeft ook wasstraten binnen en buiten. Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Grote bestelwagens en campers kunnen tegen een meerprijs ook geparkeerd worden in PARKinDUS.

Valet-service

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het vliegveld. De chauffeur zal op u wachten bij Terminal A, waar jullie samen een schadecontrole zullen doen, daarna ontvangt u een Park ID-kaart met een afgedrukt ID-nummer. Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis tijdens uw afwezigheid.

Terugreis

Als u terug bent geland in Düsseldorf, bel dan de PARKinDUS-hotline op en uw auto wordt weer teruggebracht naar het vliegveld terminal A. Daarna kunt u uw reis naar huis direct voortzetten.

Adres

Berliner Straße 111, 40880, Ratingen