PARKinDUS is een parkeergelegenheid op 7 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. De pendeldienst rijdt 7 dagen per week voor u individueel. Uw voertuig staat geparkeerd op een camerabeveiligd terrein. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKinDUS

Beoordelingen PARKinDUS

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 102 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 12 september 2019.


Beetje rommelig, maar het werkt allemaal wel

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 06 september 2019.


Kan niet anders zeggen dan goed geregeld alles

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Prima. Aanrijroute vanuit Oberhausen wat moeilijk omdat je op 200 mtr. voor de bestemming niet rechtsaf kunt slaan, hetgeen betekend op kruispunt eerst rechtsaf, omkeren en dan rechtover.
In augustus 2019 geparkeerd met Tesla. Merkte dat de batterij snel leeg liep. Na belletje bleek bij aankomst de Tesla netjes gedeeltelijk opgeladen :
Auto staat buiten geparkeerd. Geen probleem. Haal/breng service prima.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Wij kwamen 10 augustus aan bij Parkos. Was moeilijk te vinden maar uiteindelijk na een paar keer langs rijden zijn wij aangekomen op de locatie. Auto geparkeerd en naar het 'kantoor' gegaan. Wij waren zelf Nederlands en de mannen van het parkeren Duits, de communicatie verliep gelukkig prima. Wij hebben daar ongeveer een kwartier gewacht op de TAXI van Parkos. Even een sigaretje gerookt na een lange reis uit Nederland dus niks mis mee. Nou wij dus in korte tijd van A naar B gebracht Dusseldorf Airport op vakantie geweest etc. Wij kwamen terug uit Kroatie en hadden in hadden voor de vakantie een kaartje ontvangen met een nummer erop die wij moesten bellen als wij geland waren. Busje zat vol dus 30 minuutjes gewacht en aangekomen bij de parkeerplaats. Sleutel ontvangen en gas. Groetjes

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Professionele afhandeling, wel wat onpersoonlijk...
Auto stond onbeschadigd klaar op het afgesproken moment.
Shuttle bus stond te wachten aan departures uitgang 10 zoals afgesproken.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2019.


Prima

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 augustus 2019.


Super fijne ervaring!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 14 augustus 2019.


Parkeren op een open terrein. Beveiliging zou kunnen zijn dat er 24 uur iemand aanwezig is. Eerlijk gezegd ook niet nagevraagd. Busje naar vliegveld. Kunnen de reistijd bij wegbrengen waarmaken maar bij ophalen kan het zeker in vakantieperiode aanzienlijk langer duren. Houd daar rekening mee.
Redelijke prijs, correcte medewerkers. Je krijgt waar je voor betaalt.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2019.


Heel goed. Alles volgens afspraak gegaan. Vriendelijke benadering. Hulp bij koffers in en uitladen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2019.


Goed voor elkaar, netjes gehaald en gebracht..vriendelijke medewerkers

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2019.


Vriendelijke mensen, snel weg gebracht en ook snel weer opgehaald!

Over PARKinDUS

PARKinDUS biedt u veilig en goedkoop parkeren aan. Het gebied is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week personeel aanwezig.

Shuttle-Service

De betrouwbare pendeldienst zorgt ervoor dat u uw vakantie kunt beginnen zonder dat u een parkeerplaats hoeft te zoeken. U rijdt naar het terrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, voltooit de check-in en vervolgens brengt een medewerker u individueel naar de luchthaven van Düsseldorf. Daar wordt u na uw reis weer opgehaald en teruggebracht naar uw voertuig. U kunt er zeker van zijn dat uw PARKinDUS-sleutel veilig wordt opgeborgen in een kluis. In de periode van 01.11. tot 15.03. heeft u ook de mogelijkheid om uw sleutel mee te nemen op uw reis.

.

Met PARKinDUS kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeeraanbieder een bedrijfs- en aansprakelijkheidsverzekering. Om er zeker van te zijn dat er geen schade aan uw voertuig wordt veroorzaakt, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt overhandigd.

De buitenruimte van PARKinDUS is verhard. Er is ook internet beschikbaar en een wachtkamer met een waterdispenser en snacks tegen een vergoeding.

Voor transfer per shuttle auto kunt u kinderzitjes aanvragen. PARKinDUS heeft ook wasstraten binnen en buiten. Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Grote bestelwagens en campers kunnen tegen een meerprijs ook geparkeerd worden in PARKinDUS.

Shuttle-Service

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkgebied van PARKinDUS. Nadat u uw voertuig veilig geparkeerd heeft en een schadecontrole is uitgevoerd, ontvangt u een Park ID-kaart met een afgedrukt ID-nummer. Uw bagage wordt dan in de pendelbus geladen en u wordt binnen 7 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. U wordt direct bij terminal B/C voor deur nummer 11 uitgeleend. Deze pendeldienst brengt u 24 uur per dag individueel, zodat u op tijd en ontspannen op de luchthaven aankomt. Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis tijdens uw afwezigheid.

Terugreis

Als u terug bent geland in Düsseldorf, bel dan de PARKinDUS-hotline op +49 (0) 211-16399671 en u wordt weer opgehaald op de plaats waar u bent afgezet, Terminal B/C Door 11. De pendeldienst brengt u dan gemakkelijk terug naar uw voertuig en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf

Help