PARKinDUS is een parkeergelegenheid op 7 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf. De pendeldienst rijdt 7 dagen per week voor u individueel. Uw voertuig staat geparkeerd op een camerabeveiligd terrein. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PARKinDUS

Beoordelingen PARKinDUS

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,7
Op basis van 141 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


Lekker dichtbij het vliegveld, snelle service,
alleen op de site staat dat je je sleutels niet hoeft achter te laten dit is wel het geval en de parkeerplaats is lastig te vinden, maar een vriendelijke dame leidt je er telefonisch zo naar toe.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 06 februari 2020.


Zeer goed

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 03 februari 2020.


Wij hebben in de periode 20-1t/M 30-1-2020 gebruik gemaakt van de parkeerdienst van Parkos en onze ervaring hiermee is uitstekend.
Bij aankomst werden we opgevangen door een medewerker die ons met het huis je voorop tijdens naar de parkeerplaats loodste en bij terugkomst werden we na een telefoontje vrij en.opfehaald van de luchthaven en naar de parkeerplaats gebracht. Dat alles binnen n half uur, wat wij heel acceptabel vonden.
Den volgend keer zullen wij Parkos zeker weer raadplegen.

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 29 januari 2020.


Adres moeilijk te vinden de navi geeft de verkeerde aanbieder en 2x langs gereden voor dat we het gevonden hadden transfer was vlot op de retour dag minder vlot ca 25 min gewacht na het telefoontje verder ok

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 28 januari 2020.


Goeie ervaring gehad

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Prima locatie dicht bij het vliegveld.
Op de heen en terugweg geen wachttijden.
Goed bereikbaar en snelle service.
Ik parkeer de volgende keer weer hier, prima plek voor een lage prijs.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 29 december 2019.


Goede service, top!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 december 2019.


It was all good. Thanx

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 06 december 2019.


Het was prima op tijd gebracht en opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 30 november 2019.


Very good person, fast with his answers and quick with take us to airport and back to the car. Next time we will use parkindus again.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Parkeerplaats was goed te vinden. Het contact met de medewerkers was prima.
Prijstechnisch was dit een koopje.
Vlotte service.
Verbeterpunt: het parkeerterrein was wel heel erg nat en 'plasserig'.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Very easy to communicate. Reserved and payed one day before my flight and everything was okay! Definitely would recommend this place.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Prima parkeren, wel wat donker terrein . snelle service.
aardig personeel.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Muv een erg moddderige parkeerplaats als het heeft geregend, geen op of aan merkingen….

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 09 november 2019.


Hij is perfect op tijd goed dienst

Over PARKinDUS

PARKinDUS biedt u veilig en goedkoop parkeren aan. Het gebied is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week personeel aanwezig.

Shuttle-Service

De betrouwbare pendeldienst zorgt ervoor dat u uw vakantie kunt beginnen zonder dat u een parkeerplaats hoeft te zoeken. U rijdt naar het terrein van de aanbieder van de parkeergelegenheid, voltooit de check-in en vervolgens brengt een medewerker u individueel naar de luchthaven van Düsseldorf. Daar wordt u na uw reis weer opgehaald en teruggebracht naar uw voertuig. U kunt er zeker van zijn dat uw PARKinDUS-sleutel veilig wordt opgeborgen in een kluis. In de periode van 01.11. tot 15.03. heeft u ook de mogelijkheid om uw sleutel mee te nemen op uw reis.

.

Met PARKinDUS kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig in goede handen is. Het verharde terrein is omheind, wordt bewaakt door camera's en er is 24 uur per dag, 7 dagen per week personeel aanwezig. Daarnaast heeft deze parkeeraanbieder een bedrijfs- en aansprakelijkheidsverzekering. Om er zeker van te zijn dat er geen schade aan uw voertuig wordt veroorzaakt, worden er foto's gemaakt voordat uw voertuig wordt overhandigd.

De buitenruimte van PARKinDUS is verhard. Er is ook internet beschikbaar en een wachtkamer met een waterdispenser en snacks tegen een vergoeding.

Voor transfer per shuttle auto kunt u kinderzitjes aanvragen. PARKinDUS heeft ook wasstraten binnen en buiten. Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden.

Grote bestelwagens en campers kunnen tegen een meerprijs ook geparkeerd worden in PARKinDUS.

Shuttle-Service

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkgebied van PARKinDUS. Nadat u uw voertuig veilig geparkeerd heeft en een schadecontrole is uitgevoerd, ontvangt u een Park ID-kaart met een afgedrukt ID-nummer. Uw bagage wordt dan in de pendelbus geladen en u wordt binnen 7 minuten naar de luchthaven van Düsseldorf gebracht. U wordt direct bij terminal B/C voor deur nummer 11 uitgeleend. Deze pendeldienst brengt u 24 uur per dag individueel, zodat u op tijd en ontspannen op de luchthaven aankomt. Uw sleutel wordt veilig bewaard in een kluis tijdens uw afwezigheid.

Terugreis

Als u terug bent geland in Düsseldorf, bel dan de PARKinDUS-hotline op +49 (0) 211-16399671 en u wordt weer opgehaald op de plaats waar u bent afgezet, Terminal B/C Door 11. De pendeldienst brengt u dan gemakkelijk terug naar uw voertuig en u kunt uw reis naar huis voortzetten.

Adres

Vogelsanger Weg 82, 40470, Düsseldorf

Help