Park-Secure-Dus

De comfortabele Valet-Service van Park-Secure-Dus verwelkomt u direct op de luchthaven van Düsseldorf en parkeert uw voertuig veilig op de parkeerplaats terwijl u incheckt. Dit bespaart u de vervelende zoektocht naar een parkeerplaats op de luchthaven. Op deze manier kunt u niet ontspannener aan uw vakantie beginnen.

Meer informatie

Adres

Katzbachstr. 4, 40231, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park-Secure-Dus

Park-Secure-Dus beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Park-Secure-Dus

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 17 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Was super gelijk geholpen vriendelijk mensen

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 07 januari 2020.


Correcte ontvangst, vriendelijke service, goede en snelle afhandeling.
Aanmelden Per mobiele nummer bij aankomst in het Duits niet mijn sterkste taal, maar werd prima opgevolgd door de heren...Gerne wieder!

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Prima ervaring alleen met afleveren van de auto was niet duidelijk welke plek ik moest staan en hierdoor moest ik 10 euro extra betalen voor parkeerkaartje want je mag daar max 10 min staan.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Super service. Alles is gegaan zoals men in de instructies aangeeft. We zijn zeer netjes te woord gestaan, zowel aan de telefoon als op het vliegveld. Auto is netjes weer afgeleverd. Goede service voor een goede prijs!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 22 december 2019.


Punctuele correcte service. Vriendelijke medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Prima bedrijf,
Kwartier voor aankomst op t vliegveld gebeld, daar stond iemand klaar om de auto mee te nemen. Bij terugkomst nadat we uit t vliegtuig stapten, direct gebeld.
Wij zijn naar de ophaalplek op de eerste verdieping gelopen, en de auto kwam weer netjes voor. Instappen en terug naar huis.Niets meer aan doen , prima service nette mensen !

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 24 november 2019.


Hele aardige en vriendelijke mensen. lekker snelle service.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Beetje problemen met de taal, engels was lastig, nederlands helemaal niet en onduidelijk Duits maar uiteindelijk perfecte afhandeling: Auto meteen af kunnen geven en binnen 5 minuten auto weer beschikbaar. Bij andere op Dusseldorf wacht je vaak 15 minuten en langer

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Voortreffelijke parkeeraanbieder goed bereikbaar, korte wachttijd, duidelijke communicatie. De beste die ik op allerlei luchthavens tot nu toe gehad heb. Volgende keer weer!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


We gebruikten de pick up service bij het vliegveld, vriendelijk personeel duurde helaas even voor ze terug belden terwijl we op weg waren naar het vliegveld om onze aankomsttijd te bevestigen en dat was een beetje stressvol.
De instructies voor waar we hen zouden ontmoeten zouden helderder kunnen.
Bij terugkomst ging alles best makkelijk.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2019.


Nette mensen, zeer correct en vooral zeer snel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Goede snelle services

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2019.


Goede snelle service

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2019.


Goede service, vriendelijke medewerkers, betaalbare prijs. Niet nederlandstalig en beperkte kennis van Frans en Engels.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2019.


Fijn dat het zo kan. Geen omkijken naar een parkeerplaats.

Over Park-Secure-Dus

Park-Secure-Dus biedt u een uitstekende Valet-Service en een goed beveiligde parkeerplaats aan. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Valet-Service

Valet-Service is de meer comfortabele manier van parkeren. Uw auto wordt door een medewerker van Park-Secure-Dus direct op de luchthaven opgehaald en op het door u gekozen terrein geparkeerd. Zo hoeft u niet zelf naar de parkeerplaats te rijden, maar kunt u na het inleveren van uw auto direct op de luchthaven inchecken voor uw vlucht. Bij de overhandiging van de auto wordt een korte controle van de auto uitgevoerd, waarbij eventuele bestaande schade wordt genoteerd. Op de terugreis wordt uw auto weer voor u beschikbaar gesteld op de luchthaven.

Het Park-Secure-Dus parkeerterrein is veilig omheind en de parkeeraanbieder is verzekerd door AXA. Omdat u uw autosleutels aan de Valet Service moet afgeven, wordt er voor gezorgd dat ze veilig in de kluis vergrendeld worden. Daarnaast wordt uw auto tijdens de overdracht geïnspecteerd en worden er foto's gemaakt. Dit is om misverstanden later te voorkomen.

De open ruimte van het parkgedeelte is deels verhard en deels bedekt met grind. Park-Secure-Dus is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en de Valet-Service is ook altijd beschikbaar. Het personeel helpt u ook graag bij het in- en uitladen van uw bagage. Daarnaast kunt u eventueel ook een wasservice boeken, zodat u uw voertuig na uw reis weer helemaal schoon weerziet.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst

U belt Park-Secure-Dus ongeveer 20 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Düsseldorf. Een geïnstrueerde medewerker haalt uw voertuig rechtstreeks bij u op bij Terminal B/C. Park-Secure-Dus accepteert uw voertuig op verantwoorde wijze direct bij de B/C vertrekhal. U inspecteert samen uw voertuig en stelt een documentatie op in de vorm van een overdrachtsdocument. Na het inleveren van uw voertuig kunt u direct aan uw vakantie beginnen en op een ontspannen manier aan uw reis beginnen. De medewerker rijdt uw voertuig direct naar de beveiligde en bewaakte parkeerplaats op de luchthaven van Düsseldorf.

Terugkomst

Bel naar Park-Service-Dus nadat u in Düsseldorf bent geland. Een van de medewerkers gaat direct naar u toe op Terminal B/C en overhandigt uw voertuig aan u, zodat u direct verder kunt reizen naar huis.

Adres

Katzbachstr. 4, 40231, Düsseldorf

Help