De comfortabele Valet-Service van Park-Secure-Dus verwelkomt u direct op de luchthaven van Düsseldorf en parkeert uw voertuig veilig op de parkeerplaats terwijl u incheckt. Dit bespaart u de vervelende zoektocht naar een parkeerplaats op de luchthaven. Op deze manier kunt u niet ontspannener aan uw vakantie beginnen.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 142, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park-Secure-Dus

Park-Secure-Dus beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Park-Secure-Dus

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 43 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Door annuleringen kon ik niet meer landen in Dusseldorf maar Amsterdam. Ik moest mijn auto dus op een andere dag ophalen. Allemaal geen probleem en ik kon zelf ook nog een makkelijker plek afspreken om de auto op te pikken. Goede service en flexibel.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Op tijd stond iemand gereed op de airport, auto had 20km extra op de teller dus geen rare acties. Enige opmerking is dat de verhuurder telefonisch niet te verstaan was, een slecht verstaanbaar accent. Andere minpuntje is dat de bestuurdersstoel volledig in een andere stand was gezet, niet prettig.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Alles prima gegaan ! De medewerker stond ons op te wachten, ondanks het feit dat we later op de luchthaven aankwamen, omdat we ons verreden hadden. Bij terugkomst hebben we hooguit 5 min moeten wachten. Beetje vreemd : bij terugkomst sprak de medewerker alleen engels en geen duits ! We zijn heel tevreden, een volgende keer weer Park-Secure-Dus !

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Zeer correct

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Very happy with the service! Everything went smooth and fast. Recommend!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Kan niets zeggen als gewoonweg alles super geregeld van het begin tot het einde zeer vriendelijke medewerkers en alles heel snel

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Ik had hen 30 minuten van te voren gebeld en bij aankomst was er niemand, voorst heb ik daarna nog eens 3x gebeld totdat de ophaal chauffeur eindelijk kwam. Hierdoor waren de 10 minuten drop en go natuurlijk voorbij en wilde hij mij 5 euro laten betalen voor de parking terwijl hij nota bene na 4x bellen steeds niet kwam!!. Bij het ophalen ging het beter ik moest weliswaar 5 minuten wachten maar dat is acceptabel. De auto was niet beschadigd en er waren geen km mee gereden ging ook moeilijk want de tank was leeg. Dus voor verbetering vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Top service en heel aardig personeel

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 02 maart 2020.


In eerste instantie vond ik dat de meneer die mij te woord stond erg kortaf en niet erg bereidwillig. Ik was te laat en dat liet hij duidelijk weten. Ook de meneer die mijn auto overnam was kort aangebonden. Dat gaf mij geen goed gevoel tijdens mijn reis. Hoe zou het verder gaan? Echter. Het ophalen was een heel ander verhaal. Een heel vriendelijke andere medewerker en een heel aardige andere chauffeur die mijn auto terugbracht. Alles bij elkaar opgeteld toch een ruime voldoende.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Ideaal!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Snelle en goede service. Ideaal!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


OP tijd, vriendelijk en medewerker controleerede gegevens goed

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Goed

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Fijn om de auto meteen bij de vertrekpoort af te kunnen zetten. Contact ging niet helemaal soepel. Moest een aantal keer bellen om ze te kunnen bereiken.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 23 februari 2020.


Prima service en klantvriendelijk

Over Park-Secure-Dus

Park-Secure-Dus biedt u een uitstekende Valet-Service en een goed beveiligde parkeerplaats aan. Zo kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen.

Valet-Service

Valet-Service is de meer comfortabele manier van parkeren. Uw auto wordt door een medewerker van Park-Secure-Dus direct op de luchthaven opgehaald en op het door u gekozen terrein geparkeerd. Zo hoeft u niet zelf naar de parkeerplaats te rijden, maar kunt u na het inleveren van uw auto direct op de luchthaven inchecken voor uw vlucht. Bij de overhandiging van de auto wordt een korte controle van de auto uitgevoerd, waarbij eventuele bestaande schade wordt genoteerd. Op de terugreis wordt uw auto weer voor u beschikbaar gesteld op de luchthaven.

Het Park-Secure-Dus parkeerterrein is veilig omheind en de parkeeraanbieder is verzekerd door AXA. Omdat u uw autosleutels aan de Valet Service moet afgeven, wordt er voor gezorgd dat ze veilig in de kluis vergrendeld worden. Daarnaast wordt uw auto tijdens de overdracht geïnspecteerd en worden er foto's gemaakt. Dit is om misverstanden later te voorkomen.

De open ruimte van het parkgedeelte is deels verhard en deels bedekt met grind. Park-Secure-Dus is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en de Valet-Service is ook altijd beschikbaar. Het personeel helpt u ook graag bij het in- en uitladen van uw bagage. Daarnaast kunt u eventueel ook een wasservice boeken, zodat u uw voertuig na uw reis weer helemaal schoon weerziet.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst

U belt Park-Secure-Dus ongeveer 20 minuten voor uw aankomst op de luchthaven van Düsseldorf. Een geïnstrueerde medewerker haalt uw voertuig rechtstreeks bij u op bij Terminal B/C. Park-Secure-Dus accepteert uw voertuig op verantwoorde wijze direct bij de B/C vertrekhal. U inspecteert samen uw voertuig en stelt een documentatie op in de vorm van een overdrachtsdocument. Na het inleveren van uw voertuig kunt u direct aan uw vakantie beginnen en op een ontspannen manier aan uw reis beginnen. De medewerker rijdt uw voertuig direct naar de beveiligde en bewaakte parkeerplaats op de luchthaven van Düsseldorf.

Terugkomst

Bel naar Park-Service-Dus nadat u in Düsseldorf bent geland. Een van de medewerkers gaat direct naar u toe op Terminal B/C en overhandigt uw voertuig aan u, zodat u direct verder kunt reizen naar huis.

Adres

Kiesheckerweg 142, 40468, Düsseldorf

Help