Parkos
user
Toggle Navigation
Kosten parkeren Düsseldorf Airport

Inhoudsopgave

10 minuten leestijd

Kosten parkeren Düsseldorf Airport

Voor vliegreizen ben je als Nederlander niet altijd gebonden aan Nederlandse vliegvelden. Veel internationale vluchten vertrekken vanaf Schiphol Airport of Eindhoven Airport. Maar het kan ook voorkomen dat je een ticket hebt voor Düsseldorf Airport. Omdat je in deze omgeving misschien niet bekend bent, is het een heel goed idee om je reis goed voor te bereiden. Dat betekent dat je dus ook tijdig je reservering voor parkeren Düsseldorf airport maakt. Het is sowieso verstandig om dit op tijd te doen, want Düsseldorf Airport is een drukke luchthaven. Dus om zeker te zijn dat je een parkeerplaats hebt, reserveer je deze via Parkos. In deze blog vind je meer informatie over kosten parkeren dusseldorf airport.

Hoe kun je voordelig parkeren bij Düsseldorf Airport?

Net als alle grote vliegvelden heeft Düsseldorf Airport enkele officiële parkeermogelijkheden die direct aan vliegveld Dusseldorf liggen. Deze officiële parkeerplekken worden vaak met de letter P aangeduid. Je kunt hier kort parkeren maar ook lang parkeren. Dat is handig omdat deze parkeerplaatsen dicht bij de vertrekhal liggen. Het nadeel is echter dat deze parkeerplekken vrij duur zijn, zeker als je langer dan een paar dagen wilt parkeren. Meer informatie over parkeren bij de officiële parkings vind je hier.

Via Parkos reserveer je een parkeerplaats die ook niet ver van Dusseldorf airport ligt. Maar de afstand is wel iets groter dan bij de officiële parkeerplaatsen. En dat is jouw voordeel! De kosten van de parkeerbeheerder zijn namelijk lager. Dit zie je terug in de parkeertarieven Dusseldorf Airport. Bij deze alternatieve, budget parkeeraanbieders word je meestal met een shuttle bus binnen enkele minuten naar de luchthaven gebracht. We hebben de parkeertarieven van de voordeligste parkeren Dusseldorf Airport opties voor je op een rijtje gezet. Het zijn de kosten als je parkeert van 1 september tot en met 8 september 2023

Weltparking

Bij Weltparking parkeer je gemakkelijk, veilig en goedkoop bij Düsseldorf airport. Het parkeerterrein staat onder videobewaking, dus je kunt je auto zorgeloos achterlaten in een parkeerplek van de parking. Je parkeert je auto een week voor slechts €53 euro bij Weltparking.

Relaxpark

Bij Relaxpark kun je met een gerust hart je auto achterlaten op hun parkeerterreinen, zowel overdekt als in de open lucht. Je hebt de keuze tussen een shuttle parkeren en een valet parking. Dag en nacht kun je rekenen op het vriendelijke en behulpzame personeel van Relaxpark. Deze parkeeraanbieder bevindt zich op slechts 2 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Voor slecht €70 kun je je auto een week laten parkeren.

Valet Fly Park

Valet Fly Parkheeft 200 parkeerplaatsen verdeeld over twee parkeergarages en een open parking terrein. Je kunt kiezen uit zowel shuttle service en valet parking. Bij de valet service zal een chauffeur van Valet Fly Park je opwachten bij de terminal van de luchthaven. Terwijl jij kunt inchecken voor je vlucht, zal de chauffeur je auto veilig parkeren. Bij terugkomst wordt je auto teruggebracht naar de vertrekhal. Deze service is extra comfortabel en kost €84 per week.

Park Expert

Bij Park Expert begrijpen ze hoe essentieel het is om je auto veilig te kunnen achterlaten. Met de shuttle- of valetdienst kun je met een gerust hart weten dat je auto netjes wordt geparkeerd. Je hebt de mogelijkheid om je auto zowel overdekt als buiten te parkeren. De parkeerplaats bevindt zich op slechts 6 minuten rijden van Düsseldorf Airport, en de shuttlebussen rijden elke 3 minuten. Bij Park Expert en hun toegewijde team wordt er dag en nacht op je auto gepast. Voor €89 kun je een week parkeren bij Park Expert.

Hoe kies je een passende parkeermethode?

Je hoeft je bij de parkeerplaatsen die je via Parkos reserveert geen zorgen te maken over het vervoer naar het vliegveld en weer terug naar de parkeerplaats. Dat is gewoon geregeld in de vorm van shuttle parkeren of valet parkeren.

Shuttle parkeren

Een parkeerterrein dat shuttle parkeren aanbiedt, ontvangt je op de dag van vertrek op het opgegeven tijdstip op de parkeerplaats. Je parkeert je auto volgens de aanwijzingen en je haalt je bagage uit je auto. Daarbij word je eventueel geholpen als je dat wenst. Er staat een shuttlebus voor je klaar om je naar de vertrekhal van het vliegveld te brengen. Deze rit duurt een paar minuten. Ook bij aankomst bij de vertrekhal kun je hulp krijgen bij het tillen van je bagage. Op de terugweg haal je je bagage op bij de bagageband en je loopt naar het afgesproken punt op het vliegveld waar de shuttlebus je weer ophaalt. Als je op de parkeerplaats bent, neem je je auto en rijd je naar huis.

Flypa biedt shuttle parkeren aan voor acht dagen tegen een tarief van € 90,-. Dat betaal je ook bij ParkAirport Düsseldorf. De shuttlebus brengt je in een minuut naar het vliegveld. Voor € 89,- parkeer je zeven dagen bij drive&park Düsseldorf. Deze parkeerplaats ligt op vijf minuten van het vliegveld.

Valet parkeren

Het alternatief voor shuttle parkeren is valet parkeren. Daarbij hoef je niet naar de parkeerplek te rijden, maar je gaat rechtstreeks naar de vertrekhal van de luchthaven. Een medewerker van de geboekte parkeerplaats neemt op de afgesproken plaats je auto van je over. Je krijgt in de bevestigingsmail hiervoor alle benodigde informatie. Terwijl je zelf aan je vakantie begint, parkeert de medewerker je auto voor je. Bij terugkomst op de luchthaven van Düsseldorf staat de medewerker van de parkeerplaats met je auto op je te wachten. Het enige wat je hoeft te doen is telefonisch door te geven wanneer je zult landen.

ParkAirport Düsseldorf biedt zowel shuttle parkeren als valet parkeren aan. Voor zeven dagen valet parkeren betaal je € 120,-. Bij Valet Fly Park is het tarief voor zeven dagen € 84,-.

Wat bepaalt de prijs bij het parkeren bij Düsseldorf Airport?

Het prijsverschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren, ligt bij het verschil tussen de vervoersmethodes. Zeker bij parkeerterreinen die beide services aanbieden. Bovendien is een gezamenlijke rit met andere reizigers in een shuttlebus voordeliger dan de individuele diensten van een chauffeur die je auto persoonlijk ophaalt.

De locatie waar je auto staat, overdekt parkeren of onoverdekt, speelt ook een rol. Dit kan binnen in een parkeergarage zijn of buiten op een verhard terrein. Daarnaast is het mogelijk dat de afstand van het parkeerterrein tot het vliegveld, ook van invloed is op de prijs.

Alleen daarom is het al gemakkelijk dat je via Parkos de prijzen van de verschillende aanbieders kunt vergelijken. Houd daarbij eveneens in gedachten dat hoe eerder je reserveert, hoe voordeliger het zal zijn. En mocht je onverhoopt je reis moeten annuleren of je aankomsttijd op de parkeerplaats willen wijzigen, dan is dat geen probleem. Tot 24 uur voor aankomst kun je wijzigingen doorgeven of je boeking annuleren. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.