ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport is een bekend en ervaren parkeerbedrijf op 10 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Maak 7 dagen in de week gebruik van hun valet- of shuttledienst. Uw auto is in goede handen op hun parkeerterrein of in hun parkeergarage. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen ParkAirport Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 836 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 30 juli 2020.


Altijd correct, op tijd en scherp geprijsd

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 11 juli 2020.


Ik kwam er aan en het was heel onduidelijk waar je moest parkeren. Niemand te bekennen. Algemene nummer gebeld een paar keer maar kreeg niemand aan de telefoon. Vervolgens kwam ik toevallig een deur tegen met een telefoonnummer. Toen kreeg ik iemand aan telefoon en het was best lastig communiceren. Hij gaf aan binnen 5 minuten ben ik er en het duurde 15/20 minuten tot hij er was. Fijne was wel dat het een grote parkeerplaats is en je de auto kan parkeren en sleutels meenemen. Airport is dichtbij. Op terug weg kreeg ik iemand aan de telefoon die ook amper engels kon, heb iemand op vliegveld moet vragen om in het duits te praten. Dus al bij al ga ik daar niet meer parkeren.

10

Heeft geparkeerd in juni 2020. Beoordeling geschreven op 30 juni 2020.


Snelle service vertrek/aankomst. Heel fijn parkeerplaats. Dit wordt in ieder geval de vaste :

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Zeer correcte en vriendelijke service, een echte aanbeveling, volgende vlucht parkeer ik mijn auto weer bij parkos.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Keurig op tijd, klantvriendelijk en betaalbaar.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 11 maart 2020.


Top geregeld, veilig, snel en praktisch.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


Prima geregeld, vlotte verbinding met de terminal, vriendelijk personeel.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


Prima verlopen.
De parkeerplaats ziet er niet representatief uit en ook de huisnummeraanduiding is niet erg duidelijk, maar het boeken en de service was prima. Om misverstanden te voorkomen, lijkt het me beter om de auto bij het afleveren te inspecteren op schade. Dit gebeurde niet en zou achteraf i.g.v. schade bij vertrek tot misverstanden kunnen leiden.
Prijs/kwaliteit is goed

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Alles was goed geregeld, alleen schrok ik bij aankomst toen er een briefje op de deur hing dat er niemand was en dat je een telefoonnummer moest bellen. Dat kostte weer extra tijd en zorgde voor een moment van onrust. De medewerker was daarna wel heel snel ter plekke. Ik kon ook van het toilet gebruik maken.
Binnen 5 minuten zat ik in het Shuttlebusje, als enige. Er hoefde niet gewacht te worden tot het busje vol was. Ik moest wel de autosleutel afgeven, omdat mijn auto nog verplaatst moest worden. Achteraf begrijp ik dat wel.
Ik zou zeker nog een keer voor ParkAirport kiezen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Makkelijk te reserveren via internet, nette hulp, makkelijk te vinden, snelle service van en naar luchthaven.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Prima betrouwbare service. Correcte ontvangst en snelle ophaal en breng service naar en vanaf het vliegveld

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Prima parkeergelegenheid, prima contact met medewerkers.
Tip: de naam Parkos staat niet op de bus. Wij hebben daardoor de transfer gemist bij terugkomst. Misschien is het een goed idee om de klanten aan te geven dat de naam 'Parkairport' op de bus staat.
Wij hebben hierdoor een half uur langer in de kou moeten wachten.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Very easy, everything ontime, well taken care off,

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Almanca bilmeyen turklerin tercih sebebi olabilir.Cunku calisanlarin hepsi turkcede biliyorlar.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Perfect geregeld.

Over ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport heeft jarenlange deskundigheid opgebouwd met hun valet- en shuttledienst. Zij bieden plek aan 500 auto’s die niet groter zijn dan 2,20 meter breed en 5,25 meter lang. De parkeergarage kent daarnaast een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. ParkAirport is geopend van 04.00 tot en met 01.00 uur.

Shuttle parkeren
U meldt zich op de hoofdlocatie van ParkAirport. Na een korte inspectie van de auto draagt u de autosleutels over aan het personeel. De werknemers van ParkAirport parkeren de auto voor u op een van hun parkeerterreinen. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Düsseldorf Airport en haalt u aan het einde van uw reis weer op.

Valet parkeren
Met deze optie rijdt u naar Düsseldorf Airport. Hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van ParkAirport. Deze parkeert uw auto voor u op het gekozen parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht. Na uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden.

Bij ParkAirport staat uw auto veilig geparkeerd. Uw auto staat geparkeerd op een omheind buitenterrein of in een parkeergarage met camerabewaking. De parkeerterreinen worden verder dag- en nacht bewaakt door het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto vindt er een inspectie plaats voor de buitenkant van de auto. Eventueel bestaande mankementen en schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van ParkAirport is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u onder het genot van een kop koffie kunt zitten. U kunt hier tot rust komen na een lange autoreis.

Voor de transfer met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
ParkAirport ligt aan de Vogelsanger Weg 66 in Düsseldorf. Vanaf de snelweg A52 is dit makkelijk te bereiken. Met de routeplanner van Parkos kunt u het uzelf nog makkelijker maken. Düsseldorf Airport ligt 1,5 kilometer vanaf de parking.

U rijdt het terrein van ParkAirport op, waar u zich bij de receptie kunt melden. De receptie wordt aangegeven met de borden “check-in”. U kunt de parking bellen wanneer u veel afwijkt van de aankomsttijd die u heeft aangegeven bij de reservering. Zo kunnen zij u altijd tijdig van dienst zijn. Na de inspectie van uw auto krijgt u een parkeerkaart.

De shuttlebus staat op dit terrein voor u klaar. De metaalgrijze shuttlebus heeft het logo van ParkAirport op de zijkant staan. ParkAirport beschikt over meerdere shuttlebussen. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer bent aangekomen op het vliegveld, haalt u eerst uw bagage op van de bagageband. Daarna belt u naar ParkAirport. De metaalgrijze shuttlebus haalt u vervolgens op vanaf het busplatform B-C.

De shuttlebus brengt u weer naar het parkeerterrein. U krijgt uw sleutels weer terug en kunt naar huis rijden na de controle.

Wanneer u onverwacht een of meer dagen eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Bij een verlenging van de parkeerperiode kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren bij ParkAirport rijdt u direct naar Düsseldorf Airport. Bel 30 minuten voordat u op het vliegveld aankomt naar Park Airport zodat zij weten dat u eraan komt. Zij sturen een chauffeur naar de luchthaven om uw auto op te halen.

De chauffeur zal op u wachten voor de vertrekhal A (Abflug-Terminal A). U kunt de chauffeur herkennen aan de werkkleding met het logo van ParkAirport erop. De medewerker zal uw auto herkennen aan de hand van de boekingsgegevens en naar u toe lopen.

Na een korte controle van uw auto vindt de sleuteloverdracht plaats. U kunt uw bagage uit uw auto halen en aan uw reis beginnen. Voor het parkeren wordt er maximaal 20 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld belt u naar ParkAirport nadat u uw bagage hebt opgehaald. De chauffeur zorgt ervoor dat hij klaar staat met uw auto bij vertrekhal A. U krijgt de sleutels van uw auto weer terug en kunt u naar huis rijden.

Indien u tijdens de reis onverwacht een (paar) dag(en) eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Indien hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u dit aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf

Help