ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport is een bekend en ervaren parkeerbedrijf op 10 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Maak 7 dagen in de week gebruik van hun valet- of shuttledienst. Uw auto is in goede handen op hun parkeerterrein of in hun parkeergarage. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen ParkAirport Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 526 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Het brengen van de auto ging perfect, ook het vervoer naar het vliegveld.
Maar van het vliegveld naar de auto hadden we een erg arrogante chauffeur, kon niet de moeite nemen om de koffers in en uit de auto te halen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Dear,
I didn’t use parking because of Germania
Airline
I want kindly mijn cost payment backBitte nehmen Sie die ersatzlose Stornierung der folgenden Flüge zur Kenntnis:
Please note the cancellation of following flights without substitution:
Ihre Buchungsnummer
Your booking reference number
R9GUMM
I hope that I informed you about this problem
Thanks and regards
N H N

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


Alles vlekkeloos en zonder wachttijden verlopen.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 16 februari 2019.


Alles was netjes voor elkaar.

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 10 februari 2019.


Prima service keine wachtzeiten

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 31 januari 2019.


Super!

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 31 december 2018.


Helaas ging het moeizaam bij terugkeer. Door vertraging was het inmiddels na middernacht en verliep het contact met de aanbieder moeilijk heb 4 keer moeten bellen maar na 3 kwartier toch opgehaald. Overigens kan het erger er stond ook een Belgisch stel en die konden uberhaupt geen contact meer krijgen met hun parkeer-aanbieder.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 december 2018.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Mooi

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


Wij zijn erg tevreden. Was zeer goed geregeld. Aardige medewerkers.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 03 december 2018.


Prima!

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 02 december 2018.


Erg gezellig personeel, goede ervaring, mensen die je kunt vertrouwen!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


We belden zoals verzocht in de reserveringspapieren een half uur van tevoren. We werden toen verzocht nogmaals te bellen, 10 minuten van tevoren.
Betekent dus tijdens je reis 2 keer contact opnemen.
Netjes opgewacht en auto overgedragen.
Bij terugkomst na vliegreis, werd in eerste instantie niet opgenomen toen we belden. Bij volgende poging lukte het wel.
Auto werd niet meer samen met de chauffeur nagelopen op gebreken. Er is 25 km met de auto afgelegd en diverse instellingen in de auto waren ongevraagd gewijzigd.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2018.


Vriendelijk personeel ondanks ik iets later was aangekomen dan ik had aangegeven zonder gezeur gelijk doorgereden naar Airport zodat ik op tijd mijn vlucht kon halen.

Over ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport heeft jarenlange deskundigheid opgebouwd met hun valet- en shuttledienst. Zij bieden plek aan 500 auto’s die niet groter zijn dan 2,20 meter breed en 5,25 meter lang. De parkeergarage kent daarnaast een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. ParkAirport is geopend van 04.00 tot en met 01.00 uur.

Shuttle parkeren
U meldt zich op de hoofdlocatie van ParkAirport. Na een korte inspectie van de auto draagt u de autosleutels over aan het personeel. De werknemers van ParkAirport parkeren de auto voor u op een van hun parkeerterreinen. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Düsseldorf Airport en haalt u aan het einde van uw reis weer op.

Valet parkeren
Met deze optie rijdt u naar Düsseldorf Airport. Hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van ParkAirport. Deze parkeert uw auto voor u op het gekozen parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht. Na uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden.

Bij ParkAirport staat uw auto veilig geparkeerd. Uw auto staat geparkeerd op een omheind buitenterrein of in een parkeergarage met camerabewaking. De parkeerterreinen worden verder dag- en nacht bewaakt door het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto vindt er een inspectie plaats voor de buitenkant van de auto. Eventueel bestaande mankementen en schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van ParkAirport is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u onder het genot van een kop koffie kunt zitten. U kunt hier tot rust komen na een lange autoreis.

Voor de transfer met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
ParkAirport ligt aan de Vogelsanger Weg 66 in Düsseldorf. Vanaf de snelweg A52 is dit makkelijk te bereiken. Met de routeplanner van Parkos kunt u het uzelf nog makkelijker maken. Düsseldorf Airport ligt 1,5 kilometer vanaf de parking.

U rijdt het terrein van ParkAirport op, waar u zich bij de receptie kunt melden. De receptie wordt aangegeven met de borden “check-in”. U kunt de parking bellen wanneer u veel afwijkt van de aankomsttijd die u heeft aangegeven bij de reservering. Zo kunnen zij u altijd tijdig van dienst zijn. Na de inspectie van uw auto krijgt u een parkeerkaart.

De shuttlebus staat op dit terrein voor u klaar. De metaalgrijze shuttlebus heeft het logo van ParkAirport op de zijkant staan. ParkAirport beschikt over meerdere shuttlebussen. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer bent aangekomen op het vliegveld, haalt u eerst uw bagage op van de bagageband. Daarna belt u naar ParkAirport. De metaalgrijze shuttlebus haalt u vervolgens op vanaf het busplatform B-C.

De shuttlebus brengt u weer naar het parkeerterrein. U krijgt uw sleutels weer terug en kunt naar huis rijden na de controle.

Wanneer u onverwacht een of meer dagen eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Bij een verlenging van de parkeerperiode kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren bij ParkAirport rijdt u direct naar Düsseldorf Airport. Bel 30 minuten voordat u op het vliegveld aankomt naar Park Airport zodat zij weten dat u eraan komt. Zij sturen een chauffeur naar de luchthaven om uw auto op te halen.

De chauffeur zal op u wachten voor de vertrekhal A (Abflug-Terminal A). U kunt de chauffeur herkennen aan de werkkleding met het logo van ParkAirport erop. De medewerker zal uw auto herkennen aan de hand van de boekingsgegevens en naar u toe lopen.

Na een korte controle van uw auto vindt de sleuteloverdracht plaats. U kunt uw bagage uit uw auto halen en aan uw reis beginnen. Voor het parkeren wordt er maximaal 20 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld belt u naar ParkAirport nadat u uw bagage hebt opgehaald. De chauffeur zorgt ervoor dat hij klaar staat met uw auto bij vertrekhal A. U krijgt de sleutels van uw auto weer terug en kunt u naar huis rijden.

Indien u tijdens de reis onverwacht een (paar) dag(en) eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Indien hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u dit aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf

Help