ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport is een bekend en ervaren parkeerbedrijf op 10 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Maak 7 dagen in de week gebruik van hun valet- of shuttledienst. Uw auto is in goede handen op hun parkeerterrein of in hun parkeergarage. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen ParkAirport Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 920 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2022.


We moesten een kwartier wachten voordat we naar het vliegveld werden gebracht. Bij de terugreis waren ze er binnen een paar minuten nadat we hadden gebeld. Onze auto stond klaar en konden snel vertrekken.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2022.


Bij aankomst was het enorm rommelig. De balie was dicht, er was één persoon op het terrein die geen Duits of Engels sprak. Ik had weinig er vertrouwen in dat mijn auto goed geparkeerd stond hier.

Bij vertrek waren deze twijfel echter helemaal verdwenen. We werden goed te woord gestaan en mijn auto stond al klaar voor vertrek. Ik zou hier weer terug naartoe gaan.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Goede service
Alleen bij terugkomst 6 keer moeten bellen voor er iemand de telefoon opnam dus een beetje in paniek

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2022.


Naar mijn ervaring is het parkeren van het voertuig prima verlopen. Men was goed bereikbaar en de wachttijden waren kort.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2022.


Super service!

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 02 augustus 2022.


Het was een beetje onduidelijk met terugkomst omdat het kaartje niet te lezen was op welk terrein wij stonden maar verder perfect geregeld. Auto stond al klaar en konden zo wegrijden. Prijs/kwaliteit goed.

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2022.


Ik vond de mensen erg vriendelijk echter heb ik meermaals moeten bellen bij terugkomst tot dat er eindelijk iemand kwam. Twee keer werd mij beloofd dat iemand onderweg was en dat was dan niet zo. Ik heb ongeveer een uur moeten wachten en dit was wel echt een tegenvaller.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 29 juli 2022.


We zagen geen bord aan de straat

8

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 26 juli 2022.


Heenreis mocht de mam wel wat vriendelijker wezen ipv snel snel snel willen zijn. Beetje onbeleefd. Terugreis hadden we een vriendelijke man. Voor de rest super op tijd en snel!!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 22 juli 2022.


Fijne ervaring, bij landing gebeld chauffeur onderweg ,
Helaas had ik was problemen met me bagage,
Dus is de chauffeur terug gereden, gebeld kwam snel alleen vervelend om de juiste uitgang te vinden, waar door hij 3 x in totaal heeft gereden ,en nog steeds heel vrolijk was .

Verdienen meer dan 5 sterren

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 12 mei 2022.


Good service. Quick transporation at the agreed times for a reasonable price.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 10 mei 2022.


Prima…ophalen duurde wat langer

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 10 mei 2022.


Superrrrrrr snelle service, houden we van.
Top

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 10 mei 2022.


Fijn

Over ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport heeft jarenlange deskundigheid opgebouwd met hun valet- en shuttledienst. Zij bieden plek aan 500 auto’s die niet groter zijn dan 2,20 meter breed en 5,25 meter lang. De parkeergarage kent daarnaast een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. ParkAirport is geopend van 04.00 tot en met 01.00 uur.

Shuttle parkeren
U meldt zich op de hoofdlocatie van ParkAirport. Na een korte inspectie van de auto draagt u de autosleutels over aan het personeel. De werknemers van ParkAirport parkeren de auto voor u op een van hun parkeerterreinen. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Düsseldorf Airport en haalt u aan het einde van uw reis weer op.

Valet parkeren
Met deze optie rijdt u naar Düsseldorf Airport. Hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van ParkAirport. Deze parkeert uw auto voor u op het gekozen parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht. Na uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden.

Bij ParkAirport staat uw auto veilig geparkeerd. Uw auto staat geparkeerd op een omheind buitenterrein of in een parkeergarage met camerabewaking. De parkeerterreinen worden verder dag- en nacht bewaakt door het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto vindt er een inspectie plaats voor de buitenkant van de auto. Eventueel bestaande mankementen en schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van ParkAirport is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u onder het genot van een kop koffie kunt zitten. U kunt hier tot rust komen na een lange autoreis.

Voor de transfer met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
ParkAirport ligt aan de Vogelsanger Weg 66 in Düsseldorf. Vanaf de snelweg A52 is dit makkelijk te bereiken. Met de routeplanner van Parkos kunt u het uzelf nog makkelijker maken. Düsseldorf Airport ligt 1,5 kilometer vanaf de parking.

U rijdt het terrein van ParkAirport op, waar u zich bij de receptie kunt melden. De receptie wordt aangegeven met de borden “check-in”. U kunt de parking bellen wanneer u veel afwijkt van de aankomsttijd die u heeft aangegeven bij de reservering. Zo kunnen zij u altijd tijdig van dienst zijn. Na de inspectie van uw auto krijgt u een parkeerkaart.

De shuttlebus staat op dit terrein voor u klaar. De metaalgrijze shuttlebus heeft het logo van ParkAirport op de zijkant staan. ParkAirport beschikt over meerdere shuttlebussen. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer bent aangekomen op het vliegveld, haalt u eerst uw bagage op van de bagageband. Daarna belt u naar ParkAirport. De metaalgrijze shuttlebus haalt u vervolgens op vanaf het busplatform B-C.

De shuttlebus brengt u weer naar het parkeerterrein. U krijgt uw sleutels weer terug en kunt naar huis rijden na de controle.

Wanneer u onverwacht een of meer dagen eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Bij een verlenging van de parkeerperiode kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren bij ParkAirport rijdt u direct naar Düsseldorf Airport. Bel 30 minuten voordat u op het vliegveld aankomt naar Park Airport zodat zij weten dat u eraan komt. Zij sturen een chauffeur naar de luchthaven om uw auto op te halen.

De chauffeur zal op u wachten voor de vertrekhal A (Abflug-Terminal A). U kunt de chauffeur herkennen aan de werkkleding met het logo van ParkAirport erop. De medewerker zal uw auto herkennen aan de hand van de boekingsgegevens en naar u toe lopen.

Na een korte controle van uw auto vindt de sleuteloverdracht plaats. U kunt uw bagage uit uw auto halen en aan uw reis beginnen. Voor het parkeren wordt er maximaal 20 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld belt u naar ParkAirport nadat u uw bagage hebt opgehaald. De chauffeur zorgt ervoor dat hij klaar staat met uw auto bij vertrekhal A. U krijgt de sleutels van uw auto weer terug en kunt u naar huis rijden.

Indien u tijdens de reis onverwacht een (paar) dag(en) eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Indien hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u dit aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf