ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport is een bekend en ervaren parkeerbedrijf op 10 minuten afstand van Düsseldorf Airport. Maak 7 dagen in de week gebruik van hun valet- of shuttledienst. Uw auto is in goede handen op hun parkeerterrein of in hun parkeergarage. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Meer informatie

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen ParkAirport Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 611 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Fantastische service, dit was voor mij de 3e keer bij ParkAirport. Super vriendelijke en behulpzame mensen. Ik zou deze parkeerplaats iedereen aanraden. We kwamen aan op Dusseldorf, gebeld en binnen 5 minuten stonden ze er al.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Alles was perfect, effe zoeken naar terminal 2: is wat wirwar in begin, maar alles goed verlopen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Prima

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Just the best. Very good service. Not far away. And the drivers are very nice and friendly. And your car is save

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


Snel en telefonisch goed bereikbaar.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


Ideaal goed gereld

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 06 juli 2019.


Perfecte service voor een mooie prijs. Aardige chauffeurs. Een half uur van tevoren bel je dat je bijna op het vliegveld bent en dan staan ze al klaar om de auto in ontvangst te nemen. Je loopt zo de vertrekhal in. Bij terugkomst bel je nadat je je koffer hebt gehaald en dan loop je weer naar de vertrekhal. Je auto staat al klaar als je daar aankomt. Ideaal en een echte aanrader!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Very fast service. Good contact with the people from ParkAirport.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 03 juli 2019.


Prima en vlotte bediening.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Alles was prima geregeld

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 29 juni 2019.


Goed.
De medewerkers waren erg behulpzaam.
Na circa 10 rijden stonden we op het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 28 juni 2019.


Fantastisch! Alles ging goed, met zowel brengen als halen. Echt prima

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 28 juni 2019.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 26 juni 2019.


Mederwerkers waren zeer vriendelijk en correct. Op kANTOOR EN OOK DE BUSCHAUFFEURS !!.
Helaas geen prettige voorzieningen op het kantoor. Geen schone toiletten. Smoezelige indruk. Geen koffie. Niets.
Auto in goede staat terug ontvangen.
Bij ophalen laat in de avond cahos op het vliegveld. Busje was niet herkenbaar. Moest er nogmaals over bellen. Nummerbord werd wel herkend maar chauffeur had me al gezocht. Kostte onnodig veel wachttijd.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 21 juni 2019.


Prima service. Dicht bij vliegveld. Busje voor transfer snel ter plaatse!

Over ParkAirport Düsseldorf

ParkAirport heeft jarenlange deskundigheid opgebouwd met hun valet- en shuttledienst. Zij bieden plek aan 500 auto’s die niet groter zijn dan 2,20 meter breed en 5,25 meter lang. De parkeergarage kent daarnaast een maximale doorrijhoogte van 2,20 meter. ParkAirport is geopend van 04.00 tot en met 01.00 uur.

Shuttle parkeren
U meldt zich op de hoofdlocatie van ParkAirport. Na een korte inspectie van de auto draagt u de autosleutels over aan het personeel. De werknemers van ParkAirport parkeren de auto voor u op een van hun parkeerterreinen. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Düsseldorf Airport en haalt u aan het einde van uw reis weer op.

Valet parkeren
Met deze optie rijdt u naar Düsseldorf Airport. Hier overhandigt u uw auto aan een medewerker van ParkAirport. Deze parkeert uw auto voor u op het gekozen parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken voor uw vlucht. Na uw reis wordt de auto weer naar de luchthaven gereden.

Bij ParkAirport staat uw auto veilig geparkeerd. Uw auto staat geparkeerd op een omheind buitenterrein of in een parkeergarage met camerabewaking. De parkeerterreinen worden verder dag- en nacht bewaakt door het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto vindt er een inspectie plaats voor de buitenkant van de auto. Eventueel bestaande mankementen en schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd voor het parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van ParkAirport is verhard. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u onder het genot van een kop koffie kunt zitten. U kunt hier tot rust komen na een lange autoreis.

Voor de transfer met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
ParkAirport ligt aan de Vogelsanger Weg 66 in Düsseldorf. Vanaf de snelweg A52 is dit makkelijk te bereiken. Met de routeplanner van Parkos kunt u het uzelf nog makkelijker maken. Düsseldorf Airport ligt 1,5 kilometer vanaf de parking.

U rijdt het terrein van ParkAirport op, waar u zich bij de receptie kunt melden. De receptie wordt aangegeven met de borden “check-in”. U kunt de parking bellen wanneer u veel afwijkt van de aankomsttijd die u heeft aangegeven bij de reservering. Zo kunnen zij u altijd tijdig van dienst zijn. Na de inspectie van uw auto krijgt u een parkeerkaart.

De shuttlebus staat op dit terrein voor u klaar. De metaalgrijze shuttlebus heeft het logo van ParkAirport op de zijkant staan. ParkAirport beschikt over meerdere shuttlebussen. De rit met de shuttlebus duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer bent aangekomen op het vliegveld, haalt u eerst uw bagage op van de bagageband. Daarna belt u naar ParkAirport. De metaalgrijze shuttlebus haalt u vervolgens op vanaf het busplatform B-C.

De shuttlebus brengt u weer naar het parkeerterrein. U krijgt uw sleutels weer terug en kunt naar huis rijden na de controle.

Wanneer u onverwacht een of meer dagen eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Bij een verlenging van de parkeerperiode kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren bij ParkAirport rijdt u direct naar Düsseldorf Airport. Bel 30 minuten voordat u op het vliegveld aankomt naar Park Airport zodat zij weten dat u eraan komt. Zij sturen een chauffeur naar de luchthaven om uw auto op te halen.

De chauffeur zal op u wachten voor de vertrekhal A (Abflug-Terminal A). U kunt de chauffeur herkennen aan de werkkleding met het logo van ParkAirport erop. De medewerker zal uw auto herkennen aan de hand van de boekingsgegevens en naar u toe lopen.

Na een korte controle van uw auto vindt de sleuteloverdracht plaats. U kunt uw bagage uit uw auto halen en aan uw reis beginnen. Voor het parkeren wordt er maximaal 20 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld belt u naar ParkAirport nadat u uw bagage hebt opgehaald. De chauffeur zorgt ervoor dat hij klaar staat met uw auto bij vertrekhal A. U krijgt de sleutels van uw auto weer terug en kunt u naar huis rijden.

Indien u tijdens de reis onverwacht een (paar) dag(en) eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan ParkAirport. Indien hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u dit aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Vogelsanger Weg 66, 40470, Düsseldorf

Help