De officiële parkeerplaatsen van Düsseldorf Airport
Vanaf € 7,27 per dag! Wijzig vliegveld

Parkeren bij P1, P2, P3, P4, P5, P7, P8, P11, P12, P23, P24 Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is een internationale luchthaven gelegen in de stad Düsseldorf, Duitsland. Het is een belangrijk knooppunt voor zowel nationale als internationale vluchten. Je kunt met het openbaar vervoer naar de luchthaven komen, of je wordt naar de luchthaven gebracht door familie en vrienden. Maar met de auto naar het vliegveld komen biedt het gemak van directe toegang tot de terminal, waardoor je gegarandeerd een goede start van je reis hebt. Daarnaast is het vaak goedkoper om je auto op een parkeerterrein achter te laten.


Let op! Op dit moment is het niet mogelijk om via Parkos de officiële parkeermogelijkheden bij Düsseldorf Airport reserveren. Daarom bieden we bij Parkos alternatieve parkeeropties nabij de luchthaven. Deze pagina biedt echter nog steeds nuttige informatie over alles wat je moet weten van de officiële parkeerterreinen van Düsseldorf Airport.


Bij Düsseldorf Airport zijn er veel officiële parkeermogelijkheden: op dit moment zijn er maar liefst 11 verschillende actieve parkings beschikbaar. Deze parkeerplaatsen bieden ruimte voor de reizigers die met de auto naar de luchthaven van Düsseldorf komen. Met deze vele opties is er voor elke reiziger een geschikt aanbod voor parkeren bij het vliegveld. Elke parking ligt dichtbij het vliegveld, de meeste zelfs op loopafstand.


Goedkoopste P24
Loopafstand P1, P2, P3, P7, P8, P11, P12, P23, P24
Overdekt parkeren P1, P2, P3, P4, P5, P7, P8
Terminal parkeren P1, P2, P3, P7, P8
Lang parkeren P4, P5, P23, P24

Een parkeerplaats reserveren met Parkos

Bij Düsseldorf Airport begrijpen we dat je mogelijk andere parkeeropties wilt overwegen om de beste deal te vinden. Daarom kun je via Parkos eenvoudig en snel alternatieve parkeerplaatsen dichtbij Düsseldorf airport vergelijken en boeken. Vul je aankomst- en vertrekdatum in en ontdek de beschikbare parkeermogelijkheden voor jouw reisdata, zodat je simpel en snel goedkoop parkeren Dusseldorf airport kunt boeken. Ook kun je kiezen uit shuttle parkeren, waarbij een gratis shuttle bus je naar de luchthaven brengt, of valet parkeren, waarbij een medewerker van het parkeerbedrijf je auto voor je parkeert in de parking.

Parking Prijs (week) Afstand Max.
doorrijhoogte
Lang
parkeren
Overdekt
parkeren
Elektrisch
opladen
Kiss & Fly
P1 €190 1 min 2.00m
P2 €125 1 min 1.90m
P3 €115 2 min 1.90m
P4 €85 2 min 2.10m
P5 €75 2 min 2.10m
P7 €95 2 min 2.00m
P8 €85 2 min 1.90m
P11 €- 1 min -
P12 €- 1 min -
P23 €85 5 min -
P24 €50 15 min -

Kosten parkeerplaatsen bij Düsseldorf airport

Met een reservering ben je altijd verzekerd van parkeren Dusseldorf Airport. Parkeren bij de officiële luchthaven biedt bovendien voordelen, zoals parkeren dichtbij de vertrekhal van luchthaven Düsseldorf en camerabeveiliging. Op 1 tot 15 minuten loopafstand, in een parkeergarage of onoverdekt parkeren, altijd plek bij online reserveren. De officiële parkeerplekken zijn onderverdeeld in P1, P2, P3, P4, P5, P7, P8, P11, P12, P23, P24. De duurste parkeerplaatsen vind je bij P2 Düsseldorf Airport en de goedkoopste bij P24 Düsseldorf Airport. Ben je benieuwd naar hoe je kunt besparen op de parkeerkosten? Via Parkos vergelijk je de alternatieven dichtbij Düsseldorf Airport: op loopafstand van de terminal of inclusief gratis shuttlebus. Deze alternatieve parkeermogelijkheden zijn vaak goedkoper in de parkeertarieven.


Gratis parkeren is niet mogelijk. In de onderstaande tabel zijn de daarom de goedkoopste opties voor alternatieve parkeerplaatsen bij Dusseldorf airport weergegeven.


Parking Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Global Park Service € 60,00 12 min Buiten Loopafstand
Airport Parkservice € 60,00 12 min Buiten Loopafstand
Flypa € 65,00 8 min Buiten Loopafstand
drive&park Lohausen € 69,00 5 min Buiten Shuttle
drive&park Düsseldorf € 69,00 5 min Buiten Shuttle
ParkingFirst € 70,00 7 min Buiten Shuttle

*De parkeertarieven bij Dusseldorf Airport kunnen variëren afhankelijk van de periode.


Informatie over de officiële parkings bij de luchthaven van Düsseldorf

Parkeren op Düsseldorf Airport bij de eigen parkeerplaatsen van de luchthaven kan bij 11 verschillende parkeergarages of parkeerterreinen, allemaal op korte (loop)afstand van de terminal van luchthaven Düsseldorf. Zo kun je bij aankomst snel je auto parkeren in de parkeerplaats en je weg naar de vertrekhal vervolgen. We hebben de belangrijkste informatie over de officiële parkeerterreinen van luchthaven Düsseldorf voor je op een rij gezet.


Vergelijk alternatieven voor parkeren Dusseldorf Airport

P1 Düsseldorf Airport - Parkeer direct onder de terminal

Wanneer je kiest voor parkeren Düsseldorf Airport P1 sta je met 1 minuut lopen in de vertrekhal van de luchthaven. Je parkeert je auto overdekt in de ondergrondse garage. De inrijhoogte is 2,00 meter en het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend. Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden zijn beschikbaar, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft. Parkeren direct onder de terminal betekent dat je slechts een korte rit met de lift verwijderd bent van de aankomst- en vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf. Hiermee bespaar je kostbare tijd op momenten dat tijd essentieel is. Het is de ideale parkeerplek op Düsseldorf Airport. Daarnaast heb je toegang tot twee verschillende airport lounges, waar je nog even tot rust kunt komen of eten en drinken kunt krijgen. Je kunt parkeren voor €190 per week.

P2 Düsseldorf Airport - Parkeer dichtbij de terminal

P2 Dusseldorf Airport bevindt zich recht tegenover de vertrekhal van het vliegveld – ideaal voor alle passagiers, gasten en bezoekers van Düsseldorf Airport wanneer elke minuut telt. Parkeren in de P2 parkeergarage betekent kostbare tijd besparen voor vertrek met het vliegtuig – en uiteraard ook wanneer je na je reis het vliegveld verlaat. Je betaalt ongeveer €210 voor een week parkeren bij P2.

P3 Düsseldorf Airport - Centraal voor de terminal

Parkeren Düsseldorf airport P3 heeft in totaal 3.300 parkeerplaatsen en ligt centraal naast de terminal: het is dus slechts een korte wandeling van 2 minuten vanaf je auto via een overdekte loopbrug naar de terminal van de luchthaven. P3 is ook voorzien van oplaadstations voor elektrische auto's op de begane grond. Ontdek het gemak van P3 bij de luchthaven van Düsseldorf.

P4 Düsseldorf Airport - Populaire parkeerplekken voor de lange termijn

P4 Dusseldorf Airport de afgelopen jaren de standaard geworden, vooral voor passagiers die langdurig reizen en hun voertuig op een veilige plek willen achterlaten. Maak eenvoudig je online reservering voor een ontspannen aankomst en geniet van de tijd voor vertrek naar je vakantie. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk parkeren Düsseldorf Airport P4 boeken, tegen een voordelig tarief. Vanaf de parkeergarage ben je binnen 2 minuten op het vliegveld met de SkyTrain Düsseldorf P4. De trein vertrekt iedere 3 tot 7 minuten vanuit P4 Dusseldorf.

P5 Düsseldorf Airport - Langer parkeren en Skytrain

Dankzij de 2 minuten durende luchthaventransfer met de "SkyTrain" is de P5 Dusseldorf gunstig gelegen bij Düsseldorf Airport, recht tegenover de P4 parkeergarage, en biedt het betaalbare prijzen waar reizigers graag van profiteren. Met meer dan 3.000 moderne, grotendeels overdekte parkeerplaatsen die online te reserveren zijn tegen de goedkoopste parkeertarieven parkeerplekken beschikbaar. De parking beschikt daarnaast over een oplaadstation voor elektrische auto's. Je kunt al 8 dagen parkeren voor €75.

P7 Düsseldorf Airport - Direct bij terminal A

De parkeergarage P7 met meerdere verdiepingen bevindt zich centraal nabij de terminal op Düsseldorf Airport, op 2 minuten lopen. Dankzij een overdekte voetgangersbrug biedt deze moderne parkeergarage een snelle en veilige looproute naar de incheckfaciliteiten - ideaal voor zakenreizigers die kostbare tijd willen besparen voordat hun vlucht vertrekt. P7 Dusseldorf Airport heeft niet alleen meer dan 3.000 overdekte parkeerplaatsen dichtbij de terminal, maar is ook voorzien van moderne faciliteiten en oplaadstations voor elektrische auto's. Deze oplaadstations bevinden zich op de begane grond van de P7 parkeergarage, waar ook parkeerplaatsen voor hogere voertuigen beschikbaar zijn.

P8 Düsseldorf Airport - Moderne parkeerplekken

P8 Dusseldorf Airport biedt moderne parkeerplekken dichtbij de terminal in deze ondergrondse parkeergarage, direct naast terminal C. De moderne ondergrondse parkeergarage heeft meer dan 1.800 parkeerplaatsen die lopend slechts twee minuten naar de luchthaven zijn - ideaal voor alle zakenreizigers die geen kostbare tijd willen verspillen voordat hun vlucht vertrekt. Daarnaast zijn er op de eerste verdieping parkeerplaatsen voor elektrische auto's.

P11 & P12 bij Düsseldorf Airport - Ophalen en wegbrengen

Maak gebruik van P11 en P12 voor kort parkeren en profiteer van de vele voordelen: de parkeerplekken ligt direct naast de terminal en is ideaal voor bezoekers die slechts voor een korte tijd willen parkeren bij de luchthaven van Düsseldorf. Als je van plan bent om langer te parkeren, zijn er andere parkeergarages in de buurt, zoals P1, P2 of P3. De kosten voor kort parkeren en ophalen en afzetten zijn €2,50 per 15 minuten. Voor langere parkeertijden kun je het ophaal- en wegbrengticket in P3 gebruiken tegen het speciale tarief van €5 voor 90 minuten.

P23 Düsseldorf Airport - Voordelig parkeren dichtbij de terminal

P23 Dusseldorf Airport ligt direct naast de Airport City en is vooral populair bij passagiers die langdurig en voordelig willen parkeren op Düsseldorf Airport en tegelijkertijd de extra transfer met de shuttlebus of de "Skytrain" willen besparen. Parkeergarage P23 bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van de terminal van Düsseldorf Airport. De incheckbalies zijn daardoor gemakkelijk te bereiken - en dat terwijl het een van de goedkoopste parkeerplaatsen op Düsseldorf Airport is. Vooral in de zomermaanden is P23 snel volgeboekt. Het is dus de moeite waard om op tijd een parkeerplek te reserveren.

P24 Düsseldorf Airport - Goedkoop parkeren

Met 1.100 beschikbare parkeerplekken biedt P24 Dusseldorf Airport een groot aanbod van betaalbare vakantieparkeerplekken voor onoverdekt parkeren. Terwijl je voertuig tegen gunstige voorwaarden op een veilige locatie op het terrein van Düsseldorf Airport geparkeerd staat, bereik je na een korte wandeling van 15 minuten de terminal. Je kunt al 8 dagen parkeren vanaf €50.

P25 & P26 Düsseldorf Airport

P25 Dusseldorf is een parkeerterrein op loopafstand van het vliegveld. Bij P26 Dusseldorf werd je met een gratis shuttlebus van de parkeerplaats naar het vliegveld gebracht. Deze parkeerplaatsen waren redelijk goedkoop en een goede keuze als je op zoek was naar lang parkeren Düsseldorf Airport. We zeggen was, want deze opties voor parkeren Dusseldorf airport zijn al geruime tijd niet meer beschikbaar. Via Parkos vergelijk je gemakkelijk en snel alternatieve opties voor shuttle parkeren en valet parkeren bij de luchthaven.


Veelgestelde vragen over parkeren Düsseldorf Airport

Hieronder vind je veelgestelde vragen van onze bezoekers aan Parkos. Alles wat je wilt weten over het doen van reserveringen, betalingen en het parkeren bij de officiele parking Dusseldorf Airport.


Waar kun je het beste parkeren bij Düsseldorf Airport?


Omdat de officiële parkeerterreinen niet via Parkos te boeken zijn, biedt Parkos je de mogelijkheid om snel en eenvoudig alternatieve parkeeropties te vergelijken. Hierdoor kun je vaak besparen op de parkeerkosten. Via Parkos kun je diverse parkeeraanbieders vergelijken en de meest geschikte optie vinden die aansluit bij jouw individuele voorkeuren en behoeften. Alternatieve parkeerplaatsen kunnen voordeligere tarieven, extra services en beveiligingsopties bieden, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw parkeerervaring. Of je nu kiest voor de officiële parkeerplaatsen of de alternatieve parkeerplaatsen met shuttle service van onze parnters, beide opties hebben voordelen die aan jouw wensen kunnen voldoen.


Wat kost parkeren bij Düsseldorf Airport?


De kosten voor parkeren bij Düsseldorf Airport kunnen variëren, afhankelijk van het type parkeerplaats, de duur en het seizoen. Over het algemeen zijn de officiële parkeerplaatsen duurder dan alternatieve opties buiten de luchthaven. De tarieven kunnen gebaseerd zijn op een uurtarief of dagtarieven voor lang parkeren. Voor voordeligere opties kun je overwegen om alternatieve parkeerterreinen met shuttle service te gebruiken. Om exacte kosten te weten, raadpleeg de luchthavenwebsite of bekijk het aanbod op onze website. Via Parkos boek je al een week parkeren voor €79.


Wat zijn de voordelen van de alternatieve opties voor parkeren Dusseldorf airport?


Deze parkeerterreinen buiten de luchthaven kunnen vaak lagere parkeertarieven bieden in vergelijking met de officiële parkings, waardoor je kunt besparen op de parkeerkosten. Daarnaast bieden onze parking partners aanvullende services, zoals een gratis shuttle bus, valet parkeren, bagagehulp, je auto laten wassen of een Park Sleep Fly arrangement. Hierdoor wordt het parkeren en reizen gemakkelijker en comfortabeler. Tenslotte heb je meer keuzes als het gaat om het selecteren van de parkeerplaats die het beste bij je behoefte past, zoals overdekt of onoverdekt parkeren en de beveiliging van de parkeerterreinen. Vul je reisdata en start met het vergelijken van de opties.