IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,6
Op basis van 981 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


Niet goed te vinden. navigatie geeft aan dat eindbestemming midden op snelweg is. Tip is dan eraf en dan rijd je er wel naartoe. Zit dus als het ware ongeveer onder de snelweg. Niet alle chauffeurs dragen mondkapjes.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 08 januari 2022.


Keurig opgehaald.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 08 januari 2022.


Snel duidelijk contact. Op tijd met de shuttlebus. Als je aankomt moet je waarschijnlijk wel eerst even bellen voordat er iemand komt die je gaat helpen.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 21 december 2021.


Via google maps is de betreffende parking niet zichtbaar. Wel makkelijk te vinden nadat de instructie gelezen is die je ontvangt bij de bevestiging. Tussen pilaren 21 en 22 inrijden en je bent er. Vriendelijke personeel. Toen we er waren 10 minuten moeten wachten totdat we weg werden gebracht. En ophalen nog geen 10 minuten moeten wachten en waren we weer terug bij onze auto.

Bedankt IPS parking!

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 24 november 2021.


Zeer attent. Vriendelijke personeel en snelle service. Snelle afhandeling op schiphol afzetten/ophalen.

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 23 november 2021.


Goed

8

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 18 november 2021.


Prima gelegenheid. Dichtbij de luchthaven

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 05 november 2021.


Parkeerterrein was goed te vinden, duidelijke omschrijving. Het parkeerterrein zelf ziet er niet super geweldig uit veel vuilnis en het ziet er verlaten uit, maar ja, wel afgesloten en je auto staat veilig. De service met de busjes ging goed, ze stonden ook weer klaar op de afgesproken plek toen we terug kwamen. Prima!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 02 november 2021.


Voor herhaling vatbaar

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 01 november 2021.


Grote parkeerplaats maar lastig te vinden als je de weg niet weet. Bij terugkomst op de luchthaven moesten we bellen naar de parkeerplaats en dat contact verliep nogal moeizaam. We hoevden echter niet lang te wachten. Al met al zijn we tevreden over de geboden service.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2021.


Prima service, prima parkeergelegenheid.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2021.


Personeel erg vriendelijk en netjes. Helpen overal mee.

Het parkeerterrein zag er wat oud en vervallen uit, dit zou wat aandacht kunnen gebruiken.
Desalniettemin erg tevreden

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2021.


Ondanks de slechte reviews, die ik pas achteraf las op Google, is het me enorm meegevallen. Shuttle was snel, ze zouden wel Engels moeten leren.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2021.


Toen ik aan kwam rijden was de shuttle al op mij aan het wachten, bij terugkomst moet je bellen en ze komen je ophalen. Toevallig stond de shuttle er al bij mijn terugkomst. Zowel klantencontact medewerker als de chauffeur waren vriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2021.


Wederom goed geregeld .

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf