IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,2
Op basis van 338 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 02 januari 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 02 januari 2019.


Door de reservering 10 uur voor het bezoek te doen was deze nog niet volledig doorgekomen in het systeem bij aankomst. Maar verder is het een top service en raad ik deze zeer aan. Rit van en naar het vliegveld was zeer soepel en parkeren op een prima terrein.

2

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 december 2018.


Wat een waardeloos bedrijf. We kwamen aan in Dusseldorf moesten wachten want er was niemand, er zou met 10 min iemand aankomen. Dat duurde 40 min. Toen we voor de 3e x belden waar de bus bleef werden we weggedrukt, terwijl andere mensen die belden wel werden opgenomen. Uiteindelijk zijn we veel later maar wel weggebracht. Terug weg belden we zodra we geland waren en werden weer zo weggedrukt 2x. Dus hebben wij de taxi naar de parkeerplaats genomen. Zeker geen aanrader!!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Stephanie Koffrie, bedankt voor uw review. Uw mening is erg belangrijk om de services van de parkeeraanbieders te verbeteren. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u dat u lang heeft gewacht op de shuttlebus bij aan- en terugkomst. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om uw klacht verder te bespreken en te zoeken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Positief.
duidelijk afspreken wat ophaalpunt is bv dmv plattegrond
scheelt weer telefoon verkeer

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Ontvangst, routebeschrijving , vervoer naar de AirPort ..alles was correct! Geldt ook voor de terugweg!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 23 november 2018.


Goed bevallen. Prijs/kwaliteit is goed

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Uitstekende service.
enig punt is dat de chauffeur die ons weer ophaalde het idee had dat hij een F1 coureur was en zich echt schandalig gedroeg in het verkeer.
het was gewoon gevaarlijk voor hem en de klanten.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Goed geregeld.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Alles super geregeld. Helemaal niet duur. Vriendelijkheid personeel mag een hoop aan verbeterd worden.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Makkelijk te vinden. Vlot personeel. Helaas spreken ze alleen Duits. Auto staat wel veilig geparkeerd. Bij terugkomst moet je bellen. Helaas is het keuze menu ook alleen in het duits. Wel snel opgehaald vanaf de airport. Konden zonder problemen weer veilig naar huis.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2018.


Snelle shuttle naar het vliegveld, prima afstand en goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


De geboden faciliteiten zijn goed te noemen, en het contact met de medewerkers was prettig.
Sterk vond ik dat het allemaal lekker vlot ging.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2018.


Prima, makkelijk te reserveren via website. Keus uit verschillende parkeergelegenheden. De betaling via Ideal dus handig. De reservering kon in het Nederlands.
De mensen van Parkos en Primus waren behulpzaam en vriendelijk...

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2018.


Goed en volgens afspraak uitgevoerd.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 september 2018.


Lage kosten en een goede servise.

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Help