IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,2
Op basis van 365 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 20 maart 2019.


Goede prijs/kwaliteit verhouding.

6

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 24 februari 2019.


Prima service, chauffeurs mogen gerust wat aardig zijn en jammer van de bak voor fooi... Daardoor blijft wat mij betreft de bak leeg en sowieso, je vraagt niet om een fooi. Die verdien je!

6

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 22 februari 2019.


Wahr gut

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 21 februari 2019.


Super georganiseerd

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Pluspunt sleutel mag je zelf meenemen.
Minpunt de medewerker is slecht te bereiken als je ze belt om opgehaald te worden.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 19 februari 2019.


Good!

2

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 17 februari 2019.


Slechte service, taxi chauffeur had geen zin om ons te helpen en was niet klantgericht.

Het is niet duidelijk op de website welke tijden ingevuld moeten worden. Op de heenweg had de tijd van van vertrek vlucht ingevuld terwijl dit tijd van aanwezigheid op parkeerplaats moest zijn.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Ferry Bruijsten, bedankt voor het achterlaten van een review. Het spijt ons te horen dat het niet duidelijk voor u was welke tijden ingevuld moeten worden. We zullen kijken of we dit duidelijker op de website kunnen communiceren. Daarnaast vinden we het jammer om te horen dat u geen klantgericht gevoel kreeg bij de chauffeur van de parking. We zullen dit aan de parking doorgeven zodat zij hun service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 15 februari 2019.


Snel, vriendelijk personeel, behulpzaam, goede prijs. makkelijk te bereiken/vinden

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 14 februari 2019.


Prima verlopen, terrein was wat krakkemikkig met kuilen en plassen. Wel heel goedkoop en de auto stond op een afgesloten terrein.
Prijs kwaliteitverhouding prima!

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 12 februari 2019.


Prima ontvangst en snelle rit naar het vliegveld.pretiige medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 10 februari 2019.


Dit was voor ons de eerste keer dat wij van IPS Parken gebruik maakten. Onze transfer stond op de parkeerplaats al op ons te wachten en bij terugkomst hebben we, na een telefoontje toen we onze koffers hadden, nog geen 10 minuten hoeven wachten. Het was in 1 woord geweldig. En dat allemaal voor maar €26 voor 6 dagen. Gaan hier zeker vaker gebruik van maken.

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 10 februari 2019.


Goede parkeerplek. Shuttle was snel en we hebben niet hoeven wachten. Zeer goede prijs.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 05 februari 2019.


Halen en breng service is echt goed je hoeft niet lang te wachten. Maar bereiken met telefoon kan beter want ik wilde met heen weg doorgeven dat we er bijna zijn bij parkeerplaats maar de telefoon werd niet opgenomen,maar de servicewagen was wel aanwezig op parkeerplaats.

8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 03 februari 2019.


Goed op aan te rijden. Chauffeur spreekt geen Nederlands of Engels, dat maakt communicatie die verwacht wordt kwartier voor komst en na landing wel wat lastig. Verder erg tevreden!

10

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 30 januari 2019.


Snel goed en niet duur

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Help