IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,6
Op basis van 881 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 05 januari 2020.


De ervaring was goed tot de terugweg, de chauffeur was erg brutaal. De man volgens mij van Indiase afkomst moest iets langer wachten en hierdoor had hij een boete gekregen van 10,-euro. Hij was hierdoor luidruchtig en dit was niet prettig, uiteindelijk hebben wij de 10,- euro betaald. Niet professioneel naar mijn inzien.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 28 december 2019.


Bij aankomst kwam het busje aanrijden die ons bij de vertrekhal afzette. Bij terugkomst telefonisch contact dat we er al waren. Binnen 10 minuten aanwezig.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 08 december 2019.


Prima parkeerplaats. Fijne transfer naar en van het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 04 december 2019.


Medewerker stond ons op afgesproken tijd op te wachten, rit naar vliegveld verliep vlot.
Overdekt plaatsje, prima. Terrein is grotendeels onverhard.. maar prima begaanbaar.
Bij terugkomst gebeld. Duidelijke info. Busje was toevallig al onderweg voor andere mensen.. dus nauwelijks hoeven wachten.
Voor herhaling vatbaar!!!!

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 03 december 2019.


Doet wat het moet doen, vervoer van en naar het vliegveld.
De buschauffeur had denk ik niet zijn beste dag, mooie chagrijn. Wellicht kwam het door onze vliegtijden.

Bij terugkomst, meer dan 5 minuten moeten wachten alvorens een hele vrolijke madame de telefoon opnam.

Verder prima geregeld en de auto stond overdekt.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Helaas een onverharde parkeerplaats

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Het terrein ziet er erg verlaten uit. We hadden niet begrepen dat we bij aankomst moesten bellen maar hebbendit automatisch gedaan. Verder was alles perfect geregeld!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Prima geregeld,zorgeloos parkeren

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Great

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Netjes ontvangen toen naar Düsseldorf airport gebracht , tijdens terug komst gebeld we kwamen op de afgesproken plek was er al iemand aanwezig, heel netjes en beleefd snelle service,
Enigste nadeel was de parkeerplaats mag wel eens onder handen genomen worden .

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2019.


Goede ontvangst van de medewerker van IPS . Stond op de afgesproken plaats .Er zijn door de medewerker foto,s gemaakt van onze auto, en de verdere administratie werd ook netjes afgehandeld..Wij zijn zeer tevreden over IPS .

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Wij zijn erg tevreden...Wij werden meteen naar onze parkeerplaats gebracht en konden meteen naar het vliegeld waar we voor de deur af werden gezet. Ook terug hebben we gebeld en er was meteen iemand onderweg. Het enige min puntje en wat jullie zeker als tip mee moeten nemen is dat er een duidelijke plaat op de bus moet komen zodat je beter herkenbaar bent voor de klant. Nu staan er 2 kleine kaartjes opgeplakt die je bijna niet zie zodat we jullie bijna gemist hadden.....Maar verder top!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2019.


Goeie service, vriendelijke personeel en komen de afspraken na.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2019.


Prima te parkeren snelle shuttle service goed bereikbaar.

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Help