IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 468 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


De heer bij de receptie was niet zo goed verstaanbaar in duits of engels. De chauffeurs waren beiden erg vriendelijk, behulpzaam en legden duidelijk uit waar we konden parkere en weer opgehaald werden. De taxibusjes waren snel ter plaatse en brachten ons vlot heen en weer. Prima adres.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


-Prima dienst, goed te bereiken parkeerplaats.
-Het kwam een beetje houtje touwtje over, het was lastig om mijn reservering te vinden. ondanks dat ik mijn reserveringsnummer bij de hand had
-Sterke punten is gemak, er kan makkelijk geparkeerd worden en snel worden vertrokken naar het vliegveld.
- Beter computersysteem of cursus voor gebruikers maakt het wat professioneler. Maar de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Prima, handig, betrouwbaar

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Prima service, duidelijke communicatie

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Wij zijn zeer correct behandeld , telefonische soms minder goed te bereiken

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Prima service. Bij het bellen onderweg voor het tijdstip van aankomst was gelijk duidelijk voor hen welke auto het betrof. Bij het uitladen van de koffers kwam de medewerker er al aan.
Zeker weer een aanrader voor de volgende keer.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Kantoortje 's morgens vroeg 6 uur was dicht en het was parkeren en naar de luchthaven. Medewerkers gewoon normaal. niet lang hoeven wachten dus dat was goed. Bereikbaarheid locatie is goed. bereikbaarheid telefoon ook goed. Uitleg op papier klopt met de werkelijkheid. Geen extra service, het is zelf parkeren maar dat is ook wat ze aanbieden.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Goed geregeld. Zowel bij vertrek als bij terugkomst.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


..

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Alles prima georganiseerd. Korte wachttijd, alleen erg onbeschofte chauffeur, reed idioot hard en wild. Na aankomst boos omdat we geen fooi gaven.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Positief

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Goede en snelle service

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Goed

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Vriendelijk personeel. Comfortabele bus. Adres makkelijk te vinden. Goede parkeerplaats. Ging vlot van parkeer naar vliegveld. Vrij lange wachttijd op shuttle bus bij terugkomst ga er vanuit dat dit niet structureel is.

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Help