IPS Parken is een allround parkeeraanbieder in Düsseldorf. Zij bieden zowel een shuttle- als een valetdienst aan. U houdt de autosleutels tijdens de reis bij u, wanneer u kiest voor de shuttledienst. De gratis shuttlebus brengt u in 10 minuten naar het vliegveld. U kunt de auto op hun parkeerterrein zetten of overdekt parkeren. Het personeel staat dag en nacht voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid IPS Parken

IPS Parken beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen IPS Parken

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,6
Op basis van 917 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Goed

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 07 maart 2020.


Super alles optijd kan niet beter

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 06 maart 2020.


Het parkeerterrein ziet er achterstallig uit, maar prima hulp bij aankomst waar we konden parkeren en de shuttlebus service is top geregeld !

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Positief: Dicht bij het vliegveld. Mogelijkheid om gedeeltelijk overdekt te parkeren.
Negatief: Personeel is wel heel onvriendelijk. Bij aankomst zaten 2 mannen in een busje, toen we het terrein op kwamen rijden kregen we niet eens de kans om onze auto weg te zetten maar werd er overdreven naar ons getoeterd vanuit de auto. "check in check in" werd er naar ons geroepen. Heel onvriendelijk en ook tijdens de check-in werd er niks gezegd en alleen boos gekeken.
Het parkeerterrein word niet afgesloten als er geen personeel aanwezig is. Bij terugkomst liepen er nieuwe klanten over het terrein en ook die werden heel asociaal tegengehouden en vanuit het busje waar wij inzaten werd brutaal en behoorlijk agressief geroepen over het direct betalen. Er werd zomaar een bedrag genoemd voor de 2 uurtjes dat de klanten wilde staan, dit was de helft van het hele bedrag dat wij voor een hele week hebben betaald. We zijn blij dat we dit van te voren hebben geboekt, we willen niet weten wat voor bedrag ze anders voor ons verzonnen hadden.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 05 maart 2020.


Onvriendelijke ontvangst.
Lastig bereikbaar als gevolg van ligging aan drukke aanvoerwegen in het drukke centrum van Dusseldorf.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Perfect geregeld.
Alles soepeltjes en op tijd.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Prima verzorgd! Makkelijk geregeld. Goede service.

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Wij kwamen om vier uur 's nachts aan op het parkeerterrein. Daar wachtte een man op ons, we moesten zijn bus volgen. Hij stopte, en we moesten beslissen of we tien euro betaalden om op deze plek te parkeren, of we konden een stuk doorrijden maar daar stond de auto minder goed.
Middenin de nacht ga je daarmee akkoord, maar het voelt niet goed omdat je al betaald hebt voor je reservering.
Bij terugkomst hebben we gebeld en moesten we buiten wachten op de shuttlebus. Dat duurde 35 minuten, dat is niet fijn als je in de wind staat.
Kortom, we zullen deze parking niet snel weer boeken.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 28 februari 2020.


Zeer onvriendelijk personeel. Zowel in de shuttlebus, op het terrein als aan de telefoon. Ook de rijstijl van de shuttlebus chauffeur is bijna a-sociaal te noemen

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Prima geregeld, snelle shuttle van en naar het vliegveld. Parkeerterrein zelf matig, beetje verwaarloosd en veel stenen en gaten.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Prima geregeld

6

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Redelijk positief bij aankomst voor dat we vertrokken vond ik het rommelig en onduidelijk. er zat niemand bij de receptie wat verwarrend was en we daardoor drie moesten bellen.
terugkomst verliep zorgeloos omdat we direct contact hadden en binnen 15 minuten een busje zagen.
hij vroeg alleen naar een bewijskaartje maar die hadden we niet. gelukkig wel de de brief die ik gekregen had

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 25 februari 2020.


Snelle en goede service! Aanrader!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Zeer goede ervaring. Voelde Veilig en we werden snel opgehaald. Bij aankomst mocht het wel wat vriendelijker maar bij terugkomst was het prima!
Wij zijn zeer tevreden

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 24 februari 2020.


Perfect alles

Over IPS Parken

IPS Parken heeft welgeteld 1000 parkeerplekken beschikbaar, buiten en overdekt. De parkeervakken zijn 3 meter breed. Er is de hele week 24 uur per dag personeel aanwezig op het parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u gratis naar het vliegveld van Düsseldorf. U rijdt eerst naar het parkeerterrein om uw auto te parkeren. Het personeel helpt u graag om uw koffers over te laden naar de bus. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald.

Valet parkeren
Wanneer u voor de valetdienst kiest, haalt een medewerker van IPS Parken uw auto op van het vliegveld. U kunt dus gewoon naar het vliegveld rijden. Na een inspectie parkeert de medewerker uw auto op het parkeerterrein, terwijl u kunt inchecken. Op de terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Houd er rekening mee dat de prijzen uitsluitend zijn voor auto's die niet groter zijn dan 2,20 meter in de breedte en 5,25 meter in de lengte. Bij overschrijding worden er extra kosten in rekening gebracht.

Het parkeerterrein van IPS Parken is omheind en wordt afgesloten met slagbomen. Het terrein wordt in de gaten gehouden door videocamera’s en het personeel. De autosleutels worden bewaard in een kluis wanneer u gebruik maakt van valet parkeren.

Tijdens de afdracht van de auto bij het valet parkeren wordt de buitenkant van uw auto geïnspecteerd op eventueel aanwezige schade. De chauffeurs van IPS Parken zijn verzekerd voor het rijden en parkeren van uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is grotendeels verhard en op de receptie zijn er drankautomaten en WC’s aanwezig. Ook kunt u gratis gebruik maken van een kluis voor uw waardevolle spullen.

Tijdens de parkeerperiode kunt u ook de auto laten wassen. Zo krijgt u een frisgewassen auto terug na uw reis.

Voor de rit met de shuttlebus kunt u een kinderzitje aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
IPS Parken bevindt zich op Prinzenallee 18 te Düsseldorf. Dit ligt dichtbij de weg B7, zoals het eindstuk van de A52 wordt genoemd. In uw navigatiesysteem dient u het adres Prinzenallee 7 in te voeren, want nr. 18 wordt niet herkend. Het parkeerterrein ligt dan aan de overkant, onder de zwart-wit-gele brug door en tussen paal “21” en “23”. Om dit alles makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Düsseldorf Airport ligt 8 kilometer van IPS Parken af.

Bel 20 minuten voordat u aankomt, met IPS Parken om uw aankomst aan te kondigen. Dan zijn ze volledig voorbereid om u vlot te ontvangen. U rijdt het terrein op en meldt u bij de receptie. Dit is het witte gebouw links vooraan het parkeerterrein. Vervolgens parkeert u zelf uw auto op een aangewezen parkeerplek.

De witte shuttlebus zal voor u klaar staan op het parkeerterrein. De shuttlebus is gemakkelijk te herkennen aan de logo’s van IPS Parken/PrimusParken. De shuttlebus brengt u vervolgens in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport, belt u met IPS Parken. U krijgt een parkeerkaart met het nummer mee op de heenreis. De shuttlebus rijdt vervolgens naar de luchthaven, terwijl u uw bagage ophaalt. De witte shuttlebus wacht op u bij Vertrekhal B om u naar het parkeerterrein te brengen.

Mocht u onverwacht de reis moeten verlengen of verkorten, dan kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert, komen er mogelijk parkeerkosten bij. Deze kunt u ter plaatse aan het einde van uw reis bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek naar Düsseldorf Airport. U kunt gebruik maken van onze routeplanner om de weg hiernaartoe te vinden. 30 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met IPS Parken. Zo kunnen zij op tijd een medewerker naar het vliegveld sturen om uw auto op te halen.

De medewerker van IPS Parken wacht u op bij Vertrekhal A. De medewerker heeft uw gegevens bij de hand, zodat de chauffeur uw auto herkent en erop af loopt. U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleren van IPS Parken.

Na een korte inspectie van uw auto, draagt u de autosleutels af aan de medewerker. De ondernemer geeft u een parkeerbewijs mee met zijn ID-nummer. De chauffeur rijdt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein. Voor de rit van en naar het parkeerterrein zal er niet meer dan 18 kilometer gereden worden in uw auto.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met IPS Parken, nadat u uw koffers opgehaald heeft van de bagageband. Zij sturen dan een medewerker met uw auto naar het vliegveld. De medewerker brengt uw auto naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Voor de vertrekhal krijgt u uw autosleutels weer overhandigd en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u uw vliegreis onverwacht moet verkorten of verlengen, kunt u dit doorgeven aan IPS Parken. Zo zijn ze voorbereid op uw terugkomst. Indien u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen er extra parkeerkosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Prinzenallee 18, 40549, Düsseldorf

Help