Parkos
user
Toggle Navigation
Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport

Inhoudsopgave

8 minuten leestijd

Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport

De volgende vakantie komt er weer aan en als je op reis wilt gaan, ga je waarschijnlijk vliegen. Alleen al naar het vliegveld gaan, kan voor stress zorgen. Want als je van verder weg reist, met name in drukke periodes, moet je niet alleen rekening houden met mogelijke verkeersopstoppingen. Je kunt natuurlijk met het openbaar vervoer naar het vliegveld komen, maar dit zorgt vaak voor problemen. Als je met je eigen auto naar het vliegveld komt, wat de meest comfortabele manier, moet je ook plannen maken om een parkeerplaats bij het vliegveld te vinden en te reserveren. Om te vermijden dat je uren voor vertrek moet aankomen, reserveer je het best vooraf de goedkoopste parkeerplaats voor kort parkeren of lang parkeren bij Düsseldorf Airport. En zo’n reservering maak je gemakkelijk en snel via Parkos.

Om te reserveren hoeft je alleen maar je reisgegevens in te voeren op onze website en een van onze partners met een parkeerterrein te kiezen voor veilig parkeren bij Düsseldorf Airport. Vervolgens kun je de parkeerterreinen van de aanbieders met elkaar vergelijken op basis van parkeertarieven en goede reviews. In deze blog presenteren we onze top 5 goedkoopste parkeeraanbieders, gebaseerd op gegevens van de eerste week van augustus.

Top 5 goedkoopste aanbieders voor Düsseldorf airport parkeren

Op Düsseldorf Airport werken we samen met meer dan 30 partners die je de beste service en veilig parkeren bieden. Kies tussen shuttle service of handige valet parking en begin je vakantie ontspannen.

ParkAirport

Onze partner ParkAirport ligt op slechts 10 minuten van de vertrekhal van luchthaven Düsseldorf en is heel gemakkelijk te bereiken via de A52. ParkAirport biedt een shuttle transfer en valet parking. Jouw auto wordt altijd geparkeerd op een goed beveiligd en videobewaakt terrein. Het buitenterrein en de overdekte parkeerplaats worden 24 uur per dag bewaakt door personeel van het parkeerterrein. De shuttlebussen rijden elke 10 minuten van 4:00 tot 1:00 uur. Als je met het hele gezin reist, kun je kinderzitjes in de shuttlebus aanvragen. Deze hooggewaardeerde aanbieder biedt in de zomer een week Düsseldorf airport parkeren met shuttle bus aan voor €77.

IPS Parken

IPS Parken is een ervaren parkeeraanbieder die zowel een shutte service als valet parking aanbiedt. Op slechts 8 km van Düsseldorf Airport brengt de shuttlebus je in 11 minuten naar de terminal van vliegveld Düsseldorf. Met onze routeplanner kunt je gemakkelijk het terrein bereiken, dat wordt gedeeld met een verschillende aanbieders. Het terrein is niet alleen omheind en bewaakt met video’s, maar ook beveiligd met een slagboom. Je kunt 24 uur per dag gebruikmaken van de wasservice. Shuttle parkeren op het terrein in de open lucht kost €77 per week in de zomer.

ParkAirport Express

Op slechts 1 minuut afstand van de luchthaven van Düsseldorf kun je je auto parkeren in de parkeergarage of op het beveiligde buitenterrein van ParkAirport Express. Zowel de luchthaven als de parkeeraanbieder bevinden zich in een milieuzone, waardoor een milieuvignet noodzakelijk is. De goed verlichte parkeergarage wordt 24 uur per dag bewaakt door personeel. De uitstekende beoordeling is een bewijs van kwaliteit en service; de aanbieder geeft je zelfs gratis drankjes bij aankomst. Indien nodig zijn er gratis kinderzitjes beschikbaar in de shuttlebus en er zijn ook geen kosten voor extra bagage. Een week parkeren met de shuttle bus inbegrepen kost in de zomer €83.

Relaxpark

Het ontvangstpunt van Relaxpark ligt op slechts 2 minuten afstand van de luchthaven, vanwaar je auto naar de gereserveerde parkeerplaats wordt gereden. Je hebt de beschikking over twee beveiligde parkeergarages en een met videobewaking bewaakte parkeergarage, die zich elk op 12 of 24 km afstand van de ontvangstlocatie bevinden. Ook als je shuttle parkeren reserveert, kun je nog steeds gebruikmaken van de handige service van Relaxpark. Bovendien zijn er drankjes verkrijgbaar en kunnen kinderzitjes ter plaatse gratis worden aangevraagd. Onze klanten geven deze aanbieder een bovengemiddelde beoordeling van 9,7/10 punten. Een week parkeren kost €85/week.

Düsseldorf Airport

Zo makkelijk is het: goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport

We controleren regelmatig alle partners die we aanbieden op onze website op hun veiligheid en kwaliteit van de service ter plaatse. Als je extra diensten wilt, zoals je auto laten wassen of een brandstofservice, neem dan contact op met het geselecteerde parkeerbedrijf voordat je reserveert en parkeert. Eventuele extra diensten zoals extra bagage of extra grote auto’s vereisen soms een toeslag. Je kunt het beste de gedetailleerde informatie van onze partners controleren voordat je reserveert. Natuurlijk hebben al onze partners alle benodigde verzekeringen.

En om echt ontspannen op vakantie te gaan, moet je voldoende tijd voor je reis inplannen. Files, volle snelwegen aan het begin van de vakantie of zelfs het weer kunnen je reistijd beïnvloeden. Ga daarom ontspannen op zoek naar een parkeerplaats en reserveer direct vooraf bij Parkos. Zo kun je met een gerust hart van je vakantie genieten en tegelijkertijd geld besparen.