ParkenFlughafenDüs

ParkenFlughafenDüs is een groot parkeerbedrijf vlakbij Düsseldorf Airport. ParkenFlughafenDüs parkeert uw auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanaf de parking bent u binnen 3 minuten op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkenFlughafenDüs

ParkenFlughafenDüs beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen ParkenFlughafenDüs

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 8 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2021. Beoordeling geschreven op 21 maart 2021.


Top service!!!

10

Heeft geparkeerd in januari 2021. Beoordeling geschreven op 07 februari 2021.


Goeie !!

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 20 januari 2021.


Een woord “GEWELDIG”

10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 07 januari 2021.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in november 2020. Beoordeling geschreven op 17 november 2020.


Beste parking aardige mensen 24/7 beschikbaar en betrouwbaar top top

Over ParkenFlughafenDüs

Met 1200 parkeerplekken kunt u uw auto altijd kwijt bij ParkenFlughafenDüs. Zij beheren meerdere parkeerterreinen en een parkeergarage. De auto's worden vanaf de Kieshecker Weg over verschillende terreinen verdeeld. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. De shuttlebus staat 24/7 voor u klaar.

Shuttle parkeren
U levert de auto in op de hoofdlocatie van ParkenFlughafenDüs, vanaf waar de shuttlebus u naar Düsseldorf Airport brengt. De autosleutels mag u meenemen op reis. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op.

De parkeerterreinen zijn allemaal voorzien van goede verlichting. Er is dag en nacht personeel op de terreinen aanwezig om over de auto’s te waken. De parkeergarage wordt beveiligd door camera’s, bewaking en een alarmsysteem. Zo staat uw auto altijd veilig.

Op de hoofdlocatie van ParkenFlughafenDüs kunt u binnen bij de receptie wachten. Hier zijn ook drank- en snackautomaten te vinden. De parkeerterreinen zijn allemaal verhard. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aanvragen.De parkeer aanbieder heeft op het terrein een pinautomaat staan waar u gebruik van kan maken.

Deze parking vervult al onze veiligheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19. Om contactpunten te minimaliseren, vragen we u om zelf uw baggage in- en uit te laden.

Shuttle parkeren

Aankomst
ParkenFlughafenDüs is te vinden op de Kieshecker Weg 120, in Düsseldorf. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de A44 afslag 31 Flughaven-Düsseldorf. Met de routeplanner van Parkos vindt u dit gemakkelijk. Het ligt maar 1,5 kilometer van Düsseldorf Airport.

Bij aankomst parkeert u de auto voor het kantoor om in te checken. Uw sleutel mag u op reis meenemen. Nadat u het parkeerbewijs ontvangen heeft, staat de shuttlebus buiten voor het kantoor voor u klaar. De witte of grijze bus heeft het logo van ParkenFlughafenDüs in combinatie met “Parkenflughafendus.de” op de zijkant. De rit naar de luchthaven duurt ongeveer drie minuten.

Vertrek
Op de terugreis verloopt de procedure als volgt. Nadat u geland bent en de bagage opgehaald heeft, neemt u contact op met de service-hotline van ParkenFlughafenDüs. Daarna loopt u naar het vertrekniveau B10 waar de witte shuttlebus u ophaalt.

Wanneer u de reis onverwachts wilt verkorten of verlengen met één of meer dagen, kunt u dit aan ParkenFlughafenDüs doorgeven. In het geval dat u later terugkomt, kunt u bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse contant afrekenen.

Adres

Kiesheckerweg 120, 40468, Düsseldorf

Help