Bij Queen-Valetpark Düsseldorf kunt u uw auto gemakkelijk en veilig laten parkeren. U kunt uw auto rechtstreeks naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur op u wacht. U kunt uw auto elke dag zowel binnen als buiten parkeren.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Queen-Valetpark Düsseldorf beschikt over 500 parkeerplaatsen, zowel overdekt als in de open lucht. De maximale instaphoogte is 2,20 m. De parkeerplaats is de klok rond voor u geopend

  .

  Loketdienst
  Met valet parking rijdt u niet naar het parkeerterrein zelf, maar rechtstreeks naar de luchthaven. Een medewerker van Queen-Valetpark Düsseldorf wacht u op in de vertrekhal. Na een korte controle van uw auto op eventuele bestaande schade, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw auto op de parkeerplaats parkeert. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

 • veiligheid

  chevron

  Koningin-Valetpark Düsseldorf heeft twee parkeerterreinen. De buitenruimte is omheind en geasfalteerd. De parkeergarage wordt bewaakt met camera's en beveiligd met slagbomen. Uw autosleutels liggen veilig in een kluis.

  Tijdens de overdracht van de auto wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Er zullen foto's worden genomen en de kilometerstand zal worden genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat misverstanden worden vermeden. Uw auto is verzekerd in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

 • faciliteiten

  chevron

  Queen-Valetpark Düsseldorf biedt hulp in geval van een lege accu voor uw auto. De chauffeur zal u graag helpen bij het uitladen van de auto met uw bagage.

 • bereikbaarheid

  chevron

  Op de dag van uw reis rijdt u naar de luchthaven van Düsseldorf. Bel Queen Valetpark 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer is +49(0)15906345122.

  Uw auto wordt overhandigd bij Vertrekhal B-C deur nummer 10. Een lid van het personeel zal daar op u wachten. Het personeelslid herkent uw auto aan het nummerbord en het automodel dat u bij uw reservering hebt opgegeven. De chauffeur zal uw reserveringsbevestiging en uw auto controleren op eventuele schade. Daarna kunt u inchecken voor uw vlucht.

  Op de terugweg en bij aankomst op de luchthaven belt u Queen Valetpark onmiddellijk nadat u uw bagage heeft opgehaald. Als uw vlucht vertraagd is, laat het hen dan ook telefonisch weten. De chauffeur brengt uw auto terug naar Vertrekhal B-C, vanwaar u uw reis kunt vervolgen.

 • Locatie

  chevron
Datum van
za. 16-12-2023
Datum tot
za. 23-12-2023

Over Queen-Valetpark Düsseldorf

 • Lage prijzen
 • In de buurt van Düsseldorf
 • Bewaakte zone
 • Overdekt parkeren mogelijk
Beoordelingen en recensies
Ashok Varandani
full star
8
Geparkeerd van 18-11-2023 tot 30-11-2023
Sehr gut
Valet buiten
1 december 2023
jerry kers
full star
10
Geparkeerd van 12-11-2023 tot 14-11-2023
Makkelijk en goed .
Valet buiten
16 november 2023
Ramon Schiller
full star
10
Geparkeerd van 11-11-2023 tot 15-11-2023
Ok
Valet buiten
16 november 2023
Beschikbaarheid Queen-Valetpark Düsseldorf
16 december 2023 naar 23 december 2023 Wijzig data

Queen-Valetpark Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.