Queen-Valetpark Düsseldorf

Bij Queen-Valetpark Düsseldorf kunt u uw auto gemakkelijk en veilig laten parkeren. U kunt uw auto rechtstreeks naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur op u wacht. U kunt uw auto elke dag zowel binnen als buiten parkeren.

Meer informatie

Adres

Malmedyer Str. 15-23, 40549, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Queen-Valetpark Düsseldorf

Beoordelingen Queen-Valetpark Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 24 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Medewerkers spraken beperkt engels

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 13 januari 2022.


Goed

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 12 januari 2022.


Goede service..

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 09 januari 2022.


.

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 02 december 2021.


Snel en vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 30 november 2021.


Beste parking, makkelijk reserveren auto wordt precies op tijd opgehaald en weer terug bracht!! Nooit geen andere meer

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 15 november 2021.


Zeer goed en vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 10 november 2021.


Hele goeie ervaring met Queen-valetpark op alle keren dat ik van hun gebruik hebt gemaakt. Prettige samenwerking en correct personeel

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2021.


Het was simpel om te reserveren. Daarna ontvingen we een mail met duidelijke aanwijzingen. Een half uur voor aankomst moesten we bellen en er stond iemand gereed om de auto in ontvangst te nemen. Na de kmstand ingevulde te hebben en foto's te hebben genomen door de medewerker, werd de auto meegenomen. Wij kregen nog een duidelijke uitleg wat te doen bij terugkomst en kregen een kaartje met daarop het telefoonnummer. Bij terugkomst weer gebeld en toen wij buiten kwamen werd de auto voortgebracht. Al met al een super service en goed geregeld. Wij zijn super tevreden. Het is gewoon fijn om geen zorgen te hebben over het parkeren.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2021.


Snelle service.
Waren snel ter plaatse voor vertrek en terugkomst op het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2021.


Ik ben wel tevreden over het contact en ze waren er redelijk snel. Wat mij wel opviel is dat er 32 km is gereden met onze auto en de auto die ook met ons mee was daar was 20 km mee gereden. Geen schades dus wel tevreden

8

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2021.


Positief. Afspraak = afspraak. Bij terugkomst auto snel weer ontvangen erg prettig.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2021.


Goede service
Bij aankomst stond er al iemand te wachten en toen we terug kwamen en gebeld hadden waren ze er ook al meteen toen we buiten kwamen!
Vriendelijk en netjes kortom goede service en zeker voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2021. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2021.


Heel erg vriendelijk. Ze zijn op tijd. Alles is goed geregeld. Ze spreken meerdere talen. Echte aanrader!

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 28 september 2021.


Goede service
Alleen jammer dat er geen Engels gesproken werd

Over Queen-Valetpark Düsseldorf

Queen-Valetpark Düsseldorf beschikt over 500 parkeerplaatsen, zowel overdekt als in de open lucht. De maximale instaphoogte is 2,20 m. De parkeerplaats is de klok rond voor u geopend

.

Loketdienst
Met valet parking rijdt u niet naar het parkeerterrein zelf, maar rechtstreeks naar de luchthaven. Een medewerker van Queen-Valetpark Düsseldorf wacht u op in de vertrekhal. Na een korte controle van uw auto op eventuele bestaande schade, kunt u alvast inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur uw auto op de parkeerplaats parkeert. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

Koningin-Valetpark Düsseldorf heeft twee parkeerterreinen. De buitenruimte is omheind en geasfalteerd. De parkeergarage wordt bewaakt met camera's en beveiligd met slagbomen. Uw autosleutels liggen veilig in een kluis.

Tijdens de overdracht van de auto wordt uw auto gecontroleerd op eventuele bestaande schade. Er zullen foto's worden genomen en de kilometerstand zal worden genoteerd. U vult het formulier samen met de chauffeur in, zodat misverstanden worden vermeden. Uw auto is verzekerd in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Queen-Valetpark Düsseldorf biedt hulp in geval van een lege accu voor uw auto. De chauffeur zal u graag helpen bij het uitladen van de auto met uw bagage.

Op de dag van uw reis rijdt u naar de luchthaven van Düsseldorf. Bel Queen Valetpark 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer is +49(0)15906345122.

Uw auto wordt overhandigd bij Vertrekhal B-C deur nummer 10. Een lid van het personeel zal daar op u wachten. Het personeelslid herkent uw auto aan het nummerbord en het automodel dat u bij uw reservering hebt opgegeven. De chauffeur zal uw reserveringsbevestiging en uw auto controleren op eventuele schade. Daarna kunt u inchecken voor uw vlucht.

Op de terugweg en bij aankomst op de luchthaven belt u Queen Valetpark onmiddellijk nadat u uw bagage heeft opgehaald. Als uw vlucht vertraagd is, laat het hen dan ook telefonisch weten. De chauffeur brengt uw auto terug naar Vertrekhal B-C, vanwaar u uw reis kunt vervolgen.

Adres

Malmedyer Str. 15-23, 40549, Düsseldorf