Park Expert

Park Expert weet hoe belangrijk het is om goed de auto te kunnen parkeren. Met hun shuttle of valet dienst kunt u er gerust op zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kunt de auto zowel overdekt als buiten parkeren. De parking ligt op 9 minuten rijden van Düsseldorf Airport en de shuttlebussen rijden elke 3 minuten. Park Expert en haar medewerkers passen dag en nacht op uw auto.

Meer informatie

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Expert

Park Expert beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Park Expert

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 1154 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 22 september 2019.


Prima geregeld volgende keer ook weer

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 18 september 2019.


Vriendelijk en snel geholpen. Bij het ophalen sprak de medewerker geen engels of nederlands dus het was even lastig om door te geven dat we waren aangekomen. Maar dit kwam uiteindelijk goed.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


As usual, prima service. Ik kom hier heel veel en nooit teleurgesteld geweest. Je wordt snel gebracht en snel gehaald. Dat is fijn. Auto staat klaar als je terugkomt.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 16 september 2019.


Ter plaatsen konden we na de sleutels inleveren gelijk vertrekken en binnen 10 min stonden we op vliegveld.

op terug reis stond na telefonisch contact de shuttelbus weer klaar en waren we weer binnen 10 min op ppl waar onze auto weer klaar stond

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 15 september 2019.


Snel geregeld, vriendelijk personeel, snelle transfer.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 13 september 2019.


Alles goed.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 13 september 2019.


Gemakkelijke en snelle boeking.
prijs/kwaliteit is goed.
Nette en snelle afhandeling bij aankomt en terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 13 september 2019.


Duidelijke prijs afspraak.
Aangekomen en snel afgehandeld.
Reis naar vliegveld was comfortabel en binnen 10min.
Bij het ophalen was de wachttijd 5min op het vliegveld.
Verder alles prima

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 10 september 2019.


Zeer goede parkeerplaats.Hele fijne medewerkers.Transfer ook snel geregeld.En de prijs is ook goed.Volgende keer weer hier parkeren.Ga zo door met jullie bedrijfje.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 09 september 2019.


Fijne service, voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 08 september 2019.


...

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 07 september 2019.


Duidelijke communicatie bij het reserveren van de parkeerplaats. Zeer snelle aan-en afvoer naar en van het vliegveld. Goedkoop in dit geval zeker niet duurkoop!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 07 september 2019.


Uitstekende Parkeer gelegenheid u wordt bij ontvangst vlot en correct ontvangen en vrijwel direct maar de luchthaven gebracht ook bij terugkomst wordt u volgens afspraak opgehaald en wordt uw auto voor u klaargezet .het Geheel heb ik als zeer prettig ervaren en zal er ook zeker weer gebruik van maken

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 06 september 2019.


Keurig geregeld, mooi op tijd gebracht en opgehaald van en naar de luchthaven.Zeer betaalbaar, en een prima oplossing voor iedereen die regelmatig vliegt!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 06 september 2019.


Heel erg tevreden! Direct bij aankomst goed geholpen door de medewerkers. Er werden opnames gemaakt van mijn auto, dit meer ter bevestiging dat de auto in zelfde staat wordt terug geleverd. Vervolgens werden we afgezet naar de luchthaven, dat alleen een korte rit van +/- 10 min duurde. Bij terugkomst gebeld om opgehaald te worden, dit ging ook super vlot. Binnen 10 minuten waren ze al op de luchthaven. Verder geen aanvullingen! Erg tevreden, zeker een aanrader!!

Over Park Expert

Park Expert is al jarenlang deskundig op het gebied van parkeren. Op het terrein van Park Expert zijn 24/7 medewerkers aanwezig om u te helpen. Zij hebben 800 parkeerplekken, overdekt en buiten. Hier kunnen auto’s niet langer dan 5,5 meter of breder dan 2,5 meter terecht. Het ervaren personeel verzorgt verder een uitstekende valet of shuttle service. ParkExpert beschikt over 4 terreinen. De auto's worden vanaf de Theodorstraße over verschillende terreinen verdeeld.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het adres van ParkExpert om uw auto te parkeren. Het personeel neemt de auto van u over en parkeert deze voor u. ParkExpert bewaart uw autosleutels om de parkeerruimte efficiënt te kunnen gebruiken. Een shuttlebus staat klaar om u van en naar Düsseldorf Airport te brengen op de heen- en terugreis.

Valet parkeren
Met de valetdienst kiest u voor een makkelijke parkeeroptie: uw auto wordt door een medewerker van Park Expert opgehaald van het vliegveld en door hem of haar geparkeerd. U hoeft dus enkel het adres van het vliegveld te onthouden. Op het vliegveld controleert u samen met de chauffeur de auto. Daarna kunt u inchecken, terwijl de auto voor u geparkeerd wordt. Op de terugreis wordt uw auto weer naar het vliegveld gebracht.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag door het personeel bewaakt. Tevens is er videobewaking aanwezig, ondersteund door een omheining. De garage is verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten door een rolluik. Voor de autosleutels is er een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto wordt deze door u en een medewerker gecontroleerd op schades. De auto is tijdens de parkeerduur is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van ParkExpert.

Het buitenterrein van ParkExpert is verhard. Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Mocht u op de shuttlebus moeten wachten, is er een lounge waar u kunt zitten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Park Expert ligt in het noordoosten van Düsseldorf, aan de Theodorstraße 290. Zij delen het parkeerterrein met de bedrijven Cleverparks en Park am Ring. U kunt de parking daarom ook herkennen aan enkele spandoeken van deze drie bedrijven die aan het hek hangen. Om Park Expert nog makkelijker te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Bij aankomst rijdt u het terrein op. De receptie bevindt zich bij de ingang aan de linkerhand. Hier kunt u zich melden om de auto af te dragen. Er is altijd personeel aanwezig op de parking.

Om daarna op het vliegveld te komen kunt u gebruik maken van de shuttlebus. Deze donkerblauwe bus heeft de logo’s van alle drie samenwerkende bedrijven, Park Expert, Park am Ring en Cleverpark. De shuttlebus rijdt in principe voor elke klant apart. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 9 minuten.

Vertrek
Op de terugreis belt u met Park Expert wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport. De shuttlebus wordt dan naar het vliegveld gestuurd. U kunt ondertussen uw koffers ophalen en naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C) lopen. Hierbuiten wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet op de heenreis.

Het kan gebeuren dat u een dag of meer eerder of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u tijdens de reis telefonisch doorgeven aan Park Expert. Mogelijk moet u bij een verlate terugvlucht bijbetalen. Dit kunt u aan het einde van de reis ter plaatse contant betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vliegt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 20 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met Park Expert. Zij hebben dan genoeg tijd om de chauffeur naar het vliegveld te sturen.

De chauffeur zal u opwachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). De chauffeur draagt werkkleding waarop het logo van Park Expert staat samen met twee andere bedrijven, Cleverparks en Park am Ring. De chauffeur kan uw auto ook herkennen aan het kenteken en model auto. Deze gegevens zijn door u aangegeven bij het maken van uw reservering.

Samen met de chauffeur controleert uw auto op eventuele schades. Vervolgens helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage. U kunt nu inchecken voor uw vlucht. De chauffeur brengt uw auto ondertussen naar het parkeerterrein. Tijdens de parkeerperiode wordt er niet meer dan 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Uw auto wordt op de terugreis weer naar het vliegveld gebracht. Wanneer u na de landing de bagage weer opgehaald hebt, neemt u contact op met Park Expert. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven.

De chauffeur wacht u wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) op. U kunt dan na een korte controle naar huis rijden.

Het is mogelijk dat u uw reis verlengt of verkort met één of meer dagen om wat voor reden dan ook. Hierdoor kunnen wel extra kosten ontstaan, welke u ter plekke contant kunt bijbetalen aan de chauffeur.

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf

Help