Park Expert

Park Expert weet hoe belangrijk het is om goed de auto te kunnen parkeren. Met hun shuttle of valet dienst kunt u er gerust op zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kunt de auto zowel overdekt als buiten parkeren. De parking ligt op 9 minuten rijden van Düsseldorf Airport en de shuttlebussen rijden elke 3 minuten. Park Expert en haar medewerkers passen dag en nacht op uw auto.

Meer informatie

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Expert

Park Expert beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Park Expert

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 1191 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 19 november 2019.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 16 november 2019.


Heel erg tevreden, het contact met de medewerkers verliep heel goed

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 15 november 2019.


Alles is goed verlopen

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 14 november 2019.


Erg snel en heel aardig.
Fijn geparkeerd nix geks.
Auto stond al klaar konden zo na huis rijden.
Bedankt voor de fijne service tot volgend jaar!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 13 november 2019.


Top! 30 min vóór aankomst belde de chaffeur zelf hoelang ik nog onderweg was. Bij aankomst stond hij op de afgesproken plek te wachten. Men heeft zelf mijn documenten die ik in de auto vergeten was naar mij gebracht. Top service, zeker te overwegen voor een ieder die zorgeloos wil vliegen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Prima alles super goed en snel en vooral makelijk

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 12 november 2019.


Prima service, ze stonden al klaar met aannemen en afgeven van onze auto.
Zeler voor herhaling vatbaal

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 11 november 2019.


Netjes en snel alles geregeld! Heel fijn!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Alles ok , van a t/m z .
Super geregeld.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Was goed alleen jammer dat de auto's geen zelfde telefoonnummers hadden als op het kaartje

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Uitstekend als altijd. Vriendelijk personeel, je wordt snel gebracht en gehaald en de auto staat rijklaar als je terugkomt van het vliegveld. Ik kom hier vaak en nimmer een negatieve ervaring gehad.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


ALLES GOED GEREGELD

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Makkelijk gereserveerd. Je komt aan, je meldt je. Je auto wordt netjes weggezet. In luttele minuten ben je met de shuttle op het vliegveld. Bij aankomst even bellen, je wordt snel opgehaald en je auto staat al weer klaar op je te wacgten. Goede prijs-kwaliteit verhouding !

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Dit is de 4 x dat we er parkeren wij zijn altijd netjes behandeld
als we weer via Dusseldorf gaan, gaan we zeker hier weer parkeren

Over Park Expert

Park Expert is al jarenlang deskundig op het gebied van parkeren. Op het terrein van Park Expert zijn 24/7 medewerkers aanwezig om u te helpen. Zij hebben 800 parkeerplekken, overdekt en buiten. Hier kunnen auto’s niet langer dan 5,5 meter of breder dan 2,5 meter terecht. Het ervaren personeel verzorgt verder een uitstekende valet of shuttle service. ParkExpert beschikt over 4 terreinen. De auto's worden vanaf de Theodorstraße over verschillende terreinen verdeeld.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het adres van ParkExpert om uw auto te parkeren. Het personeel neemt de auto van u over en parkeert deze voor u. ParkExpert bewaart uw autosleutels om de parkeerruimte efficiënt te kunnen gebruiken. Een shuttlebus staat klaar om u van en naar Düsseldorf Airport te brengen op de heen- en terugreis.

Valet parkeren
Met de valetdienst kiest u voor een makkelijke parkeeroptie: uw auto wordt door een medewerker van Park Expert opgehaald van het vliegveld en door hem of haar geparkeerd. U hoeft dus enkel het adres van het vliegveld te onthouden. Op het vliegveld controleert u samen met de chauffeur de auto. Daarna kunt u inchecken, terwijl de auto voor u geparkeerd wordt. Op de terugreis wordt uw auto weer naar het vliegveld gebracht.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag door het personeel bewaakt. Tevens is er videobewaking aanwezig, ondersteund door een omheining. De garage is verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten door een rolluik. Voor de autosleutels is er een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto wordt deze door u en een medewerker gecontroleerd op schades. De auto is tijdens de parkeerduur is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van ParkExpert.

Het buitenterrein van ParkExpert is verhard. Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Mocht u op de shuttlebus moeten wachten, is er een lounge waar u kunt zitten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Park Expert ligt in het noordoosten van Düsseldorf, aan de Theodorstraße 290. Zij delen het parkeerterrein met de bedrijven Cleverparks en Park am Ring. U kunt de parking daarom ook herkennen aan enkele spandoeken van deze drie bedrijven die aan het hek hangen. Om Park Expert nog makkelijker te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Bij aankomst rijdt u het terrein op. De receptie bevindt zich bij de ingang aan de linkerhand. Hier kunt u zich melden om de auto af te dragen. Er is altijd personeel aanwezig op de parking.

Om daarna op het vliegveld te komen kunt u gebruik maken van de shuttlebus. Deze donkerblauwe bus heeft de logo’s van alle drie samenwerkende bedrijven, Park Expert, Park am Ring en Cleverpark. De shuttlebus rijdt in principe voor elke klant apart. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 9 minuten.

Vertrek
Op de terugreis belt u met Park Expert wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport. De shuttlebus wordt dan naar het vliegveld gestuurd. U kunt ondertussen uw koffers ophalen en naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C) lopen. Hierbuiten wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet op de heenreis.

Het kan gebeuren dat u een dag of meer eerder of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u tijdens de reis telefonisch doorgeven aan Park Expert. Mogelijk moet u bij een verlate terugvlucht bijbetalen. Dit kunt u aan het einde van de reis ter plaatse contant betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vliegt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 20 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met Park Expert. Zij hebben dan genoeg tijd om de chauffeur naar het vliegveld te sturen.

De chauffeur zal u opwachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). De chauffeur draagt werkkleding waarop het logo van Park Expert staat samen met twee andere bedrijven, Cleverparks en Park am Ring. De chauffeur kan uw auto ook herkennen aan het kenteken en model auto. Deze gegevens zijn door u aangegeven bij het maken van uw reservering.

Samen met de chauffeur controleert uw auto op eventuele schades. Vervolgens helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage. U kunt nu inchecken voor uw vlucht. De chauffeur brengt uw auto ondertussen naar het parkeerterrein. Tijdens de parkeerperiode wordt er niet meer dan 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Uw auto wordt op de terugreis weer naar het vliegveld gebracht. Wanneer u na de landing de bagage weer opgehaald hebt, neemt u contact op met Park Expert. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven.

De chauffeur wacht u wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) op. U kunt dan na een korte controle naar huis rijden.

Het is mogelijk dat u uw reis verlengt of verkort met één of meer dagen om wat voor reden dan ook. Hierdoor kunnen wel extra kosten ontstaan, welke u ter plekke contant kunt bijbetalen aan de chauffeur.

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf

Help