Park Expert weet hoe belangrijk het is om goed de auto te kunnen parkeren. Met hun shuttle of valet dienst kunt u er gerust op zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat. U kunt de auto zowel overdekt als buiten parkeren. De parking ligt op 9 minuten rijden van Düsseldorf Airport en de shuttlebussen rijden elke 3 minuten. Park Expert en haar medewerkers passen dag en nacht op uw auto.

Meer informatie

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Expert

Park Expert beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Park Expert

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 966 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2019. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


- Makkelijk bereikbaar telefonisch ook
- Goede service
- Bij aankomst helaas langer als 30 minuten moeten wachten, vandaar 4 sterren
- Medewerkers zijn professioneel en betrokken

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 03 januari 2019.


Goedkoop parkeren bij het vliegveld. De medewerkers zijn aardig en de auto stond keurig vooraan klaar toen wij deze weer op kwamen halen.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Snel en net service. Prima!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 31 december 2018.


Goeie service! Aanrader!

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 30 december 2018.


Super

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 28 december 2018.


Prima service zoals iedere keer...

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Heel goed op tijd bij de air poort passagiers op halen geen vertraging

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Prima.
Goed parkeren en snelle shuttle service. Zelfs de in de auto vergeten telefoon werd snel na bezorgd.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Werkt perfect! Wij hebben op zeer korte termijn geboekt en alles werkte zoals je mag verwachten. Het wegbrengen naar het vliegveld en opgehaald worden, werd stipt op tijd uitgevoerd.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 december 2018.


Zeer goed

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


VRIENDELIJK, CORRECT EN VLOTTE SERVICE.
Aankomst in de ochtend tegen half vier, geen enkel probleem, vlot bij vliegveld afgeleverd en pick-up na terugkomst op spitsuur rond 17.00 u. ook prima gegaan. Auto heeft binnen gestaan, zelf niet hoeven zoeken, stond alweer klaar bij kantoor. Volgende keer weer.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Snelle service, en makkelijk

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Prima geregeld. Goede en snelle service

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Top ,snel en goedkoop

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 10 december 2018.


De service was goed. Bij aankomst leverden we de sleutels in van de auto en werden we meteen met een busje naar het vliegveld gebracht en op de terugweg verliep dit ook soepel. Het enige nadeel vond ik dat de persoon die in de bus reed, amper engels sprak. Waardoor het lastig communiceren was. Voor de rest heb ik niks aan te merken, goed service!

Over Park Expert

Park Expert is al jarenlang deskundig op het gebied van parkeren. Op het terrein van Park Expert zijn 24/7 medewerkers aanwezig om u te helpen. Zij hebben 800 parkeerplekken, overdekt en buiten. Hier kunnen auto’s niet langer dan 5,5 meter of breder dan 2,5 meter terecht. Het ervaren personeel verzorgt verder een uitstekende valet of shuttle service. ParkExpert beschikt over 4 terreinen. De auto's worden vanaf de Theodorstraße over verschillende terreinen verdeeld.

Shuttle parkeren
U rijdt naar het adres van ParkExpert om uw auto te parkeren. Het personeel neemt de auto van u over en parkeert deze voor u. ParkExpert bewaart uw autosleutels om de parkeerruimte efficiënt te kunnen gebruiken. Een shuttlebus staat klaar om u van en naar Düsseldorf Airport te brengen op de heen- en terugreis.

Valet parkeren
Met de valetdienst kiest u voor een makkelijke parkeeroptie: uw auto wordt door een medewerker van Park Expert opgehaald van het vliegveld en door hem of haar geparkeerd. U hoeft dus enkel het adres van het vliegveld te onthouden. Op het vliegveld controleert u samen met de chauffeur de auto. Daarna kunt u inchecken, terwijl de auto voor u geparkeerd wordt. Op de terugreis wordt uw auto weer naar het vliegveld gebracht.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag door het personeel bewaakt. Tevens is er videobewaking aanwezig, ondersteund door een omheining. De garage is verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten door een rolluik. Voor de autosleutels is er een kluis.

Tijdens de afdracht van de auto wordt deze door u en een medewerker gecontroleerd op schades. De auto is tijdens de parkeerduur is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van ParkExpert.

Het buitenterrein van ParkExpert is verhard. Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Mocht u op de shuttlebus moeten wachten, is er een lounge waar u kunt zitten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Park Expert ligt in het noordoosten van Düsseldorf, aan de Theodorstraße 290. Zij delen het parkeerterrein met de bedrijven Cleverparks en Park am Ring. U kunt de parking daarom ook herkennen aan enkele spandoeken van deze drie bedrijven die aan het hek hangen. Om Park Expert nog makkelijker te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Bij aankomst rijdt u het terrein op. De receptie bevindt zich bij de ingang aan de linkerhand. Hier kunt u zich melden om de auto af te dragen. Er is altijd personeel aanwezig op de parking.

Om daarna op het vliegveld te komen kunt u gebruik maken van de shuttlebus. Deze donkerblauwe bus heeft de logo’s van alle drie samenwerkende bedrijven, Park Expert, Park am Ring en Cleverpark. De shuttlebus rijdt in principe voor elke klant apart. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 9 minuten.

Vertrek
Op de terugreis belt u met Park Expert wanneer u geland bent op Düsseldorf Airport. De shuttlebus wordt dan naar het vliegveld gestuurd. U kunt ondertussen uw koffers ophalen en naar de vertrekhal B-C (Abflug B-C) lopen. Hierbuiten wordt u opgehaald op dezelfde plek als waar u bent afgezet op de heenreis.

Het kan gebeuren dat u een dag of meer eerder of later terugvliegt dan gepland. Dit kunt u tijdens de reis telefonisch doorgeven aan Park Expert. Mogelijk moet u bij een verlate terugvlucht bijbetalen. Dit kunt u aan het einde van de reis ter plaatse contant betalen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vliegt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 20 minuten voordat u op de luchthaven aankomt, belt u met Park Expert. Zij hebben dan genoeg tijd om de chauffeur naar het vliegveld te sturen.

De chauffeur zal u opwachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). De chauffeur draagt werkkleding waarop het logo van Park Expert staat samen met twee andere bedrijven, Cleverparks en Park am Ring. De chauffeur kan uw auto ook herkennen aan het kenteken en model auto. Deze gegevens zijn door u aangegeven bij het maken van uw reservering.

Samen met de chauffeur controleert uw auto op eventuele schades. Vervolgens helpt de chauffeur u met het uitladen van uw bagage. U kunt nu inchecken voor uw vlucht. De chauffeur brengt uw auto ondertussen naar het parkeerterrein. Tijdens de parkeerperiode wordt er niet meer dan 12 kilometer in uw auto gereden.

Vertrek
Uw auto wordt op de terugreis weer naar het vliegveld gebracht. Wanneer u na de landing de bagage weer opgehaald hebt, neemt u contact op met Park Expert. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar de luchthaven.

De chauffeur wacht u wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) op. U kunt dan na een korte controle naar huis rijden.

Het is mogelijk dat u uw reis verlengt of verkort met één of meer dagen om wat voor reden dan ook. Hierdoor kunnen wel extra kosten ontstaan, welke u ter plekke contant kunt bijbetalen aan de chauffeur.

Adres

Theodorstraße 290, 40472, Düsseldorf

Help