PSD BANK DOME Düsseldorf

Nieuwe naam, dezelfde uitstekende service: de parkeergarage ISS DOME heet nu Parkhaus PSD BANK DOME. Voor de rest blijft alles bij het oude: topservice, beveiligde overdekte parking en redelijke prijzen! We kijken er naar uit u te zien!


Over parkeergarage PSD BANK DOME Düsseldorf Met onze partner parkeert u in een moderne parkeergarage direct bij de PSD Düsseldorf BANK DOME en zijn slechts een paar minuten verwijderd van de luchthaven van Düsseldorf. De biedt parkeerruimte voor 1200 auto's. De shuttlebus doet er ca. 9 minuten over naar het Düsseldorf Airport en vertrekt dagelijks ca. om de 30 minuten tussen 03:30 (eerste vertrek bij de PSD BANK DOME) en 00:15 (laatste vertrek bij de terminal). De parkeergarage bij de PSD BANK DOME is modern, met videocamera's bewaakt en voorzien van toiletten. Van hier kunt u veilig en ontspannen aan uw vakantie beginnen. U kunt uw parkeerplaats reserveren gemakkelijk online bij Parkos en betaal het parkeergeld ter plaatse in de parkeergarage. De pendeldienst brengt u de klok rond rechtstreeks naar de terminal (bus gate 10 - aankomstniveau C) en haalt u weer op bij het ontmoetingspunt in Düsseldorf Düsseldorf Luchthaven. Hier kunt u het hele jaar door profiteren van gunstige parkeertarieven.


Note: De door u opgegeven tijd wordt door de parkeeraanbieder gebruikt om personeel en pendelbussen in te plannen. en pendelbussen. Als de aankomsttijd na het maken van uw reservering meer afwijkt dan meer dan 2 uur nadat u uw reservering heeft gemaakt, kunt u deze kosteloos wijzigen onder "Reservering wijzigen" in uw bevestigingsmail. verandering" in uw bevestigingsmail. Als u uw vluchtgegevens nog niet kent Voer 00:00 in. Als u uw vluchttijden weet nadat u uw reservering heeft gemaakt, zouden we verzoeken wij u, om bovengenoemde reden, de aankomst- en vertrektijden en de vluchtnummers in uw bevestigingsmail te vermelden. vertrektijd en vluchtnummers in uw reservering.

Meer informatie

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PSD BANK DOME Düsseldorf

PSD BANK DOME Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen PSD BANK DOME Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 244 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 04 november 2022.


Ik parkeer altijd hier en blijf dit ook doen. Top locatie en goede service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2022.


Op de heenreis stond de bus al klaar en waren wij mooi op tijd op de luchthaven.
Op de terugweg duurde het lang voordat de bus op de afgesproken plek aanwezig was. Wij waren om 22:00 geland en stond voor 23:00 uur met onze koffers buiten. Helaas geen bus. Deze kwam pas om 23:40 uur. Hierdoor werd het parkeren 5 euro duurder, omdat wij over de afgesproken tijd zaten. Het aantal mensen, dat met ons in de bus stapten, stonden er ook al gelijk met ons te wachten. Het was prettiger geweest, als de bus er had gestaan en wij niet hadden hoeven wachten. Desondanks is het een prima parkeergelegenheid. Wij zouden er zeker aan denken als wij weer via Düsseldorf reizen.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2022.


Prima voor elkaar. echter de ophaaltijd mag sneller.
we waren ca 22.00 bij de halte. het is dus laat en koud.
medewerkers zijn vriendelijk.
prijs / kwaliteit verhouding vind ik prima in orde.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Ceweldige locatie,dicht bij de autbaan

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 14 september 2022.


Super netjes geregeld kan me niet voorstellen dat iemand hier een aanmerking op heeft vooral zo fijn een vaste halte bij aankomst hal dank u wel en graag tot ziens

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 14 september 2022.


Goed. Komen de volgende keer weer bij u parkeren.
Een minpuntje was dat we er thuis achter kwamen dat we 6 Euro meer moesten afrekenen ondanks dat we binnen tijdschema de auto op hebben gehaald.
volgens contract 43,00 Euro hebben betaald 49,00 Euro. t
Transactie:9219B6 Term:55643139.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 10 september 2022.


Prima parkeer plaats qua prijs kwaliteit verhouding

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 09 september 2022.


Jullie zijn toppers, en zeer klantvriendelijk. Wij komen terug!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2022.


Snel veilig en efficiënt. Precies waar het om gaat bij parkeren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2022.


Prima plek. Auto staat er veilig

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2022.


Door een andere revieuw gelezen te hebben, begrepen we dat het Parkvogel was waar we moesten parkeren, maar google maps bracht ons keurig waar we zijn moesten.Daar wachtte een vriendelijke werknemer ons op en gaf ons het parkeer kaartje en vertelde waar we op de bus konden wachten.We waren even in de war, omdat bij de reservering staat dat je voor af moet betalen, dit was echter achteraf.De bus die ons naar het vliegveld bracht, zowel heen als terug, zou wat ons betreft de chauffeur wat rustiger mogen rijden, niet iedereen heeft een zitplaats namelijk, en dan moet je je goed vast houden!!Verder top, ook qua prijs goed te doen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2022.


Dag,
Het parkeren ging helemaal prima. Prima garage en zeker niet duur!

De medewerker echter, bij het ophalen van de auto was zeer, zeer zeer onbeleeft.
We hadden een aantal uren vertraging en ook vertraging bij de bagageband. We konden daarna het afhaalpunt niet vinden en werden door de medewerkers de taxi's die er stonden naar een verkeerde plek gestuurd. Nadat we het afhaalpunt gevonden hadden in de brief staat iets anders dan op de deuren van het vliegveld hebben we gebeld voor de bus. Bleek dat de laatste bus al geweest was en dat we maar een taxi moesten regelen zei de medewerker al boos aan de telefoon. Daar aangekomen was hij niet genegen ons te helpen. Na nog 2x aankloppen bij z'n kantoortje hielp hij ons uiteindelijk.
We hebben hem zelf gevraagd waarom hij zo boos tegen ons deed. Zijn antwoord was hij dat hij baalde dat we met de taxi kwamen, dat we de bus gemist hadden, dat hij geen pauze daardoor had gehad en bovendien ook z'n eten koud was geworden...het was ook nog eens Feierabend en andere mensen lukte het wel om tijd te komen. Uitleg dat we vertraging op vertraging hadden gehad deerde hem niet.

Dit heeft zeker ons plezier bedorven...het was geen fijne afsluiting van gelukkig wel een fijne vakantie.
groet, Cindy

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2022.


Toen we aankwamen wisten we dat we ernaast moesten zijn door de reviews, dat is het enige minpuntje. Voor de rest fijne parkeerplek voor een mooi prijsje!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2022.


Vooraf duidelijke informatie gekregen vanuit Parkos. Bij aankomst was er helaas alleen boven op het dak een parkeerplaats vrij dus niet overdekt gestaan.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2022.


Prima geregeld,
Netjes opgehaald met shutle bus rijdt om het half uur.
Netjes afgezet op het vliegveld ook weer netjes opgehaald,goede duidelijke wachtplaats voor ophaal plaats.
Snel kunnen betalen en op naar huis.

Over PSD BANK DOME Düsseldorf

Nieuwe naam, dezelfde uitstekende service: de parkeergarage ISS DOME heet nu Parkhaus PSD BANK DOME. Voor de rest blijft alles bij het oude: topservice, beveiligde overdekte parking en redelijke prijzen! We kijken er naar uit u te zien!


Over ons


Met onze partner parkeert u in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse PSD BANK DOME en zijn slechts een paar minuten verwijderd van de luchthaven van Düsseldorf. De parkeerterrein biedt plaats aan 1200 auto's. De shuttlebus doet er ca. 9 minuten over naar het Düsseldorf Airport en vertrekt dagelijks ca. om de 30 minuten tussen 03:30 (eerste vertrek bij de PSD BANK DOME) en 00:15 (laatste vertrek bij de terminal). U kunt vertrouwen op dat er altijd een personeelslid ter plaatse zal zijn. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME is modern, met videobewaking en voorzien van toiletten. De parkeerplaatsen en de parkeerplaatsen zijn schoon en ruim. Hier kunt u uw vakantie veilig beginnen en begin je vakantie. U kunt uw parkeerplaats gemakkelijk online reserveren bij Parkos en betaal het parkeergeld ter plaatse op de parkeerplaats. U hoeft het parkeergeld pas te betalen als u betaal het parkeergeld voordat u de parkeerplaats verlaat. De pendeldienst brengt u rechtstreeks naar de terminal (busplatform 10 - aankomstniveau, pier C) en pikt u weer op bij het ontmoetingspunt op en haalt u op de terugreis weer op bij het ontmoetingspunt op de luchthaven van Düsseldorf. U kunt dus naar uw vakantie te vliegen, ongeacht de tijd en de terminal. Hier profiteert u van gunstige parkeertarieven het hele jaar door. U krijgt alle informatie over uw parkeerprocedure en aangeboden parkeerplaatsen met uitzonderlijke service in de directe omgeving van de luchthaven Düsseldorf.

Pendelparkeerplaats


.

U rijdt rechtstreeks naar de slagboom van de parkeergarage bij de PSD BANK DOME en trekt een parkeerkaartje over de gele een parkeerkaartje via de gele knop. Het exacte adres vindt u in de bevestiging van uw reservering of op onze website. Uw reservering is ook opgeslagen in ons systeem en dat van onze partner. Als u vragen heeft met betrekking tot uw parkeergelegenheid, zal een personeelslid u te woord staan om u te helpen. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een pendelbus u naar de luchthaven. naar de luchthaven. Het personeel ter plaatse helpt u graag met uw bagage en geeft u een overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. De capaciteit van de pendelbus is tot 40 passagiers. Je neemt je autosleutels mee op reis. Bij uw terugkeer zal de pendelbus u oppikken halen u op van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 aankomstniveau terminalgebied C) en brengen u terug naar de parkeerplaats. C) en brengt u terug naar de parkeerplaats. Als je langer geparkeerd hebt dan gereserveerd, zal het parkeertarief dienovereenkomstig worden aangepast. U kunt de bijbehorende parkeerplaats vinden ter plaatse. De uiteindelijk te betalen prijs heeft betrekking op de daadwerkelijk door u verbruikte parkeertijd. Indien u langer heeft geparkeerd dan gereserveerd, wordt het parkeertarief hierop aangepast. De bijbehorende parkeertarieven kunt u ter plaatse opvragen Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK DOME.

Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK.

Van hieruit kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen, veiligheid en comfort is zeer belangrijk voor de provider erg belangrijk. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME bij de luchthaven Düsseldorf wordt gedeeltelijk met video bewaakt en het personeel is 24 uur per dag ter plaatse. Onze partner is verzekerd volgens zijn algemene voorwaarden en u neemt uw autosleutels mee. U kunt focus op uw check-in en uw vlucht naar uw vakantie, terwijl onze medewerkers ter plaatse garant staan voor een vlotte ter plaatse garanderen een soepel proces.

Nieuwe naam, dezelfde uitstekende service: de parkeergarage ISS DOME heet nu Parkhaus PSD BANK DOME. Voor de rest blijft alles bij het oude: topservice, beveiligde overdekte parking en redelijke prijzen! We kijken er naar uit u te zien!


Over ons


Met onze partner parkeert u in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse PSD BANK DOME en zijn slechts een paar minuten verwijderd van de luchthaven van Düsseldorf. De parkeerterrein biedt plaats aan 1200 auto's. De shuttlebus rijdt elke 30 minuten van 3.30 uur (eerste vertrek bij de PSD BANK DOME) tot 00.15 uur (laatste vertrek bij de terminal) tussen de parkeergarage en de luchthaven Düsseldorf. U kunt vertrouwen op dat er altijd een personeelslid ter plaatse zal zijn. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME is modern, met videobewaking en voorzien van toiletten. De parkeerplaatsen en de parkeerplaatsen zijn schoon en ruim. Hier kunt u uw vakantie veilig beginnen en begin je vakantie. U kunt uw parkeerplaats gemakkelijk online reserveren bij Parkos en betaal het parkeergeld ter plaatse op de parkeerplaats. U hoeft het parkeergeld pas te betalen als u betaal het parkeergeld voordat u de parkeerplaats verlaat. De pendeldienst brengt u rechtstreeks naar de terminal (busplatform 10 - aankomstniveau, pier C) en pikt u weer op bij het ontmoetingspunt op en haalt u op de terugreis weer op bij het ontmoetingspunt op de luchthaven van Düsseldorf. U kunt dus naar uw vakantie te vliegen, ongeacht de tijd en de terminal. Hier profiteert u van gunstige parkeertarieven het hele jaar door. U krijgt alle informatie over uw parkeerprocedure en aangeboden parkeerplaatsen met uitzonderlijke service in de directe omgeving van de luchthaven Düsseldorf.

Pendelparkeerplaats


.

U rijdt rechtstreeks naar de slagboom van de parkeergarage bij de PSD BANK DOME en trekt een parkeerkaartje over de gele een parkeerkaartje via de gele knop. Het exacte adres vindt u in de bevestiging van uw reservering of op onze website. Uw reservering is ook opgeslagen in ons systeem en dat van onze partner. Als u vragen heeft met betrekking tot uw parkeergelegenheid, zal een personeelslid u te woord staan om u te helpen. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een pendelbus u naar de luchthaven. naar de luchthaven. Het personeel ter plaatse helpt u graag met uw bagage en geeft u een overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. De capaciteit van de pendelbus is tot 40 passagiers. Je neemt je autosleutels mee op reis. Bij uw terugkeer zal de pendelbus u oppikken halen u op van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 aankomstniveau terminalgebied C) en brengen u terug naar de parkeerplaats. C) en brengt u terug naar de parkeerplaats. Als je langer geparkeerd hebt dan gereserveerd, zal het parkeertarief dienovereenkomstig worden aangepast. U kunt de bijbehorende parkeerplaats vinden ter plaatse. Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK DOME.

Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK.

Parkeer op Düsseldorf Airport in de directe omgeving van de terminals, met uitstekende service en zonder een fortuin te betalen voor de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven Düsseldorf in de parkeergarages van de terminal. Hier kunt u parkeren tegen lage parkeertarieven en Vermijd de stressvolle zoektocht naar een parkeerplaats in krappe parkeergarages op luchthavens.

Shuttle service

Tot daar
. U rijdt rechtstreeks naar de slagboom van de parkeergarage bij de PSD BANK DOME en neemt een een parkeerkaartje met de gele knop. Het exacte adres vindt u in de bevestiging van uw reservering of op onze website. Uw reservering is ook opgeslagen in ons systeem en dat van onze partner. Als u vragen heeft met betrekking tot uw parkeergelegenheid, zal een personeelslid u te woord staan om u te helpen. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een pendelbus u naar de luchthaven. naar de luchthaven. Het personeel ter plaatse helpt u graag met uw bagage en geeft u een overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. De capaciteit van de pendelbus is tot 40 passagiers. Je neemt je autosleutels mee op reis. Bij uw terugkeer zal de pendelbus u oppikken halen u op van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 aankomstniveau terminalgebied C) en brengen u terug naar de parkeerplaats. C) en brengt u terug naar de parkeerplaats. Als je langer geparkeerd hebt dan gereserveerd, zal het parkeertarief dienovereenkomstig worden aangepast. U kunt de bijbehorende parkeerplaats vinden ter plaatse. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de pendeldienst of de parkeermogelijkheden. Vermijd de vervelende zoektocht naar een geschikte van een geschikte parkeerplaats met onze shuttle service naar Düsseldorf Airport.

Vertrek/Terugkeer
Op de terugreis neemt u weer de gratis pendelbus, die stopt bij dezelfde in de terminal van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 Aankomstniveau Terminal Area C). C). De pendelbus brengt u terug naar de parkeerplaats bij de PSD BANK DOME. Daar kunt u het parkeergeld betalen en uw reis naar huis voortzetten. Je kan de parking betalen U kunt het parkeertarief betalen met een EC-kaart, een creditcard of contant. Natuurlijk, alle passagiers van de laatste vlucht die in Düsseldorf landt, worden uiteraard opgehaald.

Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage ISS DOME.

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf