PSD BANK DOME Düsseldorf

Nieuwe naam, dezelfde uitstekende service: de parkeergarage ISS DOME heet nu Parkhaus PSD BANK DOME. Voor de rest blijft alles bij het oude: topservice, beveiligde overdekte parking en redelijke prijzen! We kijken er naar uit u te zien!


Over parkeergarage PSD BANK DOME Düsseldorf Met onze partner parkeert u in een moderne parkeergarage direct bij de PSD Düsseldorf BANK DOME en zijn slechts een paar minuten verwijderd van de luchthaven van Düsseldorf. De biedt parkeerruimte voor 1200 auto's. De shuttlebus doet er 9 minuten over om Düsseldorf Airport en loopt van 03:15 tot de laatste terugvlucht. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME is modern, met videocamera's bewaakt en voorzien van toiletten. Van hier kunt u veilig en ontspannen aan uw vakantie beginnen. U kunt uw parkeerplaats reserveren gemakkelijk online bij Parkos en betaal het parkeergeld ter plaatse in de parkeergarage. De pendeldienst brengt u de klok rond rechtstreeks naar de terminal (bus gate 10 - aankomstniveau C) en haalt u weer op bij het ontmoetingspunt in Düsseldorf Düsseldorf Luchthaven. Hier kunt u het hele jaar door profiteren van gunstige parkeertarieven.


Note: De door u opgegeven tijd wordt door de parkeeraanbieder gebruikt om personeel en pendelbussen in te plannen. en pendelbussen. Als de aankomsttijd na het maken van uw reservering meer afwijkt dan meer dan 2 uur nadat u uw reservering heeft gemaakt, kunt u deze kosteloos wijzigen onder "Reservering wijzigen" in uw bevestigingsmail. verandering" in uw bevestigingsmail. Als u uw vluchtgegevens nog niet kent Voer 00:00 in. Als u uw vluchttijden weet nadat u uw reservering heeft gemaakt, zouden we verzoeken wij u, om bovengenoemde reden, de aankomst- en vertrektijden en de vluchtnummers in uw bevestigingsmail te vermelden. vertrektijd en vluchtnummers in uw reservering.

Meer informatie

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid PSD BANK DOME Düsseldorf

PSD BANK DOME Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen PSD BANK DOME Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,1
Op basis van 128 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 18 januari 2022.


Was even zoeken naar de juiste locatie dat bleek Park Vogel te zijn op plm 300 meter achter PSD Bank Dome, maar verder prima, redelijk dichtbij snelweg.

Ook bij terugkomst redelijk snel opgepikt. ook belangrijk beninepomp op plm 500 meter van parkeerlocatie, welke 24 uur is geopend

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 17 januari 2022.


Perfect geregeld.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 17 januari 2022.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 08 januari 2022.


Mooie overdekte parkeergarage en de bus rijdt om het half uur. Goede service en zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 05 januari 2022.


Goede dienstverlening, mijn terugvlucht werd gewijzigd waardoor ik anderhalf uur later terugkwam.

Na een telefoontje werd dat doorgegeven aan de parkeergarage waardoor de shuttlebus mij netjes op de nieuwe tijd ophaalde.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 05 januari 2022.


Zeer goed

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 03 januari 2022.


Goede, overdekte en bewaakte parkeerplaats.

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 02 januari 2022.


Zeer tevreden en goedkoop

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 01 januari 2022.


Super!

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 01 januari 2022.


Alles OK

10

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 25 december 2021.


Lekker makkelijk

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 12 december 2021.


Correct behandeld. en behulpzaam daar ik pech met de auto had.
En ondanks dat meer dan 3u duurde geen cent bij hoefde te betalen.

8

Heeft geparkeerd in december 2021. Beoordeling geschreven op 12 december 2021.


Goede parking, fijne shuttlebus en niet duur

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 06 december 2021.


Prima parkeerplaats , goed te bereiken , prima prijs

10

Heeft geparkeerd in november 2021. Beoordeling geschreven op 04 december 2021.


Zeer goede ervaring met vriendelijk personeel aan de ingang.

Over PSD BANK DOME Düsseldorf

Nieuwe naam, dezelfde uitstekende service: de parkeergarage ISS DOME heet nu Parkhaus PSD BANK DOME. Voor de rest blijft alles bij het oude: topservice, beveiligde overdekte parking en redelijke prijzen! We kijken er naar uit u te zien!


Over ons


Met onze partner parkeert u in een moderne parkeergarage direct bij de Düsseldorfse PSD BANK DOME en zijn slechts een paar minuten verwijderd van de luchthaven van Düsseldorf. De parkeerterrein biedt plaats aan 1200 auto's. De shuttlebus doet er 9 minuten over om Düsseldorf Airport en loopt van 03:15 tot de laatste terugvlucht. U kunt vertrouwen op dat er altijd een personeelslid ter plaatse zal zijn. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME is modern, met videobewaking en voorzien van toiletten. De parkeerplaatsen en de parkeerplaatsen zijn schoon en ruim. Hier kunt u uw vakantie veilig beginnen en begin je vakantie. U kunt uw parkeerplaats gemakkelijk online reserveren bij Parkos en betaal het parkeergeld ter plaatse op de parkeerplaats. U hoeft het parkeergeld pas te betalen als u betaal het parkeergeld voordat u de parkeerplaats verlaat. De pendeldienst brengt u rechtstreeks naar de terminal (busplatform 10 - aankomstniveau, pier C) en pikt u weer op bij het ontmoetingspunt op en haalt u op de terugreis weer op bij het ontmoetingspunt op de luchthaven van Düsseldorf. U kunt dus naar uw vakantie te vliegen, ongeacht de tijd en de terminal. Hier profiteert u van gunstige parkeertarieven het hele jaar door. U krijgt alle informatie over uw parkeerprocedure en aangeboden parkeerplaatsen met uitzonderlijke service in de directe omgeving van de luchthaven Düsseldorf.

Pendelparkeerplaats


.

U rijdt rechtstreeks naar de slagboom van de parkeergarage bij de PSD BANK DOME en trekt een parkeerkaartje over de gele een parkeerkaartje via de gele knop. Het exacte adres vindt u in de bevestiging van uw reservering of op onze website. Uw reservering is ook opgeslagen in ons systeem en dat van onze partner. Als u vragen heeft met betrekking tot uw parkeergelegenheid, zal een personeelslid u te woord staan om u te helpen. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een pendelbus u naar de luchthaven. naar de luchthaven. Het personeel ter plaatse helpt u graag met uw bagage en geeft u een overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. De capaciteit van de pendelbus is tot 40 passagiers. Je neemt je autosleutels mee op reis. Bij uw terugkeer zal de pendelbus u oppikken halen u op van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 aankomstniveau terminalgebied C) en brengen u terug naar de parkeerplaats. C) en brengt u terug naar de parkeerplaats. Als je langer geparkeerd hebt dan gereserveerd, zal het parkeertarief dienovereenkomstig worden aangepast. U kunt de bijbehorende parkeerplaats vinden ter plaatse. De uiteindelijk te betalen prijs heeft betrekking op de daadwerkelijk door u verbruikte parkeertijd. Indien u langer heeft geparkeerd dan gereserveerd, wordt het parkeertarief hierop aangepast. De bijbehorende parkeertarieven kunt u ter plaatse opvragen Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK DOME.

Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage PSD BANK.

Van hieruit kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen, veiligheid en comfort is zeer belangrijk voor de provider erg belangrijk. De parkeergarage bij de PSD BANK DOME bij de luchthaven Düsseldorf wordt gedeeltelijk met video bewaakt en het personeel is 24 uur per dag ter plaatse. Onze partner is verzekerd volgens zijn algemene voorwaarden en u neemt uw autosleutels mee. U kunt focus op uw check-in en uw vlucht naar uw vakantie, terwijl onze medewerkers ter plaatse garant staan voor een vlotte ter plaatse garanderen een soepel proces.

Onze partner biedt u een gratis pendeldiensttransfer vanaf de parkeerplaats bij de PSD BANK DOME naar luchthaven Düsseldorf. De pendelbus rijdt van 03:15 tot 01:30 elke 30 minuten vanaf het minuten van Düsseldorf Airport naar de parkeergarage. Afhankelijk van het voertuig, is er ruimte voor 8-40 personen. Het personeel zal u graag helpen met uw bagage. De parkeergarage in de PSD BANK DOME op de luchthaven van Düsseldorf is 24 uur per dag geopend.

De parkeergarage bij de PSD BANK DOME heeft een wachtruimte met WC en een monitor met vluchtinformatie. en een vluchtinformatie monitor, waar u kunt zien wat uw vertrek is en welke gate naar welke gate op Düsseldorf Airport u moet gaan. Momenteel bevindt de wachtruimte zich buiten de parkeerplaats bij de PSD BANK DOME. Strandstoelen zijn er als zitplaatsen. U betaalt het parkeergeld op ter plaatse. De aanbieder accepteert contant geld en alle gangbare EC- en kredietkaarten. U kunt parkeren goedkoop en veilig om uw volgende vakantie of reis zonder zorgen te beginnen.

Parkeer op Düsseldorf Airport in de directe omgeving van de terminals, met uitstekende service en zonder een fortuin te betalen voor de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven Düsseldorf in de parkeergarages van de terminal. Hier kunt u parkeren tegen lage parkeertarieven en Vermijd de stressvolle zoektocht naar een parkeerplaats in krappe parkeergarages op luchthavens.

Shuttle service

Tot daar
. U rijdt rechtstreeks naar de slagboom van de parkeergarage bij de PSD BANK DOME en neemt een een parkeerkaartje met de gele knop. Het exacte adres vindt u in de bevestiging van uw reservering of op onze website. Uw reservering is ook opgeslagen in ons systeem en dat van onze partner. Als u vragen heeft met betrekking tot uw parkeergelegenheid, zal een personeelslid u te woord staan om u te helpen. Zodra u uw voertuig hebt geparkeerd, brengt een pendelbus u naar de luchthaven. naar de luchthaven. Het personeel ter plaatse helpt u graag met uw bagage en geeft u een overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. overzicht van de luchthaven van Düsseldorf. De capaciteit van de pendelbus is tot 40 passagiers. Je neemt je autosleutels mee op reis. Bij uw terugkeer zal de pendelbus u oppikken halen u op van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 aankomstniveau terminalgebied C) en brengen u terug naar de parkeerplaats. C) en brengt u terug naar de parkeerplaats. Als je langer geparkeerd hebt dan gereserveerd, zal het parkeertarief dienovereenkomstig worden aangepast. U kunt de bijbehorende parkeerplaats vinden ter plaatse. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de pendeldienst of de parkeermogelijkheden. Vermijd de vervelende zoektocht naar een geschikte van een geschikte parkeerplaats met onze shuttle service naar Düsseldorf Airport.

Vertrek/Terugkeer
Op de terugreis neemt u weer de gratis pendelbus, die stopt bij dezelfde in de terminal van de luchthaven Düsseldorf (busplatform 10 Aankomstniveau Terminal Area C). C). De pendelbus brengt u terug naar de parkeerplaats bij de PSD BANK DOME. Daar kunt u het parkeergeld betalen en uw reis naar huis voortzetten. Je kan de parking betalen U kunt het parkeertarief betalen met een EC-kaart, een creditcard of contant. Natuurlijk, alle passagiers van de laatste vlucht die in Düsseldorf landt, worden uiteraard opgehaald.

Let op de maximale inrijhoogte van 2,00 meter in de parkeergarage ISS DOME.

Adres

Theodorstr. 281, 40472, Düsseldorf