Global Park Service

Global Park Service is een nieuwe parkeeraanbieder in de buurt van de luchthaven van Düsseldorf. Bij Global Park Service kunt u uw auto 24 uur per dag, 7 dagen per week parkeren. De luchthaven ligt op een steenworp afstand en onze klanten kunnen er altijd zeker van zijn dat ze op tijd van de parkeerplaats naar de check-in worden gebracht voor een eerlijke prijs.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 109, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Global Park Service

Global Park Service beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24/7 aanwezigheid
Camera's
Omheind
Verzekerd parkeerbedrijf
Voertuiginspectie
60%

Service

toiletten
wachtkamer
hulp bij bagage
× Autowasstraat
× Electr. Oplaadpunt
60%

Locatie

overdekte parkeerplaats
Parkeergarage
Verharde
× geen max. Ingangshoogte
× Invalidenparkeerplaats
80%

Toegankelijkheid

5 min naar terminal
24/7 transfer
<5 min van snelweg
Locatie bewegwijzerd
× Parkeerservice

Beoordelingen Global Park Service

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 32 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2021.


Doen wat ze beloven dus prima onderneming

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2021.


Super geregeld, niet hoeven wachten, auto stond weer netjes voor de deur, vrindelijke benadering. Top, volgende keer weer !

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2021.


Alles ging top! Volgende keer zeker weer!

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2021.


Nothing to complain about, a very quick and good service.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2021.


Prima service ..خدمة ممتازة موظفين معاملة ممتازة انصح الكل

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 28 september 2021.


Super geregeld !

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 22 september 2021.


Alles is goed gegaan

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 21 september 2021.


Snel geregeld allemaal. Fijne lokatie ook, je bent in een paar minuten op het vliegveld.

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 19 september 2021.


Top!!!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 11 september 2021.


Ze waren niet echt veiendelijk of spraakzaam maar verder wel goed netjes

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 10 september 2021.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 07 september 2021.


Super geregeld. Vlak voor vertrek auto afgeleverd. Netjes en snel werden wij naar het vliegveld gebracht. Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Bij terugkomst van vakantie, koffers opgehaald daarna gelijk hun gebeld en binnen 5 min werden wij opgehaald. Auto stond klaar koffers overladen en wij konden vertrekken. Echt alles is er super geregeld. Chapeau. Volgende keer weer.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 05 september 2021.


Zeer fijne service!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 04 september 2021.


Hele goede service en werden snel opgehaald dus zeker een aanrader

10

Heeft geparkeerd in augustus 2021. Beoordeling geschreven op 02 september 2021.


Top service. Bij aankomst goed ontvangen en meteen weggebracht naar het vliegveld welke overigens niet ver is. Bij terugkomst ook prima geregeld. Chauffeur was er op tijd en binnen 10 minuten ben je bij je auto.

Over Global Park Service

Met Global Park Service kiest u voor een veilige en gerenommeerde parkeeraanbieder met eersteklas parkeerservice. Het parkeerterrein ligt in de buurt van de luchthaven van Düsseldorf, het parkeerterrein is omheind en beveiligd met camera's, zodat uw voertuig te allen tijde veilig is op de verharde buitenparkeerplaats.

.


Global Park Service is 24 uur per dag geopend, dus de klantenservice, de pendeldienst en de klantenhotline zijn 24/7 beschikbaar en bieden u alle extra diensten. U kunt omvangrijke bagage, zoals surfplanken en dergelijke, van tevoren bij ons aanmelden. Voor de transfer staat onze eigen pendelbus met airconditioning altijd klaar om u naar de luchthaven te brengen. Dit in dezelfde tijd die het u kost om zware koffers achter u aan te slepen van de dure parkeergarage naar de luchthaventerminal. Een snelle transfer zonder lange wachttijden op de parkeerplaats of bij de check-in, is een topprioriteit voor ons personeel. Ook bij uw terugkeer zorgen wij ervoor dat de transfer zo snel mogelijk verloopt, zodat u snel kunt vertrekken. Neem op elk moment per e-mail contact met ons op met vragen over het proces.


.

Deze parkeeraanbieder voldoet aan onze veiligheidsmaatregelen tot COVID-19. Om het aantal aanrakingspunten tot een minimum te beperken, dient u zelf uw bagage in- en uit te laden.

De buitenparkeerplaatsen op het parkeerterrein bij de luchthaven zijn allemaal goed verlicht. Omdat Global Park Service 24 uur per dag open is, is er dag en nacht personeel ter plaatse om het parkeerterrein te bewaken. Uw auto is dus veilig en u kunt zonder zorgen aan uw vakantie beginnen.

Reizen is duur, vooral met het vliegtuig. Ongeacht of het een vakantie of een zakenreis is. Als u uw auto tijdens uw afwezigheid veilig op de luchthaven Düsseldorf wilt parkeren, biedt Global Park Service u de perfecte keuze van diensten om uw individuele reservering tegen een eerlijke prijs te maken. U kiest het type parkeerplaats dat u wenst, de duur van de parkeerperiode en het type vervoer. Daarna kunt u extra diensten selecteren of de boeking direct afronden. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail. Door uw persoonlijke gegevens vast te leggen, kunnen wij deze direct bij aankomst verifiëren, wat een snelle check-in garandeert.

Voor de rit met de pendelbus kunt u kinderzitjes aanvragen.

Deze parkeeraanbieder voldoet aan onze veiligheidsmaatregelen tot COVID-19. Om het aantal aanrakingspunten tot een minimum te beperken, laadt u zelf uw bagage in en uit.

Aankomst
.

Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van de Global Park Service. Je parkeert je auto voor het kantoor en checkt daar in. De shuttlebus zal buiten de parkeerplaats op u staan te wachten. U geeft uw sleutel af, en wordt dan naar de luchthaven gereden.

Belangrijk: Neem a.u.b. uw reserveringsbevestiging mee! Anders bestaat de kans dat de parkeeraanbieder uw auto niet accepteert.

Terugkeer
.

Neemt u op de terugreis onmiddellijk telefonisch contact op met Global Park Service nadat u uw bagage heeft opgehaald. Het telefoonnummer staat hierboven vermeld. Als uw vlucht vertraagd is, laat het Global Park Service dan ook direct weten. De chauffeur met de pendelbus zal dan op u wachten. Als u later terugkeert dan oorspronkelijk gepland, kunnen er extra kosten zijn.


.

In verband met de huidige situatie in Corona kunnen wij u helaas niet helpen bij het in- en uitladen van uw voertuig.


.

Als u vragen hebt over wijzigingen in uw reservering in het weekend of 24 uur voor aanvang van uw reis, raden wij u aan contact op te nemen met de parkeeraanbieder.


Adres

Kiesheckerweg 109, 40468, Düsseldorf

Help