Global Park Service

Global Park Service is een nieuwe parkeeraanbieder in de buurt van de luchthaven van Düsseldorf. Bij Global Park Service kunt u uw auto 24 uur per dag, 7 dagen per week parkeren. De luchthaven ligt op een steenworp afstand en onze klanten kunnen er altijd zeker van zijn dat ze op tijd van de parkeerplaats naar de check-in worden gebracht voor een eerlijke prijs.

Meer informatie

Adres

Kiesheckerweg 109, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Global Park Service

Global Park Service beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24/7 aanwezigheid
Camera's
Omheind
Verzekerd parkeerbedrijf
Voertuiginspectie
60%

Service

toiletten
wachtkamer
hulp bij bagage
× Autowasstraat
× Electr. Oplaadpunt
60%

Locatie

overdekte parkeerplaats
Parkeergarage
Verharde
× geen max. Ingangshoogte
× Invalidenparkeerplaats
80%

Toegankelijkheid

5 min naar terminal
24/7 transfer
<5 min van snelweg
Locatie bewegwijzerd
× Parkeerservice

Beoordelingen Global Park Service

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 117 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 19 mei 2022.


Prima geregeld, communicatie met medewerkers teleurstellend bot, lomp, onduidelijk Wel stond keurig netjes auto klaar, en was het ophalen bij vliegveld supersnel.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 17 mei 2022.


Perfecte parkeergelegenheid. Snel en efficient. Zou de volgende keer opnieuw voor Parkos kiezen.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 14 mei 2022.


Super geregeld. We hebben met verschillende bedrijven gewerkt, maar bij Parkos komen we zeker terug

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 14 mei 2022.


Strak geregeld. Busje om je naar het vliegveld te brengen. Zodra je geland bellen met Global Park , dat je gehaald wilt worden. Hier ging even iets mis omdat er niet gezegd werd of je beneden of boven moest staan om opgehaald te worden.
Onze auto stond klaar en konden meteen huiswaarts keren.
Top service

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 12 mei 2022.


Werd met de shuttle bus naar de vliegveld gebracht. Had geen masker bij ons. De chauffeur verkocht ons masker voor 3 euro per stuk en zweerde dat het verplicht was op het vliegveld want anders zouden we honderden euro boete krijgen. Deze man was een bedrieger, hij zweerde zelfs erbij. Was helemaal niet zo. En in de vliegtuig kregen we een masker. Zo een man is een schande voor global parking en parkos.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 12 mei 2022.


Alles netjes geregeld

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 10 mei 2022.


Alles ging goed met inleveren van de auto.
maar bij terug komst was het erg choatisch
de medewerkers werken kei hart, daar niks op aan te merken.
je belt om opgehaald te worden maar dan blijkt dat er ook nog 30 andere personen op het zelfde busje staat te wachten.
maar nogmaals alle lof voor de medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 09 mei 2022.


Klantvriendelijk, betrouwbaar, hardwerkende en meedenkende parkeerbedrijf. Tevreden over de service.
Ik moest door omstandigheden langer parkeren dan gepland. Dit was geen probleem. Ivm omstandigheden hebben ze zelf meegedacht en korting gegeven. Er was eerste keer geen plek in de bus, maar de manier hoe de chauffeur ermee omging was heel goed. Hij toonde dat hij zijn best deed om zsm terug te komen.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 09 mei 2022.


Druk op vliegveld toch doet personeel moeite je zo snel mogelijk op te halen of te brengen

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 08 mei 2022.


Goede en vriendelijke service.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 08 mei 2022.


Vriendelijk personeel. Taxi is er super snel. Auto is netjes behandeld.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 08 mei 2022.


Zeer goede en snelle service tegen een mooi tarief.

8

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 07 mei 2022.


Goede prijs en dicht bij vliegveld

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 07 mei 2022.


Prima service. Het is goedkoop en werkt effectief. We werden direct per shuttle bus vervoerd. Zowel op de heenweg als op de terugweg.

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 06 mei 2022.


Service was uitstekend. We zijn zeer tevreden.

Over Global Park Service

Met Global Park Service kiest u voor een veilige en gerenommeerde parkeeraanbieder met eersteklas parkeerservice. Het parkeerterrein ligt in de buurt van de luchthaven van Düsseldorf, het parkeerterrein is omheind en beveiligd met camera's, zodat uw voertuig te allen tijde veilig is op de verharde buitenparkeerplaats.

.


Global Park Service is 24 uur per dag geopend, dus de klantenservice, de pendeldienst en de klantenhotline zijn 24/7 beschikbaar en bieden u alle extra diensten. U kunt omvangrijke bagage, zoals surfplanken en dergelijke, van tevoren bij ons aanmelden. Voor de transfer staat onze eigen pendelbus met airconditioning altijd klaar om u naar de luchthaven te brengen. Dit in dezelfde tijd die het u kost om zware koffers achter u aan te slepen van de dure parkeergarage naar de luchthaventerminal. Een snelle transfer zonder lange wachttijden op de parkeerplaats of bij de check-in, is een topprioriteit voor ons personeel. Ook bij uw terugkeer zorgen wij ervoor dat de transfer zo snel mogelijk verloopt, zodat u snel kunt vertrekken. Neem op elk moment per e-mail contact met ons op met vragen over het proces.


.

Deze parkeeraanbieder voldoet aan onze veiligheidsmaatregelen tot COVID-19. Om het aantal aanrakingspunten tot een minimum te beperken, dient u zelf uw bagage in- en uit te laden.

De buitenparkeerplaatsen op het parkeerterrein bij de luchthaven zijn allemaal goed verlicht. Omdat Global Park Service 24 uur per dag open is, is er dag en nacht personeel ter plaatse om het parkeerterrein te bewaken. Uw auto is dus veilig en u kunt zonder zorgen aan uw vakantie beginnen.

Reizen is duur, vooral met het vliegtuig. Ongeacht of het een vakantie of een zakenreis is. Als u uw auto tijdens uw afwezigheid veilig op de luchthaven Düsseldorf wilt parkeren, biedt Global Park Service u de perfecte keuze van diensten om uw individuele reservering tegen een eerlijke prijs te maken. U kiest het type parkeerplaats dat u wenst, de duur van de parkeerperiode en het type vervoer. Daarna kunt u extra diensten selecteren of de boeking direct afronden. U ontvangt een reserveringsbevestiging per e-mail. Door uw persoonlijke gegevens vast te leggen, kunnen wij deze direct bij aankomst verifiëren, wat een snelle check-in garandeert.

Voor de rit met de pendelbus kunt u kinderzitjes aanvragen.

Deze parkeeraanbieder voldoet aan onze veiligheidsmaatregelen tot COVID-19. Om het aantal aanrakingspunten tot een minimum te beperken, laadt u zelf uw bagage in en uit.

Aankomst
.

Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van de Global Park Service. Je parkeert je auto voor het kantoor en checkt daar in. De shuttlebus zal buiten de parkeerplaats op u staan te wachten. U geeft uw sleutel af, en wordt dan naar de luchthaven gereden.

Belangrijk: Neem a.u.b. uw reserveringsbevestiging mee! Anders bestaat de kans dat de parkeeraanbieder uw auto niet accepteert.

Terugkeer
.

Neemt u op de terugreis onmiddellijk telefonisch contact op met Global Park Service nadat u uw bagage heeft opgehaald. Het telefoonnummer staat hierboven vermeld. Als uw vlucht vertraagd is, laat het Global Park Service dan ook direct weten. De chauffeur met de pendelbus zal dan op u wachten. Als u later terugkeert dan oorspronkelijk gepland, kunnen er extra kosten zijn.


.

In verband met de huidige situatie in Corona kunnen wij u helaas niet helpen bij het in- en uitladen van uw voertuig.


.

Als u vragen hebt over wijzigingen in uw reservering in het weekend of 24 uur voor aanvang van uw reis, raden wij u aan contact op te nemen met de parkeeraanbieder.


Adres

Kiesheckerweg 109, 40468, Düsseldorf