Bij Relaxpark kunt u gerust uw auto achterlaten op hun parkeerterreinen, zowel overdekt als in de open lucht. U kunt kiezen uit een shuttle en een valet service. U kunt dag en nacht terecht bij het vriendelijke en behulpzame personeel van Relaxpark. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten van Düsseldorf Airport.

Meer informatie

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Relaxpark

Relaxpark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Relaxpark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 618 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Goed geregeld allemaal uiterst betrouwbaar
Wij gaan altijd via Parkos Düsseldorf
Altijd op tijd auto staat klaar bij terug komst
Geen verbeterpunten

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 17 juli 2019.


Beetje lastig te vinden maar de snelheid van het halen en brengen is erg goed

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Uitstekende service
Dichtbij de luchthaven

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 14 juli 2019.


Gute service!!!!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 09 juli 2019.


Alles super goed geregeld. Aankomen en binnen 5 minuten in de shuttle. Bij terugkomst ook weer binnen 5 minuten in de shuttle, auto controleren en wegwezen. Gewoon goed!!

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Uitstekende service, met uiterst vriendelijke medewerkers. Auto wordt zeer goed gecontroleerd d.m.v. foto's op eventuele schade om discussie achteraf te voorkomen. Nadat de kilometerstand is vastgelegd en vermeld wordt keurig aangegeven dat er nog wat kilometers gereden moet worden, naar de parkeerplaats. Uitstekende shuttle service en ook bij terugkomst alles zoals afgesproken werden we vlot opgehaald. 5 sterren +

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 04 juli 2019.


Snelle service

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 03 juli 2019.


Aardige mensen.
Vlot geholpen.
We misten wel een toilet op locatie.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 01 juli 2019.


Helemaal goed. Auto wordt elders geparkeerd, zoals bij de meeste goedkope aanbieders maar men noteert de km stand zodat je er zeker van bent dat men niet ver met je auto rijdt.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 28 juni 2019.


Prima geregeld, foto’s gemaakt van de auto.
Stond weer klaar na telefoontje dat we opgehaald konden worden.
Boeken we zeker weer bij een volgende vakantie.

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 26 juni 2019.


Goede dienstverlening

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 24 juni 2019.


Fantastisch! Afhandeling papierwerk heel efficiënt, snel weggebracht en bij terminal C afgezet.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Ik reis diverse keren met het vliegtuig.
Ik parkeer altijd mijn auto bij Relax parking. Vriendelijk personeel en alles loopt via schema. Zeer tevreden

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 17 juni 2019.


Na aankomst werd ik direct geholpen. Na doorlopen van de administratieve procedure kon ik direct in de bus stappen en werd ik naar de vertrekhal gebracht. Dit duurde alles bij elkaar nog geen 10 minuten!!!

Verbeterpunt: de bus was optisch schoon, maar er hing wel een lichte rooklucht in.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Prima dienstverlening,
vriendelijke mensen,meteen weggebracht en opgehaald
idd binnen 2 minuten ter plekke

Over Relaxpark

Relaxpark beschikt over 600 parkeerplaatsen met de keuze uit twee parkeergarages en een buitenterrein. U kunt kiezen voor zowel een shuttle- als een valet service. De parkeerterreinen hebben een maximum doorrijhoogte van 1,90 meter. Vanuit de hoofdlocatie wordt uw auto naar één van de externe locaties gebracht. Er wordt maximaal 24 kilometer in uw auto gereden.

Shuttle service
Met de shuttle service rijdt u naar Relaxpark toe, waar u uw auto overhandigt na een inspectie. De medewerkers parkeren de auto voor u op het gewenste parkeerterrein. Een shuttlebus brengt u van en naar het vliegveld vanaf het parkeerterrein. Het personeel is altijd bereid om u te helpen met uw koffers. De rit met de shuttlebus duurt niet langer dan 2 minuten.

Valet service
Relaxpark biedt ook een valet service aan, een makkelijke parkeeroptie. Een chauffeur haalt uw auto op van het vliegveld en parkeert deze voor u. U kunt dus gewoon naar Düsseldorf Airport rijden. Tijdens de overdracht van uw auto wordt deze zorgvuldig gecontroleerd op eventuele schade. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht en kunt u voor de vertrekhal weer instappen.

Het verharde buitenterrein is omheind en wordt net als de parkeergarages door videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Bij de inspectie van uw auto worden er foto’s gemaakt en de kilometerstand wordt opgeschreven. Tijdens de parkeerduur wordt bijgehouden welke medewerker in uw auto rijdt en waar die naartoe rijdt. Uw auto is voor het parkeren bij Relaxpark verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De naam Relaxpark zegt het al. U kunt relaxed terugkomen van uw reis, mede door de service van Relaxpark. De medewerkers helpen u met het in- en uitladen van uw bagage in de shuttlebus. Op de hoofdlocatie kunt u binnen wachten en zijn er toiletten. Koffie of andere dranken zijn hier beschikbaar. Voor de trip met de shuttlebus is het mogelijk om kinderzitjes aan te vragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Bij shuttle parkeren rijdt u naar de hoofdlocatie van Relaxpark, op Kieshecker Weg 128. Dit ligt slechts op 600 meter afstand van Düsseldorf Airport en is goed te vinden vanaf de snelweg. Plan uw route met de routeplanner van Parkos.

U kunt de werknemers herkennen aan het rode vest. Na de inspectie van uw auto kunt u dan direct in de shuttlebus stappen.

De shuttlebus zijn zilver of rood en hebben het logo van Relaxpark op de zijkant staan. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. Relaxpark heeft meerdere shuttlebussen ter beschikking, dus ook grotere groepen kunnen makkelijk naar het vliegveld gebracht worden. De transfer is maar 2 minuten rijden.

Vertrek
Om aan het einde van de reis weer bij uw auto te komen, belt u met Relaxpark wanneer u de koffers van de bagageband gehaald hebt. Zij sturen dan de zilveren of rode shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen.

De shuttlebus staat op u te wachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). Dit is dezelfde plek waar u gedropt bent op de heenreis. De shuttlebus brengt u vervolgens naar uw auto.

Het kan voorkomen dat u enkele dagen eerder of later dan gepland terugvliegt. Wanneer er dan eventueel extra kosten ontstaan, kunt u dit direct op de hoofdlocatie contant bijbetalen. Wanneer u vroeger of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Relaxpark.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren rijdt u naar Düsseldorf Airport, aan Flughafenstraße 120. U belt 15 minuten voor aankomst op het vliegveld naar Relaxpark. Zij sturen dan een chauffeur naar de luchthaven. De chauffeur zal u bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) opwachten.

De chauffeur is te herkennen aan de werkkleding, een rood vest met het logo van Relaxpark. Meestal lopen ze al op u af, omdat u het kenteken en model van uw auto doorgeeft tijdens de reservering.

Samen met de chauffeur inspecteert u de auto voordat u de sleutels overhandigt. U kunt nu inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur de auto wegbrengt. De auto wordt voor u geparkeerd op het gekozen parkeerterrein. Er wordt maximaal 24 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Bij terugkomst belt u weer Relaxpark op nadat u alle bagage opgehaald heeft. Op de dag van aankomst is de auto naar de hoofdlocatie gebracht zodat hij snel naar het vliegveld gereden kan worden. U neemt uw auto in ontvangst wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C).

Er vindt nog een inspectie plaats samen met de in een rood vest gestoken chauffeur. Daarna kunt u naar huis rijden.

Als u mogelijkerwijs een dag of enkele dagen eerder of later aankomt dan gepland, dan kunt u dit doorgeven aan Relaxpark. Wanneer er extra parkeerkosten bijkomen, dan kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf

Help