Bij Relaxpark kunt u gerust uw auto achterlaten op hun parkeerterreinen, zowel overdekt als in de open lucht. U kunt kiezen uit een shuttle en een valet service. U kunt dag en nacht terecht bij het vriendelijke en behulpzame personeel van Relaxpark. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten van Düsseldorf Airport.

Meer informatie

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Relaxpark

Relaxpark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Relaxpark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 828 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 25 september 2020.


Everytime I travel from Dusseldorf, I park my car at RelaxPark. The service is great, the contact is great, the workers are 24/7 ready to help you and they are always at time! Nothing is a big deal for those great people. If you want to park your car longer or if you came back earlier, they'll always help you out.

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 24 september 2020.


Super! Hoeft niet lang te wachten bij zowel aankomst als vertrek voor shuttlebusje. Vriendelijk personeel en gaan goed met je auto om, foto’s worden gemaakt en km stand genoteerd. Volgende keer weer hier parkeren!

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 21 september 2020.


Ondanks vroege uur fijne ontvangst.Snelle service kom hier terug

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 20 september 2020.


Perfecte service zoals het hoort

10

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 12 september 2020.


Van mij krijgen ze 100 punten. makkelijk te vinden, echt 1 min. van de vertrekhal. ik heb geen 5 min. hoeven wachten voordat auto naar vertrekhal vertrok. bij terugkomst buiten aangekomen bij vertrekhal 11. direct gebeld, binnen 5 min. stond de auto voor de deur om mij op te halen. en mijn auto stond al keurig klaar om in te stappen. dus totaal binnen 7 min. vanaf dat ik gebeld heb tot dat ik wegreed in mijn eigen auto. heel netjes. beslist voor mij volgende keer weer met Relaxpark.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 03 september 2020.


Betrouwbaar, erg vriendelijke
Werknemers en netjes op tijd

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2020.


Alles netjes geregeld. Vriendelijke service.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2020.


Geweldig service

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2020.


Valet. Goede service geen wachttijd bij brengen en halen. Duidelijke instucties. Goede prijs. Volgend jaar weer.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2020.


Het beste wat er is! Vanaf binnenkomst wordt je ontvangen. Alles gaat vanzelf en binnen 5 minuten ben je op het vliegveld!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2020.


Perfekte parkeerplaats dicht bij het vliegveld.Net en vriendelijk personeel. KM strand wordt keurig genoteerd en maakt fotos van de auto. Daarna worden sleutels netjes in sealbag gedaan. Kortom geeft veilig gevoel hier parkeren. Prijs is concurrerend en haal en breng service werkt prima. Na aankomst even een belletje en binnen 5 tot 10 minuten wordt je opgehaald en staat je auto weer klaar. Voor mij geen andere dan Relaxpark

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 20 augustus 2020.


Volgend jaar weer !

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2020.


Super service, zeer snel en goede ervaring een aanrader voor iedereen

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2020.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2020.


Prima!

Over Relaxpark

Relaxpark beschikt over 600 parkeerplaatsen met de keuze uit twee parkeergarages en een buitenterrein. U kunt kiezen voor zowel een shuttle- als een valet service. De parkeerterreinen hebben een maximum doorrijhoogte van 1,90 meter. Vanuit de hoofdlocatie wordt uw auto naar één van de externe locaties gebracht. Er wordt maximaal 24 kilometer in uw auto gereden.

Shuttle service
Met de shuttle service rijdt u naar Relaxpark toe, waar u uw auto overhandigt na een inspectie. De medewerkers parkeren de auto voor u op het gewenste parkeerterrein. Een shuttlebus brengt u van en naar het vliegveld vanaf het parkeerterrein. Het personeel is altijd bereid om u te helpen met uw koffers. De rit met de shuttlebus duurt niet langer dan 2 minuten.

Valet service
Relaxpark biedt ook een valet service aan, een makkelijke parkeeroptie. Een chauffeur haalt uw auto op van het vliegveld en parkeert deze voor u. U kunt dus gewoon naar Düsseldorf Airport rijden. Tijdens de overdracht van uw auto wordt deze zorgvuldig gecontroleerd op eventuele schade. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht en kunt u voor de vertrekhal weer instappen.

Het verharde buitenterrein is omheind en wordt net als de parkeergarages door videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Bij de inspectie van uw auto worden er foto’s gemaakt en de kilometerstand wordt opgeschreven. Tijdens de parkeerduur wordt bijgehouden welke medewerker in uw auto rijdt en waar die naartoe rijdt. Uw auto is voor het parkeren bij Relaxpark verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De naam Relaxpark zegt het al. U kunt relaxed terugkomen van uw reis, mede door de service van Relaxpark. De medewerkers helpen u met het in- en uitladen van uw bagage in de shuttlebus. Op de hoofdlocatie kunt u binnen wachten en zijn er toiletten. Koffie of andere dranken zijn hier beschikbaar. Voor de trip met de shuttlebus is het mogelijk om kinderzitjes aan te vragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Bij shuttle parkeren rijdt u naar de hoofdlocatie van Relaxpark, op Kieshecker Weg 128. Dit ligt slechts op 600 meter afstand van Düsseldorf Airport en is goed te vinden vanaf de snelweg. Plan uw route met de routeplanner van Parkos.

U kunt de werknemers herkennen aan het rode vest. Na de inspectie van uw auto kunt u dan direct in de shuttlebus stappen.

De shuttlebus zijn zilver of rood en hebben het logo van Relaxpark op de zijkant staan. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. Relaxpark heeft meerdere shuttlebussen ter beschikking, dus ook grotere groepen kunnen makkelijk naar het vliegveld gebracht worden. De transfer is maar 2 minuten rijden.

Vertrek
Om aan het einde van de reis weer bij uw auto te komen, belt u met Relaxpark wanneer u de koffers van de bagageband gehaald hebt. Zij sturen dan de zilveren of rode shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen.

De shuttlebus staat op u te wachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). Dit is dezelfde plek waar u gedropt bent op de heenreis. De shuttlebus brengt u vervolgens naar uw auto.

Het kan voorkomen dat u enkele dagen eerder of later dan gepland terugvliegt. Wanneer er dan eventueel extra kosten ontstaan, kunt u dit direct op de hoofdlocatie contant bijbetalen. Wanneer u vroeger of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Relaxpark.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren rijdt u naar Düsseldorf Airport, aan Flughafenstraße 120. U belt 15 minuten voor aankomst op het vliegveld naar Relaxpark. Zij sturen dan een chauffeur naar de luchthaven. De chauffeur zal u bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) opwachten.

De chauffeur is te herkennen aan de werkkleding, een rood vest met het logo van Relaxpark. Meestal lopen ze al op u af, omdat u het kenteken en model van uw auto doorgeeft tijdens de reservering.

Samen met de chauffeur inspecteert u de auto voordat u de sleutels overhandigt. U kunt nu inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur de auto wegbrengt. De auto wordt voor u geparkeerd op het gekozen parkeerterrein. Er wordt maximaal 24 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Bij terugkomst belt u weer Relaxpark op nadat u alle bagage opgehaald heeft. Op de dag van aankomst is de auto naar de hoofdlocatie gebracht zodat hij snel naar het vliegveld gereden kan worden. U neemt uw auto in ontvangst wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C).

Er vindt nog een inspectie plaats samen met de in een rood vest gestoken chauffeur. Daarna kunt u naar huis rijden.

Als u mogelijkerwijs een dag of enkele dagen eerder of later aankomt dan gepland, dan kunt u dit doorgeven aan Relaxpark. Wanneer er extra parkeerkosten bijkomen, dan kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf

Help