Bij Relaxpark kunt u gerust uw auto achterlaten op hun parkeerterreinen, zowel overdekt als in de open lucht. U kunt kiezen uit een shuttle en een valet service. U kunt dag en nacht terecht bij het vriendelijke en behulpzame personeel van Relaxpark. Het parkeerterrein ligt op 2 minuten van Düsseldorf Airport.

Meer informatie

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Relaxpark

Relaxpark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Relaxpark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 809 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 12 juli 2020.


Snelle en uitstekende service

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 27 maart 2020.


Perfect geregeld, ondanks die vervelende corona crisis en gewijzigde vlucht fijn kunnen regelen dat de auto weer tot onze beschikking stond

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 26 maart 2020.


Het had beter gekund. Ivm corona kon ik mijn auto niet ophalen... Ik had gevraagd om wat korting ivm situatie. Hier is niet mee ingegaan heb door iemand anders moet laten ophalen

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Goede service. snelle busverbinding naar en van vliegveld

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 22 maart 2020.


Goede afhandeling, vriendelijk personeel.
Alleen op tijd bellen bij vertrek, anders moet je 15 euro extra betalen!!!

Verder zeer tevreden, werken al jaren met Parkos, en blijven dit ook doen.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 21 maart 2020.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Prima, doe wat je verwacht

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Vriendelijke mensen, erg handig dat je voor de deur bij het vliegveld word gebracht, ondanks het taalverschil geen enkel probleem gehad, vriendelijk en zaklijk goed behandeld.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Top service, ze zijn er snel.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Professionals!!

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Alles prima verlopen

6

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Bij ons vertrek hebben wij een vervelende situatie met relax parking meegemaakt.
Wij hebben keurig gebeld met relax parking, en zouden normaal gesproken om 06.00 bij abfahrt B-C zijn. Maar door voor ons nog onbekende oorzaak kwamen we op een verkeerde plek op het vliegveld terecht. Wij hebben toen het bekende nummer gebeld om te vragen hoe we op de juiste plek konden komen. Als antwoord kregen we alleen --sie sollen bei abflug B kommem. Ik vraag nogmaals hoe ik daar moet komen, maar het antwoord was alleen--sie sollen bei abflug B kommen. Geen aanwijzing hoe we daar moesten komen.
Na enige tijd zijn we door een bewaker naar de juiste plek gebracht. Tot onze verrassing was de medewerker al weg. Weer gebeld--jullie moeten naar het parkeerterrein komen, dus geen valet meer. Uiteindelijk is door een andere
collega de auto opgehaald. Wij noemen dat een slechte service. Als het een klant niet meteen lukt om op de juiste plaats te komen dan laten jullie de klant in de steek. Dit kan echt niet.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 13 maart 2020.


Erg vriendelijk persoonlijk, alles was goed geregeld!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Mekelijk en snel. perfect bedrijf

Over Relaxpark

Relaxpark beschikt over 600 parkeerplaatsen met de keuze uit twee parkeergarages en een buitenterrein. U kunt kiezen voor zowel een shuttle- als een valet service. De parkeerterreinen hebben een maximum doorrijhoogte van 1,90 meter. Vanuit de hoofdlocatie wordt uw auto naar één van de externe locaties gebracht. Er wordt maximaal 24 kilometer in uw auto gereden.

Shuttle service
Met de shuttle service rijdt u naar Relaxpark toe, waar u uw auto overhandigt na een inspectie. De medewerkers parkeren de auto voor u op het gewenste parkeerterrein. Een shuttlebus brengt u van en naar het vliegveld vanaf het parkeerterrein. Het personeel is altijd bereid om u te helpen met uw koffers. De rit met de shuttlebus duurt niet langer dan 2 minuten.

Valet service
Relaxpark biedt ook een valet service aan, een makkelijke parkeeroptie. Een chauffeur haalt uw auto op van het vliegveld en parkeert deze voor u. U kunt dus gewoon naar Düsseldorf Airport rijden. Tijdens de overdracht van uw auto wordt deze zorgvuldig gecontroleerd op eventuele schade. Op de terugreis wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht en kunt u voor de vertrekhal weer instappen.

Het verharde buitenterrein is omheind en wordt net als de parkeergarages door videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Bij de inspectie van uw auto worden er foto’s gemaakt en de kilometerstand wordt opgeschreven. Tijdens de parkeerduur wordt bijgehouden welke medewerker in uw auto rijdt en waar die naartoe rijdt. Uw auto is voor het parkeren bij Relaxpark verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De naam Relaxpark zegt het al. U kunt relaxed terugkomen van uw reis, mede door de service van Relaxpark. De medewerkers helpen u met het in- en uitladen van uw bagage in de shuttlebus. Op de hoofdlocatie kunt u binnen wachten en zijn er toiletten. Koffie of andere dranken zijn hier beschikbaar. Voor de trip met de shuttlebus is het mogelijk om kinderzitjes aan te vragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Bij shuttle parkeren rijdt u naar de hoofdlocatie van Relaxpark, op Kieshecker Weg 128. Dit ligt slechts op 600 meter afstand van Düsseldorf Airport en is goed te vinden vanaf de snelweg. Plan uw route met de routeplanner van Parkos.

U kunt de werknemers herkennen aan het rode vest. Na de inspectie van uw auto kunt u dan direct in de shuttlebus stappen.

De shuttlebus zijn zilver of rood en hebben het logo van Relaxpark op de zijkant staan. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. Relaxpark heeft meerdere shuttlebussen ter beschikking, dus ook grotere groepen kunnen makkelijk naar het vliegveld gebracht worden. De transfer is maar 2 minuten rijden.

Vertrek
Om aan het einde van de reis weer bij uw auto te komen, belt u met Relaxpark wanneer u de koffers van de bagageband gehaald hebt. Zij sturen dan de zilveren of rode shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen.

De shuttlebus staat op u te wachten bij vertrekhal B-C (Abflug B-C). Dit is dezelfde plek waar u gedropt bent op de heenreis. De shuttlebus brengt u vervolgens naar uw auto.

Het kan voorkomen dat u enkele dagen eerder of later dan gepland terugvliegt. Wanneer er dan eventueel extra kosten ontstaan, kunt u dit direct op de hoofdlocatie contant bijbetalen. Wanneer u vroeger of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Relaxpark.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren rijdt u naar Düsseldorf Airport, aan Flughafenstraße 120. U belt 15 minuten voor aankomst op het vliegveld naar Relaxpark. Zij sturen dan een chauffeur naar de luchthaven. De chauffeur zal u bij vertrekhal B-C (Abflug B-C) opwachten.

De chauffeur is te herkennen aan de werkkleding, een rood vest met het logo van Relaxpark. Meestal lopen ze al op u af, omdat u het kenteken en model van uw auto doorgeeft tijdens de reservering.

Samen met de chauffeur inspecteert u de auto voordat u de sleutels overhandigt. U kunt nu inchecken voor uw vlucht terwijl de chauffeur de auto wegbrengt. De auto wordt voor u geparkeerd op het gekozen parkeerterrein. Er wordt maximaal 24 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Bij terugkomst belt u weer Relaxpark op nadat u alle bagage opgehaald heeft. Op de dag van aankomst is de auto naar de hoofdlocatie gebracht zodat hij snel naar het vliegveld gereden kan worden. U neemt uw auto in ontvangst wederom bij vertrekhal B-C (Abflug B-C).

Er vindt nog een inspectie plaats samen met de in een rood vest gestoken chauffeur. Daarna kunt u naar huis rijden.

Als u mogelijkerwijs een dag of enkele dagen eerder of later aankomt dan gepland, dan kunt u dit doorgeven aan Relaxpark. Wanneer er extra parkeerkosten bijkomen, dan kunt u dit contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Adres

Kieshecker Weg 128, D-40468, Düsseldorf

Help