Parkos
user
Toggle Navigation

Route naar Düsseldorf Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Düsseldorf Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door Germany te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Düsseldorf Airport
Flughafenstraße 120 Germany
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

 • Verkeersinformatie

  chevron

  Route Düsseldorf Airport en belangrijke informatie voor onderweg

  Wanneer je in de vakantie periodes per auto door Duitsland rijdt, willen wij je erop attenderen dat je goed de verkeersinformatie in de gaten moet houden. Er zijn namelijk een aantal drukke trajecten in Duitsland waar je op moet letten. Wij helpen je graag op weg door hier deze informatie te verschaffen. Ook geven wij je handige tips over het reizen door Duitsland.


  Verkeersinformatie

  Düsseldorf airport is makkelijk met de auto bereikbaar. U kunt het vliegveld op een aantal manieren bereiken, zo zijn er vrijwel altijd alternatieve routes in geval van drukte. Indien u met de auto naar Düsseldorf airport rijdt, kunt u onder normale weersomstandigheden uitgaan van de volgende reistijden:


  Van Naar Uren
  Amsterdam Düsseldorf Airport 216 kilometer 2:37 uur
  Groningen Düsseldorf Airport 267 kilometer 2:47 uur
  Maastricht Düsseldorf Airport 125 kilometer 1:24 uur
  Utrecht Düsseldorf Airport 184 kilometer 2:08 uur
  Rotterdam Düsseldorf Airport 232 kilometer 2:51 uur
  Enschede Düsseldorf Airport 133 kilometer 1:28 uur

  Dagelijks drukke trajecten:

  A1 Osnabrück - Hamburg - Lübeck - Fehmarn
  A2 Eindhoven – Maastricht: bij Maastricht
  A5 Heidelberg - Bazel
  A7 Würzburg - Ulm - Füssen
  A7 Hamburg - Flensburg
  A8 Karlsruhe - München - Salzburg
  A9 Neurenberg - München
  A61 Mönchen-Gladbach - Koblenz
  A99 Rondweg München


  Verkeersdrukte kalenders Duitsland

  Klik hier voor de Verkeersdrukte kalender Duitsland van de ANWB. Op deze pagina kun je de drukke dagen in Duitsland op de weg bekijken, zodat je daar rekening mee kunt houden tijdens je reis. Daarnaast is hieronder de wegenkaart van Duitsland met knooppunten weergegeven. Rondom de luchthaven van Düsseldorf vind je ook drukke wegen en knooppunten terug.


  bereikbaarheid vliegveld düsseldorf autobahnen duitsland cc Wikimedia

  Route voor parkeren Düsseldorf Airport

  Bij Düsseldorf Airport vind je diverse parkeeropties met verschillende tarieven en parkeerduren. Het vinden van de juiste route naar zowel de officiële als alternatieve parkeerfaciliteiten is eenvoudig met onze handige routeplanner. Bovendien zijn er speciale parkeerplaatsen beschikbaar voor het ophalen en wegbrengen van vrienden en familie.


  Bij Parkos is het plannen van je route naar Düsseldorf Airport uiterst eenvoudig. Onze unieke routeplanner neemt al het gedoe uit handen. Het adres van Düsseldorf Airport wordt automatisch ingevuld, waardoor je direct kunt beginnen met het opstellen van je routes. Bovendien bieden we handige functies om je vertrek nog vlotter te laten verlopen. Bij Parkos begrijpen we dat elke reiziger specifieke behoeften heeft, en daarom bieden we deze flexibiliteit in routeplanning. Onze routeplanner wijst je automatisch de snelste weg naar je keuze voor parkeren bij Düsseldorf Airport. Of je nu kiest voor lang parkeren, shuttle service of valet parking, je ontvangt altijd de meest efficiënte route. Zo ben je verzekerd van een probleemloze aankomst op de parkeerlocatie, zonder onnodige omwegen.


  Handige informatie voor op weg

  Voor je reis vanaf Düsseldorf Airport adviseren we je om je voertuig grondig te inspecteren om mogelijke technische problemen te voorkomen. Dit garandeert een zorgeloze reis en een tijdige aankomst op de luchthaven. Het omvat essentiële controles zoals vloeistoffen (zoals oliepeil en koelvloeistof). Controleer ook de bandenspanning, inclusief die van het reservewiel. Vergeet niet om de werking van alle verlichtingselementen van je auto te verifiëren voordat je vertrekt. Zo ben je goed voorbereid en kun je met vertrouwen op weg naar Düsseldorf Airport.


  Veiligheidsvest

  Sinds 1 juli 2014 moet je in Duitsland verplicht een veiligheidsvest in je auto hebben. Dit is omdat je mogelijk uit de auto moet stappen om een gevarendriehoek neer te zetten in geval van pech. Het dragen van een reflecterend veiligheidsvest is daarom noodzakelijk in Duitsland. Zorg er dus voor dat je altijd zo'n veiligheidsvest bij je hebt als je door Duitsland reist.


  Flitspaalsignalering

  In Duitsland is het niet toegestaan om apparaten te gebruiken die flitspalen kunnen detecteren. Als je zo'n apparaat bezit, laat het dan thuis, zelfs als je het niet hebt aangesloten. Het bezitten van een dergelijk apparaat is ook verboden in Duitsland. Dit omvat ook alle systemen met flitspaalinformatie, zoals mobiele telefoons en veel navigatiesystemen, zoals die van het bekende merk TomTom. We raden je daarom aan om dit soort apps van je mobiele telefoon te verwijderen en de flitspaalinformatie uit je navigatiesysteem te verwijderen voordat je op reis gaat.


  Milieusticker

  Indien je vaker via Duitsland reist, heb je misschien wel eens gehoord van de Umweltzones. Binnen deze zones is het verplicht een milieusticker op je auto te hebben. Let wel, je hebt geen milieusticker nodig als je naar Dusseldorf Airport of naar de parkeeraanbieder rijdt.

  Er zijn drie soorten varianten van deze milieusticker, de groene, de gele en de rode. Afhankelijk van de uitstoot van je auto krijgt je auto een kleur toegekend.

  Wanneer je een rode sticker hebt, word je in geen enkele milieuzone toegelaten. De algemene regel is dat dieselvoertuigen van voor 2001 een rode sticker krijgen, deze regel is ook van toepassing op benzinevoertuigen die voor het jaar 1993 zijn gebouwd. Heb je dus zo'n voertuig, dan heeft het waarschijnlijk geen zin om een milieusticker aan te vragen.

  Deze milieustickers kun je gemakkelijk kopen bij je lokale ANWB-winkel of online bestellen via de website van de ANWB. Als je de milieusticker online bestelt, wordt deze binnen 5 werkdagen bij je thuisgestuurd.

  veiligheidsvest cc Flickr
Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
050 808 0177
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
info@parkos.com
we zijn hier om je te helpen!