Flugpark24 biedt zowel Shuttle- als Valet-Service aan.

Met de shuttle service van Flugpark24 rijdt u op de dag van uw reis naar het parkeerterrein van Flugpark24. Het parkeerterrein ligt op ongeveer 20 minuten van de luchthaven. U wordt hierheen gereden met de shuttlebus door een medewerker van Flugpark24. Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt door personeel, waardoor u met een gerust gevoel op reis kan.

Met de valet service van Flugpark24 hoeft u alleen maar naar de luchthaven te rijden op de dag van uw reis. Uw voertuig wordt opgehaald door een medewerker, zodat u geen tijd verliest met het vinden van een parkeerplek. Tijdens uw afwezigheid wordt uw auto veilig geparkeerd op het beveiligde parkeerterrein van Flugpark24.

Meer informatie

Adres

Berliner Straße 111, 40880, Ratingen
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flugpark24

Flugpark24 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Flugpark24

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,0
Op basis van 173 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2022. Beoordeling geschreven op 08 november 2022.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2022.


Alles goed gegaan

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Vriendelijke mensen bij ontvangst als ook de chauffeur die naar het vliegveld reed.
Hij reed rustig en ongehaast!
Terug ging iets stroever, je moet dan weten welk busje je moet hebben, na een telefoontje wisten we genoeg!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2022.


Goeie prijs voor een week en makkelijk te vinden, vriendelijk personeel volgende keer gaan we dit weer doen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2022.


Top

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2022.


Ik vond het heel onduidelijk aangegeven op welke parkeerplaats we moesten zijn. Er stond geen bord met flugpark24. We hebben hiervoor iemand moeten aanspreken. De chauffeur sprak Duits, nu lukt ons dat redelijk en konden we het verstaan dus was dat geen probleem. We moeten nog een poosje wachten op andere mensen die mee zouden rijden, omdat er iets de papieren niet goed was. Dit werd niet direct gecommuniceerd en we wisten in eerste instantie niet goed waar we op aan het wachten waren. De shuttle bus stond er al wel.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2022.


Was prima geregeld!
Snel naar het vliegveld gebracht en ook snel weer opgehaald. Vriendelijke chauffeur

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2022.


Toen we aankwamen gelijk naar het vliegveld gebracht. Terugweg ongeveer 30 minuten moeten wachten op het busje. Auto stond nog niet voorgereden klaar.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Alles geregeld zoals afgesproken.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Top

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Ik was blij dat ik mijn auto kwijt kon en de service voelde goed.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 26 september 2022.


Allemaal prima geregeld.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


De auto stond fijn droog, alleen stond slecht aangegeven waar we ons bij aankomst bij de parkeerplaats moesten melden, verder is alles super verlopen.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 19 september 2022.


Heenreis:
Het was erg goed geregeld. Ik kwam aan en zij wachtten mij al op. Handtekening, sleutels inleveren en vervolgens werd ik door de bus naar het vliegtuig gebracht.

Terugreis:
Gebeld, binnen 5 minuten waren zij bij het vliegveld. Toen wij eenmaal terug kwamen zaten mijn autosleutels niet bij de orders, wat bleek: zij hadden mijn terugkomst per ongeluk op een dag later gezet, kan gebeuren, maar wel even frustrerend.

Personeel is erg rustig, duidelijk en denkt graag mee.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 16 september 2022.


Moesten even zoeken naar de ingang waar we de sleutel af konden geven. Volgens mij was het een kantoor van een Duitse firma. Bij de balie werden we ontvangen door een medewerken van Hive Park . Zelf waren we zoekende naar de naam Parkos.

Over Flugpark24

Shuttle Service

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar het parkeerterrein van Flugpark24. U hoeft geen aankomsttijd door te geven. Bij aankomst wordt uw auto gecontroleerd op eventueel bestaande schade en worden er foto's gemaakt van uw auto waar u bij bent. Vervolgens parkeert u uw auto op het beveiligde terrein van FugParkDus.

Vanaf het parkeerterrein brengt Flugpark24 u naar de terminal. Het terrein ligt op ca. 20 minuten afstand van de luchthaven. U kunt een kinderzitje bijboeken in uw reservering. Indien u een minivan of een camper heeft. wordt hier een extra prijs van 50% over gerekend, welke u contant ter plekke kunt betalen.

Terugkomst
Neem op uw terugreis contact op met Flugpark24 wanneer u aangekomen bent bij vertrekhal B/C. U zult opgehaald worden binnen 5 minuten. Vervolgens wordt u terug naar de bufferzone gebracht. Hier zal uw auto voor u klaar staan.

Als u vragen of wijzigingen heeft, neem dan rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder.

Valet service

Aankomst

Rijd op de dag van uw reis rechtstreeks naar de luchthaven van Düsseldorf naar vertrekhal B/C. Neem 15 minuten voor aankomst contact op met Flugpark24 om uw aankomsttijd door te geven. U vindt het telefoonnummer hierboven. Vervolgens zal een medewerker van Flugpark24 u ontmoeten om uw auto aan te nemen. De medewerker zal u herkennen aan uw kentekenplaat en het model van uw auto, die u bij uw reservering heeft opgegeven. Hij zal uw auto eerst controleren op eventueel bestaande schade om problemen achteraf te voorkomen, waarna u uw reis zo snel mogelijk kunt vervolgen. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van € 5 in rekening gebracht. Als u een minibusje, een te groot voertuig of een camper hebt, geldt een toeslag van 30 euro, die u ter plaatse contant kunt betalen.Deze parkeeraanbieder heeft een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. U kunt uw voertuig daar opladen voor €40,00 extra

Terugkomst

Neem op uw terugreis contact op met de parkeeraanbieder zodra u geland bent. Een medewerker zal vervolgens voor u klaar staan bij vertrekhal B/C en wordt u teruggebracht naar het parkeerterrein, waarna u uw reis naar huis kunt vervolgen.

Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag 7 dagen per week bewaakt door personeel van Flugpark24.

Bovendien beschikt de aanbieder over verschillende wasprogramma's voor uw voertuig, die u tijdens het boekingsproces aan uw reservering kunt toevoegen: Buitenkant wassen voor 39€ en binnenkant wassen voor 59€.

De provider biedt ook een brandstofservice aan. Naast de kosten voor het vullen van de tank zal de aanbieder u een vergoeding van 20,00€ vragen voor deze dienst. Als u uw elektrische auto wilt opladen, is dit mogelijk tegen een toeslag van 40,00€. Als u een minibus, te grote voertuigen of een camper hebt, geldt er een toeslag van 30€, die u ter plaatse contant kunt betalen.

Bij deze parkeeraanbieder zijn maximaal 2 personen voor de pendeldienst inbegrepen. Voor elke extra persoon rekent de parkeeraanbieder 5 euro extra per persoon.

Shuttle Service

Shuttle Service

Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u naar het parkeerterrein van Flugpark24. U hoeft geen aankomsttijd door te geven. Bij aankomst wordt uw auto gecontroleerd op eventueel bestaande schade en worden er foto's gemaakt van uw auto waar u bij bent. Vervolgens parkeert u uw auto.

Vanaf het parkeerterrein brengt Flugpark24 u naar de terminal. De rit met de shuttlebus zal ongeveer 20 minuten duren. U kunt een kinderzitje extra bijboeken in uw reservering. Indien u een minivan of een camper heeft. wordt hier een extra prijs over gerekend, welke u contant ter plekke kunt betalen.

Terugkomst
Neem op uw terugreis contact op met de parkeeraanbieder zodra u geland bent. Een medewerker zal vervolgens voor u klaar staan bij vertrekhal B/C en wordt u teruggebracht naar het parkeerterrein, waarna u uw reis naar huis kunt vervolgen.

Voor vragen over het wijzigen van uw reservering tijdens de reis, in het weekend of binnen 24 uur voor aanvang van uw reis, adviseren wij u om contact op te nemen met de parking.

Bij deze parkeeraanbieder zijn maximaal 2 personen voor de pendeldienst inbegrepen. Voor elke extra persoon rekent de parkeeraanbieder 5 euro extra per persoon.

Valet Service

Aankomst

Rijd op de dag van uw reis rechtstreeks naar de luchthaven van Düsseldorf naar vertrekhal B/C. Neem 15 minuten voor aankomst contact op met Flugpark24 om uw aankomsttijd door te geven. U vindt het telefoonnummer hierboven. Uw sleutels worden veilig bewaard voor u in een kluis tot u weer terug bent.

Terugkomst

Neem op uw terugreis contact op met de parkeeraanbieder zodra u geland bent. Een medewerker zal vervolgens voor u klaar staan bij vertrekhal B/C en wordt u teruggebracht naar het parkeerterrein, waarna u uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Berliner Straße 111, 40880, Ratingen