Perfect Park biedt een veilige en betaalbare parkeerervaring op de luchthaven van Düsseldorf. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig direct bij de terminal en brengt het naar beveiligde parkeerplaatsen dicht bij de luchthaven. Perfect Park biedt exclusief beveiligde ondergrondse parkeerplaatsen en omheinde buitenparkeerplaatsen. Met valet service, kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

Parkeren op de luchthaven van Düsseldorf: Op de dag van uw reis rijdt u naar de vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf. Uw voertuig wordt opgewacht door een servicemedewerker en er wordt een voertuiginspectie uitgevoerd. U kunt zonder stress inchecken en hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto, die in de tussentijd veilig geparkeerd wordt door een medewerker van Perfect Park.

Meer informatie

Adres

Korschenbroicher Straße 29, 41065, Mönchengladbach
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Perfect Park

Perfect Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
25%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven

Beoordelingen Perfect Park

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 82 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 29 september 2022.


Ver van het vliegveld, duurde lang voordat we opgehaald werden, parkeerplaats uitrijden kon alleen doordat het personeel de poort moest openen.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 28 september 2022.


We xijn tevreden, maar de preciezeophaallocatie/ plaats was erg onduidelijk, het was voor ons de eerste keer. De auto werd later niet gecontroleerd.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 23 september 2022.


Prima geregeld

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 23 september 2022.


Vriendelijke mensen en alles verloopt prima

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 21 september 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 18 september 2022.


Prima prijs, heel leuk personeel, goede communicatie!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 17 september 2022.


Zowel heenreis als terugreis is soepel verlopen! Echt aanrader!!!

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 17 september 2022.


PRIMA

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 15 september 2022.


Bij aankomst was het even zoeken waar we moesten zijn, maar na een telefoontje werden we vriendelijk en vlot geholpen door de medewerkster. Bij terugkeer moesten we bijna een half uur wachten. Enigzins verwarrend was dat we werden opgehaald door Perfect parking. De chauffeur was niet onvriendelijk, maar nogal gestrest. Was tijdens het rijden ook met andere zaken bezig. Bij aankomst op vliegveld was niet duidelijk dat we naar de 1e verdieping moesten.

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 15 september 2022.


Ik vond alleen jammer dat de persoon die ons op kwam halen mopperde dat hij een 15 min had staan wachten, andere pasagiers hadden wel eerder hun koffers,van een andere maatschappijwij hebben meteen gebeld toen wij onze koffers haddendit duurde heel lang voor die kwamen,dus daar konden wij ook niets aan doen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 10 september 2022.


Super geregeld snel weer opgehaald bij vliegveld

8

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 08 september 2022.


Prima parkeerplaats, beetje krappe bochten oei mijn velgen maar verder niets op aan te merken. Snel vervoer naar en van het vliegveld. Alles prima geregeld. Personeel is erg vriendelijk!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 07 september 2022.


Prima hoor, alleen 1 probleempje: we hadden niet in de gaten dat we bij de parkeergarage naar binnen moesten omdat we onoverdekt hadden geboekt.
Misschien dit toch iets duidelijker aangeven.
Overigens prima

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 04 september 2022.


Parking is prima, alleen bij aankomst was even onduidelijk hoe binnen te komen. Personeel zeer vriendelijk en op tijd! Ik zou weer bij deze firma plannen, was top geregeld!!! Tis een kwartier van de airport verwijderd, is ook te doen!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2022. Beoordeling geschreven op 03 september 2022.


Is allemaal goed gegaan

Over Perfect Park

Perfect Park zorgt voor een vlekkeloze en probleemloze parkeerervaring, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen. De parkeeraanbieder beschikt over beveiligde ondergrondse en buitenparkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Valet service

.

Gebruik de valet service en bespaar kostbare tijd voor uw vlucht. U overhandigt uw auto bij vertrek direct aan een medewerker van Perfect Park bij Vertrekterminal B-C van de luchthaven Düsseldorf. Neem bij terugkomst telefonisch contact op met Perfect Park en uw auto wordt bij vertrekhal B-C weer bij u afgeleverd.

Perfect Park is beschikbaar van 03:00 tot 00:00 uur. U kunt uw auto veilig parkeren op het terrein van Perfect Park. De parkeerplaats is veilig omheind en voorzien van een camerasysteem, zodat u uw voertuig zonder zorgen bij de parkeeraanbieder kunt achterlaten.

Bij de overdracht van de auto wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Uw sleutel wordt tijdens uw verblijf in een kluis bewaard.

Perfect Park biedt u een uitstekende service. De valet service is beschikbaar voor u van 03:00 tot 00:00 elke dag. Bovendien zal het personeel van de parkeeraanbieder u graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage.

Als u met een minibus of camper aankomt, kunt u tegen betaling een extra parkeerplaats voor grote voertuigen reserveren.

Als u hulp nodig heeft bij het jumpstarten in geval van een lege accu, dan helpt Perfect Park u ook hier graag.

Let op: de parkeeraanbieder biedt geen parkeergelegenheid voor campers/minivans.

Let op, de maximale voertuighoogte voor overdekte parkeerplaatsen is 2,00 m.

Hoe werkt shuttle parking?

Aankomst

U komt met uw auto naar de parkeerplaats CALOR CARREE Calor-Emag-Straße 8, 40878 Ratingen . Neem een ​​kaartje (gratis) en rijdt naar niveau 2/3. Een medewerker van de parkeeraanbieder herkent u aan de hand van uw boekingsgegevens en zal u benaderen. Daarna volgt een korte, externe voertuigcontrole en de sleuteloverdracht. Uw voertuig wordt veilig geparkeerd door het gekwalificeerde personeel van Perfect Park en u wordt met een shuttle naar Airport Terminal Ring 1 (vertrekterminal B-C) ​​gereden.

Retour

Bel na uw terugvlucht, na het ophalen van uw bagage, de 24-uurs hotline +49 (0)174 455 66 62 voor afhaling. Een medewerker haalt u op van de luchthaven Terminal B/C vanaf deur nr. 10 of 11 en breng je naar je auto.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
U belt Perfect Park 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Vervolgens rijdt u naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Hier wordt u verwelkomd door een servicemedewerker die de check-in van het voertuig uitvoert, inclusief een externe voertuigcontrole en de overhandiging van de sleutels. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig op het beveiligde parkeerterrein. Uw autosleutel wordt in een kluis opgeborgen.

Terugkeer
Nadat u uw bagage heeft opgehaald, neemt u contact op met Perfect Park en begeeft u zich naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Wij wachten u ter plaatse op en zorgen voor de inlevering van het voertuig, inclusief een externe voertuigcontrole en inlevering van de sleutel/het voertuig.

Adres

Korschenbroicher Straße 29, 41065, Mönchengladbach