Perfect Park biedt een veilige en betaalbare parkeerervaring op de luchthaven van Düsseldorf. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig direct bij de terminal en brengt het naar beveiligde parkeerplaatsen dicht bij de luchthaven. Perfect Park biedt exclusief beveiligde ondergrondse parkeerplaatsen en omheinde buitenparkeerplaatsen. Met valet service, kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

Parkeren op de luchthaven van Düsseldorf: Op de dag van uw reis rijdt u naar de vertrekhal van de luchthaven van Düsseldorf. Uw voertuig wordt opgewacht door een servicemedewerker en er wordt een voertuiginspectie uitgevoerd. U kunt zonder stress inchecken en hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto, die in de tussentijd veilig geparkeerd wordt door een medewerker van Perfect Park.

Meer informatie

Adres

Am Krummenweg 1, 40885, Ratingen
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Perfect Park

Perfect Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
25%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven

Beoordelingen Perfect Park

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,8
Op basis van 104 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 03 november 2022.


Best tevreden de combinatie parka’s en luchthaven Düsseldorf

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 01 november 2022.


Goede parkeergarage

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 01 november 2022.


Heel goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2022.


Top

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2022.


Good

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2022.


Ze spreken geen Engels maar dan ook echt niet, alleen maar Duits. Dit maakt het communiceren heel erg lastig. Op de heenweg, in de parkeerplaats was ik daardoor te ver naar boven gereden, waarna ik ze kwijt was. Uiteindelijk was er gelukkig een Belgische gast met wie ik kon overleggen om de rest te vinden. Op de terugweg was me niet duidelijk dat Düsseldorf uit 2 verdiepingen bestaat, als je eenmaal beneden bent uitgang volgen zijn er geen deurnummers. Ook dit lukte niet te communiceren, ze bleven de deurnummers maar herhalen. Uiteindelijk binnen geïnformeerd en ik moest blijkbaar een verdieping hoger zijn. Daar aangekomen snel gevonden. Voor een volgende keer weet ik hoe het werkt en zal ik wel weer gebruik van ze maken. Maar voor een eerste keer is het niet meteen aan te raden als je niet voldoende Duits kan.
De parkeerplaats en en halen en brengen waren verder prima

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2022.


Parkeerplaats is vrij ver verwijderd van de luchthaven. personeel was niet vriendelijk. de omschrijving van de ophaalplaats op de luchthaven zou beter omschreven kunnen worden door te vermelden dat je op het 2e nivo zit.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2022.


Met navigatie makkelijk te vinden. Na het parkeren van de auto duurde het niet lang tot er iemand bij ons kwam om ons naar het vliegveld te brengen. Contact is in het Duits, voor ons geen probleem. Net en vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Perfect

8

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Wij kwamen 's nachts aan en er zat een poort voor. Dachten daardoor, dat wij helemaal verkeerd zaten of gewoon niet open waren. Lichtelijke paniek. Uiteindelijk hebben wij hun gebeld en moesten we even wachten. Het was een normale parkeergarage. En vanuit een auto wat op hun kantoor leek werd alles geregeld. Opzich was alles verder wel okay. Qua prijs, mochten we dan ook niet klagen. Wel een stukje verder van vliegveld af, dan we gewend waren.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2022.


Helaas na het ophalen van de auto schade aan de zijkant.

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2022.


Perfect

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2022.


Redelijk tot goede manier om de auto te parkeren

10

Heeft geparkeerd in oktober 2022. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2022.


Prima geregeld

8

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2022.


Vriendelijke medewerkers die flexibel zijn qua taal wat er fijn is als je duits niet geweldig is.

Medewerkers zijn goed bereikbaar.
Enige wat ik jammer vond is dat het lang duurde bij terugkomst, wellicht door de drukte. Maar buiten dat, raad ik ze zeker aan en zou er persoonlijk in de toekomst weer gebruik van maken.

Over Perfect Park

Perfect Park zorgt voor een vlekkeloze en probleemloze parkeerervaring, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen. De parkeeraanbieder beschikt over beveiligde ondergrondse en buitenparkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Valet service

.

Gebruik de valet service en bespaar kostbare tijd voor uw vlucht. U overhandigt uw auto bij vertrek direct aan een medewerker van Perfect Park bij Vertrekterminal B-C van de luchthaven Düsseldorf. Neem bij terugkomst telefonisch contact op met Perfect Park en uw auto wordt bij vertrekhal B-C weer bij u afgeleverd.

Perfect Park is beschikbaar van 03:00 tot 00:00 uur. U kunt uw auto veilig parkeren op het terrein van Perfect Park. De parkeerplaats is veilig omheind en voorzien van een camerasysteem, zodat u uw voertuig zonder zorgen bij de parkeeraanbieder kunt achterlaten.

Bij de overdracht van de auto wordt een voertuigcontrole uitgevoerd. Uw sleutel wordt tijdens uw verblijf in een kluis bewaard.

Perfect Park biedt u een uitstekende service. De valet service is beschikbaar voor u van 03:00 tot 00:00 elke dag. Bovendien zal het personeel van de parkeeraanbieder u graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage.

Als u met een minibus of camper aankomt, kunt u tegen betaling een extra parkeerplaats voor grote voertuigen reserveren.

Als u hulp nodig heeft bij het jumpstarten in geval van een lege accu, dan helpt Perfect Park u ook hier graag.

Let op: de parkeeraanbieder biedt geen parkeergelegenheid voor campers/minivans.

Let op, de maximale voertuighoogte voor overdekte parkeerplaatsen is 2,00 m.

Hoe werkt shuttle parking?

Aankomst

U komt met uw auto naar de parkeerplaats CALOR CARREE Calor-Emag-Straße 8, 40878 Ratingen . Neem een ​​kaartje (gratis) en rijdt naar niveau 2/3. Een medewerker van de parkeeraanbieder herkent u aan de hand van uw boekingsgegevens en zal u benaderen. Daarna volgt een korte, externe voertuigcontrole en de sleuteloverdracht. Uw voertuig wordt veilig geparkeerd door het gekwalificeerde personeel van Perfect Park en u wordt met een shuttle naar Airport Terminal Ring 1 (vertrekterminal B-C) ​​gereden.

Retour

Bel na uw terugvlucht, na het ophalen van uw bagage, de 24-uurs hotline +49 (0)174 455 66 62 voor afhaling. Een medewerker haalt u op van de luchthaven Terminal B/C vanaf deur nr. 10 of 11 en breng je naar je auto.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
U belt Perfect Park 30 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Vervolgens rijdt u naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Hier wordt u verwelkomd door een servicemedewerker die de check-in van het voertuig uitvoert, inclusief een externe voertuigcontrole en de overhandiging van de sleutels. De parkeeraanbieder parkeert uw voertuig op het beveiligde parkeerterrein. Uw autosleutel wordt in een kluis opgeborgen.

Terugkeer
Nadat u uw bagage heeft opgehaald, neemt u contact op met Perfect Park en begeeft u zich naar de vertrekterminal B-C bij uitgang 10-11 van de luchthaven Düsseldorf. Wij wachten u ter plaatse op en zorgen voor de inlevering van het voertuig, inclusief een externe voertuigcontrole en inlevering van de sleutel/het voertuig.

Adres

Am Krummenweg 1, 40885, Ratingen