Hoe werkt shuttle parkeren bij Düsseldorf airport?

Shuttle parkeren als optie voor parkeren Düsseldorf Airport is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto naar de parkeeraanbieder rijden. Zo kunt u zelf zien dat uw auto op een vertrouwde plek geparkeerd staat. Na uw aankomst wordt u vanaf de parkeeraanbieder per shuttlebus vervoerd naar de terminal, dichtbij de incheckbalie. Dit scheelt u tijd en is wel zo makkelijk.

Prijsvergelijking voor de shuttle parking op Düsseldorf Airport

Om het u gemakkelijker te maken te kiezen tussen de talrijke parkeeraanbieders op Düsseldorf Airport, hebben wij een prijstabel voor u samengesteld. Zo krijgt u in één oogopslag een overzicht van al onze aanbiedingen voor shuttle parkeren bij Düsseldorf. Alle prijzen zijn inclusief transfer van en naar de luchthaven. Wilt u meer informatie over de individuele parkeeraanbieders, klik dan op de naam van de parkeeraanbieder.

Parkeerplaats Prijs (week) Type
Park-Secure-Dus € 45,00 * Buiten
FlugParkDus € 48,00 * Buiten
Airport Parkservice Express € 48,00 * Buiten
ParkAirport Düsseldorf € 49,00 * Buiten
Relaxpark € 50,00 * Buiten
Park Expert € 53,00 * Buiten
ParkAirport Düsseldorf € 55,00 * Binnen
Relaxpark € 56,00 * Binnen
Flypa € 62,00 * Binnen
IPS Parken € 62,00 * Buiten
Park Expert € 63,00 * Binnen
Airport Parkservice Express € 64,00 * Binnen
IPS Parken € 70,00 * Binnen
FlugParkDus € 70,00 * Binnen
ParkAirport Express € 79,00 * Buiten
ParkAirport Express € 88,00 * Binnen
Parkkönig € 110,00 * Binnen
* Deze prijzen zijn gebasseerd om 1 week parkeren (8 dagen) in july 2020.

 

Parkeren zonder valet-service op Dusseldorf Airport? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen voor informatie over onze shuttle services.

 

Voor- en nadelen valet parking op Düsseldorf Airport

Voordelen 

Maximaal comfort: dankzij Airport Valet parking hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats en het dragen van een koffer. U rijdt rechtstreeks naar de terminal waar iemand uw auto voor u parkeert. Parkeren zonder stress en dus een stressvrije start van uw vakantie.

U bespaart tijd: u overhandigt uw voertuig direct voor de ingang van Dusseldorf Airport. Bij terugkomst haalt u uw auto op dezelfde plaats weer op. Zo bespaart u de transfer tijd naar de luchthaven en hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplaatsen op de luchthaven.

Nadelen 

Verhoogde prijs: In de meeste gevallen wordt voor een valet service hogere kosten in rekening gebracht door parkeeranbieders. Valet parkeren is een extra luxe.

Transparantie: natuurlijk kunt u op onze website altijd foto's van de parkeerplaats van de aanbieder bekijken. Maar omdat u uw auto niet zelf parkeert vind er geen extra controle door uzelf plaats. Bij Parkos nemen we de veiligheid van uw voertuig zeer serieus. We controleren de parkeerplaatsen bij Dusseldorf airport voordat we deze op onze website aanbieden. Daarnaast laten we regelmatig mystery guest parkeren. Deze klanten hebben een GPS zender in de auto geplaatst waarmee wij kunnen controleren of er correct met het voertuig wordt omgegaan.

 

Reviews & Ervaringen valet parkeren Dusseldorf airport

Parkos verzameld reviews en ervaringen van klanten. Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Zo bent u er zeker van dat u echte reviews en ervaringen leest.Klanten van Parkos beoordelen onze parkeeraanbieders met gemiddeld een 8,1 op basis van 8321 reviews.

Meest beoordeelde parkings

Parkeerplaats Prijs Score Aantal Type
Airport Parkservice Express €48,00 * 8,3 340 Buiten
ParkAirport Düsseldorf €49,00 * 8,4 204 Buiten
Relaxpark €50,00 * 9,1 176 Buiten
Flypa €62,00 * 9,0 138 Binnen
IPS Parken €62,00 * 8,1 113 Buiten

* Deze prijzen zijn gebasseerd om 1 week parkeren (8 dagen) in july 2020.

 

Best beoordeelde parkings

Parkeerplaats Prijs Score Aantal Type
Relaxpark €50,00 * 9,1 176 Buiten
Flypa €62,00 * 9,0 138 Binnen
Relaxpark €56,00 * 8,7 50 Binnen
Park Expert €53,00 * 8,7 101 Buiten
Park Expert €63,00 * 8,6 44 Binnen

* Deze prijzen zijn gebasseerd om 1 week parkeren (8 dagen) in july 2020.

 

Goedkoopste parkings

Parkeerplaats Prijs Score Aantal Type
Park-Secure-Dus €48,00 * 8,3 43 Buiten
FlugParkDus €48,00 * 8,6 17 Buiten
Airport Parkservice Express €48,00 * 8,3 340 Buiten

* Deze prijzen zijn gebasseerd om 1 week parkeren (8 dagen) in july 2020.

 

Veel gestelde vragen over valet parkeren Dusseldorf airport

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Valet parkeren mag dan wel heel handig zijn, u moet nog wel zelf naar de vertrekhal rijden. Hoe komt u op de gemakkelijkste manier bij deze aankomsthal?

Wanneer u heeft gekozen voor valet parkeren Dusseldorf Airport kunt u het beste de borden “Ankunft/Arrivals’’ volgen. Het adres waar u naartoe moet rijden staat tevens in de bevestigingsmail. U kunt voor de terminal stoppen, waar een chauffeur bij uw aankomst al voor u klaarstaat om uw auto te in de buurt van vliegveld Dusseldorf parkeren.

Waar staat mijn auto bij terugkomst?

Het enige wat u bij terugkomst hoeft te doen, is het bellen van uw parkeeraanbieder wanneer u uw bagage opgehaald hebt na de landing. Vervolgens loopt u naar vertrekhal B of C, zoals afgesproken met de chauffeur. Hier wacht een chauffeur u op u uw auto terug te geven. Nadat uw koffers zijn ingeladen kunt u meteen uw reis voortzetten.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

Uw chauffeur kunt u vinden op de afgesproken plaats, deze staat altijd aangegeven in uw bevestigingsmail. Daarnaast is deze meestal te herkennen aan de bedrijfskleding van de door u gereserveerde airport parking. Kunt u de medewerker toch niet vinden? Belt u dan het telefoonnummer van uw parkeeraanbieder.

Wat kost valet parkeren?

De kosten van airport valet parking zijn afhankelijk van het aantal dagen dat u gaat boeken. Voor 8 dagen parkeren met valet service bent u gemiddeld zo'n €45,- kwijt via Parkos. Kiest u voor 2 weken dan kost €67,-. Wilt u goedkoop parkeren? Kies dan voor shuttle parkeren.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.