Hoe werkt shuttle parkeren bij Düsseldorf airport?

Shuttle parkeren als optie voor parkeren bij Düsseldorf Airport is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is je auto naar de parkeeraanbieder rijden. Zo kun je zelf zien dat je auto op een vertrouwde plek geparkeerd staat. Na je aankomst word je vanaf de parkeeraanbieder per shuttlebus vervoerd naar de terminal, dichtbij de incheckbalie. Dit bespaart je tijd en is wel zo gemakkelijk.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Wil je meer luxe bij het parkeren? Bekijk dan de opties voor valet parkeren Düsseldorf Airport.

 

Voor- en nadelen valet parking op Düsseldorf Airport

Shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport biedt reizigers veel voordelen. Laten we eens kijken naar waarom kiezen voor parkeren met shuttleservice bij Düsseldorf Airport zo'n slimme zet is.

  • Vlotte toegang: Een groot pluspunt van shuttle parkeren is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek vlak voor je vertrek. Je rijdt simpelweg naar het parkeerterrein en weet meteen waar je je auto kunt neerzetten.
  • Budgetvriendelijk: Over het algemeen is shuttle parkeren voordeliger dan valet parkeren. Het is een budgetvriendelijke optie voor reizigers die op zoek zijn naar een voordelige parkeermogelijkheid bij de luchthaven.
  • Handig vervoer: Een ervaren chauffeur van het parkeerbedrijf brengt je op tijd naar de vertrekhal met een shuttlebus. Bovendien staan ze klaar om te helpen met het tillen van je bagage, waardoor je reis naar de luchthaven moeiteloos verloopt. Bij terugkomst staat de shuttlebus voor je klaar om je terug te brengen naar het parkeerterrein.
  • Betrouwbare dienstverlening: Bij shuttle parkeren staat er bij je terugkomst een chauffeur op het afgesproken tijdstip op je te wachten bij de aankomsthal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het regelen van vervoer naar het parkeerterrein.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.