Hoever van te voren moet ik bij mijn parkeerplek bij Düsseldorf Airport aanwezig zijn?

Let op:

Luchthavens in heel Europa hebben te maken met aanhoudende drukte door personeelstekorten in het hoogseizoen. Düsseldorf Airport adviseert om maximaal 3 uur voor uw vlucht aanwezig te zijn op de luchthaven. Het is niet nodig om eerder naar de luchthaven te komen, omdat de luchtvaartmaatschappijen hun check-in balies niet eerder dan 3 uur voor vertrek openen. Op de website van Düsseldorf Airport kunt u de actuele wachttijden voor de security check vinden.

 

Wij adviseren u om minimaal een half uur voordat u op de luchthaven moet zijn aanwezig te zijn bij de geboekte parkeerplaats. Zo heeft u genoeg tijd om de gratis shuttle dienst naar Düsseldorf Airport te nemen. Kiest u voor valet parkeren? Dan is het voldoende om 3 uur van te voren aanwezig te zijn bij de parkeerplaats.

update: 10 augustus 2022

 

Düsseldorf Airport huist meer dan 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen, elk van deze luchtvaartmaatschappijen hanteert verschillende inchecktijden. De inchecktijd is de tijd dat u ingecheckt bij de balie moet zijn. De precieze inchecktijden van uw luchtvaartmaatschappijen vindt u op de officiële website van de maatschappij.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

 

Over het algemeen wordt aangeraden dat u minimaal 2 uur van tevoren aanwezig bent bij de incheckbalie. Dit alleen wanneer u heeft gekozen voor een continentale vlucht, een vlucht die binnen Europa blijft.

 

Ons advies is om minimaal 2.5 uur van te voren aanwezig te zijn bij uw parkeerterrein. Dit in verband met de extra reistijd als u voor shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport kiest. En in verband met de controle van uw auto wanneer u voor valet parkeren kiest.

Heeft u een reis geboekt naar een bestemming buiten Europa? Dan reist u met een intercontinentale vlucht. Over het algemeen wordt er aangeraden dat u 3 uur van te voren aanwezig bent op het vliegveld. Dit in verband met verhoogde veiligheidscontroles indien uw bestemming buiten Europa ligt. Deze controles kunnen er namelijk voor zorgen dat het langer duurt voordat u kunt inchecken. Omdat genoeg tijd te hebben voor het parkeren raden wij u aan om minimaal 3,5 uur van te voren bij uw parkeerterrein te zijn.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.