Hoever van te voren moet ik bij mijn parkeerplek bij Düsseldorf Airport aanwezig zijn?

Düsseldorf Airport huist meer dan 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen, elk van deze luchtvaartmaatschappijen hanteert verschillende inchecktijden. De inchecktijd is de tijd dat u ingecheckt bij de balie moet zijn. De precieze inchecktijden van uw luchtvaartmaatschappijen vindt u op de officiële website van de maatschappij.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Over het algemeen wordt aangeraden dat u minimaal 2 uur van tevoren aanwezig bent bij de incheckbalie. Dit alleen wanneer u heeft gekozen voor een continentale vlucht, een vlucht die binnen Europa blijft.

 

Ons advies is om minimaal 2.5 uur van te voren aanwezig te zijn bij uw parkeerterrein. Dit in verband met de extra reistijd als u voor shuttle parkeren bij Düsseldorf Airport kiest. En in verband met de controle van uw auto wanneer u voor valet parkeren kiest.

Heeft u een reis geboekt naar een bestemming buiten Europa? Dan reist u met een intercontinentale vlucht. Over het algemeen wordt er aangeraden dat u 3 uur van te voren aanwezig bent op het vliegveld. Dit in verband met verhoogde veiligheidscontroles indien uw bestemming buiten Europa ligt. Deze controles kunnen er namelijk voor zorgen dat het langer duurt voordat u kunt inchecken. Omdat genoeg tijd te hebben voor het parkeren raden wij u aan om minimaal 3,5 uur van te voren bij uw parkeerterrein te zijn.


Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.