Lang parkeren Schiphol

Met Parkos is lang parkeren Schiphol een fluitje van een cent. Of u nou twee dagen of een maand op reis gaat, via ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking vindt u altijd de scherpste prijzen. Ook hebben we alle aanbieders voor u persoonlijk geïnspecteerd, zo weet u zeker dat uw auto veilig staat.

Om u goed op weg te helpen hebben willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren Schiphol:

  1. Vergelijk tussen verschillende aanbieders: Vergelijken loont. En dat blijkt wel uit onze prijzen. Gaat u parkeren Schiphol dan kan het voorkomen dat u tot wel 32,50 euro per dag betaald. Gaat u dus voor een langere tijd op vakantie dan kunnen de kosten voor het parkeren nogal oplopen.

  2. Kies uw manier van parkeren: Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar het vliegveld gereden. Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren.

    Kiest u voor shuttle parkeren dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u gratis per shuttlebus naar het vliegveld wordt gereden. Bij terugkomst staat de shuttlebus weer voor u klaar, deze rijdt u terug naar het externe parkeerterrein.

    Kiest u voor valet parkeren, dan kunt u zelf naar het vliegveld rijden, daar staat een chauffeur voor u klaar die uw auto voor u parkeert. Zo kunt u direct naar de incheckbalie. Bij terugkomst staat de auto weer voor u klaar bij het vliegveld. Zo kunt u direct na landing uw reis voortzetten.

  3. Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert persoonlijk alle locaties van de parkeeraanbieders en controleert hierbij de veiligheid van het parkeerterrein en de faciliteiten. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen zodat uw auto veilig geparkeerd staat.

  4. Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren bij Schiphol raden wij u aan om uw reis goed te plannen. Ondanks dat u zich niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te begeven kan het natuurlijk voorkomen dat er verkeersopstoppingen of omleidingen zijn. Houd daarom goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routerplanner pagina.

Schiphol airport

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een email Bel ons op 020-2612664