Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol?

Wanneer je kiest voor shuttle parkeren, als optie voor parkeren bij Schiphol, dan rijd je zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe, in tegenstelling tot valet parking Schiphol. Al onze parkeeraanbieders zijn gelegen vlakbij Schiphol, bijvoorbeeld in Aalsmeer of Hoofddorp. Je hoeft je dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven. Een shuttlebus brengt je met je bagage vervolgens naar de vertrekhal van Schiphol Airport. De shuttle bus is uiteraard gratis inbegrepen bij de reservering. Bij elke aanbieder vermelden we hoelang de shuttlebus er over doet om bij Schiphol te komen. Zo weet je waar je aan toe bent als je gaat parkeren bij Schiphol Airport. Kijk op onze shuttle parkeren Schiphol pagina voor meer informatie over het stappenplan en de tarieven voor parkeren met shuttle service.

 

Vergelijk de beste aanbieders

 

Wanneer je terugkomt van je reis en geland bent, neem je contact op met de parkeeraanbieder, waarna een medewerker per shuttlebus voor jou klaar staat op een afgesproken plek nabij luchthaven Schiphol. Het telefoonnummer van de parking kun je vinden in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt als je een reservering hebt gemaakt. Reserveren via Parkos voor een parkeerplaats met shuttle service is erg gemakkelijk via Parkos.

 

Voordelen van shuttle parkeren Schiphol

Shuttle parkeren bij Schiphol Airport is erg prettig. We hebben een aantal voordelen van parkeren met shuttleservice bij Schiphol op een rijtje gezet.

  • Gemakkelijke toegang: Een groot voordeel van shuttle parkeren is dat je vlak voor vertrek niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats bij Schiphol. Je rijdt eenvoudigweg naar het parkeerterrein en weet precies waar je je auto kunt parkeren.

  • Kostenbesparend: Shuttle parkeren is over het algemeen voordeliger dan valet parkeren. Het is een betaalbare optie voor reizigers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke parkeermogelijkheid bij de het vliegveld.

  • Gemakkelijk vervoer: Een ervaren chauffeur van het parkeerbedrijf brengt je met een shuttlebus op tijd naar de vertrekhal. Bovendien bieden ze hulp bij het tillen van je koffers, waardoor het proces van reizen naar de luchthaven soepeler verloopt. Bij terugkomst staat de shuttlebus voor je klaar om terug naar de parkeerplaatsen te rijden.

  • Betrouwbare service: Bij shuttle parkeren staat er bij terugkomst een chauffeur op het afgesproken tijdstip op je te wachten bij de aankomst terminal. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het zoeken naar transport naar het parkeerterrein.

 

Verkeersinformatie

In de omgeving van Schiphol kan het erg druk zijn, met name wanneer je met de auto naar de luchthaven reist of wanneer je naar het vliegveld gebracht wordt. Het is zodanig druk dat verkeersopstoppingen rondom Amsterdam geregeld voorkomen. Daarom adviseren we je om goed op te letten als je zelf naar de luchthaven rijdt of als je naar de luchthaven gebracht wordt, met name in de ochtend- en avondspits. Kijk daarom goed naar bijvoorbeeld de dagelijks drukke trajecten via de website van de ANWB. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.