Hoe werkt shuttle parkeren bij Schiphol?

Wanneer u kiest voor shuttle parkeren, als parkeren Schiphol optie, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder toe, in tegenstelling tot valet parking Schiphol. Al onze parkeeraanbieders zijn gelegen vlakbij Schiphol, bijvoorbeeld in Aalsmeer of Hoofddorp. U hoeft zich dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar de vertrekhal, deze shuttlebus is uiteraard gratis. Bij elke aanbieder vermelden we hoelang de shuttlebus er over doet om bij Schiphol te komen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Vergelijk de beste aanbieders

Wanneer u terug komt van uw reis en geland bent belt u met uw parkeeraanbieder, waarna een medewerker per shuttlebus voor u klaar staat op een afgesproken plek. Het telefoonnummer van de parking kunt u vinden in uw bevestigingsmail die u van ons krijgt op het moment dat u een reservering gemaakt heeft.

 

 

 

Verkeersinformatie

Als u per auto naar Schiphol reist willen wij u erop attenderen dat Schiphol een druk bezochte locatie is, zodanig dat verkeersopstoppingen rondom Amsterdam geregeld voorkomen. Daarom raden wij u aan om extra op te letten wanneer u in de ochtend- of avondspits rijdt. Kijk daarom goed naar bijvoorbeeld de dagelijks drukke trajecten in de ochtend- en avondspits.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.