Meer dan 500.000 klanten gingen u voor en kozen voor één van de 15 aanbieders bij Schiphol

De voordelen van Parkos

Alle parkings persoonlijk geïnspecteerd

Gegarandeerd nergens goedkoper

Wijzigen en annuleren is gratis

Wij staan voor u klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Neem contact met ons op

Klanten beoordelen parkeeraanbieders met een 8,7

Klanten die via ons een parkeerplek hebben gereserveerd beoordelen deze gemiddeld met een 8,7/10 gebaseerd op 17661 beoordelingen.

Karin de Jager

woensdag 6 juli 2022

10

Zeer vriendelijk personeel, goed bereikbaar, duidelijke afspraken. Op de terugweg langer moeten wachten op de shuttle bus door ongeval waardoor er file was.

Edwin Engel

woensdag 6 juli 2022

10

Perfect!


Parkeren bij Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland (zie ook Wikipedia), met jaarlijks meer dan 60.000.000 (60 miljoen) passagiers. In Europa staat Schiphol op de 2e plek qua passagiersaantallen. We doen het dus goed. Schiphol is de vliegticket thuisbasis van bekende namen als TUI, Transavia en Brussels Airlines. Maar ook grote internationale bedrijven als American Airlines en Emirates vliegen op deze luchthaven. Met meer dan 60 miljoen passagiers zijn er natuurlijk ook enorm veel parkeerplekken nodig. Zo heeft Schiphol zelf een aantal parkings, waaronder P3 Schiphol, vroeger beter bekend als Schiphol Smart Parking, P6 Valet Parking en P1 Holiday Parking.


Parkeerreserveringen - De belangrijkste actuele informatie voor Schiphol

🚙 Aantal parkeerterreinen: 26
🏆 Best beoordeeld: Airport Indoor Parking
💶 Goedkoopste: Q-Park Park+Fly Hoofddorp (No Shuttle - Free Bus Connection)
🛫 Dichtst bij vliegveld: ValetSchiphol

U gaat het liefst met uw eigen auto naar Schiphol. Zo kunt u zelf uw rit plannen en snel weer naar huis rijden als u geland bent. Vergelijk daarom onze betrouwbare parkeeraanbieders voor het parkeren rondom Schiphol en reserveer direct uw plek. Dan bent u verzekerd van de laagste prijs en u weet zeker dat er een plek voor uw auto gereserveerd wordt.


Vergelijk de beste aanbieders


Omdat vliegen steeds goedkoper wordt, is het natuurlijk logisch dat het parkeren goedkoper wordt. Hier is een aantal ondernemers in de buurt van de luchthaven slim op ingesprongen, door alternatieve parkings aan te bieden.


Deze bedrijven staan los van Schiphol, maar bieden uitstekende parkeerdiensten aan. Vaak voor een fractie van het geld, waardoor het parkeren Schiphol direct betaalbaarder wordt. Deze aanbieders worden ook wel alternatieve parkeeraanbieders genoemd. Bij ons kunt u parkings vergelijken en kunt u direct online uw parkeerplaats reserveren.plattegrond parkeren SchipholGoedkoop parkeren bij Schiphol

U gaat op vakantie naar het buitenland en wilt graag bij Schiphol parkeren? Een parkeerplaats kunt u heel gemakkelijk reserveren via Parkos. Niemand wil te veel betalen voor een parkeerplaats. Daarom biedt Parkos alternatieve aanbieders aan die zich richten op goedkoop lang parkeren bij Schiphol. Deze bedrijven hebben geen grote managementlagen, dure kantoren of onnodige luxe. Zo kunt u uw auto goedkoop een aantal dagen parkeren bij een parkeeraanbieder zoals 24/7 Parkeren Service Schiphol of A4 Parking Schiphol. Zo geniet u altijd van lagere prijzen dan Schiphol smart parking.

De aanbieders zitten niet op Schiphol zelf, maar liggen vlak bij Schiphol. Voor de zuidelijk route richting Schiphol, is Total Care Parking uit Roelofarendsveen een goede optie voor u. Parkeeraanbieders zitten wel altijd op korte afstand tot Schiphol zodat u geen onnodige kilometers hoeft te maken, maar wel met het voordeel van goedkopere huur van de terreinen. Het is niet gratis parkeren maar bij Parkos kunt u altijd goedkoop parkeren op schiphol. Wij geven u de garantie dat u goedkoper parkeert dan bij www.schiphol.nl (Schiphol P3) en schiphol holiday valet parking zelf.

Voor veel mensen staat goedkoop gelijk aan slechte kwaliteit. Dit is een fabel die voor onze parkeeraanbieders niet op gaat. Omdat deze parkeeraanbieders niet kunnen leunen op een bekende naam of een continue toestroom van auto's zijn zij gedwongen om de kwaliteit hoog te houden. Daarom bieden de parkeeraanbieders van Parkos ook vaak handige extra opties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij sommige aanbieders zelfs uw auto laten wassen terwijl u op reis bent. De parkeeraanbieders weten dat, als klanten niet tevreden zijn, zij niet terug komen. En dat een korte termijn strategie niet werkt. Dus verwacht naast lage prijzen ook uitstekende service! De parkeeraanbieders zijn 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

Dit is niet iets wat wij verzinnen, maar onze klanten zeggen dit ook. Op het moment dat u een parkeerplaats bij Schiphol via ons gereserveerd heeft, kunt u geheel vrijblijvend een review achter laten. Onze parkeeraanbieders worden gemiddeld met een 8,8 beoordeeld.

Tarieven parkeren Schiphol Airport

Parking
Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Q-Park Park+Fly Hoofddorp € 42,50 14 min Binnen Free Bus Connection
Q-Park Park+Fly Amstelveen € 47,50 14 min Binnen Free Bus Connection
A4 Parking Schiphol € 53,00 12 min Buiten Shuttle
Key Parking € 59,00 14 min Buiten Shuttle
24/7 Parkeren Service Schiphol € 64,95 7 min Buiten Shuttle
Eazzypark Rijnlanderweg € 65,00 8 min Buiten Shuttle
Drive Up Services € 66,00 11 min Buiten Shuttle
Eazzypark € 68,00 5 min Buiten Shuttle
ParkingPoint € 69,99 - Buiten Valet
Centraal Parkeren € 70,00 - Buiten Valet
Comfort Parking € 70,00 5 min Buiten Shuttle
The Valet Guys € 70,00 - Buiten Valet
Flight Parking € 72,00 8 min Buiten Shuttle
Park 'n Fly - Middenweg € 75,00 - Buiten Valet
ValetSchiphol € 87,99 - Buiten Valet
Airport Indoor Parking € 104,00 11 min Binnen Shuttle
Business Valet - Zakelijk parkeren € 105,00 - Buiten Valet
The Star Parking € 105,00 - Buiten Valet
iParking Schiphol € 109,50 - Buiten Valet

*Parkeertarieven Schiphol kunnen variëren afhankelijk van de periode, de gegevens werden berekend voor 01.05.-08.05.2022 en tonen de goedkoopste aanbieding per parkeerpartner.

Parkeren Schiphol Luchthaven Aanbieder pakketten - parkeertarieven

Foto: Airport Indoor Parking - Aankomsthal

Shuttle- en valet parkeren bij Schiphol

Er zijn een aantal termen die u vaak terug ziet op onze website; shuttle parkeren en valet parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren Schiphol

Kies uw manier van parkeren

Wilt u bij Schiphol parkeren, dan kunt u kiezen uit twee parkeervormen: shuttle parkeren en valet parkeren. Bij shuttle parkeren Schiphol rijdt u rechtstreeks naar de parkeeraanbieder, bijvoorbeeld in Roelofarendsveen. U hoeft zich dus niet in de drukte bij Schiphol te begeven; dit betekent dat u om de drukte heen rijdt. Vanaf de parkeerplaats wordt u met een comfortabele shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Omdat u gereserveerd heeft, weet de parkeeraanbieder dat u komt en zal er een shuttle bus voor u klaar staan. Natuurlijk is de shuttle bus gratis. De prijs die we tonen op onze website is de prijs die u betaalt, geen euro meer. Dit garanderen wij u. En bij terugkomst van uw reis wordt u weer bij Schiphol opgehaald en naar uw auto gebracht. Heel gemakkelijk. U kunt van te voren kiezen voor overdekt parkeren of buiten parkeren. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen of u uw sleutel afgeeft of niet. Onze parkeeraanbieders rondom Schiphol worden gemiddeld met een 8,8 beoordeeld, een uitstekende service dus! Heeft u nog vragen over shuttle parking of parkeren Schiphol? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Valet parking Schiphol

valet parkeren

Valet parking Schiphol geeft u zo mogelijk nóg meer comfort. U kunt van te voren kiezen of u overdekt wilt parkeren of buiten wilt parkeren. U rijdt zelf met uw auto naar Schiphol en bent dus direct bij de vertrekhal van Schiphol. Meestal moet u tussen vertrekhal twee en drie uw auto afgeven. De plek waar u de auto afgeeft, staat altijd duidelijk vermeld in de parkeerinstructies in uw bevestigingsmail. Vervolgens staat een parkeermedewerker klaar om uw auto voor u op de parkeerplek te zetten. Als u gereserveerd heeft, krijgt u van ons een bevestiging. Hierin staat ook het telefoonnummer van de chauffeur. U hoeft dus zelf niet naar het externe parkeerterrein te rijden. Ook hoeft u dus niet in een shuttle bus. Op de dag van uw terugkomst wordt uw auto naar Schiphol gebracht zodat u direct weer kunt instappen en uw weg naar huis kunt vervolgen. Kortom, een handige manier van parkeren bij Schiphol. Bij Parkos kunt u gegarandeerd valet parkeren tegen lagere prijzen dan bij Schiphol holiday valet parking. Heeft u nog vragen over shuttle of valet parking? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Lang Parkeren Schiphol

Met Parkos is lang parkeren op Schiphol een fluitje van een cent. Of u nou twee dagen of een langere tijd op reis gaat, via ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking van parkeeraanbieders vindt u altijd de scherpste prijzen. Ook hebben we alle aanbieders voor u persoonlijk geïnspecteerd, zo weet u zeker dat u bij een aanbieder staat die betrouwbaar en veilig is.

Om u goed op weg te helpen willen we u graag de volgende tips geven over het lang parkeren Schiphol:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Vergelijken bespaart. En dat blijkt wel uit onze prijzen. Gaat u lang parkeren Schiphol dan kan het voorkomen dat u tot wel €32,50 per dag betaalt. Gaat u dus voor een langere tijd op vakantie dan kunnen de kosten voor het parkeren nogal oplopen. Bij Parkos krijgt u altijd de laagste prijs garantie.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren: Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar de luchthaven gereden? Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren.

Kiest u voor shuttle parking, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u gratis per shuttle bus naar de luchthaven wordt gereden. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer voor u klaar, en deze rijdt u terug naar de externe parking. Shuttle parking is vaak de beste optie voor goedkoop parkeren op Schiphol. De aanbieders bij Parkos zijn vrijwel altijd goedkoper dan Schiphol smart parking P3.

Kiest u voor valet parking Schiphol, dan kunt u zelf naar de luchthaven rijden, waar een chauffeur voor u klaar die uw auto voor u parkeert. Zo kunt u direct naar de incheckbalie. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar bij de luchthaven. Zo kunt u direct na landing uw reis voortzetten. Wanneer u kiest voor heeft u de keuze tussen shuttle en valet parking, daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren en parkeren in de buitenlucht.

U kunt ook kiezen voor Park sleep Fly Schiphol. Dit arrangement is hotelovernachting en shuttle service bij een hotel in de omgeving van Schiphol. Met dit arrangement kunt u gratis parkeren gedurende uw reis. Slapen op Schiphol is ideaal als u een vroege vlucht heeft.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert persoonlijk alle locaties van de parkeer aanbieders en controleert hierbij de veiligheid van de parking en de faciliteiten. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. En gaat u met een gerust hart op reis. Al de parkeerterreinen van onze parkeeraanbieders zijn bewaakt, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren op Schiphol, raden wij u aan om uw reis goed te plannen zodat u op tijd aanwezig bent voor het inchecken. Ondanks dat u zich niet op de ringweg van Amsterdam hoeft te begeven, kan het natuurlijk voorkomen dat er files of omleidingen zijn. Gaat u dus parkeren Schiphol, houd dan goed de verkeersinformatie in de gaten of plan uw reis op de routeplanner pagina.

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Voor meer informatie over de desbetreffende parkeerplaats drukt u op het "P" icoon. Plan uw route naar Schiphol