Hoe werkt valet parkeren Frankfurt Airport?

Valet parkeren is een makkelijkere manier van parkeren. U hoeft namelijk niet naar een parkeerterrein te rijden. Dit scheelt heel veel tijd, en u kunt gelijk inchecken.

Valet proces

Voor aankomst op het vliegveld van Frankfurt belt u naar de parkeeraanbieder. U vertelt aan de chauffeur hoelaat u verwacht aan te komen bij de vertrekhal. In de meeste gevallen staat in de bevestigingsmail de plek uitgelegd over waar de chauffeur staat te wachten. Dit kunt u altijd nog even navragen aan de telefoon.

Waar rijd ik naartoe?

Daar staat de chauffeur op de afgesproken plek op u te wachten. Deze zal u herkennen aan uw auto en kenteken en naar u toe lopen. U kunt uw bagage uit de auto halen en samen met de chauffeur loopt u de auto langs op schade. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u terugkomt van uw reis. U geeft de sleutels aan de chauffeur en u kunt de vertrekhal inlopen terwijl de chauffeur uw auto gaat parkeren.

Terugkomst Frankfurt

Als u weer terug bent op de luchthaven belt u naar uw parkeeraanbieder van Frankfurt Airport. Deze zal uw auto alvast klaarzetten en de chauffeur inlichten. Als u de aankomsthal uitloopt zal de chauffeur klaarstaan met uw auto. U kijkt samen de auto na en vervolgens kunt u naar huis rijden.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.