Hoe werkt valet parkeren Frankfurt Airport?

Valet parkeren bij Frankfurt Airport is een handige manier van parkeren. Je hoeft namelijk niet zelf naar een parkeerterrein te rijden, wat veel tijd kan besparen en je de mogelijkheid biedt om direct in te checken.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Aankomst op het vliegveld

Voordat je naar Frankfurt Airport gaat, neem je contact op met de parkeeraanbieder. Je geeft aan hoe laat je bij de vertrekhal verwacht aan te komen. Meestal staat de specifieke ontmoetingsplaats in de bevestigingsmail, maar je kunt dit altijd nog eens telefonisch bevestigen. Bij aankomst op het vliegveld staat de chauffeur op de afgesproken locatie op je te wachten. Hij herkent je auto aan het kenteken en komt naar je toe. Je kunt je bagage uit de auto halen en samen met de chauffeur loop je de auto langs om eventuele schade te controleren. Dit zorgt ervoor dat je geen onverwachte verrassingen tegenkomt bij terugkomst van je reis. Nadat de controle is voltooid, geef je de sleutels aan de chauffeur. Nu kun je de vertrekhal binnenlopen terwijl de chauffeur je auto gaat parkeren.

 

Terugkomst op Frankfurt Airport

 Zodra je terug bent op de luchthaven, neem je contact op met je parkeeraanbieder bij Frankfurt Airport. Ze zullen je auto alvast klaarzetten en de chauffeur op de hoogte brengen van je aankomst. Als je de aankomsthal verlaat, staat de chauffeur klaar met je auto. Samen controleer je de auto om te zorgen dat alles in orde is. Vervolgens kun je direct naar huis rijden.

 

Voordelen en nadelen van valet parkeren

Voordelen

  • Tijdsbesparing: Je bespaart kostbare tijd omdat je niet naar een parkeerterrein hoeft te rijden en van daaruit naar de luchthaven.

  • Gemak: Het is een uiterst gemakkelijke manier van parkeren waarbij je alleen maar hoeft te bellen en je auto bij de vertrekhal kunt achterlaten.

Nadelen

  • Kosten: Valet parkeren kan duurder zijn dan andere parkeeropties.

  • Vertrouwen: Omdat je je auto aan een chauffeur toevertrouwt, moet je vertrouwen hebben in de parkeeraanbieder.

Over het algemeen biedt valet parkeren bij Frankfurt Airport veel gemak en tijdsbesparing, maar het kan wat duurder zijn dan shuttle parkeren of andere opties. Het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij je behoeften en budget past.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.