Hoe laat moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt voor alles op de luchthaven van Frankfurt, raden we aan om 2,5 uur voor je vlucht aanwezig te zijn. Over het algemeen adviseren de meeste luchthavens om twee uur van tevoren aanwezig te zijn voor vluchten binnen Europa en drie uur voor internationale vluchten. In het geval van Frankfurt Airport adviseren we je om 3,5 uur van tevoren aanwezig te zijn. Op die manier heb je een extra half uur voor het parkeerproces.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Voor shuttle parkeren is deze extra tijd nodig omdat je je auto moet parkeren en met de shuttlebus naar de luchthaven moet reizen. Meestal duurt dit geen half uur, maar het zorgt ervoor dat je zeker op tijd op Frankfurt Airport aankomt.

 

Bij valet parkeren is er minder extra reistijd nodig, aangezien je direct bij de luchthaven uitstapt en een chauffeur je auto parkeert. Het is echter handig om ook voor valet parkeren een half uur eerder te komen. Hiermee heb je de tijd om samen met de medewerker van de parkeerbeheerder je auto te controleren op eventuele schades voordat je je sleutels aan hen overhandigt.

 

Onderweg naar Frankfurt

Onderweg naar Frankfurt Airport kan het druk zijn op de wegen, dus we raden je aan om je route te controleren op mogelijke files of wegwerkzaamheden. De luchthaven is goed bereikbaar via de snelweg en wordt aangegeven met een vliegtuigteken. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de verkeerssituatie, zodat je zonder problemen op tijd bij de luchthaven aankomt. Tijdens drukte op Frankfurt Airport, zoals in de vakanties, is het verstandig om je reis goed van te voren te plannen.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.