Hoe werkt valet parking Schiphol?

Valet parking Schiphol is een makkelijke vorm van parkeren. U rijdt zelf met uw eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal, dit in tegenstelling tot shuttle parkeren bij Schiphol. Ongeveer een half uur voor uw geplande aankomst belt u het telefoonnummer van het parkeerbedrijf dat u onderweg bent. Ze weten dan dat u er aan komt. Dit telefoonnummer vindt u in onze reserveringsbevestiging.

Bij aankomst bij de vertrekhal staat een medewerker van het parkeerbedrijf voor u klaar. De medewerker controleert samen met u uw auto op eventuele beschadigingen en tekent een ontvangstdocument.

Vergelijk de beste aanbieders

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Wanneer u kiest voor valet parking Schiphol wordt uw auto opgehaald voor de vertrekhal. De vertrekhal is makkelijk te vinden wanneer u de afslag ‘Schiphol’ neemt, daarna hoeft u alleen maar de borden ‘Vertrekhal’ te volgen en komt u aan voor de drie vertrekhallen van Schiphol. Bij welke vertrekhal u afspreekt bespreekt u op het moment dat u met de medewerker belt.

Vervolg uw reis

U kunt vervolgens uw bagage uitladen en direct naar de incheckbalie lopen. De medewerker parkeert ondertussen voor u uw auto op het bewaakte parkeerterrein. U kunt zelf kiezen of uw auto binnen of buiten komt te staan. U hoeft dus zelf niet naar het parkeerterrein te rijden.

Bij terugkomst

Zodra u geland bent en uw koffer opgehaald hebt bij de bagageafgifte belt u met uw parkeeraanbieder dat u weer geland bent. Het telefoonnummer van uw parkeeraanbieder staat in onze bevestigingsmail. Hierna spreekt u met de parkeeraanbieder af wanneer u arriveert. Een medewerker brengt daarna uw auto naar de afgesproken plek. Vaak spreekt u af voor de aankomsthal.

Voor- en nadelen van valet parking

Wanneer u een parkeerplaats reserveert wilt u natuurlijk een afgewogen keuze maken, wij zetten hier de voor en nadelen van valet parkeren op een rijtje;

Voordelen

Tijdwinst. Omdat u zelf naar de vertrekhal rijdt bespaart u tijd, u bent direct bij de vertrekhal en hoeft niet vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld te reizen.

Gemak. U hoeft geen bagage vanaf een buitenterrein naar het vliegveld mee te nemen, u stapt namelijk voor de vertrekhal uit.

Nadelen

Vertrouwen. U kunt helaas niet zien waar en hoe uw auto geparkeerd wordt, wél kunnen wij er u van verzekeren dat al onze parkeeraanbieders uitsluitend met gecertificeerde chauffeurs werken.

Kosten. Valet parkeren is doorgaans iets duurder dan shuttle parkeren.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.