Hoe werkt valet parking Schiphol?

 

Valet parking bij Schiphol is superhandig! Jij rijdt met je eigen auto direct naar de vertrekhal, in tegenstelling tot shuttle parkeren. Ongeveer een half uur voordat je gepland aankomt, bel je het telefoonnummer van het parkeerbedrijf om te laten weten dat je eraan komt. Je vindt dit telefoonnummer in de reserveringsbevestiging die we je hebben gestuurd via de mail. Daar vind je sowieso alle informatie die je nodig hebt over je valet parkeerplaats bij Schiphol Airport.

 

Bij aankomst bij de vertrekhal staat er een medewerker van het parkeerbedrijf op je te wachten. Samen met jou controleert de medewerker je auto op eventuele schade en wordt er een ontvangstdocument getekend. Je levert je sleutels in en de chauffeur rijdt direct naar het parkeerterrein voor valet parkeren Schiphol. Het zijn vakbekwame chauffeurs die zorgvuldig met je auto omgaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken wanneer je je auto parkeert bij Schiphol.

 

Vergelijk de beste aanbieders

 

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Als je kiest voor valet parking Schiphol, wordt je auto voor de vertrekhal opgehaald. Het is heel gemakkelijk om de vertrekhal te vinden. Je neemt de afslag 'Schiphol' en volgt de borden 'Vertrekhal'. Je komt dan aan bij de drie vertrekhallen van Schiphol. Spreek af bij welke vertrekhal je elkaar ontmoet wanneer je met de medewerker van de parkeeraanbieder belt.

 

Vervolg je reis

Nadat je je bagage hebt uitgeladen, kun je direct naar de incheckbalie lopen. Ondertussen parkeert de medewerker je auto in een betrouwbare parkeerplaats op het beveiligde parkeerterrein. Je kunt zelf kiezen of je auto in een overdekte parkeergarage of onoverdekt geparkeerd wordt. Je hoeft dus niet zelf naar het parkeerterrein te rijden: dat doet de valet chauffeur voor je.

 

Bij terugkomst

Zodra je bent geland en je koffer hebt opgehaald bij de bagageafgifte, bel je je parkeeraanbieder om te laten weten dat je bent geland. Het telefoonnummer van je parkeeraanbieder staat in de bevestigingsmail die we je hebben gestuurd. Daarna spreek je met de parkeeraanbieder af wanneer je arriveert. Een medewerker brengt vervolgens je auto naar de afgesproken plek. Vaak spreek je af voor de aankomsthal van de luchthaven.

 

Voor- en nadelen van Schiphol valet parking

Natuurlijk wil je een weloverwogen keuze maken wanneer je een parkeerplaats reserveert. Hier zijn de voor- en nadelen van valet parking Schiphol op een rijtje:;

Voordelen

  • Tijdwinst: Doordat je zelf naar de vertrekhal rijdt, bespaar je tijd. Je bent direct bij de vertrekhal en hoeft niet vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld te reizen.

  • Gemak: Je hoeft geen bagage vanaf een buitenterrein naar het vliegveld te sjouwen, want je stapt gewoon uit voor de vertrekhal.

Nadelen

  • Vertrouwen: Helaas kun je niet zien waar en hoe je auto wordt geparkeerd. Maar we kunnen je wel verzekeren dat al onze parkeeraanbieders alleen met gecertificeerde chauffeurs werken.

  • Kosten: Valet parkeren is meestal iets duurder dan shuttle parkeren.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.