Hoe werkt valet parkeren Eindhoven Airport?

Valet parkeren bij Eindhoven Airport is de makkelijkste manier van parkeren. Als je hiervoor kiest, rijd je eenvoudig met je eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal. Een parkeermedewerker staat voor je klaar om je auto naar de parkeerplaats te rijden, maar niet voordat je auto grondig gecontroleerd is op eventuele schade of andere zichtbare gebreken. Op deze manier kom je bij terugkomst niet voor verrassingen te staan.

 

Vergelijk alle aanbieders

 

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Als je kiest voor valet parkeren bij Eindhoven Airport, rijd je zelf naar het adres van de vertrekhal dat vermeld staat in de bevestigingsmail. Je kunt de vertrekhal eenvoudig vinden door de borden "Kort parkeren" te volgen. Je hoeft niet het betaalde parkeerterrein van de luchthaven op te rijden, maar je gaat naar het meldpunt van de parkeeraanbieder, dat aan de overkant van de straat ligt. In de bevestigingsmail die je van ons krijgt, staat een routebeschrijving naar het meldpunt. Zorg ervoor dat je niet onder de slagboom van de luchthaven doorrijdt en volg de instructies in de routebeschrijving.

 

Waar vind ik de medewerker van het parkeerbedrijf?

Bij valet parkeren bij Eindhoven Airport lever je je auto af aan een medewerker op het meldpunt van de parkeeraanbieder. Je kunt de parkeeraanbieder 15 minuten van tevoren bellen om door te geven dat je bij het meldpunt arriveert. Een medewerker zal dan voor je klaarstaan op het meldpunt. Het adres van het meldpunt, het telefoonnummer van de parkeeraanbieder en de tijd waarop je aanwezig moet zijn, staan vermeld in de bevestigingsmail.

 

Vervolg je reis

Je kunt vervolgens de straat oversteken naar de luchthaven en aan je reis beginnen. Ondertussen parkeert de medewerker je auto op het beveiligde parkeerterrein. Je kunt zelf kiezen of je auto binnen of buiten wordt geparkeerd. Je hoeft dus niet zelf naar het parkeerterrein te rijden.

 

Bij terugkomst

Zodra je weer geland bent, bel je het telefoonnummer van de parkeeraanbieder om te laten weten dat je er bent. Tijdens het telefoongesprek spreek je af waar je de parkeermedewerker ontmoet, meestal is dit voor de aankomsthal. Daar wacht de parkeermedewerker met je auto op je. Het betreffende telefoonnummer vind je in onze reserveringsbevestiging.

 

Voor- en nadelen van valet parkeren

Bij het reserveren van een parkeerplaats is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Hier zijn de voor- en nadelen van valet parkeren op een rijtje:

Voordelen

  • Tijdwinst: Je rijdt zelf naar de vertrekhal, waardoor je geen tijd kwijt bent aan het rijden naar een parkeerterrein.
  • Gemak: Je hoeft niet met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht te worden.

Nadelen

  • Vertrouwen: Je moet vertrouwen op de parkeeraanbieder, aangezien je je auto niet zelf parkeert op het parkeerterrein. Wij kunnen je echter verzekeren dat alle aanbieders op Parkos door ons zijn geïnspecteerd en betrouwbaar zijn.
  • Kosten: De valet-service kost over het algemeen iets meer dan shuttle parkeren.

 

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Email of bel ons.