Hoe werkt valet parkeren Eindhoven Airport?

Valet parkeren is de makkelijkste vorm van parkeren Eindhoven Airport. Wanneer u hier voor kiest rijdt u gemakkelijk met uw eigen auto rechtstreeks naar de vertrekhal. Een parkeermedewerker staat voor u klaar om uw auto naar het parkeerterrein te rijden. Maar niet voordat uw auto grondig is gecontroleerd op schade en/of andere duidelijke mankementen. Zo komt u bij terugkomst niet voor verrassingen te staan.

Hoe kom ik bij de vertrekhal?

Als u kiest voor valet parkeren bij Eindhoven Airport rijdt u zelf richting de vertrekhal naar het adres dat in de bevestigingsmail staat. U kunt de vertrekhal makkelijk vinden door het volgen van de borden ‘’Kort parkeren’’. U hoeft niet het betaalde parkeerplaats van Eindhoven Airport op te gaan, maar u gaat naar het meldpunt van de parkeeraanbieder. Dit meldpunt ligt aan de overkant van de straat. In de bevestigingsmail staat een routebeschrijving naar het meldpunt. Let er dus op dat u niet onder de slagboom door rijdt van het vliegveld zelf en dat u de instructies van de routebeschrijving volgt.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf

Wanneer u heeft gekozen voor valet parkeren bij Eindhoven Airport geeft u uw auto af aan een medewerker op het meldpunt van de parkeerbeheerder. U kunt de parkeerbeheerder bellen 15 minuten voordat u bij het meldpunt aankomt. Een medewerker zal dan voor u klaar staan bij het meldpunt.

In uw bevestigingsmail staat onder andere het adres van het meldpunt, het telefoonnummer van de parkeerbeheerder en de tijd waarop u aanwezig moet zijn.

Vervolg uw reis

U kunt vervolgens de straat oversteken naar het vliegveld en aan uw reis beginnen. De medewerker parkeert ondertussen uw auto op het bewaakte parkeerterrein. U kunt zelf kiezen of uw auto binnen of buiten komt te staan, u hoeft dus zelf niet naar het parkeerterrein te rijden.

Bij terugkomst

Op het moment dat u weer bent geland belt u het telefoonnummer van de parkeeraanbieder om te melden dat u er weer bent. Tijdens dit gesprek spreekt u af waar u de parkeermedewerker ontmoet, meestal is dit voor de aankomsthal. Hier staat de parkeermedewerker vervolgens met uw auto op u te wachten. Het betreffende telefoonnummer kunt u vinden in onze reserverings bevestiging.

 

 

 

Voor- en nadelen van Valet parkeren

Wanneer u een parkeerplaats reserveert wilt u natuurlijk een afgewogen keuze maken, wij zetten hier de voor en nadelen van valet parkeren op een rijtje;

Voordelen

  • Tijdwinst. U rijdt zelf naar de vertrekhal, en hoeft dus niet naar een parkeerterrein te rijden. Dit scheelt u tijd.
  • Gemak. U hoeft niet met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht te worden.

Nadelen

  • Vertrouwen. U moet vertrouwen op de parkeeraanbieder. U parkeert uw auto immers niet zelf op het parkeerterrein. Wij kunnen u wel verzekeren dat alle aanbieders op Parkos door ons geinspecteerd en te vertrouwen zijn.
  • Kosten. De valet dienst kost over het algemeen iets meer dan shuttle parkeren.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.