P21 Eindhoven Airport Park&Fly

Park & Fly is al 10 jaar een vertrouwde naam als het gaat om vliegveld parkeren. Park & Fly beschikt over meerdere beveiligde parkeerterreinen. Allemaal op loopafstand van de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P21 Eindhoven Airport Park&Fly

P21 Eindhoven Airport Park&Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Over P21 Eindhoven Airport Park&Fly

Loop afstand

P21 Park&Fly ligt op 1 minuut loopafstand van Eindhoven Airport. Wanneer u voor deze optie kiest rijdt u rechtstreeks naar het parkeerterrein van P21 Park&Fly op de Freddy van Riemsdijkweg 11. Dit ligt op circa 100 meter van de vertrekhal. Hier kunt u uw auto parkeren, waarna u direct door kan naar de check-in om uw reis te vervolgen. U dient uw autosleutels in te leveren bij P21 Park&Fly. De sleutels worden voor u in een kluis bewaard. Bij terugkomst staat uw auto voor u klaar.

De parkeerterreinen van P21 Park&Fly zijn allen afgesloten parkeerterreinen. Uw auto staat daarom veilig geparkeerd. Als u aankomt bij P21 Park&Fly zal uw kilometerstand worden genoteerd om misverstanden te voorkomen.

Park4You beschikt over een aannameterrein / bufferzone slechts 100 meter van de vertrekhal. Hierdoor staat u na het afgeven van uw auto binnen enkele minuten in de vertrekhal. Daardoor heeft u geen last van lange wachttijden op een shuttlebus.

Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar de aanneemzone van P21 Park&Fly aan Freddy van Riemsdijkweg 11 te Eindhoven.

De parkeerbeheerder staat voor u klaar op het parkeerterrein aan de Freddy van Riemsdijkweg 11. De parkeerbeheerder neemt uw auto in ontvangst en registreert de kilometerstand, waarna uw auto geparkeerd wordt op het terrein. Uw autosleutels bewaart P21 Park&Fly in een kluis. Wanneer u terugkomt staat uw auto weer voor u klaar.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan P21 Park&Fly, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE, Eindhoven