Park Sleep and Fly Hotel 46

Goedkoop overnachten en vervolgens veilig parkeren bij Eindhoven Airport? Dat kan bij Hotel 46. Dit is een modern en professioneel hotel op slechts 9 minuten van Eindhoven Airport. Ze bieden reizigers een relaxte en fijne beleving. Het hotel beschikt over ruime, verharde parkeerplekken. Verder is het parkeerterrein afgesloten en wordt het dag en nacht beveiligd met camera's en een slagboom. De parking is 24/7 geopend en de shuttle kan u 24/7 wegbrengen en ophalen. Wanneer u Hotel 46 park sleep and fly boekt, dan kunt u hier één nacht overnachten en tot 14 dagen parkeren. Dit is een twee persoons kamer.

Meer informatie

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Sleep and Fly Hotel 46

Park Sleep and Fly Hotel 46 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Sleep and Fly Hotel 46

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,8
Op basis van 16 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2022.


Top hotel
mooie kamers ,vriendelijk personeel en in het restaurant kun je je goed eten
taxi mooi op tijd ,goede pakeerplekken
komen graag weer

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 24 september 2022.


Prijs kwaliteit hotel meer dan uitstekend. Bijzonder vriendelijk personeel bij zowel front office als restaurant . Prima kamers en de shuttlebus dienst verdient zeker ook een dikke pluim. Zowel heen als terug behulpzaam en vriendelijk en direct voor de ingang van de AirPort

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 20 september 2022.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in september 2022. Beoordeling geschreven op 19 september 2022.


Vriendelijke medewerkers. Het was heerlijk ontspannen om er voor de vakantie daar te overnachten. Mooie kamer. De auto staat daar veilig geparkeerd. Met de taxi naar het vliegveld en bij terugkomst taxi gebeld stond al bij het vliegveld en heeft ons weer bij het hotel afgezet. En daar weer blijven slapen, s'morgens van een heerlijk ontbijtbuffet genoten. En rustig naar huis gereden. Alles was top geregeld,voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in juli 2022. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2022.


GE-WEL-DIG!!!

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 27 juni 2022.


Alles top geregeld

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 25 juni 2022.


Erg goed. Aardige en no nonsence. Perfect op tijd. Goede verzorgede moderne hotelkamer.

10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 23 juni 2022.


Ik vond het heel relaxt
Als we weer vliegen maken we er gebruik van

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 15 juni 2022.


Makkelijk gereserveerd
Goede communicatie

8

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 03 juni 2022.


Prima geregeld

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 08 mei 2022.


Prachtig hotel. Mooi restaurant. Mooie kamer. Schoon. Goede shuttle service.
Terug wel lang moeten wachten op de bus maar dat kwam door file problemen op de weg.

Over Park Sleep and Fly Hotel 46

Hotel46 is een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder rondom de luchthaven van Eindhoven. Bij het hotel kunt u overnachten en uw auto laten staan, vervolgens wordt u met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht, terwijl uw auto veilig op het terrein van het hotel staat. Dit terrein is afgesloten en wordt bewaakt. Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Dit bedraagt €2,25 per persoon.

Shuttle parkeren
Wanneer u gebruik maakt van het park sleep and fly arrangement, dan parkeert u bij het hotel en blijft daar één nacht slapen. Vervolgens staat de auto bij het hotel, terwijl u op reis bent. Het hotel is een samenwerking aangegaan met taxibedrijf de Kempen. Zij zullen u naar het vliegveld brengen. U dient 15 min voor vertrek van de taxi aanwezig te zijn op parkeerplaats. De taxi brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein van hotel 46.

Uw auto staat veilig bij het hotel. Het verharde terrein is volledig omheind en is alleen met een slagboom toegankelijk. Verder is het 24/7 beveiligd en zijn er camera's.

Bij aankomst checkt u in en krijgt een welkomstdrankje en een lekkernij. Het hotel beschikt over een uitgebreid ontbijtbuffet en een luxe fitnessruimte. Verder zijn er nog extra mogelijkheden tegen betaling zoals roomservice, was-en strijkservice en een ontbijt/lunch box. Er is een wachtruimte aanwezig om te wachten op de shuttlebus. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de lobby van het hotel, waar u nog wat kunt bestellen of gebruik kunt maken van het toilet. Wanneer u te vroeg bent kunt u hier ook lunchen en/of een drankje doen. De chauffeur van de shuttlebus is altijd bereid om te helpen met de bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het parkeerterrein van Hotel 46 bevindt zich aan de Willibrordusstraat 46 te Wintelre op slechts 9 minuten van de luchthaven. U kunt uw auto zelf parkeren door de bordjes te volgen en te parkeren in de speciaal voor u gereserveerde parkeervakken (Dit is links achterin). U kunt inchecken en krijgt daar een drankje en een lekkernij. U kunt overnachten en lekker uitgerust de volgende dag uw reis vervolgen. De taxi brengt u in 9 minuten naar de luchthaven. Uw autosleutels kunt u meenemen op reis. U dient ca. 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. De taxi zal u afzetten op het pick-up point van de luchthaven.

Vertrek

Bij terugkomst: Zodra u geland bent belt u naar het nummer wat op uw taxi-voucher staat, u kunt dan samen met de taxichauffeur een tijd afspreken. Wanneer u dit gedaan heeft, zal de taxi u komen halen en terugbrengen naar uw auto.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre