Parkos
user
Toggle Navigation
Parkeren op Eindhoven Airport tijdens de zomervakantie

Inhoudsopgave

7 minuten leestijd

Parkeren op Eindhoven Airport tijdens de zomervakantie

Vertrek je op zomervakantie, een weekend weg of op zakenreis? Als je op Eindhoven Airport aankomt, wil je natuurlijk geen tijd verliezen met het zoeken naar een parkeerplaats. Je wilt snel een parkeerplaats voor je auto hebben. Bij de officiële parkeerplaatsen op het vliegveld kan het echter lastig zijn om een parkeerplaats te vinden. Zeker als je deze niet ver van tevoren kunt reserveren omdat je nog geen bevestiging van de reisdata hebt. Via Parkos heb je meer mogelijkheden om een parkeerplaats op Eindhoven Airport te reserveren tijdens je zomervakantie.

Vind beschikbare parkeerplaatsen via Parkos

Eindhoven Airport is een van de belangrijkste vliegvelden van Nederland. Net als Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport. Het vliegveld wordt drukbezocht door reizigers en zakenlui, zeker in de zomervakantie. Een deel van deze bezoekers komt met de eigen auto naar het vliegveld en wil deze dus ook in de buurt parkeren. Via Parkos.nl krijg je eenvoudig een overzicht van de beschikbare aanbieders. Bovendien zie je direct wat de parkeertarieven zijn voor je reisperiode. Daarnaast vind je gemakkelijk terug wat deze parkeerterreinen te bieden hebben aan extra diensten.

Parkeren voor het meest gunstige tarief

Net als bij het boeken van een vliegticket geldt dat hoe eerder je een parkeerplaats reserveert, hoe voordeliger het tarief zal zijn. In het hoogseizoen is er veel vraag naar parkeerplaatsen. Hoe dichter je bij de vertrekdatum komt, hoe minder plaatsen er beschikbaar zijn. Dat geldt voor de officiële en niet-officiële parkeerplaatsen. Toch kies je via Parkos nog altijd de aanbieder met het meest gunstige parkeertarief. Daarbij is het uiteraard wel belangrijk dat je de verschillen tussen de aanbieders in de gaten houdt.

De opties bij het reserveren van een parkeerplaats

Het belangrijkste verschil waar je op moet letten, is de optie tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Bij shuttle parkeren rijd je zelf naar de gereserveerde parkeerplaats. Daar staat een gratis shuttlebus te wachten om je met je bagage naar de vertrekhal te brengen. Bij terugkomst haalt de shuttlebus je ook weer op en brengt je in enkele minuten naar het parkeerterrein.

Valet parkeren wil zeggen dat een medewerker van het parkeerterrein je auto bij de vertrekhal komt ophalen. Je rijdt dus niet naar de parkeerplaats. Daarom hoef je bij het reserveren niet te kijken hoe ver het parkeerterrein van Eindhoven Airport ligt. Uiteraard ligt het parkeerterrein op afstand van het vliegveld. Toch kun je er zeker van zijn dat alleen de kilometers die nodig zijn met je auto worden gereden. Na terugkomst staat de medewerker met je auto op een afgesproken punt op het vliegveld op je te wachten.

Op Eindhoven Airport is het ook mogelijk om een parkeerplaats te boeken waar je in een paar minuten van het terrein naar de vertrekhal kunt lopen. Deze optie is perfect als je op zakenreis vertrekt of weinig bagage hebt om mee te nemen op reis.

Wat bieden de parkeerterreinen bij Eindhoven Airport?

Bij Parkos vinden we het belangrijk dat onze partners veilige parkeerplaatsen aanbieden. Daarom controleren we regelmatig of de parkeerterreinen voldoen aan de veiligheidsnormen. In de omschrijving van de aanbieders vind je terug welke maatregelen op dat betreffende terrein van toepassing zijn. Denk aan camerabeveiliging, slagbomen, kentekenregistratie, bewakingspersoneel en goede verlichting.

Veel parkeerplaatsen bevinden zich op verharde buitenterreinen. Maar er zijn rond Eindhoven Airport ook mogelijkheden om je auto binnen te parkeren. Bovendien zijn enkele parkeeraanbieders dag en nacht geopend. Anderen hebben hun openingstijden afgestemd op de openingstijden van de luchthaven. Dit alles kun je mee laten wegen in je beslissing voor het reserveren van een parkeerplaats.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Kijk dan eens naar de klantbeoordelingen die bij ieder parkeerterrein vermeld staan. Deze geven je een goede indruk van de kwaliteit van de parkeerplaats en de geleverde service.

Aanvullende services tijden het parkeren

Behalve de shuttlebus en de valet service bieden de parkeeraanbieders rond Eindhoven Airport nog aanvullende diensten. Zo laat je bijvoorbeeld je auto wassen. Een andere mogelijkheid is om je elektrische auto te laten opladen tijdens je afwezigheid.

Niet alle aanbieders hebben deze aanvullende services. Je kunt enkele van deze opties meegeven in de zoekopdracht. Als het parkeerterrein deze diensten heeft, zijn ze echter nog niet in het tarief opgenomen. Dit reken je apart af.

En wil je je zomervakantie ontspannen beginnen? Boek dan een parkeerplaats met een hotelovernachting. Je auto staat tijdens de zomervakantie op het parkeerterrein van het hotel. Zelf rijd je met de shuttlebus op de dag van vertrek naar het vliegveld.