P1, P3, P4, P5 Eindhoven Airport
Vanaf € 5,00 per dag! Wijzig vliegveld


Parkeren bij P1, P3, P4, P5 Eindhoven Airport

Je kunt een reservering maken voor één van de officiële parkeerplaatsen P1, P3, P4 of P5 bij Eindhoven Airport. Met een reservering heb je gegarandeerd plek en bovendien staat je auto veilig en op loopafstand van de luchthaven geparkeerd. Via Parkos vergelijk je eenvoudig en snel alternatieve parkeerplaatsen bij Eindhoven airport. Vul je aankomst en vertrekdatum in en bekijk de beschikbare parkings voor jouw reisdata en boek simpel en snel. Op deze pagina vind je meer informatie over de officiële parkeerterreinen van vliegveld Eindhoven.


Informatie Eindhoven airport parking in het kort
Goedkoopste P5 (Bronze)
Loopafstand P1 (Gold)
Overdekt parkeren P1 & P4
Gratis parkeren Kiss & Ride (10 min)

Boek je parking bij Eindhoven airport

Eindhoven airport beschikt over 4 parkings voor lang parkeren bij Eindhoven Airport, P1, P3, P4 en P5. Door vooraf te reserveren en betalen bespaar je parkeerkosten. Bovendien rij je gemakkelijk op en van de parkeerplaatsen met nummerbord herkenning. Hierdoor kun je snel je reis voortzetten naar de luchthaven of bij terugkomst naar huis.


Vergelijk alternatieve airport parkings bij Eindhoven Airport

P1 Eindhoven Airport - Gold Parking

P1 is de nieuwste parkeergarage van Eindhoven Airport en bevindt zich direct voor de luchthaven en wordt hierom ook wel Gold Parking genoemd. De loopafstand tot de luchthaven is slechts 1 minuut. P1 is tevens de Kiss & Ride parkeerplaats, in deze garage kun je de eerste 10 minuten gratis parkeren. Voor kort parkeren bij P1 Eindhoven Airport betaal je per 30 minuten €3,- tot een maximum van 5 uur. Na 5 uur betaal je het dagtarief.


Wij raden je aan P1 altijd van te voren te reserveren. Voor zowel kort parkeren als lang parkeren bespaar je op het parkeertarief met een reservering.


P3 Eindhoven Airport - Silver Parking

P3 Eindhoven Airport - Silver Parking bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het vliegveld. Ideaal voor als je goedkoop en dichtbij wil parkeren. Het grootste voordeel is dat je bij P3 altijd plek hebt met een reservering. P3 is namelijk ook toegankelijk zonder reservering. Wij raden daarom aan altijd vooraf te reserveren.


P4 Eindhoven Airport - Bronze Parking

Bronze parking P4 Eindhoven Airport is alleen open voor lang parkeren en alleen toegankelijk met reservering. Met nummerbordherkenning rij je gemakkelijk in en uit de parkeergarage. De P4 parkeergarage beschikt over een open dak. Niet alle parkeerplaatsen zijn dus overdenkt. P4 bevindt zich op een afstand van 7 minuten lopen en is daarmee de parkeerplaats die het verst bij de luchthaven vandaan ligt. P4 is ideaal voor overdekt budget parkeren.


P5 Eindhoven Airport - Bronze Parking

P5 bevindt zich net als p4 is de Bronze categorie en is hiermee de goedkoopste optie voor officieel parkeren bij Eindhoven Airport. De parkeerplaats vind je op 7 minuten loopafstand. Ook P5 is alleen toegankelijk met een reservering waardoor je altijd plek heeft. P5 is niet overdekt en inrijden met kenteken is mogelijk.


Tarieven Eindhoven Airport parking

Met een reservering ben je altijd verzekerd van Eindhoven Airport Parking. Parkeren bij de officiële luchthaven biedt bovendien voordelen zoals in-en-uitrijden op kenteken. Op 1 tot 7 minuten loopafstand, parkeergarage of overdekt en altijd plek met een reservering. De officiële parkeerplekken zijn onderverdeeld in Gold (P1), Silver (P3) en Bronze (P4 en P5). Gold is hierbij de duurdere optie en Bronze de goedkoopste optie. Benieuwd naar de voordelen en tarieven van de diverse officiële parkings? Bekijk dan het onderstaande tabel.


Parking Prijs (week) Loopafstand Inrijen op kenteken Overdekt parkeren Electrisch opladen Kiss & Ride
P1 (Gold) €€€€ 1 min
P3 (Silver) €€€ 5 min
P4 (Bronze) €€ 7 min
P5 (Bronze) 7 min

P8 Eindhoven Airport - Shuttle parkeren

P8 Eindhoven Airport is een voormalig shuttle parkeren terrein van Eindhoven Airport. De parkeerplaats stond ook wel bekend als Westfields en had 1785 plekken. De Parking beschikte over een shuttlebus die je in 10 minuten naar de luchthaven bracht. Deze parking is al geruime tijd niet meer beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in een shuttle parkeerplaats of valet parkeerplaats? Dan raden we je aan onze Parkeren Eindhoven Airport pagina te bekijken.


In de onderstaande tabel zijn de goedkoopste opties voor alternatieve parkeerplaatsen bij Eindhoven airport weergegeven.

Parking Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
SchippersStop ParkFlyWash € 62,00 10 min Buiten Shuttle
1 Stop Parking € 69,50 10 min Buiten Shuttle
Euro-Parking € 70,00 5 min Buiten Lopen
Eazzypark € 77,00 - Buiten Valet
Euro- Parking Eindhoven € 85,00 5 min Buiten Lopen
Park4You € 90,00 5 min Buiten Lopen

*Parkeertarieven Eindhoven kunnen variëren afhankelijk van de periode, de gegevens werden berekend voor 01.05.-08.05.2022 (8 dagen).