P1, P3, P4, P5 Eindhoven Airport
Vanaf € 7,67 per dag! Wijzig vliegveld

Parkeren bij P1, P3, P4, P5 Eindhoven Airport

Je kunt een reservering maken voor één van de officiële parkeerplaatsen P1, P3, P4 of P5 bij Eindhoven Airport. Met een reservering ben je verzekerd van een parkeerplek en bovendien staat je auto veilig en op loopafstand van de terminal geparkeerd: de terminal bevindt zich namelijk op slechts enkele minuten. Via Parkos vergelijken reizigers eenvoudig en snel alternatieve parkeerplaatsen dichtbij Eindhoven airport. Vul je aankomst en vertrekdatum in en bekijk de beschikbare parkings voor jouw reisdata en boek simpel en snel. Ook kun je kiezen uit shuttle parkeren of valet parkeren.


Let op! Het is nog niet mogelijk om de officiële parkings via Parkos te reserveren, dat kan via de officiële website van Eindhoven Airport. Echter biedt deze pagina nog steeds waardevolle informatie over deze parkeerterreinen en de alternatieve opties.


Goedkoopste P5 Bronze
Loopafstand P1, P3, P4, P5
Overdekt parkeren P1 Gold & P4 Bronze+
Gratis Parkeren Kiss & Ride P1 (10 min)
Parking Prijs (week) Loopafstand Lang parkeren Inrijden op kenteken Overdekt parkeren Elektrisch opladen Kiss & Ride
P1 Gold €€€€ 1 min
P3 Silver €€€ 5 min
P4 Bronze+ €€ 7 min
P5 Bronze 7 min

Tarieven Eindhoven Airport parking

Met een reservering ben je altijd verzekerd van Eindhoven Airport Parking. Parkeren bij de officiële luchthaven biedt bovendien voordelen zoals in- en uitrijden d.m.v. kentekenherkenning. Op 1 tot 7 minuten loopafstand, in een parkeergarage of niet overdekt parkeren en altijd plek met een reservering. De officiële parkeerplekken zijn onderverdeeld in P1 Gold, P3 Silver, P4 Bronze+ en P5 Bronze. Overdekt parkeren bij P1 is hierbij de duurdere optie en P5 de goedkoopste optie. Ben je benieuwd naar hoe je kunt besparen op de parkeerkosten? Via Parkos vergelijk je alternatieve parkeeraanbieders dichtbij Eindhoven Airport: op loopafstand van de terminal of inclusief shuttle service. In onze blog vind je meer informatie over de parkeerkosten bij Eindhoven Airport.

In de onderstaande tabel zijn de goedkoopste opties voor alternatieve parkeerplaatsen bij Eindhoven airport weergegeven.


Parking Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Eazzypark € 58,00 5 min Buiten Shuttle
Eazzypark Valet € 69,50 - Buiten Valet
SchippersStop Park-Fly-Wash € 100,00 10 min Buiten Shuttle
1 Stop Parking € 105,00 10 min Buiten Shuttle
P26 Eindhoven Airport Park & Fly € 113,00 8 min Buiten Lopen naar de terminal
Park4You € 115,00 2 min Buiten Lopen naar de terminal

*De parkeertarieven Eindhoven kunnen variëren afhankelijk van de periode.


Algemene informatie over de officiële parkings van Eindhoven Airport

Eindhoven airport beschikt over 4 parkings voor lang parkeren bij Eindhoven Airport, op loopafstand van de terminal. Door vooraf te reserveren en te betalen bespaar je parkeerkosten. Bovendien kun je gemakkelijk contactloos in- en uitrijden d.m.v. kentekenherkenning. Hierdoor kun je snel je reis voortzetten naar de luchthaven of bij terugkomst naar huis. We hebben de belangrijkste informatie over de officiële parkeerterreinen van Eindhoven Airport voor je op een rij gezet.


Vergelijk alternatieve airport parkings bij Eindhoven Airport

P1 Eindhoven Airport - P1 Gold

P1 is de nieuwste parkeergarage van Eindhoven Airport. Deze bevindt zich direct voor de deur van de luchthaven en wordt hierom ook wel Gold Parking genoemd. De loopafstand tot de luchthaven is slechts 1 minuut. Eindhoven Airport P1 is tevens de Kiss & Ride parkeerplek: je kunt de eerste 10 minuten gratis overdekt parkeren in deze parkeergarage. Voor Kiss & Ride hoef je niet te reserveren. Voor kort parkeren bij P1 Eindhoven Airport betaal je per 30 minuten €3,- tot een maximum van 5 uur. Wij raden je aan om P1 altijd van te voren te reserveren. Voor zowel kort parkeren als lang parkeren bespaar je op het parkeertarief met een reservering. Na 5 uur betaal je het dagtarief. Het is mogelijk om je elektrische auto op te laden in P1.


Let op: P1 is alleen toegankelijk voor auto's met een maximale hoogte van 2 meter. Als je iemand wilt ophalen of wegbrengen, kun je gebruikmaken van de Kiss & Ride strook, die geschikt is voor auto's tot een hoogte van 2,40 meter. Houd hier rekening mee bij het plannen van je reis naar Eindhoven Airport.

P3 Eindhoven Airport - P3 Silver Parking

P3 Silver Parking bevindt zich op 3 minuten afstand lopen naar de terminal. Ideaal voor als je goedkoop en dichtbij wil parkeren. Parkeer je bij P3? Dan is een reservering noodzakelijk. Door vooraf te boeken, kun je parkeren tegen een voordelig tarief. Reserveer daarom online en bespaar.

P4 Eindhoven Airport - P4 Bronze+ Parking

P4 Eindhoven Airport is alleen open voor lang parkeren en alleen toegankelijk met reservering. Met kentekenherkenning rijd je gemakkelijk in en uit de parkeergarage, die overdekt parkeren mogelijk maakt. P4 bevindt zich op een afstand van 7 minuten lopen en is daarmee de parkeerplaats die het verst bij de luchthaven vandaan ligt. P4 is ideaal voor overdekt budget parkeren. Let op: enkel auto's tot 2,10 meter kunnen parkeren in deze parkeergarage.

P5 Eindhoven Airport - P5 Bronze Parking

P5 Bronze parking bevindt zich net als P4 is de Bronze categorie en is hiermee de goedkoopste optie voor officieel parkeren bij Eindhoven Airport. De parkeerplaats vind je op 7 minuten loopafstand van de terminal. Ook P5 is alleen toegankelijk met een reservering waardoor je altijd plek hebt. P5 is niet overdekt en je kunt gemakkelijk contactloos in- en uitrijden.

P8 Eindhoven Airport - Shuttle parkeren

P8 Eindhoven Airport is een voormalig shuttle parkeren terrein van Eindhoven Airport. De parkeerplaats stond ook wel bekend als Westfields en had 1785 plekken. De parking beschikte over een shuttlebus die je in 10 minuten naar de luchthaven bracht. Deze parking is al geruime tijd niet meer beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in een shuttle parkeerplaats? Dan raden we je aan onze shuttle parkeren Eindhoven airport pagina te bekijken.


Veelgestelde vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen van onze bezoekers aan Parkos. Alles wat je wilt weten over het doen van reserveringen, betalingen en het parkeren bij de luchthaven.


Waar kun je het beste parkeren bij Eindhoven Airport?


Het beste parkeeralternatief bij Eindhoven Airport kan variëren afhankelijk van individuele voorkeuren en behoeften. Via Parkos kun je echter verschillende parkeeraanbieders vergelijken en de meest geschikte optie vinden. Alternatieve parkeerplaatsen bieden vaak voordeligere tarieven, extra services en beveiligingsopties. Zowel de officiële parkeerplaatsen als de alternatieve parkeerplaatsen met shuttle service bieden voordelen aan.


Wat kost parkeren bij Eindhoven Airport?


Via Parkos kun je alternatieve parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport vergelijken en kosten besparen. Officiële parkings hanteren hun eigen tarieven. Parkos biedt een overzicht van voordeligere parkeeropties met extra services. Vergelijk en kies de beste optie die past bij je behoeften en budget. Bespaar geld en geniet van een handige parkeerervaring.


Waar kun je gratis parkeren dichtbij vliegveld Eindhoven?


Er zijn niet veel mogelijkheden om gratis te parkeren in de directe omgeving. Een optie is P1 Eindhoven Airport, waar de eerste 10 minuten gratis zijn. Dit stelt passagiers in staat om kort te parkeren, zoals het ophalen of wegbrengen van reizigers, zonder parkeerkosten. Voor langere parkeerperiodes raden wij aan om alternatieve parkeermogelijkheden te overwegen, zoals die worden aangeboden via Parkos, waar je verschillende aanbieders kunt vergelijken en kosten kunt besparen.