Parkeren Antwerpen Airport

Wijzig vliegveld
om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
gift icon
  1. Goedkoop parkeren
  2. Shuttle & Valet parkeren
  3. Lang parkeren
  4. Vergelijk parkings

Parkeren Antwerpen Airport

In Nederland zijn er verschillende vliegvelden, zoals Schiphol en Eindhoven Airport. Echter is het ook heel goed mogelijk om te vertrekken vanaf een luchthaven in België, waaronder Antwerpen Airport. Als je vanaf Antwerpen Airport gaat reizen, is het belangrijk om na te denken over waar je je auto wilt parkeren. Antwerpen Airport is niet zo groot als andere internationale luchthavens. In 2023 verwelkomde Antwerp Airport ongeveer 260.000 reizigers, wat betekent dat de parkeergelegenheid er ook kleiner is dan bij grotere luchthavens. Hoewel Parkos deze parkeermogelijkheden nog niet vergelijkt, zijn er toch voldoende opties beschikbaar om te parkeren of naar de luchthaven te gaan.


Vergelijk de beste aanbieders bij vliegveld Antwerpen


Antwerpen Airport, ook wel bekend als Luchthaven Deurne of 't Plein/Vliegplein, is voornamelijk gelegen in het district Deurne, op ongeveer vijf kilometer afstand van het centrum van Antwerpen. Hoewel het voornamelijk wordt gebruikt voor goederentransport, zie je in de zomer ook een toename van chartervluchten van budgetmaatschappijen. Omdat het hoofdzakelijk een goederenluchthaven is, heeft Antwerp Airport slechts één terminal. De parkeergelegenheid bij Antwerp Airport is beperkt, maar met 450 parkeerplaatsen is er over het algemeen voldoende beschikbaarheid. Als je moet wachten voordat je vlucht vertrekt, zijn er eetgelegenheden en wifi beschikbaar om de tijd aangenaam door te brengen. Bovendien is de luchthaven goed toegankelijk voor mindervaliden.

Goedkoop parkeren luchthaven Antwerpen

Bij Parkos streven we ernaar om je reis zo comfortabel mogelijk te maken door parkeerplaatsen rondom vliegvelden te controleren en te vergelijken. We voorzien al onze gegevens van parkeerplaatsen die we hebben geanalyseerd van uitgebreide informatie, zodat je altijd goed geïnformeerd bent voordat je op reis gaat. Onze focus ligt niet alleen op prijs, maar ook op veiligheid, afstand tot de luchthaven en de beschikbare transportmogelijkheden. Op deze manier garanderen we dat je de goedkoopste en beste parkeerplek kunt vinden, en dat je deze eenvoudig via onze website kunt reserveren.

Luchthaven Antwerpen biedt parkeergelegenheid op een locatie die gunstig dicht bij de luchthaven ligt. Met slechts vijftig meter afstand hoef je alleen de straat over te steken om bij de parkeerplaats te komen, wat vooral handig is als je minder mobiel bent. De ruime parkeerplekken maken het nog makkelijker om te parkeren.

Op de website van Antwerpen Airport kun je moeiteloos je parkeerplaats online reserveren. Het dagtarief voor parkeren bedraagt € 16,50. Als je regelmatig van deze luchthaven gebruikmaakt, is het de moeite waard om de beschikbare abonnementen te bekijken. Of je nu voor een korte of lange reis gaat, met deze abonnementen ben je verzekerd van de voordeligste parkeermogelijkheid.

Wanneer je online je parkeerplek reserveert, geef je direct het kenteken van je auto op. Dankzij geavanceerde kentekenherkenning opent de slagboom automatisch zodra je arriveert. Bij aankomst heb je de flexibiliteit om zelf een parkeerplek te kiezen uit de beschikbare ruimte. En bij terugkomst hoef je simpelweg naar de slagboom te rijden, die automatisch voor je opent. Parkeren bij Antwerpen Airport is heel makkelijk en hoeft niet duur te zijn. Via Parkos vergelijk je opties bij verschillende vliegvelden in Nederland en België.

Shuttle- en valet parking bij vliegveld Antwerpen

Op veel vliegvelden wordt zowel shuttle- als valet-parkeren aangeboden, vooral op grote luchthavens. Met valet parkeren rijd je zelf naar de terminal, waar een medewerker je auto naar een parkeerplaats brengt. Bij shuttle parkeren rijd je zelf naar de parkeerplaats en kun je vervolgens met een gratis shuttlebus gemakkelijk naar de terminal komen.

Shuttle parkeren bij Antwerpen airport

shuttle parking

Bij Antwerpen Airport parkeer je zelf je auto op de parkeerplaats, die zich op ongeveer vijftig meter van de terminal bevindt. Vanaf daar loop je eenvoudig naar de terminal. In de stad Antwerpen zijn er meer parkeerplaatsen beschikbaar, vanwaar je met de bus of taxi naar de luchthaven kunt reizen. Parkos heeft plannen om in de toekomst shuttle parkeren vanaf andere parkeerplaatsen mogelijk te maken.

Valet parkeren bij Antwerpen Airport

valet parking antwerpen airport

Op Vliegveld Antwerpen wordt geen valet parking aangeboden, maar er is wel een gratis Kiss & Fly optie beschikbaar. Hierdoor kun je met behulp van vrienden, familie of een taxi gemakkelijk bij de luchthaven komen. Als je afscheid wilt nemen of iemand wilt opwachten, kun je je auto tegen een voordelig tarief parkeren op de parkeerplaats. Dit kan al vanaf € 1,20 per uur, met een maximum van € 16,50 per dag.

Lang parkeren bij Antwerpen Airport

lang parkeren Antwerpen airport

Of je reis nu kort of lang duurt, bij Antwerpen Airport kun je altijd voordelig parkeren. Voor de eerste 24 dagen geldt een dagtarief van € 16,50, met een maximum van € 149,00. Voor elke dag vanaf de 25e betaal je een extra bedrag van € 5,00 per dag. Betalen kan eenvoudig met een pinpas of creditcard. Als alternatief kun je ook de Indigo Neo app downloaden voor betalingen.

Bij Parkos geven we je een aantal tips voor lang parkeren Antwerpen Airport:

Maak direct een vergelijking tussen verschillende aanbieders: Het is slim om bij grotere vliegvelden de diverse parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de parkeerplek die het beste aansluit bij jouw behoeften. Het vergelijken van parkeermogelijkheden in het centrum van Antwerpen en bij Antwerp Airport Parking is echter een ander verhaal. Over het algemeen geldt: hoe dichter bij het vliegveld, hoe hoger de kosten, maar dit geldt ook voor het centrum.

Ontdek jouw ideale manier van parkeren op de luchthaven: Bij Antwerpen Airport heb je de keuze om zelf je auto te parkeren en naar de terminal te lopen. Een alternatieve optie is om afgezet te worden door familie, vrienden of een taxi. Als je geliefden je willen uitzwaaien, kunnen ze kort parkeren op de parkeerplaats, zowel voor als na het afzetten van jou en je bagage.

Veiligheid staat voorop: Bij de parkeergelegenheid van Antwerpen Airport kun je je auto veilig achterlaten. Parkos streeft ernaar dat je met een gerust hart je voertuig kunt parkeren, en daarom controleren we onder andere op veiligheid. De parkeerplaats bij Antwerp Airport is goed verlicht en voorzien van beveiligingscamera's om de veiligheid van je auto te waarborgen. Zo kun je vol vertrouwen aan je reis beginnen.

Plan je reis: Voordat je vertrekt, is het verstandig om je reis goed te plannen. Check altijd de actuele verkeerssituatie en ontwijk wegwerkzaamheden. Op deze manier weet je zeker dat je tijdig zult arriveren op het vliegveld.

Parkeertarieven bij Antwerpen Airport

Aanbieder Parkeertype Prijs 8 dagen

*Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de data die u selecteert, het seizoen en de aankomsttijden. Data hier zijn van vr. 26-4-2024 tot vr. 3-5-2024.

Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp thumbs up
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp 24
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp 24
Vertrouwd door meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd