Voordelig parkeren in de omgeving van Eindhoven Airport? Dat kan bij SchippersStop. U parkeert op het bewaakte terrein en kunt gebruik maken van de Shuttle dienst. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis. Reserveer het standaard Bronze pakket of waardeer uw reservering op naar het Silver pakket inclusief wasbeurt.

Meer informatie

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SchippersStop

SchippersStop beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen SchippersStop

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 984 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 05 april 2020.


Door een zeer vriendelijke jongeman naar het vliegveld gebracht. Na acht dagen werden we gebeld dat Schippersstop gesloten werd ivm het corona virus. Onze auto werd verplaatst naar een terrein dichtbij het vliegveld. Na tien dagen vakantie moesten we terug vliegen en konden onze auto ophalen op 100 meter vanaf het vliegveld. Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 20 maart 2020.


Prima service een top bedrijf.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Super goed geregeld. Goede ontvangst, vriendelijke medewerkers, bus stond zowel bij vertrek als aankomst klaar, bij aankomst stond auto ook al weer gereed. Wat kan beter: bewegwijzering op locatie met name waar je auto moet inleveren we zagen het kleine bordje te laat.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Super geregeld goede service snel bericht op je mail top !!!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Vriendelijke ontvangst en prima service, zowel bij het brengen naar de vluchthaven, alsmede bij het ophalen, ondanks het uur vertraging wat wij hadden op 14-03.
Misschien is het raadzaam om eens uit te zoeken of het mogelijk is om iets dichter bij de luchthaven te komen, zowel met het brengen als ophalen van de gasten.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Alles is goed geregeld. Heel goede prijs kwaliteit verhouding.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 17 maart 2020.


Alleen maar top

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Wij zijn heel tevreden over de dinst die wij bij Parkos gekregen hadden. de contact met de medewerker was goed. de sterke punt is dat wij snel zijn opgehaald van en naar de vliegveld.
dank je Parkos
J.A. van veen

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Goede service, snel op het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Prima geregeld, vriendelijk personeel, vergaand geautomatiseerd, nauwelijks hoeven wachten op shuttle bus

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 14 maart 2020.


Deze is heel goed.
Alleen de wegen hebben veel gaten, waardoor er veel water staat

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Super blij

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


De dienst is prima bevallen. Bij terugkomst waren we niet direct naar het instappunt gelopen, door toiletbezoek. Zodoende was de shuttlebus al weg. We hoefden echter nog geen tien minuten te wachten of de shuttlebus kwam weer voorrijden en dat om 23.15u. de laatste rit. Geen enkele wanklank van de chauffeur. Hij was zelfs vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 04 maart 2020.


Geweldige service, alles vlot verlopen.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Geweldige chauffeur, betrokken, hoefden niet lang te wachten, zowel heen als terug, praatje, lampjes :D en pennen erg fijn. volgende keer zeker weer, dikke duim

Over SchippersStop

Vanaf het terrein van SchippersStop kunt u de landingsbaan van Eindhoven Airport zien en hierdoor krijgt u gelijk het vakantiegevoel. SchippersStop zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. SchippersStop beschikt over meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een lunchroom, tankstation en natuurlijk de wasstraat.

Het terrein van SchippersStop is volledig omheind en voorzien van beveiligingscamera's. Bij binnenkomst wordt de huidige staat van uw auto bij inlevering vastgelegd door camera's in de zogenoemde videostraat. Daarnaast vult u ook een formulier in waarop de eventueel aanwezige schade kan worden genoteerd.

Schippersstop beschikt over een tankstation waar u voordelig kunt tanken en een 50 meter lange wasstraat. Naast de wachtruimte beschikt SchippersStop over een mooie lunchroom waar u kunt eten en gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Bij het Bronze pakket zit een bandencheck inclusief het balanceren van uw banden en een visuele inspectie. Wanneer u kiest voor het pakket Silver, dan wordt de veiligheidscheck vervangen door een wasbeurt in de 50 meter lange wasstraat van SchippersStop.

Het adres van het terrein van Schippersstop is Habraken 2601, maar via sommige navigatiesystemen is het terrein beter te vinden op huisnummer 2601-2605. De parking ligt op 10 minuten afstand van Eindhoven Airport. De ingang bevindt zich aan de linkerkant van het terrein. U kunt zich bij aankomst melden bij de Service & Stalling. Na afgifte van uw sleutels staat de shuttlebus op u te wachten. De shuttlebussen rijden constant op en neer tussen de parking en de luchthaven en er wordt rekening gehouden met de inkomende en uitgaande vluchten. SchippersStop zet u zo dicht mogelijk bij de ingang af op ongeveer 350 meter loopafstand.

Bij terugkomst belt u SchippersStop zodra u bent geland en u op uw bagage staat te wachten. U wordt vervolgens opgewacht door de shuttlebus op dezelfde plek waar u bent afgezet. U krijgt aanwijzingen van de chauffeur van de shuttlebus over hoe u uw sleutels terugkrijgt.

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven

Help