SchippersStop ParkFlyWash

Voordelig parkeren in de omgeving van Eindhoven Airport? Dat kan bij SchippersStop. U parkeert op het bewaakte terrein en kunt gebruik maken van de Shuttle dienst. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis. Reserveer het standaard Bronze pakket of waardeer uw reservering op naar het Silver pakket inclusief wasbeurt.

Meer informatie

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SchippersStop ParkFlyWash

SchippersStop ParkFlyWash beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen SchippersStop ParkFlyWash

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,6
Op basis van 1013 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2020. Beoordeling geschreven op 14 januari 2021.


Super top

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 11 november 2020.


Gewoon goed
Zoals het hoord

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2020.


Hele fijne service. Doen wat ze beloven!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2020.


Significant bijna de helft goedkoper dan de andere parkeergelegenheden bij Airport Eindhoven. Auto staat netjes geparkeerd.
Op de terugweg hebben we ongeveer 10 min op het shuttle-busje moeten wachten, dus op de terugweg kun je al bellen indien je je koffer van de band haalt. Op straat is niet aangegeven waar het shuttlebusje je op komt halen, dus onthoudt waar je afgezet wordt. De pick-up plaats is ongeveer 10 min lopen van de vertrek/aankomsthal. Met het shuttle-busje is het ongeveer een kwartier rijden naar het parkeerterrein.
Op het papier dat je ontvangt indien je auto geparkeerd wordt, staan zelfs de gegevens van je bandprofiel. Blijkbaar meten ze deze indien je auto geparkeerd wordt.
Aardig personeel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2020.


Fijn geholpen . Prima streng en haal service . Was voor ons de eerste keer , maar dit is voor herhaling vatbaar . Makkelijk goede prijs .veilig gevoel waar de auto geparkeerd staat . Kortom top!!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2020.


Op zich een fijne dienst. Echter door de Corona was de bezetting denk ik lager dan normaal. Ook de reservering was blijkbaar niet goed doorgekomen. We stonden dus voor een dichte deur om half 6 in de ochtend. Toen we belden werd wel direct opgenomen en heeft de dame zich heel erg gehaast om ons toch op tijd af te kunnen leveren. Vriendelijk geholpen en heel correct. De terugweg hebben we ongeveer een kwartier gewacht voor de shuttlebus kwam. Blij dat het droog was.

Over SchippersStop ParkFlyWash

Vanaf het terrein van SchippersStop kunt u de landingsbaan van Eindhoven Airport zien en hierdoor krijgt u gelijk het vakantiegevoel. SchippersStop zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. SchippersStop beschikt over meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een lunchroom, tankstation en natuurlijk de wasstraat.

Het terrein van SchippersStop is volledig omheind en voorzien van beveiligingscamera's. Bij binnenkomst wordt de huidige staat van uw auto bij inlevering vastgelegd door camera's in de zogenoemde videostraat. Daarnaast vult u ook een formulier in waarop de eventueel aanwezige schade kan worden genoteerd.

Schippersstop beschikt over een tankstation waar u voordelig kunt tanken en een 50 meter lange wasstraat. Naast de wachtruimte beschikt SchippersStop over een mooie lunchroom waar u kunt eten en gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Bij het Bronze pakket zit een bandencheck inclusief het balanceren van uw banden en een visuele inspectie. Wanneer u kiest voor het pakket Silver, dan wordt de veiligheidscheck vervangen door een wasbeurt in de 50 meter lange wasstraat van SchippersStop.

Het adres van het terrein van Schippersstop is Habraken 2601, maar via sommige navigatiesystemen is het terrein beter te vinden op huisnummer 2601-2605. De parking ligt op 10 minuten afstand van Eindhoven Airport. De ingang bevindt zich aan de linkerkant van het terrein. U kunt zich bij aankomst melden bij de Service & Stalling. Na afgifte van uw sleutels staat de shuttlebus op u te wachten. De shuttlebussen rijden constant op en neer tussen de parking en de luchthaven en er wordt rekening gehouden met de inkomende en uitgaande vluchten. SchippersStop zet u zo dicht mogelijk bij de ingang af op ongeveer 350 meter loopafstand.

Bij terugkomst belt u SchippersStop zodra u bent geland en u op uw bagage staat te wachten. U wordt vervolgens opgewacht door de shuttlebus op dezelfde plek waar u bent afgezet. U krijgt aanwijzingen van de chauffeur van de shuttlebus over hoe u uw sleutels terugkrijgt.

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven

Help