SchippersStop

Voordelig parkeren in de omgeving van Eindhoven Airport? Dat kan bij SchippersStop. U parkeert op het bewaakte terrein en kunt gebruik maken van de Shuttle dienst. Uw voertuig staat veilig geparkeerd en u kunt genieten van uw reis. Reserveer het standaard Bronze pakket of waardeer uw reservering op naar het Silver pakket inclusief wasbeurt.

Meer informatie

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SchippersStop

SchippersStop beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen SchippersStop

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 258 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Super! Wegbrengen en ophalen van en naar airport ging snel. Aardige en behulpzame chauffeurs! Top!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Super!!!@!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Goed geregeld, fijn geholpen
zou fijn zijn als bij vliegveld echt voor de deur zouden mogen uitstappen in de toekomst

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Op zich prima qua stalling en shuttle alleen wij dachten dat we de auto gewassen terug zouden krijgen, dit was ook nog eens extra benadrukt door de chauffeur die ons naar het vliegveld bracht. Echter de auto zat onder het stof en was juist niet gewassen. Dit zagen wij pas later omdat wij 's nachts arriveerden. Het contact met de medewerkers was goed en ook de wachttijden waren minimaal.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Great service. Good price. Best parking place i have been since I've using park is!!

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Nette accomodatie. Vlot personeel.
Jammer dat we bij terugkomst 6 x hebben gebeld en iedere keer werd telefonisch aangegeven dat ons reserveringsnummer niet correct was. Toen zijn we maar gewoon naar de parkeerplaats gelopen en daar kwam de bus binnen 5 minuten omdat andere mensen al hadden gebeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Zeer correcte behandeling en leuke mensen die je helpen. Goede zorg voor jouw auto en je kunt de bagage allemaal meenemen met het busje, dat je rechtstreeks naar het vliegveld brengt. Het was voor ons alleen even moeilijk de juiste ingang te vinden van Schippers. Maar bij navraag bleek dit niet al te moeilijk te zijn.

4

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Je wordt niet tot aan het hoofdingang van het vliegveld. Dat vindenken wij erg vervelend. Wij moesten met koffers een behoorlijk afstand lopen. Het doel met shuttlebus dat je wel voor de ingang wordt gebracht. Het staat niet genoemd op de site. Je wordt daarmee geconfronteerd. Voor gehandicapten is hellemaal niet handig.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Excuses voor het ongemak. Helaas kunnen er geen mensen voor de ingang worden afgezet en zet SchippersStop de klanten af op 350 meter loopafstand van het vliegveld. Wij zullen de tekst aanpassen op onze website en in onze bevestiging om onduidelijkheden te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Alles strak en duidelijk geregeld.
Vriendelijke medewerkers.

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Een hele slechte service, 1 ster is al te veel. De shuttle service: je wordt afgezet in beide betekenissen, 10 minuten vanaf het vliegveld met al je bagage met een flauwe smoes dat ze niet dichter bij mogen komen. Daar sta je dan met zijn 5-en met alle koffers en tassen, over alle hobbels en bobbels door de hitte naar het vliegveld. Terugweg idem dito.... maar dan ook nog 3 kwartier wachten op de shuttle!! Nooit doen dit is mijn advies.
Ben benieuwd of Parkos deze review gaat plaatsten....

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. SchippersStop zet u op 350 meter van de ingang van het vliegveld af, omdat zij u inderdaad niet voor de ingang mogen afzetten. Onze excuses voor de onduidelijkheid. Wij gaan de tekst op onze website en in de bevestiging aanpassen om onduidelijkheid te kunnen voorkomen in de toekomst. 3 kwartier wachten is inderdaad erg lang. Graag zou ik u willen uitnodigen om uw klacht met betrekking tot de wachttijd bij SchippersStop neer te leggen, zodat zij hierop kunnen reageren. U kunt hiervoor bellen naar het telefoonnummer welke u in uw bevestiging kunt vinden. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Top keurig verzorgd
Voor herhaling vatbaar!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 29 juli 2018.


Uitstekend

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 26 juli 2018.


Dimvoor elkaar

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 23 juli 2018.


Prima geregeld, konden het adres moeilijk vinden,maar dat kan aan ons liggen.
Netjes afgehandeld, een aanrader.
Contact met medewerkers was prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 21 juli 2018.


Goede service en de chauffeurs rijden lekker door. Hebben ook wel zin in om ff te kletsen

Over SchippersStop

Vanaf het terrein van SchippersStop kunt u de landingsbaan van Eindhoven Airport zien en hierdoor krijgt u gelijk het vakantiegevoel. SchippersStop zorgt ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat. SchippersStop beschikt over meerdere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een lunchroom, tankstation en natuurlijk de wasstraat.

Het terrein van SchippersStop is volledig omheind en voorzien van beveiligingscamera's. Bij binnenkomst wordt de huidige staat van uw auto bij inlevering vastgelegd door camera's in de zogenoemde videostraat. Daarnaast vult u ook een formulier in waarop de eventueel aanwezige schade kan worden genoteerd.

Schippersstop beschikt over een tankstation waar u voordelig kunt tanken en een 50 meter lange wasstraat. Naast de wachtruimte beschikt SchippersStop over een mooie lunchroom waar u kunt eten en gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Bij het Bronze pakket zit een bandencheck inclusief het balanceren van uw banden en een visuele inspectie. Wanneer u kiest voor het pakket Silver, dan wordt de veiligheidscheck vervangen door een wasbeurt in de 50 meter lange wasstraat van SchippersStop.

Het adres van het terrein van Schippersstop is Habraken 2601, maar via sommige navigatiesystemen is het terrein beter te vinden op huisnummer 2601-2605. De parking ligt op 10 minuten afstand van Eindhoven Airport. De ingang bevindt zich aan de linkerkant van het terrein. U kunt zich bij aankomst melden bij de Service & Stalling. Na afgifte van uw sleutels staat de shuttlebus op u te wachten. De shuttlebussen rijden constant op en neer tussen de parking en de luchthaven en er wordt rekening gehouden met de inkomende en uitgaande vluchten.

Bij terugkomst belt u SchippersStop zodra u bent geland en u op uw bagage staat te wachten. U wordt vervolgens opgewacht door de shuttlebus op dezelfde plek waar u bent afgezet. U krijgt aanwijzingen van de chauffeur van de shuttlebus over hoe u uw sleutels terugkrijgt.

Adres

Habraken 2601-2605, 5507 TR, Veldhoven

Help