Goedkoop en veilig parkeren bij Eindhoven Airport? Dat kan bij Hotel 46 in Wintelre. Het Hotel beschikt over ruime, verharde parkeerplekken. Het parkeerterrein is afgesloten en wordt beveiligd met camera's en een slagboom. De parking is dag en nacht geopend en ligt ca. 9 minuten van Eindhoven Airport.

Meer informatie

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Hotel 46

Hotel 46 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Hotel 46

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,7
Op basis van 11 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 01 april 2020.


Dames van de Receptie waren erg vriendelijke en gastvrij.

Bij terugkomst na via keuze-menu te zijn aangemeld duurde de ophaaltijd erg lang te lang.

Chaffeuse van busje uitstekend

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 29 maart 2020.


Uitstekende parkeergelehenheid, en goed bereikbaar vanuit mijn woonplaats.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Prima de afspraken nagekomen. Het voelt als een zeer veilige parkeerplaats.

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 13 maart 2020.


Goede service van Hotel 46 om je auto daar achter te laten om vervolgens met een shuttle bus vervoerd te worden van en naar het hotel. Onder het genot van een bakkie koffie kun je in het hotel wachten op de shuttle bus.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Very good organisatie . Nice place to put Your car in safety and silent place.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 09 maart 2020.


Het personeel van de transfer was erg vlot en vriendelijk. Het commentaar dat wij hebben is dat wij vroeg in de ochtend naar het vliegveld waren gebracht en bij terugkomst niet precies wisten waar het verzamelpunt meer was. Een kort contact leverde snel de locatie van het verzamelpunt op. Het enige verbeterpunt bij deze ervaring zou zijn gelijk te weten waar het verzamelpunt is op kaart.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


We kwamen ´s morgens vroeg aan bij Hotel 46. De weersomstandigheden waren slecht, sneeuw onderweg en maar 1 rijbaan berijdbaar. De receptioniste heeft meteen gebeld dat we er waren, busje zou ons komen ophalen. Na ruim 30 minuten wachten nog geen busje, dat was om 06.45, we moesten om 07.00 uur boarden op vliegveld Eindhoven. Een medewerkster van Hotel 46 heeft ons met eigen auto weggebracht, we arriveerden om precies 07.00 uur, net op tijd, was niet prettig!! Als zij ons niet weggebracht had, hadden we niet mee gekund.

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 27 februari 2020.


Reserveren ging prima. Bij terugreis moesten we een 10 cijferige via sms ontvangen code intoetsen, heel onhandig en al helemaal in de stromende regen. In eindhoven sta je niet droog bij de wachtplek.

4

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


40 minuten gewacht op het busje terwijl ik de avond ervoor een tijdstip had afgesproken. Vervolgens nog omweg via andere opstapplaatsen voordat ik op het vliegveld was. Kortom, duurt te lang. Nooit meer

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 22 februari 2020.


Alles was super geregeld met goede shuttelbus op tijd en bakkie koffie ,top!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 14 februari 2020.


Erg makkelijk te parkeren en veel plaatsen

Over Hotel 46

Hotel46 is een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder rondom de luchthaven van Eindhoven. Hotel 46 biedt een veilige, nette en kleinschalige parkeeroplossing voor u. Uw auto staat veilige geparkeerd op het beveildigde en afgesloten parkeerterrein.

Shuttle parkeren
Wanneer u parkeert bij Hotel 46 maakt u gebruik van de Shuttle service. De dag voor vertrek ontvang u van het Hotel een SMS met daarop de tijd dat u verwacht wordt op de parking. Er wordt rekening gehouden met uw vluchttijden en u dient 30 min voor vertrek van de shuttle aanwezig te zijn bij deze parking. Op de dag van vertrek rijdt u naar de locatie die aangegeven is in de reserveerbevestiging. U parkeert zelf uw auto en kunt uw autosleutels meenemen op reis. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 9 minuten naar de luchthaven. Aan het einde van uw vliegreis loopt u weer naar het pick-up point waar u bent afgezet. Daar belt u de shuttlebus. De shuttlebus brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein van hotel 46.

Bij Hotel 46 staat uw auto veilig op het verharde en met camera's bewaakte parkeerterrein. Het parkeerterrein hoort bij het Hotel en is volledig omheind, afgesloten en middels een slagboom toegankelijk.

Het buitenterrein van Hotel 46 is verhard en wordt beveiligd met camera's. Op het parkeerterrein is een wachtruimte aanwezig waar u kunt wachten op de shuttle. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de lobby van het hotel, waar u nog wat kunt bestellen of gebruik kunt maken van het toilet. De chauffeur van de shuttlebus is altijd bereid om te helpen met de bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst

Het parkeerterrein van Hotel 46 bevindt zich aan de Willibrordusstraat 46 te Wintelre op slechts 9 minuten van de luchthaven. Als u aankomt parkeert u zelf uw auto. U kunt de bordjes volgen en parkeren in de speciaal voor u gereserveerde parkeervakken. Dit is links achterin. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. De shuttle bus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven. De dag voor uw vertrek ontvangt u ook een SMS-bericht van het hotel waarin staat op welke tijdstip uw shuttlebus naar de luchthaven zal vertrekken. U dient ca. 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. De shuttlebus zal u afzetten op het pick-up point voor de luchthaven.

Vertrek

Bij terugkomst van uw reis wordt u weer opgehaald op dezelfde locatie. Wanneer u bent aangekomen op het pick-up point, neemt u contact op met de shuttlebus chauffeur. U wordt dan binnen 30 minuten weer opgehaald en teruggebracht naar de parking van Hotel 46.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, dan kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre

Help