Veilig en goedkoop bij Eindhoven Airport parkeren kan hij Hotel 46 in Wintelre. Het hotel bied ruime en verharde parkeerplaatsen aan voor reizigers die via Eindhoven airport vliegen. Het parkeerterrein wordt beveiligd met camera’s, slagboom en omheining. De parkeerplaats is altijd open en ligt ca. 9 minuten van Eindhoven Airport. Hotel 46 biedt ook Parkeren inclusief hotelovernachting aan.

Meer informatie

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Hotel 46

Hotel 46 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Hotel 46

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 26 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2021.


Mevrouw van de taxi was zeer vriendelijk en behulpzaam

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2021.


De prijs is een sterk punt. Auto staat op een rustige plek met voldoende ruimte achter slagbomen. Contact medewerkers is prima.
Bij aankomst moesten we wat langer wachten omdat we zelf te vroeg bij het hotel waren.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2021.


Veilig geparkeerd, we werden snel naar het vliegveld gebracht en ook snel opgehaald. Zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2021.


De taxi stond al klaar bij aankomst bij het hotel . Snelle rit van hotel naar vliegveld . Na aankomst vliegveld moest de al klaarstaande taxi wachten op de extreem lange duur van het uitklaren van de koffers op de lopende band vliegveld. Goede aflever service door de aardige taxi chauffeurs.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 27 september 2021.


Prima faciliteit en vriendelijke en behulpzame bediening.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 27 september 2021.


Alles was echt super geregeld! Er werd netjes extra na gebeld of de aankomst tijd nog klopte. Bij terug komst hebben we gebeld terwijl op de koffers aan het wachten waren en konden zo te taxi in stappen.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 26 september 2021.


Prima hotel met parkeerfaciliteit alleen door wegwerkzaamheden lastig aan te rijden. Vriendelijke medewerkers en chauffeurs. Voorinfo over wegomleidingen ware wenselijk

8

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 25 september 2021.


Wij waren helaas 5 minuten te laat vanwege enorme verkeersdrukte wel ruim op tijd van huis gegaan Taxi bleek al weg en kon niet meer terug komen. Hotel heeft een andere Taxi voor ons besteld waardoor wij moesten wachten en de tijd begon te dringen. Gelukkig nét op tijd kunnen inchecken voor de vlucht. Kregen netjes een kop koffie aangeboden tijdens het wachten maar nam niet weg dat het bijzonder stressvol was op dat moment. Terugreis verliep vlekkeloos!
Keuring geholpen door vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 24 september 2021.


Het is een prima parking op 1 belangrijk ding na. Er wordt geadverteerd met een afgesloten parking met slagbomen en camera toezicht. Dit is de reden waarom ik voor deze parking gekozen heb. Echter bij aankomst gaat de slagboom voor iedereen open die er naartoe rijd. Dit vind ik persoonlijk geen afgesloten terrein. Het geeft geen prettig gevoel om mijn auto daar achter te laten, wetende dat iedereen erbij kan. Ondanks cameratoezicht.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 24 september 2021.


Omdat Transavia een dag van te voren de vlucht had omgeboekt van Schiphol naar Eindhoven, moesten wij snel nieuwe parking regelen. We hebben voor het eerst geparkeerd bij hotel 46 en het was een zeer positieve ervaring. Alles was goed geregeld: vriendelijk personeel bij ontvangst en 5 min na aankomst, stond de taxichauffeur al klaar om ons weg te brengen. De pick-up vanaf de AirPort verliep ook vlekkeloos, met wederom een erg vriendelijke chauffeur. Overigens staat je auto veilig op de parking. Ik was vergeten mijn auto op slot te doen en trof mijn auto volledig onaangeroerd aan.

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 24 september 2021.


Prima

10

Heeft geparkeerd in september 2021. Beoordeling geschreven op 19 september 2021.


Zeer goed bevallen

Over Hotel 46

Hotel46 is een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder rondom de luchthaven van Eindhoven. Hotel 46 biedt een veilige, nette en kleinschalige parkeeroplossing voor u. Uw auto staat veilige geparkeerd op het beveildigde en afgesloten parkeerterrein.

Shuttle parkeren

Wanneer u parkeert bij Hotel 46 maakt u gebruik van de service van taxibedrijf De Kempen. De parking vraagt u 15 minuten voor de aangeven tijd aanwezig te zijn. De auto parkeert u zelf en het is mogelijk om uw autosleutels mee te nemen op reis. De taxi brengt u binnen 9 minuten naar de luchthaven. Bij terugreis wordt u op hetzelfde punt weer opgehaald en naar uw auto gebracht,

Bij Hotel 46 staat uw auto veilig op het verharde en met camera's bewaakte parkeerterrein. Het parkeerterrein hoort bij het Hotel en is volledig omheind, afgesloten en middels een slagboom toegankelijk.

Het buitenterrein van Hotel 46 is verhard en wordt beveiligd met camera's. Een wachtruimte voor de shuttlebus is aanwezig op dit terrein maar u kunt natuurlijk ook in de hotellobby wachten. Hier kunt u eventueel eten en drinken bestellen of toiletteren.

Shuttle parkeren

Aankomst

Op 9 minuten reiden van Eindhoven airport vindt u Hotel 46 aan de Willibrordusstraat 46 te Wintelre. Als u aankomt parkeert u zelf uw auto. Er zijn parkeerplaatsen voor u gereserveerd links achterin. Het is mogelijk om a=uw autosleutels mee te nemen. U wordt verwacht 15 minuten voor vertrektijd van de taxi aanwezig te zijn op de parkeerplaats.

Vertrek

Bij terugkomst: Zodra u geland bent belt u naar het nummer wat op uw taxi-voucher staat, u kunt dan samen met de taxichauffeur een tijd afspreken. Wanneer u dit gedaan heeft, zal de taxi u komen halen en terugbrengen naar uw auto.


Komt u eerder of later terug kunt u dit altijd telefonisch doorgeven aan de paring. Blijft u langer? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Adres

Willibrordusstraat 46, 5513 AZ, Wintelre

Help