P24 Eindhoven Airport Park & Fly

Park & Fly is al 10 jaar een vertrouwde naam als het gaat om luchthavenparkeren. Ruim 420.000 parkeerders gingen je reeds voor. Park & Fly beschikt over meerdere beveiligde parkeertereinen. Allemaal op loopafstand van de luchthaven.

Meer informatie

Adres

Henri Wijnmalenweg 7, 5657 EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid P24 Eindhoven Airport Park & Fly

P24 Eindhoven Airport Park & Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
× Elektrisch oplaadpunt
× Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over P24 Eindhoven Airport Park & Fly

Park & Fly beschikt over drie terreinen in Eindhoven, allemaal op loopafstand van het vliegveld. P24 is een beveiligd terrein waar je alleen op kunt komen met behulp van kentekenherkenning of een QR-Code. Vervolgens kunt u uw auto zelf parkeren. Let er op dat u eenmalig het parkeerterrein op en af kan wanneer u aankomt en wanneer u terugkomt. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. P24 ligt op ongeveer 5 minuten (400 meter) loopafstand van het vliegveld. Tip: zet uw reisgenoten voor de terminal af. Het parkeerterrein van Eindhoven airport heeft en Kiss & Ride strook, waar u uw passagiers alvast af kunt zetten.

P24 van Park & Fly is een afgesloten parkeerterrein waar u alleen op kan komen met behulp van kentekenherkenning of een QR-Code. Bovendien wordt het terrein 24/7 bewaakt door de Koninklijke Marechaussee.

Het parkeerterrein P24 van Park & Fly is verhard, omheind en toegankelijk met een slagboom door een persoonlijk inrij code. Er is geen maximale doorrijdt hoogte en de parkeerplekken zijn 5 bij 2,5 m. Het hoofdkantoor van Park & Fly bevindt zich aan de Luchthavenweg 67. Indien nodig kunt u hier gebruik maken van wifi, koffie- en theefaciliteiten, vergaderruimtes en print- en kopieerfaciliteiten.

Aankomst

Rijdt op de dag van uw vertrek naar P24 van Park & Fly gelegen aan de Henri Wijnmalenweg 7. Eenmaal aangekomen bij het terrein stopt u voor de slagboom. De slagboom gaat open met behulp van kentekenherkenning. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet werken, dan heeft u in uw mail een QR-Code ontvangen om de slagboom te openen. Let op: u kunt het terrein maximaal 1x betreden en verlaten.

Eenmaal op het terrein kunt u uw auto zelf parkeren. Let op dat uw auto niet langer dan 5 meter is en breder dan 2,5 meter. Zodra u uw auto geparkeerd heeft, kunt u naar het vliegveld lopen. Dit ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand (400 meter). U kunt uw autosleutels meenemen op reis.

Terugkomst

Op de dag van uw terugkomst bij vliegveld Eindhoven kunt u rechtstreeks naar P24 lopen. Vervolgens loopt u naar uw auto en rijdt u weer terug naar de slagboom. Eenmaal voorbij de slagboom kunt u uw reis vervolgen.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan P24, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Henri Wijnmalenweg 7, 5657 EA, Eindhoven