Parkos
user
Toggle Navigation

Route naar Eindhoven Airport

Op deze pagina kan je jouw reis naar Eindhoven Airport plannen. Hier staan ook handige tips om met de auto door The Netherlands te rijden.
Belangrijke informatie - snelle info: Verkeersinformatie

Plan je route hier

Startpunt
Parkeeraanbieder
Parkeerdienst
Als je op de onderstaande stappen klikt, kun je inzoomen op de gedetailleerde routebeschrijving.
× Wijzig 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Print

Adresgegevens

Eindhoven Airport
Luchthavenweg 25 The Netherlands
Select your provider & service above

Parkeerinstructies

 • Verkeersinformatie

  chevron

  Route Eindhoven Airport en tips voor onderweg

  Wanneer je op reis gaat via Eindhoven Airport, is het handig om de juiste informatie te hebben over de route, het verkeer en handige tips voor onderweg. We begrijpen dat je op tijd op de luchthaven wilt zijn en zonder problemen je bestemming wilt bereiken. Daarom hebben we hier alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid op pad te gaan.


  Verkeersinformatie

  Het verkeer rondom Eindhoven kan soms te maken hebben met opstoppingen en files, vooral als je via de A58 rijdt. Daarom raden we je aan om de verkeersinformatie goed in de gaten te houden, zodat je op tijd kunt inchecken op de luchthaven. Tijdens de vakantieperiode adviseert Eindhoven Airport een alternatieve route wanneer je je tijdens de spits naar het vliegveld wilt begeven. Hieronder zie je een afbeelding met de alternatieve route. In dit geval rijd je niet via de Anthony Fokkerweg, maar neem je de route via de Spottersweg richting Oirschotsedijk. Let op de speciale borden die deze adviesroute tijdens de spits aangeven.


  Openbaar vervoer

  Als je liever met het openbaar vervoer reist, is Eindhoven Airport ook goed bereikbaar. Vanaf Eindhoven Centraal kun je gebruikmaken van verschillende buslijnen die je rechtstreeks naar de luchthaven brengen. De bushalte bevindt zich vlakbij de terminal, zodat je snel en gemakkelijk kunt overstappen van trein naar bus. Plan je reis vooraf zodat je precies weet welke buslijn je moet nemen en hoe lang de reis duurt.


  Parkeren bij Eindhoven Airport

  Als je ervoor kiest om met de auto naar Eindhoven Airport te gaan, zijn er verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar. Het is handig om vooraf je parkeerplaats te reserveren, zodat je verzekerd bent van een plek. Bij aankomst op het terrein volg je de borden naar de juiste parkeerzone. Houd ook rekening met de aangegeven tarieven en eventuele kortingen die beschikbaar zijn voor online boekingen.


  Hieronder vindt u de afbeelding met de alternatieve route. U rijdt in dit geval niet aan via de Anthony Fokkerweg, maar neemt de route via de Spottersweg richting Oirschotsedijk. Wanneer u afrit 29 (Eindhoven Airport) neemt, wordt deze adviesroute tijdens de spits aangegeven met speciale borden.


  bereikbaarheid eindhoven airport cc Imgur

  Onder normale omstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

  Groningen -> Vliegveld Eindhoven 255 kilometer / 2:30 uur
  Leeuwarden -> Vliegveld Eindhoven 243 kilometer / 2:30 uur
  Maastricht -> Vliegveld Eindhoven 95,5 kilometer / 1:05 uur
  Utrecht -> Vliegveld Eindhoven 97,4 kilometer / 1:00 uur
  Enschede -> Vliegveld Eindhoven 182 kilometer / 2:00 uur
  Amsterdam -> Vliegveld Eindhoven 30 kilometer / 1:25 uur

  Verkeersdrukte kalender Nederland:

  Verkeersdrukte kalender Nederland


  Tips voor een Probleemloze Reis

  Voordat je vertrekt, raden we aan om je voertuig goed te controleren op mogelijke mankementen. Controleer de vloeistoffen, zoals olie en koelvloeistof, en zorg ervoor dat de bandenspanning in orde is, inclusief het reservewiel. Controleer ook of alle verlichting goed werkt. Zo kun je met een gerust gevoel aan je reis beginnen en verklein je de kans op onverwachte problemen onderweg.


  Brandstof

  Langs de snelwegen in Nederland zijn er voldoende tankstations waar je benzine, diesel of lpg kunt tanken. Let op dat de prijzen kunnen verschillen, waarbij een station in de bebouwde kom meestal goedkoper zijn. Zorg ervoor dat je de juiste brandstof kiest voor je voertuig. Let ook op dat niet alle tankstations voorzieningen hebben voor elektrisch of lpg tanken.


  Pechhulp Nederland:

  Zelfs met een grondige inspectie voor vertrek kan het voorkomen dat je onderweg pech krijgt. Noteer het nummer van de pechhulpdienst in je telefoon, zodat je snel weer op weg geholpen kunt worden. Mocht je ernstig vertraagd zijn bij aankomst op de parkeerplaats, neem dan contact op met de parkeeraanbieder, zodat ze hiervan op de hoogte zijn.

  Met deze handige informatie, een goede route en handige tips ben je klaar om stressvrij naar bestemming Eindhoven Airport te navigeren. Wij wensen je een prettige reis en een fijne vlucht!


Heb je het juiste antwoord niet gevonden? Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bel ons
Nu open
050 808 0177
Bekijk alle openingstijden
Stuur ons een e-mail
Antwoord binnen 24 uur
info@parkos.com
we zijn hier om je te helpen!