Routebeschrijving naar Eindhoven Airport

Op deze pagina kunt u uw reis plannen naar Eindhoven Airport. Tevens staan hier handige tips voor als u per auto door Nederland rijdt.

Adresgegevens

Eindhoven Airport

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven
Nederland

Verkeersinformatie:

Wanneer u op reis gaat via Eindhoven Airport is het handig om informatie te hebben met betrekking tot het verkeer.


Het verkeer rondom Eindhoven kan wel eens te maken hebben met opstoppingen en files. Vooral wanneer u via de A58 rijdt, raden wij u aan de verkeersinformatie goed in de gaten te houden. U wilt natuurlijk wel op tijd ingecheckt zijn.


In de vakantieperiode raadt Eindhoven Airport een alternatieve route aan wanneer u zich tijdens de spits naar het vliegveld wilt begeven.

Hieronder vindt u de afbeelding met de alternatieve route. U rijdt in dit geval niet aan via de Anthony Fokkerweg, maar neemt de route via de Spottersweg richting Oirschotsedijk. Wanneer u afrit 29 (Eindhoven Airport) neemt, wordt deze adviesroute tijdens de spits aangegeven met speciale borden.


Gaat u Eindhoven airport parkeren, bekijk dan de alternative route op de afbeelding hieronder zo heeft u ook de beste route tijdens de spits.


bereikbaarheid eindhoven airport cc Imgur

Onder normale weersomstandigheden kunt u uitgaan van de volgende reistijden:

Groningen -> Vliegveld Eindhoven 256 kilometer / 2:36 uur
Leeuwarden -> Vliegveld Eindhoven 243 kilometer / 2:29 uur
Maastricht -> Vliegveld Eindhoven 97,8 kilometer / 1:13 uur
Utrecht -> Vliegveld Eindhoven 90,2 kilometer / 1:07 uur

Verkeersdrukte kalender Nederland:

Verkeersdrukte kalender Nederland

Handige informatie voor op weg:

Voordat u op rei gaat raden wij aan om de wagen goed te controleren op eventuele mankementen. De kans op autoproblemen onderweg wordt hiermee kleiner waardoor u met een fijner gevoel uw reis kan beginnen.


Het belangrijkste is dat u uw vloeistoffen condoleert. Is uw oliepeil nog op order? Heeft u nog genoeg koelvloeistof in uw reservoir? Daarnaast is het goed om de bandenspanning te controleren. Vergeet hierbij niet het reservewiel. Als laatste is het zaak dat uw verlichting goed werkt. Zo hebt u altijd de basis goed voor elkaar voor u vertrekt.


Brandstof

In Nederland zijn er voldoende tankstations lang autowegen waar u benzine, diesel, lpg of elektrisch kan tanken. In de bebouwde kom is brandstof meestal goedkoper. Houd er wel rekening mee dat hier vaak geen voorzieningen zijn voor eclectisch of LPG tanken.


Pechhulp Nederland:

Zelf wanneer u goed uw auto hebt geïnspecteerd voordat u vertrekt kan het voorkomen dat u pech krijgt. Zet voor de zekerheid het nummer van de wegenwacht in uw telefoon. Zo kunt u snel weer op weg worden geholpen. Is uw aankomst bij de parking ernstig vertraagd? Dan is het beter om de parking op de hoogte te stellen zodat ze hier rekening mee kunnen houden.


Wij staan voor je klaar

Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen.

Neem contact met ons op