Parkos
user
Toggle Navigation
Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Inhoudsopgave

9 minuten leestijd

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Heb je een vliegvakantie geboekt en vertrek je vanaf Eindhoven Airport? Voordat je gaat, wil je natuurlijk alles goed geregeld hebben. Een van de zaken waar je aan moet denken, is dat je op tijd een goede optie voor parkeren bij Eindhoven Airport reserveert. Eindhoven Airport is een drukbezocht vliegveld: het is de grootste regionale luchthaven van Nederland en je wilt natuurlijk niet nog op het laatste moment een parkeerplaats voor je auto zoeken. Het is mogelijk om te kiezen voor de officiële parkeerplaatsen van luchthaven Eindhoven. Echter wil je graag goedkoop parkeren en deze officiële parkeerterreinen zijn juist vaak duurder. Door de parkeertarieven van verschillende parkeeraanbieders te vergelijken, weet je zeker dat je een voordelige parkeeroptie kunt vinden die helemaal aan je specifieke wensen voldoet. In deze blog vind je meer informatie over direct reserveren tegen de scherpste prijzen.

Wat bepaalt de prijs van een parkeerplaats bij Eindhoven Airport?

Wat bepaalt de prijs van een parkeerplaats bij Eindhoven Airport?

Bij veel parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport geldt dat hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger parkeren bij luchthaven Eindhoven is. Nu weet je niet altijd ruim vooraf op welke datum je op reis gaat. Dit is bijvoorbeeld het geval als je last minute een reist boekt. Maar als je je zomervakantie begin van het jaar boekt, dan is het verstandig om ook direct een parkeerplaats voor Eindhoven Airport te reserveren. Tijdig boeken kan een groot verschil maken in prijs, zeker tijdens het zomerseizoen. Het maakt daarnaast ook uit of je boekt voor kort parkeren of lang parkeren.

Andere zaken die van invloed zijn op de parkeertarieven zijn de extra services die op het parkeerterrein aanwezig zijn. Wil je gebruikmaken van de gelegenheid en bijvoorbeeld je auto tijdens je afwezigheid laten wassen? Of wil je de accu van je auto laten opladen, zodat je bij terugkomst met een volle accu weg kunt rijden? Deze kosten zijn aanvullend op het standaardtarief. In sommige gevallen rekenen de aanbieders van parkeren op Eindhoven Airport ook een toeslag als je ‘s nachts je auto komt brengen of ophalen. Als dat zo is, staat dat duidelijk aangegeven.

De prijs kan ook variëren door overdekt parkeren of parkeren op een open terrein. Ook dit kan van invloed zijn op het tarief. In alle gevallen zijn de parkeerplaatsen die je op onze website vindt goed beveiligd en goed verlicht.

Shuttle parkeren

Een andere keuze die je hebt, is shuttle parkeren of valet parkeren. Bij shuttle parkeren rijd je zelf naar de airport Eindhoven parking van je reservering. Je parkeert je auto op de voor jou geschikte parkeerplaats. Op het moment dat er personeel aanwezig is, kun je hulp vragen bij het tillen van je koffers. Daarna ga je naar het verzamelpunt van de parking om vervolgens met de gratis shuttlebus naar vliegveld Eindhoven te gaan. Deze bus zet je bij de vertrekhal af en ook hier kun je hulp krijgen om je koffers op een bagagekar te zetten. Op de terugweg van je reis geef je door op welk tijdstip je aankomt bij de terminal. De shuttlebus staat dan op een afgesproken plek klaar om je weer naar het parkeerterrein te brengen. Daar stap je in je auto en rijd je naar huis. Dat is super makkelijk natuurlijk. Shuttle parkeren bij Eindhoven Airport is ook de goedkopere optie. Het biedt extra gemak en je auto is in veilige handen op het terrein voor parkeren Airport Eindhoven.

Valet parkeren

Wil je het jezelf nog makkelijker maken en niet zelf naar de parking bij luchthaven Eindhoven rijden? Kies dan voor valet parkeren. In dat geval rijd je naar de terminal van luchthaven Eindhoven met je eigen auto. Een medewerker van de parkeerplaats neemt je sleutels van je over en je auto wordt vervolgens naar het door jou gereserveerde parkeerterrein gebracht. Nadat je bent geland, kun je direct in je eigen auto wegrijden naar huis. De parkeeraanbieder zorgt er namelijk voor dat je auto door een chauffeur weer keurig op tijd bij de terminal van de luchthaven wordt afgeleverd.

Hoe voordelig is Eindhoven Airport parkeren?

Waar je vanuit kunt gaan, is dat als je van de shuttledienst gebruik maakt dat deze dienst gratis is. Met de shuttle wordt je naar Eindhoven Airport gebracht. Vaak bieden de parkeeraanbieders zowel de service van een shuttledienst aan als de optie van valet parkeren.

Kijk je naar het tarief om je auto in juli acht dagen op Eindhoven Airport te parkeren, dan kan dat vanaf € 89,95 bij SchippersStop Park-Fly-Wash. Je bent dan met de shuttledienst binnen 10 minuten op het vliegveld. De auto staat buiten geparkeerd in een parkeerplek op een beveiligd terrein. Wil je liever dat je auto binnenstaat, dan kan dit acht dagen lang voor € 99,- bij Eazzypark.

Voor € 120,- per acht dagen parkeer je ook je auto bij Eazzypark, maar in dit geval hoef je zelf niet naar de parkeerplaats te rijden. De chauffeur van de parkeerplaats haalt je auto op het vliegveld op en brengt deze bij je aankomst naar je toe. Dat is het voordeel van valet parking. Wil je de reis rustig beginnen? Reserveer dan voor acht dagen een parkeerplaats voor € 199,- bij Park Sleep and Fly Hotel 46. Je overnacht in het hotel en de volgende dag rijd je met de shuttlebus naar het vliegveld.

Extra service bij het reserveren van je parkeerplaats bij vliegveld Eindhoven

Vooraf je parkeerplaats reserveren bij Eindhoven Airport is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een voordelige parkeerplaats. Het kan natuurlijk gebeuren dat er tussentijds een wijziging plaatsvindt, waardoor je de boeking wilt wijzigen of moet annuleren. Dat is geen enkel probleem als je de boeking via Parkos doet. Je kunt namelijk tot 24 uur voor vertrek gratis annuleren. Een online reservering maken voor parkeren op Eindhoven Airport is heel gemakkelijk en voordelig via Parkos.