Hoe werkt shuttle-parkeren bij Eindhoven Airport?

U heeft de optie “shuttle” zien staan bij de parking Eindhoven Airport maar vraagt zich af hoe shuttle-parkeren precies werkt? We leggen op deze pagina uit wat u mag verwachten van shuttle-parkeren.

Wanneer u kiest voor een shuttle-parking rijdt u zelf met uw eigen auto naar de parking. Daar parkeert u ook zelf uw auto om er zeker van te zijn dat uw auto goed en veilig geparkeerd staat. Een gratis shuttle-bus van de parkeeraanbieder brengt u vrijwel onmiddellijk van de parking naar de vertrekhal van de luchthaven. Bij een aantal aanbieders in Eindhoven mag u bij shuttle-parkeren ook rechtstreeks naar het vliegveld rijden. Uw auto wordt vervolgens door een parkingmedewerker voor u geparkeerd op de parking. Zo bespaart u weer een beetje tijd en verloopt het eerste deel van de reis geheel ontspannen. Bij terugkomst wordt u door een shuttle-bus terug naar de parking gebracht.

Zijn de parkeerplaatsen goed te bereiken?

Al onze parkeeraanbieders liggen in of in de buurt van Eindhoven (bijvoorbeeld in Son en Breugel). U vermijdt dus de drukke ringweg van Eindhoven en bent binnen 10 minuten op de luchthaven.

Hoe kom ik bij terugkomst weer bij mijn auto?

Bij terugkomst pikt de shuttle-bus u op en brengt u naar uw auto. Een alternatief voor shuttle- parkeren is valet-parkeren, een luxe-optie waarbij u zelf naar de vertrekhal toe rijdt en de auto voor u naar de parking en opnieuw naar de luchthaven wordt gebracht.

 

 

 

Voor- en nadelen van shuttle parkeren

Wanneer u een parkeerplaats reserveert maakt u natuurlijk graag een afgewogen keuze. Wij zetten de voor- en nadelen van shuttle-parkeren hier op een rij:

Voordelen

  • Goedkoper. Een shuttle-parking is vaak voordeliger dan een valet-parking.
  • Bezichtigen. u rijdt zelf naar de parkeerplaats dus u weet precies waar uw auto komt te staan.

Nadelen

  • Langzamer. omdat u zelf naar de parkeerplaats rijdt moet u rekening houden met de reistijd van de parking naar de luchthaven. De extra reistijd bedraagt meestal ongeveer 10 minuten.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.