Hoe werkt shuttle parkeren bij Eindhoven Airport?

Heb je de optie "shuttle" gezien bij de parkeermogelijkheden van Eindhoven Airport, maar vraag je je af hoe shuttle parkeren precies werkt? Op deze pagina leggen we je uit wat je kunt verwachten van shuttle parkeren bij Eindhoven Airport.

 

Vergelijk alle aanbieders

 

Als je kiest voor shuttle parkeren, rijd je zelf met je eigen auto naar de parkeerplaats. Daar parkeer je je auto zelf, zodat je er zeker van kunt zijn dat je auto goed en veilig staat. Een gratis shuttlebus van de parkeeraanbieder brengt je vrijwel direct van de parkeerplaats naar de vertrekhal van de luchthaven. Bij sommige aanbieders in Eindhoven kun je bij shuttle parkeren ook rechtstreeks naar de luchthaven rijden. Een medewerker van de parkeeraanbieder zal dan je auto voor je parkeren op de parkeerplaats. Dat is valet parkeren en op deze manier bespaar je weer wat tijd en verloopt het begin van je reis ontspannen. Bij terugkomst word je met de shuttlebus teruggebracht naar de parkeerplaats.

 

Zijn de parkeerplaatsen goed bereikbaar?

Al onze parkeeraanbieders bevinden zich in of in de buurt van Eindhoven (bijvoorbeeld in Son en Breugel). Hierdoor vermijd je de drukke ringweg van Eindhoven en ben je binnen 10 minuten op de luchthaven.

 

Hoe kom ik bij terugkomst weer bij mijn auto?

Bij terugkomst haalt de shuttlebus je op en brengt je naar je auto. Een alternatief voor shuttle parkeren is valet parkeren, een luxere optie waarbij je zelf naar de vertrekhal rijdt en de auto voor jou naar de parkeerplaats wordt gebracht en weer terug naar de luchthaven.

 

Voor- en nadelen van shuttle parkeren

Bij het reserveren van een parkeerplaats wil je natuurlijk een weloverwogen keuze maken. Hier zijn de voor- en nadelen van shuttle-parkeren op een rijtje:

Voordelen

  • Goedkoper: Shuttle-parkeren is vaak voordeliger dan valet-parkeren.
  • Zelf parkeren: Je rijdt zelf naar de parkeerplaats, dus je weet precies waar je auto komt te staan.

Nadelen

  • Langzamer: Omdat je zelf naar de parkeerplaats rijdt, moet je rekening houden met de reistijd van de parkeerplaats naar de luchthaven. De extra reistijd bedraagt meestal ongeveer 10 minuten.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend.

Email of bel ons.