Hoe ver van tevoren moet ik bij de parkeerplek aanwezig zijn?

U heeft een continentale vlucht geboekt bij Eindhoven Airport? Wij vertellen u op deze pagina hoe ver van te voren u aanwezig moet zijn voor het Parkeren Eindhoven Airport. De website van Eindhoven Airport raadt u aan om minimaal 2 uur van te voren aanwezig te zijn op het vliegveld. Wij raden echter aan wat eerder te komen, minimaal 2.5 uur van te voren aanwezig te zijn op het parkeerterrein. Dit geldt wanneer u de optie shuttle parkeren heeft gekozen. U rijdt vrijwel direct vanaf het parkeerterrein per shuttlebus naar de vertrekhal. Een continentale vlucht is een vlucht die binnen één werelddeel blijft, in ons geval dus binnen Europa.

 

Heeft u gekozen voor valet parkeren? Dan raden wij u wederom aan om 2.5 uur van te voren aanwezig te zijn op de afgesproken locatie. Dit in verband met de controle van uw auto door de betreffende parkeermedewerker. Zo kunt u met een gerust hart op reis.

Wanneer u een intercontinentale vlucht heeft geboekt raden wij u aan om 3.5 uur van te voren aanwezig te zijn. Eindhoven Airport houdt namelijk een aanwezigheid van minimaal drie uur van te voren aan. Parkos raadt u echter aan om wat langer de tijd te nemen. In verband met eventuele reistijd vanaf het parkeerterrein naar de vertrekhal wanneer u voor shuttle parkeren heeft gekozen en controle van uw auto wanneer u voor valet parkeren heeft gekozen. In het algemeen rijden de shuttles direct wanneer u bij het parkeerterrein arriveert. Wanneer dit niet het geval is staat dit duidelijk vermeld op de website.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Verkeersinformatie

Wij willen u er graag op wijzen dat Eindhoven gelegen is tussen een groot aantal verkeersknooppunten. Dit kan ervoor zorgen dat u terecht komt in verkeerssituaties zoals files of verkeersopstoppingen. Kijkt u daarom een dag van tevoren naar de dagelijks drukke trajecten. Hier kunt u zien waar het precies druk zal zijn tijdens de ochtend en avond spits. Zo bent u er van verzekerd dat er geen onvoorziene vertragingen zijn tijdens uw reis naar het vliegveld en dat u op tijd bij de incheckbalie bent.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.