Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Als u binnen Europa vliegt zijn de incheckbalies twee uur van tevoren geopend. Wanneer u buiten Europa vliegt zijn de incheckbalies eerder geopend en raden wij aan drie uur van tevoren aanwezig te zijn.

Heeft u gekozen voor shuttle parkeren? Het moment dat u het terrein oprijdt totdat u het vliegveld inloopt zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Indien u twee uur van tevoren op Keulen Airport aanwezig moet zijn, moet u twee en een half uur van tevoren bij het parkeerterrein zijn. Dan bent u op tijd om te gaan inchecken.

Als u heeft gekozen voor de optie valet parkeren, raden wij ook aan dat u twee en een half uur van tevoren aanwezig te zijn op het vliegveld. Voordat u uw sleutels overhandigt, controleert u samen met de medewerker van de parkeerbeheerder uw auto. Zo komt u na uw reis niet voor verassingen te staan.

Onderweg naar Keulen

De wegen rondom Keulen zijn vaak erg druk tijdens de spits in zowel Nederland als Duitsland. Vertrek daarom altijd op tijd en check vooraf of er veel file’s of werkzaamheden op uw route zijn. Het (parkeerterrein van) vliegveld van Keulen is erg goed bereikbaar vanaf Nederland en Duitsland. De afslag naar de luchthaven staat goed aangegeven onder: Flughafen.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.