Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Let op:

Ook vliegveld Keulen heeft te maken met drukte en langere wachttijden bij de veiligheidscontrole. Het is belangrijk om uw reis ruim van tevoren te plannen. Keulen Airport adviseert om 2 tot 3 uur voor vertrek op de luchthaven aan te komen. Het Twitter-account van de luchthaven Keulen-Bonn geeft ook dagelijks informatie over de actuele wachttijden bij de veiligheidscontrole.

 

Wij raden u ook aan ten minste een half uur extra te rekenen voor de gratis pendeldienst van uw geboekte parkeerplaats naar de luchthaven van Keulen. Zo weet u zeker dat u genoeg tijd hebt. Kiest u voor valet parking? Dan is het voldoende om je aan de door de luchthaven aangegeven tijd te houden.

update: 10 augustus 2022


Als u binnen Europa vliegt zijn de incheckbalies twee uur van tevoren geopend. Wanneer u buiten Europa vliegt zijn de incheckbalies eerder geopend en raden wij aan drie uur van tevoren aanwezig te zijn.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

 

Heeft u gekozen voor shuttle parkeren? Het moment dat u het terrein oprijdt totdat u het vliegveld inloopt zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Indien u twee uur van tevoren op Keulen Airport aanwezig moet zijn, moet u twee en een half uur van tevoren bij het parkeerterrein zijn. Dan bent u op tijd om te gaan inchecken.

 

Als u heeft gekozen voor de optie valet parkeren, raden wij ook aan dat u twee en een half uur van tevoren aanwezig te zijn op het vliegveld. Voordat u uw sleutels overhandigt, controleert u samen met de medewerker van de parkeerbeheerder uw auto. Zo komt u na uw reis niet voor verassingen te staan.

Onderweg naar Keulen

De wegen rondom Keulen zijn vaak erg druk tijdens de spits in zowel Nederland als Duitsland. Vertrek daarom altijd op tijd en check vooraf of er veel file’s of werkzaamheden op uw route zijn. Het (parkeerterrein van) vliegveld van Keulen is erg goed bereikbaar vanaf Nederland en Duitsland. De afslag naar de luchthaven staat goed aangegeven onder: Flughafen.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.