Hoe laat moet ik bij Zaventem aanwezig zijn?

Brussel Airport ook wel bekend als vliegveld Zaventem vervoert jaarlijks 22 miljoen passagiers. Het is daarom een druk bezochte locatie, des te meer redenen om goed voorbereid op reis te gaan. Brussel Airport huist vele luchtvaartmaatschappijen, deze hanteren vrijwel allemaal verschillende inchecktijden. Precieze informatie met betrekking tot inchecktijden vindt u op de website van uw luchtvaartmaatschappij. Hiermee gaat het Parkeren Zaventem zorgeloos.

 

Reserveer nu je parkeerplaats

 

Over het algemeen wordt het aangeraden om 2 uur van tevoren aanwezig te zijn bij de incheckbalie wanneer u reist per continentale vlucht. Dit is een vlucht die binnen Europa blijft. Als u een intercontinentale vlucht heeft geboekt wordt over het algemeen aangeraden dat u 3 uur van tevoren aanwezig bent bij de incheckbalie.

 

Wij raden u echter aan om 2.5 uur van tevoren aanwezig te zijn wanneer u reist per continentale vlucht. Dit in verband met de reistijd vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld indien u heeft gekozen voor shuttle parkeren bij Zaventem. Hoewel de shuttlebussen over het algemeen eens per 10 minuten rijden nemen wij toch graag het zekere voor het onzekere. Wanneer u voor valet parkeren heeft gekozen raden wij eveneens aan om 2.5 uur van tevoren aanwezig te zijn. Dit in verband met de controle van uw auto op schade, zo kunt u met een gerust hart op reis.


Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.