Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. De parking is 24/7 geopend, er is dus altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u gratis naar de luchthaven en u kunt gratis een kinderzitje aan uw reservering toevoegen.

Meer informatie

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,2
Op basis van 226 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Prima geregeld. Werden snel naar de luchthaven gebracht en ook weer snel opgehaald. Netjes geregeld!

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Engels of Nederlands zou prettig zijn

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2018.


Op tijd en keurig weggebracht en opgehaald. Zij hebben op ons moeten wachten, wij niet op hun. Geen taalproblemen tegengekomen. Auto staat buiten dus kun je niet verwachten dat je hem brandschoon weer terugkrijgt. Voor ons voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Zeer goed, snelle service

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2018.


Heen weg lang gewacht omdat een ander klant niet had betaald en volgens hem wel en daardoor ons lang laten wachten met vertrekken naar het vliegveld

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Zowel op de heenreis als de terugreis was de chauffeur constant afgeleid door zijn gsm. Niet handenvrij bellen in zo'n druk verkeer is onverantwoord!

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Voldoende ruimte, snel vervoer heen, terug duurt helaas altijd wat langer, ondanks dat we op tijd belden, wat mij een onveilig gevoel op de luchthaven geeft, je staat op een kwetsbare plek

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 22 juli 2018.


Okay, ze spreken alleen Frans, maar om op de heenweg een 20 minuten te laten wachten op de afgesproken plek, terwijl personeel van Zaventem dit niet tof vindt is natuurlijk niet de bedoeling. Echter bij terugkeer 2 uur te wachten voordat ze komen is ronduit belachelijk. Elke keer zeggen dat ze er over 10 minuten zijn, terwijl ik in de app van mijn opelonstar kan zien dat de auto zich niet verplaatst is natuurlijk ronduit belachelijk. Pas na ca 5 telefoontjes en bellen naar Parkos in Nederland komt er beweging. 1 woord voor: Merde! Helaas voor Parkos zal ik ze niet aanbevelen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Robert Janssen, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op uw auto. U heeft via Parkos een parkeerplek gereserveerd bij Sky Parking Zaventem, zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de parkeerdienst. Ik ga voor u uw review delen met de parking om ervoor te zorgen dat een soortgelijke situatie in de toekomst voorkomen kan worden. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 20 juli 2018.


Snelle service, geen bijzonderheden. Alleen wel opletten dat het terrein voor onbevoegden vrij gemakkelijk bereikbaar is omdat het maar met een klein laag hek is afgezet.

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 17 juli 2018.


Op de heenweg netjes 30 minuten voor ik op Zaventem bij de dropoff zone stond gebeld. Echter daar nog 4 keer moeten bellen en 45 minuten moeten wachten.
Op de terugreis wederom gebeld nog voor ik mijn bagage ging ophalen en uiteindelijk 45 minuten later met een busje naar mijn auto werd gebracht. Heb dus 119,- voor valet parking betaald, maar feze service niet mogen ontvangen.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Patoune van Dijk, Bedankt voor uw review, Wat vervelend om te horen dat u lang heeft moeten wachten voor uw auto werd opgehaald en bij terugkomst voor uw auto weer terug bij u gebracht werd. Vanwege de drukte in de zomer is het mogelijk dat het iets langer duurt. Ik wil u vragen om eveneens uw klacht kenbaar te maken bij de parking. U kunt hen bereiken op het volgende mailadres: krcexpress@hotmail.com. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
6

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 03 juli 2018.


Parkeren voor heenreis prima
afleveren op luchthaven ook prima
afhalen tsrugreis minder, niet uitgestapt, niemand gevraagd en daarna doorgereden
later alsnog opgehaald

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 27 juni 2018.


Goede service, goede bereikbaarheid en snel gebracht en gehaald

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 18 juni 2018.


Nette parkeerplaats, transfer busje stond al meteen klaar bij aankomst, en ophalen van vliegveld ging ook erg snel!
Zeker aan te bevelen!

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 17 juni 2018.


Prima parkeer plaats, erg vriendelijke en behulpzame chauffeur. We waren in 10 minuten bij de luchthaven

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 17 juni 2018.


Goed geregeld

Over Sky Parking Zaventem

Bij Sky Parking Zaventem parkeert u uw auto op een buitenterrein dat door een hek wordt afgesloten. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 150 parkeerplekken. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttlebus naar de luchthaven. De shuttlebus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee met het in- en uitladen van uw koffers. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer terug naar de parking.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en Sky Parking zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van Sky Parking uw auto veilig parkeert op de onoverdekte parkeerplaats. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek en er is 24/7 personeel aanwezig. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Vilvoorde toe. Hier wordt u ontvangen door het personeel van Sky Parking. Nadat u de auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar het vliegveld.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttlebus toevoegen aan uw reservering.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking is Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen bij de parking.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van het vliegveld. Het vliegveld wordt duidelijk aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten voordat u aankomt bij de luchthaven telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u het vliegveld inlopen en met uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar het vliegveld. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen

Help