Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. De parking is 24/7 geopend, er is dus altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u gratis naar de luchthaven en u kunt gratis een kinderzitje aan uw reservering toevoegen.

Meer informatie

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,2
Op basis van 258 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 02 december 2018.


Prima en vlotte service ,aardige chauffeur ,wat wil je nog meer!!

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 01 december 2018.


Alles prima geregeld, voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Positief.
Door de files op de maandagmorgen waren wij erg verlaat. Met als gevolg dat wij
gespannen waren en het Sky Parking Zaventem niet konden vinden. Toen wij belden heeft de chauffeur supergoed uitgelegd hoe wij moesten rijden.
Toen wij aankwamen op de Parking stond hij al op ons te wachten en heeft ons zo snel mogelijk naar het vliegveld gebracht. Top service!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Echt Top! Wij konden het niet vinden..... De chauffeur begeleide ons telefonisch er naar toe. echt TOP Ook keurig op tijd terug. Als wij weer vanaf Brussel vliegen Zeker weer hier

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 22 november 2018.


Prima service. Snel gebracht en opgehaald. Vriendelijke chauffeur!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Quick transfer, friendly and safe driver. What else? Positive experience.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 06 november 2018.


Alles was goed geregeld en werden ook snel opgehaald.
Alleen kwamen we s nachts aan en dan zou het wel handig zijn dat het terrein iets meer verlicht was.
Het was nu echt donker en zoeken naar de auto.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Wil van Boven, bedankt voor het delen van een review en deze handige tip. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de reservering. Het kan inderdaad lastig zijn om uw auto te vinden in de nacht. We zullen uw tip delen met Sky Parking Zaventem, zodat zij hun terrein beter kunnen verlichten. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
6

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Goed. Alleen bij aankomst moesten we lang wachten en was het niet duidelijk dat de taxi onderweg was en dat we 20 minuten geduld moesten hebben.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. We vinden uw mening erg belangrijk en hebben uw review met de parking gedeeld ter verbetering van hun diensten. Met vriendelijke groeten, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Goede ervaring alleen behoorlijk aan de prijs vergeleken met Schiphol

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2018.


Goedkoop en snel! TOP!

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 24 september 2018.


Zeer vriendelijke chauffeurs. jammer dat ze niet allemaal de Engelse of Nederlandse taal machtig zijn maar dat is zo.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


Directe afhaling bij vertrek zeer goed, ca. 20 minuten wachten bij afhaling vliegveld acceptabel

6

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2018.


Geen klachten

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Ondanks het wat lange wachten bij terugkomst van onze vakantie, was de service prima. Bij aankomt bij onze auto bleek de accu leeg. De medewerker van City parking heeft ons dmv startkabels en zijn eigen auto weer snel op weg geholpen. Chapeau!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2018.


Prima ervaren. Tijdig gehaald en gebracht. Na telefoontje was het vervoer terug direct beschikbaar.
Arrdige medewerkers, wel jammer dat ze de taal nl of Engels niet goed beheersen.

Over Sky Parking Zaventem

Bij Sky Parking Zaventem parkeert u uw auto op een buitenterrein dat door een hek wordt afgesloten. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 150 parkeerplekken. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttlebus naar de luchthaven. De shuttlebus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee met het in- en uitladen van uw koffers. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer terug naar de parking.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en Sky Parking zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van Sky Parking uw auto veilig parkeert op de onoverdekte parkeerplaats. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek en er is 24/7 personeel aanwezig. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Vilvoorde toe. Hier wordt u ontvangen door het personeel van Sky Parking. Nadat u de auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar het vliegveld.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttlebus toevoegen aan uw reservering.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking is Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen bij de parking.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van het vliegveld. Het vliegveld wordt duidelijk aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten voordat u aankomt bij de luchthaven telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u het vliegveld inlopen en met uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar het vliegveld. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen

Help