Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. De parking is 24/7 geopend, er is dus altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u gratis naar de luchthaven en u kunt gratis een kinderzitje aan uw reservering toevoegen.

Meer informatie

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,3
Op basis van 332 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 15 juli 2019.


Goede ervaringen, keurig geholpen.

Alleen aan de weg zijde beter aan geven

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Good service

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 07 juli 2019.


Open terrein, ligt redelijk ver van de airport maar vond ik geen probleem.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 05 juli 2019.


Goede Service

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 29 juni 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 22 juni 2019.


Goed

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 juni 2019.


Mijn ervaring met dit bedrijf is goed.

Echter vind ik het heel raar dat er geen formulier ingevuld wordt bij aflevering en ophalen van de auto, waarop km-stand staat en eventueel reeds aanwezige beschadigingen aan de auto. Al veel vaker van andere valet-parking gebruik gemaakt en hier wordt dit standaard gedaan, om eventuele misverstanden achteraf te voorkomen.

Ook komt het niet echt professioneel over dat de chauffeur niet even een hand geeft, etc.

Maar nogmaals verder alles goed en snel gegaan en zeker aan te raden.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 15 juni 2019.


Alles was perfect geregeld.Alleen niemand had ons gezegt dat we eerst moesten bellen om weer opgehaald te worden.Wij dachten dat de shuttel op en neer bleef rijden.maar voor de rest vriendelijk en behulpzaam personeel.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 mei 2019.


Zeer snelle service binnen 12min opgehaald van de vluchthaven. Volgende keer zeker weer hier parkeren.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 mei 2019.


Ontvangs was goed zowel de hee als de terugreis
alleen de parkeer plaats was slecht

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 mei 2019.


Prima plek om je auto te stallen tegen betaalbaar tarief

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 27 mei 2019.


Shuttle stond bij aankomst op de parkeerplaats al klaar en ook weer bij aankomst op het vliegveld. Als je de papieren uitprint en bij je hebt zijn er geen problemen. Al met al een goede service!

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 26 mei 2019.


Had het adres niet goed gelezen, vandaar dat we in Zaventem waren aangekomen i.p.v. Machelen. Goed lezen dus. Bovendien is het in Machelen ook nog even zoeken TomTom kent nr 120 niet, als je 122 ingeeft dan ligt het naast een andere parkeerplaats voorbij de Makro rijden,
De chauffeur heeft ons goed geholpen, gelukkig sprak hij Nederlands. Hij heeft nog op ons gewacht zodat we op tijd op het vliegveld waren. Parkeerplaats is heel eenvoudig en de auto's staan kris kras door elkaar, geen pakeervakken. Je krijgt wel een plaats aangewezen. Bij de terugreis een chauffeur gehad die alleen maar Frans spreekt, dus van te voren even oefenen. Als de chauffeur niet aan de luchthaven staat moet je nl bellen om de bus te laten komen. Bij de reservering krijg je een aantal zinnen meegestuurd.
Verbeterpunten: Fatsoenlijke parkeervakken maken en de auto's niet op gras laten parkeren.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 24 mei 2019.


Stond netjes te wachten op ons en toen we terug geland waren 1 telefoontje en hij stond er dus goede ervaring

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 23 mei 2019.


Goede snelle service van skyparking!
Ik miste alleen een ontvangstbewijs voor overdracht van de auto. Nu heb je geen bewijs dat je de auto ook hebt afgeleverd. het zou zomaar iemand anders kunnen zijn die de auto meeneemt! Dus bij afleveren en ophalen auto een bewijs van overdracht als bewijs laten zien.

Over Sky Parking Zaventem

Bij Sky Parking Zaventem parkeert u uw auto op een buitenterrein dat door een hek wordt afgesloten. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 150 parkeerplekken. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttlebus naar de luchthaven. De shuttlebus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee met het in- en uitladen van uw koffers. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer terug naar de parking.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en Sky Parking zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van Sky Parking uw auto veilig parkeert op de onoverdekte parkeerplaats. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek en er is 24/7 personeel aanwezig. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Vilvoorde toe. Hier wordt u ontvangen door het personeel van Sky Parking. Nadat u de auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar het vliegveld.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttlebus toevoegen aan uw reservering.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking is Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen bij de parking.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van het vliegveld. Het vliegveld wordt duidelijk aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten voordat u aankomt bij de luchthaven telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u het vliegveld inlopen en met uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar het vliegveld. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Adres

Vilvoordelaan 120, 1830, Machelen

Help