Hoe werkt valet parkeren bij Zaventem?

Indien u kiest voor valet parkeren Zaventem, kiest u voor een zeer makkelijke vorm van parkeren. U rijdt met uw auto gewoon naar het vliegveld, waar een medewerker van de parkeerplaats uw auto in ontvangst zal nemen. Deze medewerker zal uw auto dan voor u naar de parkeerplaats rijden, terwijl u verder kunt met uw reis. U hoeft dus zelf niet meer op zoek naar een parkeerplaats. Dit wordt voor u gedaan!

Valet parkeren is een veilig optie. Wij hebben voor u enkel parkeeraanbieder uitgezocht die werken met ervaren chauffeurs. Bij het overhandigen van de auto controleert u verder samen met de chauffeur de auto op schades of mankementen. Zo kunt u met een gerust hart de koffers pakken en van uw reis genieten.

Hoe kom ik bij Zaventem?

De luchthaven van Zaventem is makkelijk te bereiken. Vanaf de Brusselse Ring kunt u de verkeersborden ‘Brussels Airport’ volgen. Wanneer u het terrein van het vliegveld oprijdt, volgt u de borden naar P3. Om dit terrein op te komen moet een kaartje getrokken worden. U geeft bij de afgifte van uw auto dit parkeerkaartje aan de chauffeur. Deze gaat ook mogelijke kosten voor het parkeren op de dag van vertrek op zich nemen.

Waar staat de medewerker van het parkeerbedrijf?

15 minuten voordat u bij Zaventem aankomt, belt u met de parkeeraanbieder. De parkeeraanbieder kan dan op tijd een chauffeur sturen. De chauffeur zal u op verdieping 6 opwachten en daar de auto in ontvangst nemen. De chauffeur zal uw auto herkennen aan het kenteken dat u ingevuld hebt op uw reservering. Hij zal de auto parkeren op het beveiligde en overdekte parkeerterrein terwijl u al op het vliegveld rondloopt.

Bij terugkomst

Wanneer u weer terugkeert van uw reis, werkt het valet parkeren Zaventem ongeveer hetzelfde in omgekeerde volgorde. U belt de parkeeraanbieder wanneer u uw bagage weer in uw bezit heeft. Het is belangrijk dat u niet eerder belt omdat er een termijn van 15 minuten staat voor het gratis parkeren op de parking van het vliegveld. Als u langer nodig heeft, zou u mogelijk extra kosten hebben voor het uitrijden van de parking. Een chauffeur zal u weer op P3, verdieping 6 opwachten met uw auto.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.